Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 17:27 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit

Ada
Tve vyznani lasky me uplne omamuje
mozna je to tim, ze ony vidi ze ty moc neposlouchas take...

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 17:38
- Nahlásit

Karel

Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:17
- Nahlásit

Ada
Tvuj plnochrupy usmev dokazuje ze mam pravdu, ze?
Podivej se k "pecinkum" jak jsme upravili "puppies" stranku..
http://www.volny.cz/prvrhy/Litters.htm

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 18:42
- Nahlásit

Karel
Moooc pěkné.Já frčím pryč,Budu tu tak za hodinku dvě

Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 19:15
- Nahlásit

Ada
Já frčím pryč,Budu tu tak za hodinku dvě
Vsechny stejne... "budu tady za hodinku - za dve, daji ti vymyslene telefonni cislo"..

Lulu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:46
- Nahlásit

Karel

nepřišla co????? ... no jo ženská

Ada
tak co noha - lepčí?????

Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:48
- Nahlásit

Lulu
nepřišla co?????
No ta uz me taha ze nos uz dlouho....

Lulu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 20:51 - Změnil/a: Lulu
- Nahlásit

Karel
Fíííha hm - viděla bych to na nějaký radikální řez

Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 22:17
- Nahlásit

Lulu
viděla bych to na nějaký radikální řez
O.K., beru si tvou radu k srdci. Až se s ni jednou setkam, narežu ji..

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:10
- Nahlásit

Lulu
Noha lepšíV pondělí si mám zavolat na výsledky krve.Ale myslím že to bude ok
Karel

Karel
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:12
- Nahlásit

Ada
No prece z lasky, to neboli

Ada
Člen
# Zasláno: 12 Led 2008 23:22
- Nahlásit

Karel

Lulu
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 10:11
- Nahlásit

Ada

tak to jsem ráda!!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 11:00
- Nahlásit

Lulu

Lulu
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 21:48
- Nahlásit

Artroza

Moc pěkná fotečka PATRIOTA!!!! Se Vám povedla.

Můžu taky přijet???? Jinak to nevidím...

Cituška
Člen
# Zasláno: 13 Led 2008 22:28 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit

Ada

u sebe nezažila ale jinde jo, popřemýšlím, ale chtělo by to vidět....

Karel, Lulu, Artroza

nazdárek a nazdárek - jdu spát

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 11:47
- Nahlásit

nazdarek,
tak jsem tu zas musela vyrizovat nejake pocitacove resty......

Lulu
diky za pochvalu!
no prelesti hadrem psa a prijed
u Patriota to bylo raz na raz, tak treba se taky zadari......

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 12:04
- Nahlásit

Artroza

výborně, beru hadr a 2. a 3. se také hlásím

Ada

jediné, co mě napadá takhle z fleku je, aby ses, až to udělá příště, zachovala naprosto netradičně, jakmile naznačí tuto náladu, beze slova odejdu z placu, až přijde za mnou, beze slova zapnu na vodíto a zavřu nebo naopak uvážu u plotu tak, aby viděla na ostatní trénující psy...případně si nějakého půjčím na trénink a před ní si potrénuju....
toto je moje rada zatím....

Denisa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 12:24 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Ada
najednou ju napadne že si chce hrát.Udělá úskok tak abych na nu nedošáhla a skáče kolem mě.
mě zas napadlo, jestli to není spíš než že si chce hrát takovéto nabízení infantilního chování, že třeba je toho co po ní chceš na ni už moc... přeskokový jednání nebo jak se tomu nadává...
mně kdysi dělala G. coby usmiřovací gesto to, že když se něco nepovedlo a když poznala, že to ve mě vře (i když jsem si myslela, že najevo nic nedávám), tak přede mnou metala kozelce a vyzývala mě ke hře s roztaženýma předníma a zadkem vzhůru... chtělo to ledový klid, vnitřně se fakt uklidnit, ne naoko jen, nesmlouvavým klidným hláskem jsem ji ale přivolala.
a co zkusit místo pocem nebo ke mně použít sedni n. lehni nebo k noze nebo a pak čekej, zůstaň... a jak píše Cituška jo jo, nějaký netradiční překvápko ji vymysli, ať čučí

Lulu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 12:50
- Nahlásit

Ada

mě se něco podobného, o čem píše Cituška, vyplatilo při stopování, když Oliver nechtěl, odvadla jsem ho ke stromu a vzala Rockyho, to že si ho nevšímám bylo pro něj potrestáním a tak postupně stopova začal. Prostě z pouhé závisti /a asi mu to i bylo líto/, že si pak s Rockym hraju a on je odstaven mimo směčku.

Cituška
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 12:50
- Nahlásit

Denisa
Ada

jojo, Citinka třeba v takovém případě dělá kolečka na místě, ale jak píše Denisa, je to samozřejmě přeskok a vždy jsme na vině my, akorát, jak ti jednou dvakrát ujedou nervy, blbě se to řeší nechceš-li jí dát elektriku, tak po zlém nic nezmůžeš
Jo, ještě jde dát psovi tenkou šňůru 5 až 10 metrů a cvičit s ní, nedržet ji a nepoužívat místo vodítka, a pak je řešení nasnadě, vždycky je někdo, kdo stihne na ni šlápnout

Lulu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 12:53
- Nahlásit

Artroza
čoveče - jestli by to takhle opravdu šlo, tak to asi udělám.. domluvíme se. Cinknu... musím to domluvit doma.
Moc děkuji, že jsi kývla - když sem se tak vetřela , ale profík na foto je holt profík

Artroza
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 13:01
- Nahlásit

Lulu
hele, zadne profi foto to nejsou....
taky to nekdy proste nevyjde a foti se treba nekdy jindy znova....
se zeptej Mistra co si chudak vytrpela od nas....
u nas diky malemu prostoru na webu se snazime, aby alespon tech malo fotek co tam jsou k necemu vypadaly. ale vim, ze kazdemu se libi neco jineho a vidi a divaji se na fotky po necem jinem nez my. A tak to ma asi byt, jinak by vsichni psi byli stejni

Ada
nooo ja ti asi neporadim, mym prinosem rozhodne vycvik neni. A Mistr a Mistr II se kaci, kdyz ja jdu se psem na plac....

Lulu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 13:57
- Nahlásit

Artroza
Mistra?? ...neznám ani I. ani II.
Uvidíme, zatím mám tu s tím horor pozadím. Jak se naskytne možnost domluvíme se. Když nad tím přemýšlím jet k Vám jen kvůli focení je dost hazard, máš pravdu, že to napoprvé vyjít nemusí, tak bych to možná s něčím spojila, ale ještě nevím s čím.
Jsem ale ráda, že se na Vás s tímto můžu obrátit, i když sami nevíte, kde Vám hlava stojí
Zkoušela jsem oslovit carambu v mailu, ale asi to nepůjde, nebo to přehlédla. Je přeci jen blíž a její fotky jsou taky super...

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 14:18
- Nahlásit

Denisa
Cituška
Lulu
Holky moje zlaté,moooc dík za rady.To mě teda fakt nenapadlo.To asi Adelai bude kulit vočka až se zbalím a odejdu.Ale iž si prostě nevím rady.
Denisa
Právě že Adelai to dělá i když třeba výjdem ze zahrady na louku.Začne kolem mě trdlovat a nemůžu ju přivolat.Když zařvu lehni tak si lehne.Když kní dojdu tak udělá úskok a má stoho děsnou srandu.Určitě to není z toho že by toho na ní bylo moc.Poslušnost cvičíme 5minut a vlastně si u toho hrajem.No uvidíme co to sňou udělá až se na nu vyprdnu a odejdu s placu

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 14:19
- Nahlásit

Lulu
Mistr = pánečka Impéria z Ringu

Lulu
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 19:00
- Nahlásit

Ada

ahááá, skoro rodinka
už sem ale asi moc nechodí co???

Tak držím palečky s přivoláním!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 14 Led 2008 19:51
- Nahlásit

Lulu
Dloooouho tu nebyla...
Dík za držení palečkůBudu to potřebovat.Vždycky hrozně zuřím a dusím to v sobě.Bo kdybych na Aduš ještě zařvala tak by bylo hotovo.Ale jak jí párkrát vypeču a odejdu tak se myslím i nasměju.Bo si představuju ten její výraz co nahodí

Lulu
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 14:25
- Nahlásit

Ada

jak jsme už psala s Olim problém nemám, ale občas se stane, že zrovna jede auto a on se zamyšleně do něčeho začmuchá, to pak musím volat, ale ne Olí ale důrazně Olivere a to pak ví, že už je zle a cupitá s výrazem "děje se něco?? něco jsme prošvihl???"
S Rockym jsem se natrápila - hlavně, když měl tak 1 rok - puberta či co Občas mu musím důrazně připomenout, že na prvním místě jsme já. To pak Oliverek chodí mezi mnou a jím a snaží se to uhladit.

Ada
Člen
# Zasláno: 15 Led 2008 16:03 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Lulu
To já měla u přivolání problémy i s Fatty a i s Aduš.Fatty se ale do dvou let srovnala a bylo to v pohodě

Aktualizovala jsem stránky.Ješt sice nejsou úplně hotové ale budu je doplňovat.Tak kdo chce tak může kouknout URL

<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání