| Autor |
Zpráva |
niniel
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2005 14:19
- Nahlásit
Eimy
No u me je to podobne Jakmile objevi nejakou "mnamku", tak to zere bud desne nenapadne nebo si to vezme do tlamy a donese se si to cele domu.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Úno 2005 14:42
- Nahlásit
Byla jsem na služebce celý den a fenka poprvé hárala asi 2. den co jí tekla červená a přítel ji teda doma zabezpečil háracíma kalhotkama a 2 velkýma dámskýma vložkama, pro jistotu prý ?! no ale trouba ji nehlídal, díval se na televizi a najednou zjistil, že fenka je bez kalhotek (ty pak našel) a že musela ty 2 obrovložky sežrat! Byla přece jen menší než je teď, asi 8 měsíční, já dojela ze služebky a rovnou jsme radši valili na veterinu co s tím. Přece jen to byl objem a ty lepící pásky na tom atd., no měla jsem strach, ale vycházelo to z ní tak dva, tři dny, taky jsem to vždycky prohlídla, naštěstí to předtím trochu rozcupovala, takže to nevycházelo v celku. Teď už mívá v kalhotkách jen minivložku a jen 1 a radši si ji hlídám sama Ale přítel se už taky naučil vyměňovat, všechna čest! Jinak doma je lino a dlažba, takže jen v obyváku nosí kalhotky a akorát se mi už 2x stalo, že jsem si s ní vyšla i v kalhotkách ven, došlo mi to až když se chuděra furt přikrčovala jakože chce vykonat potřeba a dívala se na mě vyčítavě.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Úno 2005 21:52
- Nahlásit
vajgly. U dědy na chalupě nejprve při návštěvě mých rodičů - kuřáků mizel záhadně obsah popelníku. Popelník nechávali vždy venku na lavici. Potom pejska (voříšek absolutně nepopsatelný) přistihli při požírání celé krabičky cigaret a bylo jasno.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2005 07:23
- Nahlásit
Anonymní
to požírání vajglů taky znám - kníračka mého strejdy (už ta fenka bohužel nežije) taky žrala vajgly a s obrovskou chutí vylizovala i lógr z kafe. To byla vůbec "bufeťačka".... lemtala i pivo, když si ho náhodou páníček odložil s půllitrem na zem....I přesto všechno se dožila skoro 15 let...
|
*sara*.
|
# Zasláno: 17 Úno 2005 08:41
- Nahlásit
Teď psala známá, že její pes včera vyzvrátil dvě šicí jehly!! Byli u veterináře a naštěstí je všechno v pořádku.
|
evca
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2005 23:34
- Nahlásit
Chovatel od kterého jsme měli štěně knírače měl psa a ten nám vžycky vypil kafe, jakmile jsme odešli od stolu, o groku ani nemluvim,a když nám páníček nalil štamprdle tak taky zmizelo. Jedna jeho fena si zase pochutnávala na kostkovým cukru, baštila ho přímo z cukřenky (popostrčila víčko) na stole.
|
Anna
|
# Zasláno: 21 Úno 2005 09:14
- Nahlásit
Včera, když jsme přišli z venku a vyndavala jsem klíče z kapsy mi vypadl žeton do vozejku a psice jak je zvyklá z té kapsy dostávat piškot tak ho zblajzla než jsem stihla cokoliv říct.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 16:36
- Nahlásit
No, když jsem se v sobotu vrátila s pejsou z výletu, zbyla mi svačina - chleba se sýrem . Pejsa ho miluje, tak jsem mu ho chtěla nabídnout, když jsem ho ale vybalovala z alobalu, pejsa mi z netrpělivosti začal pomáhat a kus alobalu sežral.......
|
Betyna
|
# Zasláno: 21 Úno 2005 19:37
- Nahlásit
náhodou je to bezva, že všechno sežere. Dneska jsme poprvé odčervovali. U kočky neřešitelný problém. A naše malé štěňátko (11kg a bude hůř) si těch tabletek v karbanátku ani nevšimlo. No řekněte, proč by měl ten karboš kousat, ne?
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 19:49
- Nahlásit
Betyna
No ja bych byla radsi, kdyz by zral jen to, co mu dam ja a ne vsechno ostatni Preci jenom tabletka na odcerveni je jednou za cas, to bych s nim i nejaky "boj" svedla, nez porad hlidat, kde co zere.
|
Betyna
|
# Zasláno: 21 Úno 2005 21:20
- Nahlásit
niniel
no, je to fakt. Včera jsme šli s dětma krmit labutě na Zámecký rybník. Chleba nakrájenej na kousíčky v igelitce. Samozdřejmě, že tu igelitku prokousla na hlavní ulici těsně u semaforu. Děti sbírali kostičky a bzli nadšený, jak jim pejsek pomáhá
|
niniel
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2005 22:47
- Nahlásit
Betyna
Uplne to vidim
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2005 07:03
- Nahlásit
Betyna
když už musím své psy nedejbože na něco léčit, taky baští léky jak bombony. Když měli rýmu - dávala jsem jim rovnou ze lžičky lízat Echinaceu a jak se olizovali (já bych ten hnus v životě nepolkla )
|
malika
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 11:36
- Nahlásit
no tohle je bezvadný téma
mám pocit že můj zlatý retriever je na tohle přeborník... doma nikdy nic ani nerozkousala, ale když se jí třeba stýská po páníčkovi tak zblajzne jeho kapesník (rozměrů osušky) kterej ji pak tahám při venčení ze zadku, k velké radosti obou
ještě si vzpomínám, když jednou výtala sousedku tak jí při tom nepozorovaně ukradla přívěšek z klíčů - miniaturu baketbalovýho míče
a když byla ještě uplně maličká tak snad 2* si dovolila vzít něco ze stolu a to kostku másla kterou snědla i se staniolem a broskev kterou sem marně hledala kampak se mi zakutálela... no ale napadlo by vás že štěně bude mít choutky zrovna na broskev... pecka se ale našla
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Bře 2005 11:42
- Nahlásit
...když první den sežral kolekci bonbónů z vánočního stromečku i se staniolem, trnula jsem hrůzou, ale trávicí trakt mladého štěňáka zabojoval.
...druhý den už to byly takové ty dlouhé třpytky na stromek - stříbrnomodré provázky ze staniolu cca 20 cm, sežral jich 3 svazky...
...čtyři dny z něj nic nešlo, neblil, jen měl průjem, pátý den provázky, šestý den provázky, sedmý den provázky, vždy za mé vydatné pomoci a jeho vydatného řevu... HROZNÝ!!!
|
Anonymní
|
# Zasláno: 18 Bře 2005 20:47
- Nahlásit
Našemu Anglickému buldokovi zase chutnají všechny možné hračky, co mu pořídíme. Ať je to gumová kost, tenisový míček nebo přetahovací provaz, vše vydrží maximálně dvacet minut. Pak to při venčení zase dvacet minut leze ven...však to znáte!
Hlavně že nás v prodejně vždycky přesvědčují, že tahle hračka je prostě nezničitelná!
PS: Nemáte někdo tip na něco, co se opravdu rozkousat nedá ??? Díky moc.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 21:18
- Nahlásit
Náš NO kdysi vypil celý friťák!! Dvoulitrový!! Když byly děti malé měla jsem strach aby na sebe friťák nevylily, tak jsem ho dala na zem. Pak jsem šla s dětma ven a nechala pootevřené dveře do domu.... Mysleli jsme, že to snad ani nepřežije-šlo to horem, spodem, hrůza-zkrátka se suprově pročistil. A my pak drhli kdeco jak jsme měli dvůr promaštěný.
|
Jerryk
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2005 21:20
- Nahlásit
Nemáte někdo tip na něco, co se opravdu rozkousat nedá ??? Mám - cihla
Ale musí být celá, zbytek jde rozkousat nebo aspoň spolknout.
|
Bella
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2005 15:25
- Nahlásit
Moje labradorka..také sní všechno.. Od našeho jídla..po vodku..a další tvrdý alkohol. Snědla i několik hraček..sáčky, obaly a další věci..je to prostě náš velký odpadák
|
Anonymní
|
# Zasláno: 20 Kvě 2005 20:32
- Nahlásit
Kamaradky fenka sezrala celou pixlu muzskeho hormonu, co jeji manzel pouzival po chyrurgickem odstraneni varlat, nic se ji pry nestalo, ale krome psu se za ni na ulici zacali otacet i fenky.
|
Zdenka
|
# Zasláno: 22 Kvě 2005 23:02
- Nahlásit
Anonymní: Naší sedmiměsíční retrievřici zatím jako jediná věc odolává gumový nafukovací ringo kroužek z normálního sportu, už tři měsíce !!! U "nerozkousatelných" hraček pro psy se životnost počítá na dny...
|
Tanaki
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2005 16:09
- Nahlásit
kdysi náš kokršpaněl sežral tapety, bohužel byly již přidělané na zdi
můj předchozí boxer sežral teploměr, dioptrické brýle, lino - také jsem ho již bohužel den předtím nechala položit po celé předsíni, úplně nové boty na ples, co jsem si den předem na ten ples koupila
můj současný boxer je hodný, skoro nic nežere, jen občas mojí deku na spaní, už mám druhou, ale je to ještě štěňátko
|
Denynko
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:11
- Nahlásit
Tak to můj můj nebožtík Jezevčík to byl zapřísáhlej abstinent! ale sežral co mohl venku co mohl .A když jsem zapoměla přistrčit židli ke stolu tak se dostal na sektorku a ke sporáku a tam měl pré- takovej gulášek přímo z hrnce...pokud se jídlo již chladilo.
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:35
- Nahlásit
Moje bývalá boxerka vylízala cca 3 litry čerstvého sádla a pak to šla "uklidit" (vyzvracet) pod postel... ovšem tam jsme to vypátrali asi až po týdnu...
Také měla oblíbené igelitky, ale jen jden speciální druh s plastovými oušky, ty nechávala.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 10:54
- Nahlásit
lišty kolem lina, dálkový ovladač, palmu, lino, lišty na obývací stěně, občas igelitový pytlík - taky pak taháme A poslední hit jsou všecky knoflíky na zrovna povlečených peřinách!! Ty si můj berňáček-miláček zamiloval
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:09 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
joo to kdyz moje mimco bylo jeste mimco, tak nam doma sezralo lino...proste sme jednou prisli domu a pulka lina v chodbe byla uplne rozcupovana..jinak miluje plysaky...kdyz z nich muze vypitvat tu vatu...a samozrejme knoflikyyy
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
to naše krysařička hned první noc co jsme ji přivezly, tak vylezla na stůl v obýváku a tam spořádala plnej talíř cukroví, křupky, brambůrky a oříšky mě vzbudil až šramot z obýváku,netušila jsem co všechno se vejde do takhle malýho psa, dneska už samozřejmě na stole v obýváku je jenom svíčka ostatní věci jsou na vyšším stole.A její oblíbenou činností je krást věci, takže v její boudě nacházíme malýho slipy ponožky kapesníky a vlastně kdykoliv něco hledáme tak madam to má v boudě a kolikrát něco spadne malýmu ze stolu a ona je hned ve střehu čapne to a běží do boudy tam to zahrabe pod polštářek a deku a jde znovu na lov, takže včera jsem tam našla pastelky opět ponožky a lego
|
aki
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 11:48
- Nahlásit
Dvě vlkodaví mimina mi zničila loni v létě všechny sezónní boty - od značkových tenisek po obyčejné sandály, vždy jedna z páru měla okousanou patu nebo špičku (druhá z páru už asi nebyla tak zajímavá). Celá rodina se konečně naučila uklízet boty do botníku .
Mimo okousávání keřů, stromků a kytek, spousty plyšáků a balónků se jeden pustil i do staré válendy po dědovi, kterou jsme jim darovali coby pelíšek. Netušila jsem, že bude trhat matrace a vyžírat vycpávku, která, jak jsme později zjistili byla z nějakých žíní či co. Nebudu to protahovat, po marných pokusech dostat ten sajrajt přirozenou cestou ven musel jít náš obřík na operaci. Mezi žaludkem a střevem měl obrovský uzel z oněch žíní a kousků větviček, celé to vypadalo jako kus lasa s uzlem uprostřed, přičemž jeden konec lasa byl ve střevě a druhý v žaludku. Myslíte, že se poučil? Všechny stehy si po zotavení vyžral sám, rozkousal od té doby několik molitanových matrací a každá deka, kterou jsem mu dala, aby mu nebyla na podlaze zima, skončila v popelnici. A tak ho musím mít pořád na očích. Na jaře půjdou hafani do kotců a spát budou na ovčích kožešinách - ty prý pejskům nechutnají. Uvidíme....
|
Janysek
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 12:34 - Změnil/a: Janysek
- Nahlásit
Moje Betyna sežere absolutně všechno i syrový brambory,sama si je vytáhne i z brázdy.Ale její majstrštyk byl,když tchán rýčem vyndával ze země hlízy jiřinek a ona se mu do nich pustila.Od té doby jsem v podezření,že náš pes má pořád hlad. A moje předchozí fena Irského setra Rita mi sežrala úplně nové a příšerně drahé botičky.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2006 17:03
- Nahlásit
Muj prvni pes se jednou zmocnil penezenky a sezral tatovi 2000 korun. Pak taky jednou sezral integrac, vykadil ho, meli jsme hodne nahnano jesi nema porezana streva, ale vse bylo nastesti o.k.
|