| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2007 14:09
- Nahlásit
blanulinka1
no, ještě si tak vzpomínám, že před Garym nikdy neobstál jelení lůj v jakémkoli vydání... naštěstí si z toho vyžral jen ten vnitřek a plastový obal rozkousal, ale většinou plival
|
hmmm
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 22:43
- Nahlásit
Můj am. kokr málem sežral mojí matce umělé zuby, které si odložila na stůl. Přišlo mi divné co tak dlouho převaluje v hubě...mamka se málem vyvrátila, když jsme to mojí fence tahali ...nechtěla pustit Včera sežrala 10 knedlíků s meruňkama i se sáčkem a tvaroh v sáčku...taktéž celý. Strašně prdí, mám doma zamořený celý byt.
Proto teď taky jsem tady. Diskuze mě docela uklidnila
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 18:56
- Nahlásit
Tak měl Korálek namále, nemocný byl, blinkal v noci, blinkal přes den,, blinkal v pelíšku, blinkal v posteli, blinkal na zem. Nechtěl jíst, byl smutný. Nemít pokažené auto, tak už svištíme na veterinu, ale takto bych musela prosit veta, ať přijede sem, no a vzhledem k tomu, že pejsek neměl teplotu a nebyl apatický, tak jsem čekala. Doufala jsem, že to nebylo uštknutí zmijí ani pozření jedu ani nic jiného strašlivého.
Po dvou dnech se bobišek rozveselil, vyštěkal souseda a dožadoval se večeře. Byla velká sláva a radování.
Pak jsem objevila, že tu půlkostku másla, co jsem myslela, že jsem dala do ledničky, jsem do ledničky asi nedala, a že už ji tam ani nedám, páč po ní zbyl jen pečlivě vylízaný papír v pejsčím pelíšku. Tudy tedy na tu vážnou chorobu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 19:04
- Nahlásit
aren
Teda nezlob se,ale jen jsem přečetla první větu,respektive její první část,dostala jsem záchvat smíchu Zas Korálek!!!!!!!
Jináč sme rádi,že je Korálek zas hotov jít vstříc novým dobrodružstvím
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
dostala jsem záchvat smíchu
To jsem čekala. Pejsek moh umřít ale Davídková má záchvat smíchu
Je to smolař
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 19:42 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
aren
, no tak snad ma poucenie z krizoveho vyvoja
nas Robinko ako cca 3,5 mesacne stena zozral celu tubu sumiveho celaskonu. To ste mali vidiet tie pecky a gejziry oranzovej peny, co mu isli zo zadku! Pohlad pre bohov! Odvtedy nemohol sumive vitaminy ani citit
Potom sa mu podarilo ukoristit cely sacok vlociek, ten zozrala aj s igelitom, co mu tiez privodilo stolicu velmi kvalitnej konzistencie niekolko krat za hodinu
a to nespominam tych x mikrotenakov, com som mu tahavala zo zadku.
Tesak zase, aj pri nasej zvysenej opatrnosti (suc pouceni Robinom, vid vyssie), zozral cele balenie anopyrinu. Blval chudak jak byvol celu noc a pol dna
|
aren
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 20:38
- Nahlásit
Bela
snad ma poucenie z krizoveho vyvoja
No, nevím, před chvílí loudil kousek chleba s máslem. Dostal, jsem měkká.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Srp 2007 20:46
- Nahlásit
aren s máslem. D
jsme davno neblinkali, vid Koralku?
|
zuzupes
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 07:03
- Nahlásit
Ta nasa zozrala igelitovy sacok aj s dakym obsahom (vonku pri venceni s tatinom ), lopticku, skoro zozrala gumovu hracku sliepky, ktoru som jej vytahovala z krku, sumivy celaskon, rozhrizla celu tubu, nastastie zozrala len jeden, asi sa jej to zdalo moc kysle, zozrala krem, teda vlastne rozhrizla a vylizala, lesk na pery. a co zozere z jedal? cesnak, cibula, citron - to su take netypicke pochutky, za ktorymi sa ide roztrhat a spravi pre ne vsetko. samozrejme aj ine ovocie a zeleninu
|
sue
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 08:45
- Nahlásit
náše čuba je schopná sežrat hodně věcí...když nebudu počítat klasickou stravu tak jakékoliv jídlo pro lidi...i kyselé okurky česnek atd. ale pak taky igeliťáky,vložky z háracích kalhotek,párátka,obaly od salámů,šlupky od pomeranče,papíry,části plyšáků,kočičí hračky,různé drobky,části gumových míčků...no a nevim co ještě...a nejlepčí se to žere když je to v koši nebo na zemi a páníkové nejsou doma...no a to už jí jsou tři roky a divim se že pořád žije
|
venda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 08:56
- Nahlásit
hmmm, já bych potřebovala téma co všechno je schopen vyplivnout váš pes
a vedle pochopitelného ovoce a zeleniny by tam bylo i syrové krůtí a hovězí maso, syrová játra, eidam, vařené hovězí, piškot, lososové pamlsky Kronch, kuře, no v podstatě všechno, co i normálně muj pes pozře, ale jen když má zrovna chuť...
skorošvagr jí nenápadně chtěl podstrčit kus uzeného a ona ho bonzla tím, že to maso znechuceně pohodila na podlahu a šla pryč, se stejným výrazem se odvrátila od kelímku od zakysané smetany... a pak cvičte s takovym psem, když ho ani míčky moc nezajímaj
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:08 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
tak Bedřich...v 10ti měsících začala blbnout... jak už jsem řekla jinde... skoro mi sežrala mobil...a zničila Schollky...pantoflíčky moje milovaný...(během dvou dnů)...grrrrrrrrrrrr
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 09:36
- Nahlásit
Mí labradoři během posledního týdne : pecen chleba, kelímek i s jogurtem, igelitku hrušek...........mám psíky na Praze 1, umíte si představit, když s nimi vyběhnu ven a mají sračku, to pak po tajmu běžím s PET lahví a myji chodník , navíc u nás má své místo i PROBICAN pasta na zažívání....
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 12:27
- Nahlásit
aren
čtvrtkilovka másla i se staniolem....kadil bobky zdobené staniolem ( nebo co to je za obal) ...mladší 2 pytlíky syrové rýže , bobky byly též zdobené ......naštěstí oba mají bezdomovecké trávení, nic jim nevadí
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:40 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
venda
a co prosim ta ta tvoja lubi?
ja mam sice tiez doma anorektika, ale on vacsinou vypluva len granule. raz ohrnoval cumak na kuracimi krkmi, ale to mal na vyber este aj kridelka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:56
- Nahlásit
My s velkou láskou vzpomínáme na známých psa. Teta uvařila v chatě veliký hrnec guláše ( pro 10lidí ), dala ho vychladit ven na schody. Asi za 10min slyšela děsné mlaskání, tak se šla podívat ( předtím ale sprdla strejdu, že už zase něco jí, že mu bude blbě), co se děje....koukala, nevěřícně kroutila hlavou a pak volala strejdu, ať se jde podívat ....... v hrnci byl jen zbyteček omáčky, všechno maso zmizelo, nikde ani kapička. Prostě skoro horký guláš zmizel.
Asi za dva dny k nim přišla sousedka a vyprávěla jim, jak jim málem umřel pes na záhadnou nemoc.......měl hrozně nafouklé břicho, nemohl se hýbat, strašně prděl ( a smrděl), jen pil a vůbec nechtěl žrát. Říkala, že nechápe, od čeho měl červené fousky.......
Ono to pak mělo ještě dohru, když si pár let potom neuvědomila, jak jsou někteří psi žraví a nechala chladit omáčku na tomtéž místě....tentokrát se jim o ní postaral jejich pes. K obědu měli chleba s máslem a cibulí
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 10:01
- Nahlásit
Nazdárek, naše Lady (3 měsíce) není žádná světobornice - ráda se hrabe v pytli s odpadkama a jakmile ho rozškube, spořádá téměř všechno, co v něm najde, pak taky ráda ty polystyrenový platíčka od masa, různé druhy igelitu, dřeva, oděvů,... ale co ze všeho nejraději jsou ovčí bobky - na těch si smlsne (jako druhé nejoblíbenější jsou ty od koroptví) a poslední jobovkou bylo ramínko od mojí podprsenky (látkové - urvala ho a částečně zbaštila)
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:40
- Nahlásit
Aša včera celý 5 l kyblík mletého masa s přílohou a vitamíny, až funěla, Buca vylízala. Ráno ten den měla Aša kilovou vepřovou špici z bůčku
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:43
- Nahlásit
my ted mame novinku....a to ze jimmy zere venku kameny...a doma my je v puvodnim stavu vyblije naprosto ciste....jen ty kameny...
a ja se pak divim kde se tam berou...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 16:53
- Nahlásit
Zhruba před 10 minutama jsem našla po zahradě roztahanej pytel s použtýma dětskýma plínama,polovička z nich na cucky a vyžraná!!!!!!!!!! Ten nejmladší se činil!
No nedali by ste mu korunu????
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2007 18:14
- Nahlásit
To moje zlaticko nedavno rzztrhal pytel s cementem a nazral se ho....no blbe mu bylo nehorazne...No trhat papirove pytle je jeho specialita...ma za sebou i úpytel ze srotem i s granulema...a tak dale ...a tak dale )
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:34
- Nahlásit
Tak moje zlatíčko dneska přes noc sežralo 3/4 hrnce cibulové omáčky, kterou jsme nechala vychladnout na lince a večer už jsem na ni zapomněla. Ráno koukám, že se ta omáčka nějak smrskla, no po ránu je vedení trochu delší, takže až po chvíli mi došlo, že se nesmrskla, ale zmizela v psovi. Ten ležel opodál, bříško jak balón, spokojenej... Jedno toho psa fakt přerazím, furt mu to slibuju, ale jednou to fakt udělám...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:41
- Nahlásit
Zrovna vykládám kolegyni včerejší zážitek...
Potřebovala jsem si sbalit věci na výcvikáč a aby mi Béďa při každém kroku neasistovala, tak jsem jí dala prasečí uzenou nožku - vakuově balenou... Béďa žužlala, kousala, ani nedutala, nezavazela... Po tom co jsem ještě dožehlila posledních pár věcí jsem zjistila, že se Béďa přesunula z obýváku do ložnice pod postel a tam zdolávala poslední zbytky... Zůstala jen čtveřice "velkých" kostí... Béďa sotva lezla, břicho jako balón, funěla jak sentinel a odmítala se hnout... Když už vstala, vypadala jako ten had z Malého Prince co sežral slona... Venku se sotva ploužila, spala natažená jak špagát a funěla... ani do klubíčka se stočit nemohla Hovado malý
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:49
- Nahlásit
Náš miláček útulkáček - boxer asi 3 roky - kterého máme od března, nám sežral v koupelně všechna tuhá mýdla. Blinkal potom velice pěnivě. Bylo mi ho moc líto, od této události používáme pouze a výhradně mýdla tekutá.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 18:33
- Nahlásit
sklo a žiletky
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 19:51
- Nahlásit
No naší feňuli bylo asi před měsícem strašně zle, horečky, průjem, blinkala. Vet jí píchnul antibiotika a celkem se jí udělalo líp, ale pořád jako, že bude zvracet, ale jinak byla veselá, plná energie, papala. A za 3 dny vyzvracela obal od čokoládový tyčinky a bylo vidět, že se jí teda opravdu ulevilo. Ty její chutě na čokoládu nás vyšly skoro na 500. A mimochodem tu čokoládovou tyčinku jsem měla naposled týden předtím, než se jí udělalo zle, tak docela obdivuju vaše pesany, že se z toho takhle dostali , ta naše byla na umření
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2008 20:41
- Nahlásit
Tak přidám svou troškou do mlýna, někdy asi před 14 dny mi pažravec Šárina sežrala na vycházce zapalovač co našla v trávníku...
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2008 21:29
- Nahlásit
naše maličká se na dovče činila..v bezpečí před ní nebylo uhlí na grilování, vajgly v popelnících, obsahy odpadkových košů, mrtvá žába a jako bonus se na procházce začla ládovat blitkama, který si tam někdo cestou z hospody odložil. jinak její standart jsou kočičí hovínka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 12:02
- Nahlásit
http://www.youtube.com/watch?v=taAj-wgtHtg
Sežrali mi zahrádku
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2008 14:52
- Nahlásit
Mucholabka
Však to tam očividně překáželo v cestě k objevům.
|