| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 15:19
- Nahlásit
Smečka
Já to stejně potřebovala odstranit, to tam minulý majitel z neznámého důvodu zabetonoval kus země. Akorát sbíječku kdyby Buca uměla držet...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2008 09:59
- Nahlásit
Naše fenka NKO spolykala třásně z koberce, kus trička, kusy deky i teplý ponožky. Všechno naštěstí prošlo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 18:04
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/148987-v-zaludku-rach oticiho-labradora-bylo-trinact-golfovych-micku.htm l
Heh, blablador
|
Klára Maráková
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 18:23
- Nahlásit
Nevím, nevšilmla jsem si......Ale sežral někomu něčí pes silonky? To se stalo mě, když jsem venčila nebožtíka Dalmouše od mého již manžela. Najednou se mi ztralil do kříku a vyběhl z něj se silonkama v tlamě a než jsem stačila cokoliv provést, tak se sežral! A nic mu po tom nebylo!
|
Dagmar Fišerová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 18:32
- Nahlásit
kamarádky dobrman, který už nežije sežral čtvrtkilové zmražené maso v igelitu - spolknul ho a vyšel ven téměř nepoškozený pytlík, maso bohužel vyšlo už v upravené podobě, nevhodné k dalšímu zpracování )
|
maaaro
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 23:04
- Nahlásit
Mně se doga postarala o asi 1500 Kč ( 500 a 1000)...cca 5 kg vánočního cukroví, půl kilovou kýtu uzenou..vlčák sežral cihlu sýra..společně vyrabovali ledničku v kuchyni v hospodě.....stafbul sežral zvýrazňovač...a s 4 měsíční fenkou křížence pita včera vyštrachali 2 kg pytel nových granulí na zkoušku a sežrali to všechn...nejvíc malá..zbyla z ní totální koule...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:48
- Nahlásit
moje fenka žere uplně všecko......uplně
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:51
- Nahlásit
Mar
Ty woe, ta má fakt kliku, že to na ní nezanechalo jedinej následek
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:52
- Nahlásit
EngieB
no ty woe uz byla objednana pod kudlu, nastesti to bylo zamotany do chlupu z koberce a travy a vyslo to vecer ven
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:57
- Nahlásit
Mar
Ty woe
No jako fakt drsný, vypadá to docela hrubě a nebezpečně. Ta už si vybrala průsery na dosmrti, můžeš bejt v klidu
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:57
- Nahlásit
EngieB
no nevim cece.....jako furt z ni lezou zajimavy veci
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:01
- Nahlásit
Mar
Jako ještě? My už máme klid, ale včera jsem se zakecli před cvičákem, tak se nějak podezdřele rozzutekli... no nevím, snad nikde nic nezbajzli, ale je fakt, že se tvářili nějááák provinile, když jsem je naháněla před autem
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
EngieB
Jako ještě
dyk ji znas, jeji "napln prace" je sezrat celej svet
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 18:48
- Nahlásit
no to moje zlatíčko spolklo ve dvou měsících žebro z prasete - bylo dlouhý asi stejně jako ona... Naštěstí to za chvilku vyzvracela...
|
Marmorata
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
nafukovací balónek, takový ten pouťový, zelený... Vyšel, po zelné kúře...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2008 20:41 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit
Téměř tři kila uzeného za noc. Přežil. Nezabila jsem ho.
http://www.hovawartbert.estranky.cz/clanky/ze-zivo ta-se-psem/vareni-pod-psa
|
pheh
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2013 15:29
- Nahlásit
Můj hafan právě spořádal mojí ponožku, takže jsem v očekáván, až to z něj poleze... nejdřív mě to dost vyděsilo, ale snad to bude v pořádku sní vše co je na zemi, na Vánoce to byl balící papír i s izolepou, kamínky, klacky, oči a uši od plyšáků, igeliťáky, řetízek a určitě by se ještě něco našlo, jen o tom určitě nevím :-D
|
evka
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2013 17:03
- Nahlásit
pheh
neboj,sleduj ho....pěkně poskládaná určitě vyjde.
|