Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Kam na dovču se psem?
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 08:31
- Nahlásit

Nevíte kde můžem vzít i pejska na dovču?Nejlépe na moravě jsme z Frýdku-Místku
Zase mi to odmítá přihlášení Ami

Pavla
# Zasláno: 13 Led 2006 08:40
- Nahlásit

Protože jsme si letos pořídili pejsu, už mě to taky napadlo a tak prohlížím letní výcvikové tábory.

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 08:43
- Nahlásit

A nevíš,kde najdu nějaký seznam?Já mám malé děti,tak to nemusí být ani výcvikový,spíš taková rodinná dovolená,Ami

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:22
- Nahlásit

Ami, na internetu lze taky najít spoustu hotýlků a penzionů, kde Tě ubytují i se psem. Je to teď už hodně rozšířený a my taky něco hledáme na léto...Ale někdy je tam připsaný, že berou pouze malý plemena, já si teď vůbec nedovedu vybavit, co Ty máš za pejska...Zkus se podívat na www.atis.cz ale nevím, jestli jsem tu adresu napsala správně...

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:23
- Nahlásit

Nebo jsem jednou zkoušela zadat do vyhledávače Dovolená se psem..a taky mi vyjely nějaký nabídky..Tak hodně štěstí při hledání..

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 09:27
- Nahlásit

Syska
Díky za tip.Já to prověřím.Mán boxerku,když tak,tak se přikrčí a udělá ze sebe přerostlýho buldočkaAmi

Gina
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:32
- Nahlásit

mrkni na www.watrans.cz/raj/index.html snad je to dobře napsané, je to cestovní agentura Ráj. My s nimi byli vloni na chalupě na Šumavě i se psem a bez problémů, ceny taky přijatelné

klára
# Zasláno: 13 Led 2006 09:33
- Nahlásit

Ami
Byla jsem vloni v se psem v Českém ráji (pro vás trochu z ruky), ale hotel psa ubytoval naprosto samozřejmě a nebyli jsme tam se psem sami - u snídaně se sešli vždy minimálně 3 hafové a vše v pohodě, nikdo (hosté ani zaměstnanci) s tím neměli problém - velikost psa byla jedno (ptala jsem se na to předem, protože někde vážně dovolí třeba jen jorka nebo čivu)
Když jsem hotel vybírala, tak jsem si vzala katalog od Čedoku - tam to je u každého hotelu označeno (pes povolen) a pak jsem si to domluvila přímo s hotelem na dobu a termín, který mi vyhovoval.

Syska
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:35
- Nahlásit

Ami...jasně!!

monika
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:39
- Nahlásit

Ami já jsem z Frýdlantu nad Ostravicí a když jsme loni jeli na dovču a brali doginu sebou tak jsme nikde nenarazili na to, že by nás se psem někam nepustili.Všude nás jen upozornili, že nesmí obtěžovat ostatní.hele přijeď na dovolenou k nám, mě psi nevadíbydlíme pod Lysou horou,koukám na ni skoro z okna

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:55
- Nahlásit

Z naší zkušenosti je menší problém ubytovat se v pěkném hotelu nebo penzionu, naopak v kempu, kde nikdy neslyšeli o čistotě dělají často problémy. Takovou zkušenost máme bohužel i s restauracema.

Jinak katalog Čedoku je dobrá věc, taky ho používáme.

Pupy
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 09:59
- Nahlásit

My jezdíme se psem všude, vždy jezdíme někam do chatičky(kde je klid a my užíváme s Pupynou dovádení... vždy si vybíráme místo kde psy mužou. Jezdili jsme na Dachovou(chatičky) potom jsme byli 1 ve Staré říši(ale ta už se nepronajímá) a ted často jezdíme do Rytova(taková maličká vesnička někdy není ani na mapě.Je u Tábora) tam je taková chalupa no vipadá spíš jako barák, ale kolem sou lesy, pole atd. a málo obyvatel takže vás tam nikdo neruší, kam pojedeme letos ještě nevim. Ale rozhodně tam kam smejí pejsci

Pavla
# Zasláno: 13 Led 2006 10:40
- Nahlásit

Ami, taky mám malé děti (v létě 4 a 7 let) a ty tábory se mi sice líbí, děti psi milujou, ale většina je jich pod stany. Vím, že holky by byly nadšené, ale já řeším spíš higienu a nepřízeň počasí. Jinak na www.mujpes.cz je téma psí tábory 2006, tam nějaké jsou, já mám bígla, tak uvažuji o bíglím táboře.

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:11
- Nahlásit

My severomoraváci (Terri a velký černý knírač - miloučký) se také chystáme teď někam do klidu (na hory), hledám ubytování ne přes agenturu, ale přes "horské vyhledávače" a procházím jednotlivé chalupy apod. A kde je ubytování se psem házím mezi potencionální místa..

Evicka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 12:59
- Nahlásit

Můžu vám nabídnou chalupu manželových rodičů, kterou běžně pronajímají za super cenu, tj. asi kolem 100-150 Kč na noc a osobu, zvíře je asi zadarmo. Je to na samotě, uprostřed přírody, lesů, je tam klid a nádherná příroda. Je to v Jeseníkách. Na chalupě je kuchyňka, koupelna, záchod a dva pokoje o celkem asi 5 místech. Není to žádný superhotel, ale je to fajn. Kdo chcete kontakt, tak se ozvěte. Super turistika, kolo, nedaleko bezva koupaliště, atd.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:02
- Nahlásit

Evicka

To určitě někdy využijeme!

Evicka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:08
- Nahlásit

Fakt doporučuji, sami jsme tam s Martinem ( mým mužem) jezdili každý týden na vídend, když jsme ještě byli svobodní, trávili jsme tam spoustu času a užívali si té pohody a klidu, tam se totiž zastavil čas. Jo, klidně napište. Ketrin jasně, už se těším.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:13
- Nahlásit

Evicka
Je fakt, že se tam asi budeme cítit jako doma-bydlíme taky na samotě. Ale občas je potřeba změnit vzduch. A Jeseníky skoro vůbec neznám.
Letos to asi nebude, ale třeba by to mohlo vyjít příští rok!

Verca
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 13:13
- Nahlásit

Evicka
To zní lákavě!!!!!! Asi se ti brzo ozvu, jestli zpracuji svého chlapa.

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 13:19
- Nahlásit

monika
Na Tebe si už dlouho brousím zuby,já bydlím v Palkovicích ,myslím,že je to blízko a taky vidím z okna Lysou.Možná se někdy domluvíme.Před česem jsi mi poradila skvělého veta.A asi okopčim tvojí(lavici)na žrádlo .Děkuji že píšeš Ami

monika
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 14:31
- Nahlásit

Ami
kontakt máš na www.splnenysen.estranky.cz já bydlím od toho veta asi 5 min pěšourem.klidně se ozvi monika

Terri
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 15:43
- Nahlásit

Evicka
A nemáš někde fotečky chalupy?

dejavu
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 16:11
- Nahlásit

http://www.pejsek.cz/zabava/dovolena-r.php3

Anonymní
# Zasláno: 13 Led 2006 18:08
- Nahlásit

monika
Já se teda z jara určitě ozvu mimo psa mám ještě dvě dcery 3 a 5 roků.Tak asi přijedu i s nimi,protože doga se jim moc líbí,tak at vidí.Ami

monika
Člen
# Zasláno: 13 Led 2006 21:10
- Nahlásit

ami

klidně, já mám holčičku 4 roky, tak se holky taky zabaví.monika

Anonymní
# Zasláno: 16 Led 2006 10:35
- Nahlásit

Ahoj Ketrin,prohlížím tyto bezva stránky. Mám bernačku a chtěla bych s ní strávit dovolenou. Prosím zděl mi kontakt na Vaše rodiče.Chtěla bych se s nimi domluvit Díky moc Bety[img]http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/ grin.gif[/img]

viky
# Zasláno: 16 Led 2006 10:54
- Nahlásit

Zkuste na Zbraslav, je tam krasne a nemusite se zucastnit vycvikovych akci, je to mozne i pro jednotlivce.

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 10:58
- Nahlásit

Taky něco přidám. Naše hotely. Zrovna jak tu máte odkaz na Konopiště tak to patří nám a cena se určitě dá dohodnou a psy nevadí. Víc informací najdete na www.legner.cz nejlepší ale je to docela z ruky je pro psya pohodu kubova Huť na Šumavě. Tamní ředitelka má sama psa a její synátor byl nějk moc úspěšný v mládežníkách. Tak to prostudujte a případně se taky obraťte a domluvím vám ceny aby Vás to nezrujnovalo

Mek
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 11:00
- Nahlásit

Jinak na www.zkochlumec.cz buď už je nebo bude nabídka na tábor. Sice je to ve stanech ale malé děti můžou spát v klibovně, wc tam je, kde uvařit taky, a venku studna. Loni jsme pořádali výcvik, výlet a tak.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Led 2006 12:10
- Nahlásit

Anonymní - Bety
To je omyl, chalupu jsem nenabízela já ale Evička!
Viz výše.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání