Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 22:57
- Nahlásit

Artroza

jojo, tolik novinek, krásná fotka Orky, a vůbec všechno

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 09:23
- Nahlásit

Artroza
Supr aktualizace.
A vše neeeej oslavenkyni!!!!!!Vypadá v 11 letech parádně.

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 10:12
- Nahlásit

DIKY VSEM

Ada
a jak jste dopadly v Breznici? my misto Breznice jeli na pohotovost, tak jsme te ani nevideli

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:21
- Nahlásit

gratuluju cite ke zkousce!!!
a vse nej pro Becka!!

a jak bylo?

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:52 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Artroza
Já slyšela že jste měli dorazit.Sem furt koukala jestli vás někde nezahlídnu.A pak mi někdo říkal že se něco děje.A už je oko dobré?
No Aduš se snažila.A rozhodně neudělala ostudu.
Stopa 86 a poslušnost 85b.Ale obrana ta mě naprosto překvapila.Aduš jako by se zbláznila.Do figuranta lítala jako magor.Zákusy měla plné a byla hodně razantní(jako snad ještě nikdy)bohužel ale se jí to stalo osudným.Ke konci na ní šlo vidět jak moc to chce zvládnout ale už nemohla.Spadla z rukávu,hned znovu provedla zákus a byla pouštěčka.To bylo v pohodě.Jenže si pak ještě žd'ubla a zůstala stát.Obešla figuranta a na přivolání přišla až na třetí povel.Takže obrana anulována.Sice mě to zamrzelo ale je to ponaučení.A Aduš se snažila.Jen prostě neustála to horko a není zvyklá na cizí cvičáky.Byli tam ale i psi co odešli od figuranta úplně pryč a vůbec je nezajímal.Takže u nás to bude chtít i střídat cvičáky- figuranty.Ale musím pochválit Jakuba Berdycha.To je Pan figurant.Umí poradit a je moc ochotnej.Takovejch by mělo bejt více!!!!!!!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 12:28
- Nahlásit

Ada
tak to gratuluju!!! to se ceni, to uz se dopiluje!
urcite si s boxerem sklidila uspech! boxer ma byt magor no pocasi bylo fakt pekelne.....
Kuba je super clovek! Jsem rada, ze jsi tam narazila zrovna na nej

no nijak zvlast dobre to neni, denne jezdime k doktorce. opet probehlo vrtani diry do oka
zase jednooka figurka by tam nebyla nic platna no snad uz to ted bude lepsi a lepsi....

Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:14
- Nahlásit

Artroza

jeje, co se stalo komu s očičkem?

my měli standardně 20 stupňů, nejmíň jednou denně pršelo a tudíž se umyli terény na stopy a udělali jsme fakt kus práce. Samozřejmě nechyběli večerní táboráky s kytarou a bar hezky zásobený

naordinovala jsem holkám týden klidu a dnes dopoledne mě Kvíny tak dlouho vyštěkávala v křesle u počítače, až jsem rezignovala a šla s něma do lesa. Lítaly jak magorky a Kvínka si pak ještě asi hodku hrála s rukavicí, takže týden klidu bude nejspíš utopie

Artroza
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:26
- Nahlásit

hmmmm na to my vzdycky rikame, ze jim akorat delas lepsi fyzicku, takze pak je to jeste horsi
tyden klidu tedy fakt asi nebude

napisu ti emila i ohledne vikendu...

Ada
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 13:31
- Nahlásit

Artroza
Chodili zamnou lidi a že na boxera super.Že si stoho konce nemám nic dělat.Že to se dotáhne.Lidi byli super.Ono je fajn slyšt že to bylo supr i po tom co udělala na konec.A já vím na co se ted' zaměřit.
Jakub byl suprovej,moc ochotnej a celkově fajn člověk co ví o čem mluví.V něděli po závodě zamnou přišel že mám vzít Aduš at' si kousne aspoň na vodítku aby odešla s placu stím že nesklamala.Takže Jakub odfiguroval část jedniček,dvojky celé a ještě byl tak dobrej že nám dal kousnout po závodě.Kdyby byli všichni figuranti takhle ochotní to by byla paráda.
Tak at' je oko brzo v pořádku!!!!!!

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 12:36
- Nahlásit

Ada

Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 13:47
- Nahlásit

Artroza

kuk

Artroza
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2008 17:27
- Nahlásit

taky kuk

Lulu
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2008 18:47
- Nahlásit

Cita & Artroza
kukačky

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 10:53
- Nahlásit

Kde sou??Kde sou??

Karel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 15:09
- Nahlásit

Ada
Zdravim.. po delsi dobe... jaky byl tabor?

Ada
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 17:20
- Nahlásit

Karel
Tábor byl supr.Udělali jsem s Aduš ZVV1 a pořádně jsme si zatrénovali

Lulu
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 22:13
- Nahlásit

Karel
No nazdárek, kde jsme se toulali????

Karel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 22:42
- Nahlásit

Ada
Blahopreji... ja pokud budu chtit udelat kdy nejake zkousky tak budu muset jet do USA nebo pozvat rozhodciho z USA k sobe.
Mozna ze te zklamu, ale cvicim pouze NO Irona, ma velke ambice to nekam dotahnout..

Karel
Člen
# Zasláno: 2 Srp 2008 22:46
- Nahlásit

Lulu
kde jsme se toulali????
Jak jsem myslim ti uz psal, rozjel jsem tady cvicak a ten se v dnesni dobe rozrostl do velkych rozmeru a tak jsem tam ve dne v noci...

Karel
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

Tady se to hybe jak na bezicim pasu.... Nestacim si s vami vsemi psat,.... a proto se s vami vsemi loucim...

Lulu
Člen
# Zasláno: 3 Srp 2008 20:21
- Nahlásit

Karel
Ó jéééé tak práce jak na kostele, co???
Tak hodně zdaru!!!!

Karel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 04:52
- Nahlásit

Jo, a pokud mate cas, zajdete na nasi web site ( na stranku nasich boxeru ) a hlasujte pro opravdoveho Championa... diky..

Lulu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 19:18
- Nahlásit

Karel
Jukla jsem

Karel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 19:20
- Nahlásit

Lulu
Jukla jsem
A klikla jsem.... vim, muzu to videt ....

Lulu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:27
- Nahlásit

Karel
samo že klikla , přece nebudu zírat zbůhdarma klidně řeknu i na koho = Yugo.

Karel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 20:35
- Nahlásit

Lulu
klidně řeknu i na koho = Yugo.
Takze ne na toho mrstneho atleta?
Nejsem v Evrope takze jen skromny dotaz.... to ostatni Evropsti boxeri s vystavnim ohodnocenim V1 az V3 meli na toto mistrovstvi zakaz vstupu?....

Lulu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:03
- Nahlásit

Karel
před chvilkou jsem se přesvědčila, že vyjadřovat se k čemukoliv na fóru je o držku, takže sorry, ale udělej si svůj názor a nechtěj ho po mě

Karel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:07 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit

Lulu
před chvilkou jsem se přesvědčila, že vyjadřovat se k čemukoliv na fóru je o držku,
A ja myslel ze je to forum na kterem se nezavazne povida....
Takze se vsem a hlavne tobe omlouvam.... Myslim zes mi naznacila dost.... takze se loucim a tady koncim...
Vsechny zdravi Karel

Lulu
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:19 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit

Karel
Trdlo, proč se omlouváš, to byl žert , nemysli, že kdyby mi na tom echt záleželo, že si to nechám pro sebe
A "rozlučková" bude????

Karel
Člen
# Zasláno: 4 Srp 2008 21:28
- Nahlásit

Lulu
S tebou a par dalsimi se neloucim, jsou prece e-maily, ne?
Tak prijed, roztapim barbeque a chladim neco na zub ...

<< 1 ... 1764 . 1765 . 1766 . 1767 . 1768 . 1769 . 1770 . 1771 . 1772 . 1773 . 1774 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání