| Autor |
Zpráva |
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 11:38
- Nahlásit
iceman
nevim vubec jestli mam na takovouhle drzost reagovat no taky uz jsem kousek do stovky......
prihlaseno je 679 zvirat! ( a samy boxeri, i kdyz se chtel po uzaverce jeste dohlasit jeden jezevcik.....jsem ho asi mela vzit co? by se pak na vystave pani divila )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:02 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Ale to si děláš jenm srandu že?Nebo jako fakt chtěla paní přihlásit jezevčika?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:27
- Nahlásit
Ada
nedelam, fakt chtela
ale zase- predstav si tu legraci, kdyby jsme ji normalne vzali a pani pak nabehla do kruhu
prijedes se juknout? ( teda na boxery, ne na pani )
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:49 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Artroza
Jestli mi tendle tejden zavolaj že pro mě mají občanku tak určitě joo.Ale jen na sobotu.V neděli děláme s Aduš IPO1.
Docela by mě zajímalo jak by se paní tvářila.Asi by se hoooodně divila
Já bych na atiboxu ráda zahlídla a prohlídla psíka co jsem ho vybrala Aduš za ženicha.Tak snad to klapne
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:55
- Nahlásit
Ada
Jestli mi tendle tejden zavolaj že pro mě mají občanku
Neboj, jen co dokoncis devitku tak ti obcanku daji automaticky...
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 12:58
- Nahlásit
iceman
no ona když už začala posuzovat tak jí chyběl kousek do stovky
Pořad mladši nez ja... děvčice...
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:01
- Nahlásit
Je 6:00 rano a venku je -6'C... Skoro leto, že?
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:16 - Změnil/a: Artroza
- Nahlásit
Karel
Jestli mi tendle tejden zavolaj že pro mě mají občanku
Neboj, jen co dokoncis devitku tak ti obcanku daji automaticky..
taky jsem chtela napsat nejakou "drzost", ale pozde
Ada
v sobotu jsou mlady ( tzn do 18- mesicu), tak nevim koho jsi vybrala, ale jestli teda nebude az v nedeli.....?
bude tam asi dost lidi fotit, jak z cech, tak "V.I.P. novinari ", tak pak bude urcite mraky fotek na webech
jo a drzim palec na zkousku!!
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:43
- Nahlásit
iceman
kloubní choroba
ona je opravdu Maruška - no a posuzovala tě vůbec někdy nebo vystavuješ nebo cvičíš vůbec? Nás posuzovala asi 2x.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 13:53
- Nahlásit
Karel
Artroza
hm tak to se na něj nekouknu.Ale tendle psík je už prověřenej.U nás jsou po něm tuším jedny štěnata.A povedené
Jo na zkoušky budeme potřebovat držet palečky.Nervozní su už ted'.Navíc potřebuju jít na stopu a ono leje a leje
Tak doufám že se ne atiboxu uvidíme
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:18
- Nahlásit
Tommy Gun
U nás na cvičáku je rozhodčí pro jiné plemena a vyprávěl nám o ní hodně věcí , osobně mě neposuzovala , ale stačilo stát za kruhem a byl jsem z toho nějaký vedle.
Cvičim , každé ráno před zrcadlem.
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:19
- Nahlásit
Tommy Gun
a hele, dalsi chlap!
( teda takovej vyhublej, ale to na slavnosti veceri atiboxu spravis - jestli sis teda zarezervoval listek a ubytovani )
Ada
pokud nejsem vedle jak ta jedle, tak ti ho muzu vyfotit nebo natocit ( zihanej, 4 stenata v cr...)
neboj! to zvladnete! jste prece sikulky!
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 14:45
- Nahlásit
Artroza
Ano myslím že tušíš dobře.Jen ten počet miminek nevím přesně.Ale to víš určo ty
Kdyby jsi mi ho nafotila nebo natočila byla bych moooc ráda.Ono je to krytí ještě daleko.Ještě toho mám s Adu moc naplánovaného.Tak uvidíme jak to dopadne.Času dost
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:11
- Nahlásit
iceman
Cvičím každé rádno před zrcadlem. - máš pružinovej svalocvič jako pan sládek v Postřižinách? Kolik pružin používáš?
Artroza
a hele, dalsi chlap!
( teda takovej vyhublej, ale to na slavnosti veceri atiboxu spravis - jestli sis teda zarezervoval listek a ubytovani ) je fakt, že na Slovensku jsem pod mostem ještě nespal. Pro jistotu beru spacák, karimatku a stan. Případně jestli zbyde něco jídla z Festabendu - nehažte ho do popelnic, to se dá ještě jíst.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 16:23
- Nahlásit
Tommy Gun
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:25
- Nahlásit
Tommy Gun
jak se jmenoval ten film, jak si tam cpal ze svatby jidlo do tech ukrytu v saku???
tak neco takovyho pro tebe vsichni udelame
Ada
budu se snazit a to mi pripomina, abych sla strcit baterku z kamery na nabijecku
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 20:34
- Nahlásit
Artroza
Děkuji
Zítra jedu kouknout po pořádném fot'áku.Našla jsem v Jihlavě fajn obchod kde maj digi.zrcadlovky za hooodně slušné ceny.
Tak Ti to třeba oplatím.Přišla mi přihláška do pobočky .A že neuhodneš kdo to je?Nějakej šikovnej Ringáček Tak jestli budou na dni boxera tak budu cvakat jak o život
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 21:40 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit
iceman
Cvičim , každé ráno před zrcadlem.
Tak toho jsem nechal když jsem se ve dvaceti oženil...
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2008 23:03
- Nahlásit
Ada
Tak jestli budou na dni boxera tak budu cvakat jak o život
Tak to ja přijdu take, kdyz slibuješ ty panáky "zacvakat".. jak o život...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 08:01
- Nahlásit
Artroza
Tak to jste hodní ...
Přijdeš mi dát taky pusu na čelíčko pod most, kde budu spát ...
Nevím ale, zda spát pod mostem (nebo radši v kontejneru), abych se neprobudil v Budě nebo v Pešti, protože Váh se má asi rozvodňovat, v Moravě taky nepředpokládám, že by ted teklo málo vody, tak aby mě to nespláchlo a nedotekl jsem s Váhem a následně Dunajem do Budy nebo do Pešti - to bych nerad. To bych asi nedělní ranní zahájení nestihl.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 09:35
- Nahlásit
Karel
no jasně.A zvu tě na celou lahev.Ale musíš se dostavit osobně
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 11:20
- Nahlásit
Ada
ze by nejaka "velmi dulezita osoba"...?
tak to je dobre, uz ted makaj jak o zivot, tak uvidme co prinese budoucnost. jinak mi pripada, ze si tam nase ch.s. snad u vas ve Statlu udelala odnoz nebo co
Tommy Gun
to jsme cely my
ale nebudes pod stanem sam, uz vim jeste o jednom, co si v tom na Atiboxech libuje, takze neporusi tradici
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 12:49
- Nahlásit
Artroza
doufám že dorazí i na den boxera Bude to zajímavej den.Bude bohatej program i jídelníček A nejvíce se těším na Dannie a její ukázku tance a agility
No a nechcete si taky udělat vejletíček?Když tam stejně bude polovina vaší CHS?
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:17
- Nahlásit
Ada
Ale musíš se dostavit osobně
Drive to byla sbirka motylu, pak sbirka kalkulacek, ted na celou lahev.. Uz ani ty nove trendy nestiham
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 13:51
- Nahlásit
Karel
|
Artroza
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 14:21
- Nahlásit
Ada
nooooo to zni hodne lakave!!!
|
iceman
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 15:11
- Nahlásit
Artroza
Ada
vemte mě sebou , já budu už hodnej.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 16:07 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
Artroza
ale nebudes pod stanem sam, uz vim jeste o jednom, co si v tom na Atiboxech libuje, takze neporusi tradici - mluvil jsem s hospodářkou UP HK - tak prej jede jejich trio - J.Ž., Zahrada a V.Ž. Hlavně, aby si zas V. neustlal v kruhu. Už se těším, jak zas budu plakat smíchy.
iceman
Předpokládám správně, že zůstáváš doma? Tuhle akci bys měl zažít - nejvíc boxerů na ATIBOXu v historii vůbec! Dle info od Artrozy se to blíží k 700 kouskům.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 16:36
- Nahlásit
Tommy Gun
Já pochopila že Iceman chce at' ho vememe na den boxera. Ale asi su vedle jak ta jedle.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2008 16:37
- Nahlásit
iceman
Pane Icemane a nechcete nám odhalit svou totožnost?A nebo už všichni ví kdo jste a já su zase pozadu?
|