Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Kam na dovču se psem?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
irenaa
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 19:04
- Nahlásit

Je to v Jeseníkách.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 19:55
- Nahlásit

irenaa
jo díky, to vypadá moc dobře, my by jsme jeli ale jenom dvá a pes, takže to je na nás zbytečně velký a tudíš i drahý a také ten termín co by jsme chtěli už neni volný.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 21:22
- Nahlásit

Vcelka
U Třeboně (hned za městem) je penzion Mlýnský dvůr, kde je ubytování možné se psem. Je to takové atrium a kolem dokola se vchází rovnou do přízemních pokojů (s WC a koupelnou), žádný superluxus, normální standart. Přespávala jsem tam jednu noc se psem před zkouškama. Za pokoj pro dva + psa jsem platila tuším 450,-Kč. Taky tam dobře vařili. Okolo jsou cyklostezky, rybníky atd.-no Třeboňsko.

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 07:37
- Nahlásit

Ketrin
Nejsou tam náhodou ustájení koně??? V nějakém takovém penzionu jsme kdysi byli a bylo to tam super, krásné pokojíky, byl to zrekonstruovaný statek a pamatuji si právě ty koně, bylo to super, ale šíleně moc much a komárů, právě kvůli těm koníkům, ale s repelentem se to dá zvládnout..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:32
- Nahlásit

Gája
Koně jsou přes cestu, jízdárna a tak, a s tím penzionem myslím nesouvisejí. Taky je tam bažantnice. Já tam byla koncem srpna (loni) a much a komárů ňák přehnaně ani snad nebylo, nevzpomínám si...kdyby jo, asi by mi to utkvělo.

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:49
- Nahlásit

Ketrin
Tak to asi byl jiný penzion, ale taky byl za Třeboní a právě tam nabízeli vyjížďky na koních. Bylo to tam fakt moc hezké, ale na ty komáry nezapomenu, byli jsem hrozně poštípaní. Možná to taky bylo těma rybníkama všude kolem.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:06
- Nahlásit

Gája
Na komáry mám nejhorší vzpomínku z psího tábora 2002 na Třeboňsku, 2 týdny po povodních. To bylo maso.

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:16
- Nahlásit

Ketrin
Vždy jsme jezdili na dovču "na blint", byla to romantika a někdy trošku dobrodružství, ale se psem nevím, myslíš, že se to dá risknout?? Jaké máš zkušenosti s ubytováním s pejsama? Na cestovky moc nedám, po určitých zkušenostech že jedeš do príma penzionu za kterým je skládka, nebo slepičárna, se mi do toho nechce. Zase naopak se vydat na dovču, kde tě se psem neubytují a máš s sebou děcka a třeba na stan není počasí, no vážně nevím, dá se to??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:23
- Nahlásit

To my na blint nejezdíme,, se psy bych to neriskla. I když spát se dá i pod širákem, když začne pršet zalézt do auta.. no ale to už jen v nouzi nejvyšší, už jsem na to moc stará a pohodlná.
My jezdíme hodně na letní turistiku do Alp, tam se psy není problém. V tuzemsku nikdy nevynechám srpnový psí tábor. Docela fajn je najít si ubytování přes Interhome. Pošlou ti katalog nebo je to na netu, všude uvedeno zda tam smí pes nebo ne.

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:33
- Nahlásit

Ketrin
Děkuju moc, vyzkouším. Alpy miluje můj muž, nemůže pochopit, proč chceme v létě k moři, když hory jsou tak nádherné. Když já mám ráda teploučko, ale věřím, že psům je lépe na horách. Ale vždyť vy těch hor musíte mít plné zuby, ne? Na horách žijete a ještě do větších hor jezdíte "odpočívat"?? Vzpomínám, před léty na dovču na Oravské přehradě, kde bylo fakt nádherně, koupání, výlety parníkem, houby, atd. a pár kilometrů do Tater, kde byly nádherné jezera a sníh, prostě pohádka.

Alenka a leopardi kluci
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 11:04
- Nahlásit

Já můžu doporučit PENZION NA CELNICI - Nové Hrady, který byl "stvořen" přímo pro pejskaře:

http://www.outdoor-vydra.cz/penzion

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 19:33
- Nahlásit

Alenka a leopardi kluci
zrovna jsem si nedavno rikala, ze me udivuje, ze neni snad zadny ubytovani, ze by tam mely kotce pro psy. Nac si davat psa do hotelu, kdyz ho muzes vzit s sebou a mit ho na ocich. Jeste bych i brala vicehvezdickovej hotel, kam muzu vzit takto psa a nechce se me zrovna na aktivni dovolenou :-D idelane lazensky hotel kde maj kotce )

pajda222
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 20:51
- Nahlásit

Ahoj, nevíte o něčem v čechách, třeba areál, kde by bylo třeba 10 chatiček a nějakej prosstor pro výcvik psů. Aby tam mohla vyrazit parta asi 20 kynologů se psy? Kotce být nemusí, ale aby to bylo někde bokem a byla tam sprcha a záchod. Jo a né drahý.

romcca
Člen
# Zasláno: 26 Led 2011 23:27
- Nahlásit

Nová Louka u Albertovic, jižní Čechy,vygoogluj. Jde pronajmout i celý areál, ale nevím jak jsou již vytížení. V hlavní budově vaří. Jde objednat snídaně, obědy, večeře. Chatky společné sprchy, pak apartmány i s jiným zázemím, lepším. Les, voda, louka.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání