Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / AKITA INU
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:55
- Nahlásit

Bent
též znám
náš nejlepší kámoš a je to sranda. Rotvík občas nechápe.Dokonce jsme je přívazali k sobě,aby jako Anub neutekl a co myslíš? utekli oba dva a takhle šibalsky spolu seděli pod stolem když se vrátili.....

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 10:58
- Nahlásit

Někdy mě to vytáčí,někdy žásnu,někdy nestíhám
Pěkně řečeno, pod to bych se podepsala ..

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:00
- Nahlásit

takto hry končí,rotík pokořen a leží všema čtyřma ve vzduchu...

prostě to jsou samurajové,jeden japonský,jeden africký,ale samurajové-mají krásné a ušlechtilé srdíčko,ale nedají si do ničeho mluvit

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:07
- Nahlásit

Anu
Pěkný fotky, já foťák nemám a tím pádem ani žádný foto. Jen pár od kámošů. Jednu jsem dával do bojových psů.
A je fakt že kecat si fakt do ničeho nedají. Čubina je občas ještě ochotná vést diskuzi ale jen v případě, že závěrečné slovo bude mít ona. Už jsem si zvykl, že mě ubrblá ženská...

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:11 - Změnil/a: Anu
- Nahlásit

Bent
závěrečné slovo bude mít ona
to máš pravdu,takhle to dopadlo...on machroval a machroval a málem ho udusila....

já mám zas chlapa psa a jako takhle neskáču ani vedle mého chlapa....pěkně si mě omotal kolem prstu...

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:20
- Nahlásit

Anu
Fotka mojí příšerky je v bojových na str.81.
Já naštěstí ženu nemám. Kdyby po mě ječely dvě tak to bych byl na mašli. Stačí že se mnou čuba cvičí jak se sokolem na sletu.

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:28
- Nahlásit

Bent
odkud jsi jestli to není tajné? Já se musím přiznat,že když jsem Anuba domů přivedla tak náš vztah prodělal pěknou krizi (jsme spolu přes 6let) a musel se přítel rozhodnout,jeslti mě a mého "nenormálního" psa bude brát takový jaký jsme a nebo jít pryč.Naštěstí se rozhodl pro nás a psa miluje.Vytáčí ho je ho neposlušnost a chuť bojovat se psy.Má velkou radost když pes vyhraje nějaký ten závod....ale zapřísáhl se že bys ztratil nervi nad vycvíkem a tak všechny vychytávky schytávám já...ale už jsme sehraný, už nečekáme nemožné a změnu v chování...jsem ráda.Kdejaký chlap by ho zabil a zabalil to semnou

PS.fotku jsem už viděla kdysy dávno..fakt to je schiba celým tělem.

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 11:43
- Nahlásit

Anu
Tělem i duší ostravak. U mě vztah prošel krizí když jsem měl čaua. Jenže dáma nevydržela a šla hledat štěstí jinde. Psa bych pryč nikdy nedal už proto, že se mnou byl dřív než dotyčná. A to čau byl línej a rval se jen když cizí pes byl hoooodně neodbytnej. Sice moc neposlouchal, ale jinak byl docela pohodář.

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:03
- Nahlásit

Bent
no já doufám,že když přežil náš vztah Anubise a už nechce dát Anubise pryč,že už žádná jiná katastrofa a nebo nic horšího už na snad nemůže potkat.Myslím,že největší zkoušku máme za sebou i když člověk samozřejmě nikdy neví.Neřikám,že občas kvůli psovi se nechytnem,ale snad to bude ok.To mě taky mohlo napadnout,že budeš buď z Prahy,Brna nebo Ostravy....jinak basenji z Ostravy znám,asi vím o koho jde

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:17
- Nahlásit

Anu
Ta paní mi říkala že jejich basenži je Hanáček ale to jméno jsem zapoměl.

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:21
- Nahlásit

Terri
No, já obdivuju Velké japonské psy, proto s Vámi souzním
Obdivuješ neexistující plemeno?

BentAnu
Tak kočičky tolerujeme pouze domácí a hlodavce a ptáky vůbec žádné! Tedy vlastně ano - ty zavřené v kleci. Těch si šibiny nevšímají. Ti volně žijící mají smůlu.
Ale mrňousové loví např. i koně!

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:21
- Nahlásit

Bent
hanáček je chovatelská stanice. Táta mého psa se jmenoval Donner Hanáček-tady na cz pes má dokonce založenou galerii-jako chovný pes pod plemeny-Hanáček je nejznámnější chovatelská stanice.To je stejné jako kdyby jsi řekl,že máš auto od výrobce ŠKODA-každý ví od koho ale nikdo neví jaké...ale já tuším

a pesan poslouchá na výletech? a bereš ji na cvičák?

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:23
- Nahlásit

shiba
no já si bláhově myslela,že klec je ochrana....můj pískomil po týdnu soužití s Anubem dobrovolně natáhl brka....Anubis byl totou záležitostí dosti zklamán,přišel o super zábavu.Bohužel jsem mu nemohla ani vyčinit,neb pískomil fakt zemřel dobrovolně (asi infarkt či co) a musela pesana litovat...

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:30
- Nahlásit

Anu
Jůůů, Anub je Donnerův syn? Donner je totiž můj basenží favorit

Ony ty šiby jsou přeci jenom trošku "umravněnější" než basenžíci, takže u nás klec ochranou zůstává. Ale pro jistotu dostatečně vysoko umístěná

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:36
- Nahlásit

shiba
si piš že jsme Donnerovým obrazem-ve všem.
táta

a syn....

ty znáš Donnera přímo?

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 12:59
- Nahlásit

Anu
Znám

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:01
- Nahlásit

shiba
no vidíš to co se člověk nedoví po půl roce.Takže znáš i majitelku? Anub je úplný Donner-postavou vším,ale bohužel nenavikl výstavám jinak věřím,že by byl taky ICH ...no co se dá dělat.Tak pozdavuj,koukala jsem že mají další štěnátka....

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:03
- Nahlásit

Anu
To je zvláštní. Když mi čubinu týden hlídala ségra tak její křeček spáchal sebevraždu uběháním v kole, protože zřejmě neunesl když mu příšerka týden kroužila kolem klece, sledovala každý jeho pohyb, funěla mu na záda a párkrát se ho pokusila ňafnout skrz šprušle. Ty hlodavci zřejmě mají slabší nervovou soustavu. A u mojí máti byla na dvorku tak fascinovaná slepicema že do jejich výběhu podhrabala tunel a než jsme si toho všimli stačila jednu ulovit a napůl sežrat. Samozřejmě si prej vybrala nejlepší nosnici.

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:07
- Nahlásit

Bent
já ti furt řikám že máš mýho psa.Já dala mišičku i s klecí do vany.Čekala jsem že tam jako Anub fakt nepůjde.No nešel,předníma tapkama se postavil na vanu a bouchl do klece.Ta se rozhýbala a myš zběsile lítala.No a tak do ní bušil furt. Jednoho dne jsem zapoměli zavřít do koupelny a odešli do práce. No a Anub věřím,že celých 10hodin bušil do klece až myš prostě uhnal k smrti.Umřela s vyděšeným předsmrtným výrazem v očích. Hledala jsem psa a ten velice zklamaně a naštvaně bušil do klece ale myšička už ležela s nohama na hoře....no a slepice? Přítelovi rodiče je mají a kolem mají zeď z topůrek.Léto jsme přežili,podzim taky a no přišla zima a zeď z topůrek se začala nebezpečně změnšovat.Hned si toho zmetek všiml.Vyskákal po dřevě jako po schodech a hodil skok daleký mezi slepice...měli by jsme se sejít,chci vidět mého Anuba číslo 2 v chlupaté variaci

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:47
- Nahlásit

Anu
Jj, znám se s Hanáčkama Pozdrav vyřídím.

Bent
Naše šibajzny v čele s akitou zkusily slepice jednou! Víckrát neměly odvahu Vlítly mezi ně a jednu stihly zardousit, než jsem tam vlítla i já. Tou mrtvou slepicí dostali všichni po hřbetě a od té doby mezi drůbeží chodí jako by se nechumelilo. Jenom ta slepice asi za deset minut vyskočila a žila ještě dva roky

Anu
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 13:52
- Nahlásit

shiba
Pozdrav vyřídím.
no hlavně jim o Anubovi nic neříkej...aby mě pak nezažalovali za pernamentní odpůzování budoucích potenciálních majitelů basenjiho a vůbec že se profláklo že je to syn po Donnerovi. Já se snima moc neznám.Jednou jedinkrát jsem je poznala na výstavě a nic víc.Výstavy jsme pověsili na hřebík a tudíž nemám šanci se snima vidět.Takže si mě určitě už nepamatují...tak radši nic neřikej.

Bent
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 14:50
- Nahlásit

shiba
Dobrý, taky jsem ji fláknul tím zbytkem slepice po čuni a od té doby když přijedem k máti tak letí sice čumákovat k plotu, ale tunelovat už si nedovolí. Ale stejně by mě zajímalo co se jí dějě v makovici protože je sleduje pohledem nadrženého úchyla na dívčí internát.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 19:50
- Nahlásit

Když je to o těch akitách, tak jedna z útulku v Ostravě. Je to pes. Možná bude mixnutý.

Anu
Hele, nechceš mladé pískomily? Oni se potvory po roce zase začali množit. Úzká příbuzenská plemenitba, fakt kvalita. Nejdřív jsem koupila černobílého samečka, k němu jsem po pár dnech pořídila dalšího a byla to samička. Měli mladé, první vrh jsem rozdala, druhý jsem si nechala. Byli to samí samečci. Starého samce zakousla kočka. Z mladých dva utekli a oba zakousla kočka. Pak měl jeden zbylý mladé s tou jeho matkou-manželkou. Jenda krásná samička se dobrovolně oběsila na napáječce, zbyli dva samci. A jeden z nich má teď se svou matkou-babičkou-manželkou zase mladé. A nejsou ani moc degenerovaní. Možná si jednu z těch samiček nechám a budu dál dělat pokusy s příbuzenskou plemenitbou

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:49
- Nahlásit

Mucholabka
No, to je američan, ovšem podle té fotky nelze říct, jestli opravdu není mixnutý... Jdu kouknout na stránky útulku. Ale to mi připomělo, že na této stránce ještě není Biya Mia.

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:52
- Nahlásit

Do útulku se dostala akita. Majitelé se o ni nezajímají a já si ji domů vzít nemůžu, proto se pro ni hledá nový pán. Je jí 7 let, narodila se jako akita, na rozřazení nebyla, je v typu "něco mezi" Matka je 100% AA, otec 100% AI, takže je to jasné, oba rodiče byli úžasné povahy, kterou má fenka po nich. Jmenuje se Biya Mia, je červená. Podle pracovnic útulku je hodná, milá, hraje si, nijak psychicky nestrádá pobytem v útulku, je v dobré kondici. Má zatím nezhojené rány na čumáku po košíku, který měla nasazený, když ji našli, a byl jí velmi těsný

Pokud byste věděli o někom vhodném, kdo by fenku chtěl, ozvěte se, prosím.

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 21:55
- Nahlásit

shiba
No, já obdivuju Velké japonské psy, proto s Vámi souzním
Obdivuješ neexistující plemeno?

Myslíš jako že pošikmookované amerikána nejsou existující psi? Nebo praví Akiťáci těmito zvrhlíky pohrdají?

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 22:05
- Nahlásit

Terri
Já nikdy "pravou" akitu neměla! Já jen, že to už dááááávno není VJP (Ale to nemělo být poučování, to měl být fór, protože je s těmi stálými změnami kolem plemene docela veselo )

Terri
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 22:17
- Nahlásit

shiba
Počkej, to jako fakt? VJP už zase není??

shiba
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2006 22:38
- Nahlásit

Terri
No jasně! Od Nového roku už je to americká akita.

Anu
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2006 07:25
- Nahlásit

Mucholabka
můžeš mi dát klidně všechny pískomili...klec nepotřebuji...budu Anuba učit přivolání na živou návnadu..já to teda už zkoušela na morče a pes poslouchal...no jedna báseň(samozřejmě jsem nenechala morče sežrat,dala jsem ho do "bezpečné"králíkárny,aby ho tam za dva dny po té,zavraždil) .Já mám obavy že genetika takovým zvířatům jako myším a morčatům,pískomilům a krysám jen pomáhá aby znich byli dokonalí myši,pískomilové a krysy....

docela tě obdivuji....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání