Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Kam na dovču se psem?
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Evicka
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 16:35
- Nahlásit

Fotky nikde nejsou ani je nemám v digitální podobě. Není to čistě komerční záležitost, spíše to pronajímají známým a přátelům nás a td. Jinak pro Bety, která chce strávit dovolenou na chalupě. Napiš mi na mail a já to domluvím podle požadavků, pokud bude volno. evulepos@seznam.cz

Nikita + Nero
# Zasláno: 24 Led 2006 19:53
- Nahlásit

My psíka bereme všude ( k moři , na hory . . .) Mamka nabýzí dovolenou v Dolomitech ( Alpy ) , tam můžete mít pejska .
Já tam jezdím na tři měsíce v létě a na tři v zimě ( i s Nerem ) , jelikož tam není moc lidiček , tak ho bereme i na sjezdovku a nikdy s ním nebylo nic za problém

Nikita + Nero
# Zasláno: 24 Led 2006 19:54
- Nahlásit

Pokud by jste měli zájem o tu dovču v Alpách , tak určitě napiěte na mirabello@seznam.cz , nejlevnější hotel je myslím za 25 E/os. a nejdražší za nějákých čtyřicet-něco , ale s pejskem je to tam vážně dobré .

Terri
Člen
# Zasláno: 24 Led 2006 19:59
- Nahlásit

Evicka
Evičko, a kdeže to přesně je?

Nikita + Nero
# Zasláno: 24 Led 2006 20:00
- Nahlásit

www.hotelmirabello.it/prevetnivo/?I=it - tam pejskové mohou , je to ten za těch 40 něco E/os./den .
Na ty ceny co tam jsou nekoukejte , ty nejsou pro nás , mamka to má levnější . Autobusová doprava je také zajištěná ( lůžkový autobus od Václava Vyskočila ) , tak pokud by jste se rozhodli jet sem , tak určitě napište na mirabello@seznam.cz PEJSEK JIM VADIT NEBUDE !!!!!!!!

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 08:57
- Nahlásit

Mam zlomenou ruku, takže nemužu moc psát. Chalupa je v Jeseníkách, poblíž obce Malá Morava a zapadákov se jmenuje Křivá Voda. Je tam všeho všudy asi 5 trvale obydlených domů a jinak samé chalupy. Tahle je ale až na konci a asi 400m od ní bydlí jeden domorodec. Na mapě se to bude hledat těžko. Najděte Šumperk, bližší jsou Hanušovice, potom Malá Morava, Podlesí a snad ta Křivá Voda. Ale musí to být hodně podrobná mapa.Ale teď tam je 1,5m sněhu a děsný mrazy. Tak snad raději až bude líp.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 09:03
- Nahlásit

Evicka
Co se Ti stalo??? A porod za dveřmi, viď.
Já jsem při prvním Brestině porodu měla taky pravačku v sádře - zlomený palec z lyží. Naštěstí si holka se vším poradila sama.
Tak přeju brzké uzdravení.

Terri
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 10:34
- Nahlásit

Evicka
Jé ty budeš mít přírůstek?
Jinak náhodou Seznam Křivou vodu našel
Já právě teď zvažuju, zda na ty hory vůbec jet při těch mrazech a patáliích. (Příští víkend jsme chtěli) Navíc manžel neběžkuje, takže to chtěl prolézt s pejsou pěšmo. Tak nevím jestli nebude lepší si každý den udělat výlet někde u nás... Jenže znáte to, to není ono...

Evicka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2006 11:58
- Nahlásit

Terri, tak to tě nechci zrazovat, ale zrovna tahle chalupa a v tuhle dobu není moc dobrý tip. Je odříznutá od světa, údržba minimální, chalupa skrz naskrz promrzlá, nedoporučuji. Ovšem v létě je to prostě nádhera, hned vedle chalupy, na to jsem zapomněla, je obora, kde mají vysokou, daňky a taky parádně ochočeného srnce, který se dá krmit přes plot. Takže radši jen někam vyjeďte na výlety a zpátky zase domů.

Jinak jsem samozřejmě spadla na ledovce,měla jsem obě ruce v kapsách, ale feny, podotýkám dvě, budou rodit až v první polovině března, obě jsou zkušené rodičky, takže vše bude OK a navíc mám zdatného manžela, který rodí většinou. Já díky té své alergii musím mít u porodu na obličeji respirátor a slergie se mi první týden po porodu, kdy se feny čistí hodně zhorší. Takže pokud nemusím, tak nerodím.

Takže teď nemůžu napsat ten slíbený dlouhý článek o dobách lovu, plánu lovu, atd. Tak mě všichni omluvte. Ťukám jedním prstem pravačky a to mi moc nejde. Jsem totiž levák.

beautiful
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2006 19:49
- Nahlásit

Evicka
Ahoj,prosím poslala byste mi poslat kontakt??Hledáme totiž místečko pro letošní dovolenou
Děkuji

Evicka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:26
- Nahlásit

Omlouvám se, že jsem nereagovala, už se místních for příliš neúčastním, jaksi k těmto tématům nemám co říct. Jinak jsem ti poslala mailem kraťoučkou informaci, znovu podotýkám, že to opravdu není pro lidi, kteří si chtějí dopřávat luxus a pohodlíčko. Je to spíš pro lidi, kteří milují přírodu, klid, zpěv ptáků, nedotčenou přírodu, atd. a kterým nevadí starší zařízení chalupy. Stojí totiž na místě, kde se čsto stává terčem zlodějů a všechno, co zde bylo cenné je již dávno ukradené. Jinak si to rozmyslete a já pak napíšu tel. číslo.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:05
- Nahlásit

Nemáte ještě někdo typy na dovču? Hledám chajdu, hlavně aby byla oplocená a mohlo se tam s většim psem, nejlépe jižní Čechy, Třeboňsko apod. A termín 29.7.-5.8. Koukala jsem různě, ale tenhle termín už je docela hodně obsazený a nebo zase tam nechtěji psa.

Pupy
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:38
- Nahlásit

My letos jedeme na Dachovou...je to oplocený jakž takž....takovýma závorama, ale pesan by klidně utek,...ale je to tam dobrý....jsou to chatičky..letos je to snad plný ale nevím to jistě....okolo lesy....no je to tam prýma....
Ještě najdu adresu....

Vcelka
jakého máš psa?

Pupy
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:44
- Nahlásit

foto pár chatiček http://sweb.cz/dachova/uvod.htm

a více informací http://web.quick.cz/letovisko-dachova/

Pralinkaa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:53
- Nahlásit

nevíte nějakého autobusového dopravce, co by vzal i malé pejsky?Chtěli bychom do Francie nebo Švýcarska, ale jedině se psy a autem si netroufnu.......

Pupy
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:57
- Nahlásit

Pralinkaa
Myslím že se v dnešní době to zařídit jde...

Pralinkaa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:27
- Nahlásit

Pupy
zatím jsme nikoho neobjevily,cestovky jako Čedok,Sunny days atd. psy neberou a Eurolines taky ne.............

Gája
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:33
- Nahlásit

Pralinkaa
My teda jezdíme se psem po Čechách a Moravě, max. Slovensko, ale dost mě šokuje, jak píšeš že známé a velké cestovky psy neberou. To jsme asi pořád ještě sto let za opicemi...To by měl už být běžný standart, jako je to v zahraničí. Víš já to trošku beru jako diskriminaci nás pejskařů, pokud pes má dobrý zdravotní stav, je řádně očkován, má europas a čipování, pak nechápu v čem je problém...To se mi fakt nelíbí, ale asi mám smůlu, že??

Santino
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:38
- Nahlásit

Gája
Hm to maš,a přitom sposta cestovek ma v katalogu že tam psi směj,ale když ho sebou chces vzít tak na tebe čučej jak na magora.a do busu ani do letadla ti ho nevemou.

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:18
- Nahlásit

Santino

Ještě nejhorší je že když někam letíš tak musí být pes mezi zavazadly

nels
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:27
- Nahlásit

Tak mi jedeme s nelsonem poprvé k moři, Itálie, a jedeme autem protože nás by do busu nevzali určitě. Ale myslím,ýe to za to bude stát,ta dlouhá cesta teda, protože vidět psa skákat do vln bude určitě super.(takhle si to aspoň představuju,Nelson ale vodu zatím moc nemusí,takže tam možná budu skákat tak maximálně já sama)

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

nels
kamaradka byla se psem u more a ten pes byl normalne plavec tak se hned hrrrr hrnul do more a zacal to chlastat apak 2 dny zvracela a mel s....u pak pochopil ze se to nepije a byl v pohode a blbnul v mori..
ja bych taky chtela s pejsou k mori, ale autem bychom toasi nezvladli....

tak se ptam, nevite nekdo jak to funguje letadlem??????

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:20
- Nahlásit

nika00

Nevim přesně jak, ale vím že ty velcí a sstřední psy musí být v kleci a jsou umístěny v zavazadlovém prostoru. Chudáci psi. Víc ale nevím

irenaa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:27
- Nahlásit

Dporučuju se podívat tady: www.bktour.cz , byli jsme s nimi už dvakrát,vždycky s 2 psy a letos pojedeme se 3 a tam kde je napsáno,že pes může,tak není problém.My dovolené řešíme právě tímhle způsobem,že si objednáváme celou vlastní chatu a je to bezva.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:34
- Nahlásit

Pupy
ja sem si to myslela..uz sem videla prodavat velky euro schvaleny prepravky..jen sem si nebyla jista kde ti psi budou...no myslim ze to bude des nekde mezi kuframa, ale treba do spanelska...to je cesta tak na 3 hodky letadlem, by se to dalo zvladnout...moje tunta by mozna i usnula
jeste by me zajimalo jak tam ty psy dostanou....doufam ze by nejeli po pasy jako kufr

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:51
- Nahlásit

nika00

o fakt nevim...

Pralinkaa
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:09
- Nahlásit

Do 5 kg smí být pes na palubě letadla s pánečkem,aspoň donedávna směl, dneska za mnou přišla známá-průvodkyně(dělám v cest.ruchu) a že prý teď nesmí být na palubě žádný pes,všichni musejí být v zav.prostoru v přepravkách,prostě si s sebou do kabiny nesmíte vzít absolutně žádné zvíře, ani křečka.

Gája
taky mě štve, že do autobusů neberou psy,ještě bych chápala, že by třeba nechtěli vlkodava, ale proč by se nesměli brát malé a střední psi ?! Právě Eurolines nám překazil plány, odmítli vzít naší 2 kg čivavu,která by byla po celou dobu v tašce,fakt nevím, co by jim to udělalo....

Vcelka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 20:35
- Nahlásit

Pupy
mám boxera
irenaa
a máš od bktour, přímo nějaký konkrétní typ?

Pupy
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 21:15
- Nahlásit

ju děkuji.

irenaa
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 19:03
- Nahlásit

Vcelka
Měla bych skvělý tip,ale nevím,kolik vás je a kolik jste ochotní dát.Nás jezdí vždycky 6,takže se na chatu poskládáme.Tady jsem byla před 2 rokama a byla to úplná bomba!
http://ceska-republika.bktour.cz/cz/leto/jeseniky/ velka-stahle/2685/?id=4127. Fotky mi tam teď nějak nejdou zobrazit,ale pokud bys chtěla,můžu poslat mailem nějaké svoje.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání