Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:02
- Nahlásit

Ada
už mám hotovou úvodní stránku
Chtel jsem se podivat ale druhy obrazek se mi neotevrel... ten prvni se ti opravdu povedl..

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:03
- Nahlásit

Ada
PAč su tupá
Nebyt Jasny tak si muzu web site vystrihovat z casopisu..

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:04
- Nahlásit

Karel
Ehm... tak to netuším jak to je možné.
A webovky co mám rozdělané mám jen já v kompu.Nikdo je ještě neviděl a asi ani neuvidí

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:06
- Nahlásit

Karel
Tak to su ráda že nejsu sama tupoň

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:06
- Nahlásit

Ada
asi ani neuvidí
Dej tomu cas, mas ho habadej... uvidis ze to zvladnes...

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:07
- Nahlásit

Karel
To si říkám taky.Ale nervy mám jen jedny

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:08
- Nahlásit

Ada
Tak to su ráda
Ja delam fotky a videa a jejich upravu, spolu pak vyhledavame podklady a Jasna to nahaze na web a vetsinou ja (pokud ne spolu) udelam konecny vzhled.

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:09
- Nahlásit

Ada
Ale nervy mám jen jedny
Ve tvem veku jsem jeste ani problemy s nervy nemel... nebo o nich ani nevedel...

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:12
- Nahlásit

Ada
Jak se ti libi u nas v gallery ta kniha? Nebo u boxeru uvodni stranka?

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:12
- Nahlásit

Karel
No a já neupravím ani to blbé video.
Ale co.Když to nepůjde tak prostě vysolím prašule a nechám si udělat pořádné webovky
Nic jdu do hajan.Su nějaká unavená.A zíta mám mooc práce.TAk dobrou

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Karel
Jj.Líbí a moc.Ta kniha je superJen když najedu na vaše webovky tak mi nefachčí ta úvodní fotka.

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:14
- Nahlásit

Ada
Dobrou noc....

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:15
- Nahlásit

Karel
Jo a koukala jsem na videa.Jsou pěkné.Hlavně jak tam boxeři lítaj kolem altánu.(aspoň si myslím že je to torzo altánu)

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 00:20
- Nahlásit

Ada
mi nefachčí ta úvodní fotka
Je to Java, snezeni.. Jo je to ram od altanku, e-mailem ti poslu jak vypada v lete. Dobrou noc a krasne sny...

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 06:38 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Tak to je mazec, že už i tady na fóru:

http://www.vesmirni-lide.cz/astar.htm
To známe, takovýdle Aštary Šerany ....

Prodám vesmírnou loď, 2,5 TDi, 1. majitel, garážovaná, najeto 20000 světelných let, rozumná spotřeba, sada zimních pneu zdarma ..... Zn.: Ing. Benda už mě nebere.

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 07:09
- Nahlásit

Tommy Gun

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 07:23
- Nahlásit

Karel

tak jsem shlédla všechna videa, super, a ty fotky nové myslíš Irona na sněhu? Jiné nové jsem nenašla...

stejně je to sranda, my my každoročně jezdíme do hor na týden za sněhem, abychom naučili hledat psy zasypané lidi a ty máš takovou hromadu před domem

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 10:05
- Nahlásit

Tommy Gun

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:08
- Nahlásit

Tommy Gun
lod beru!

hmmm tak to mu jeste ve vybavicce chybi, ale to vis cekaj nas vanoce tak treba bude mit ....

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 11:54
- Nahlásit

Artroza

co vlastně dostane mimísek k vánocům???

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:16
- Nahlásit

Cituška
uz jsem mu koupila toho obr Křemílka, pak nejakou hracku ( takove ty chrastici) Mistr II mu koupila takove ty vkladaci do te kostky... pry je to od 6 mesicu, ale vcera nam bylo receno, ze je o mesic napred, takze treba se mu to bude libit....

no uprimne receno ma nejvic darku klasika.... doufam, ze se mu ten Kremla bude libit
byly jsme spolu v Kotve a predstav si co tam v hrackarstvi meli: obr boxera plysovyho se zlatym obojkem, kupirovaneho...ale TEN BYL!!!! stal 1200Kc.....ale fakt jsem jeste hezciho plysoveho nevidela....

a co u vas bude od jeziska??

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:47
- Nahlásit

Artroza

takovýho boxera? Ty jo, až vyhraju ve sportce..

Pája dostane nějaké nezajímavé pro něj oblečení, potom jednu zbraň do kung-fu, kterou si hrozně tajně přeje, knížky, nádherný atlas světa a nějaké videokazety, také má nejvíc dárků, klasika
a pro manžu mám jeden hlavní dárek - vestu od HST, doufám, že se mu bude líbit, a nevím, zda Kkathy stihne ten půllitr s erdelem....

už jsem se nahlásila na soustředění v březnu a určitě musím někde stihnout tu zkoušku, kdekoliv! Tak se v březnu uvidíme!

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:52
- Nahlásit

taky jsem si rikala, protoze ho samozrejme nutne nepotrebujem...ale otlapkavaly jsme ho tam obe

tak asi nejlepsi bude to na kungfu ne??
koukala jsem na ty navrhy od Kkathy a me se vic libi ten fousatej... ale erdely moc neznam.....
jo a sestricka na veterine ma segru od te co sla po tvem doporuceni na slovensko ta na slovensku pry vyhrala juniora v plemeni, tak byla pani chovatelka stastna!
a ta na veterine je strasne hodna! dokonce si hrala s Nordii, litali tam jak posuci po celem arealu nejdriv se teda Nordii nezdala, protoze to jeste nevidela
rika ji Živa... ted ji tam asi 4 hodiny trimovala...by me kleplo

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 12:54 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Tak jsem nakoupila.A zase jsem nechutně utrácela.Sice už mám pro všechny dárky ale kamarádka má keramickou dílnu s obchodem.No a to jsem neodolala.TAkže ještě každý dostane hrnek a mamka keramickou "zvonkohru"nebo to aspoň jako zvonkohra vypadá.A já si koupila proužkatej úžasnej hrnek

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:00
- Nahlásit

Artroza
Já jsem jednou taky viděla plyšového boxoše.I celkem ušel ale ta cena byla děsná.A vím že jak jezdili němci sem na výstavy s karavanama tak měli vždycky plné kabinky plyšovejch boxerů.

Artroza
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:05
- Nahlásit

Ada
no me strasne libej ty plysovy, jenze u nas co mladej vyhodi z postylky tak hned je tam nekdo, kdo to sekne.......takze nemaj moc dlouhou trvanlivost

hmmm kamos je vytvarnik a ma taky pec. vzdycky jsem tam nakoupila mraky veci! co kus to original, no nadhera!

Cituška
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 13:30
- Nahlásit

Artroza
Ada

keramiku taky můžu

Ada
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:27
- Nahlásit

Cituška
Jo jo.Já se obchodům s keramikou musím vyhejbat.A taky čajovnám.TAm dokážu utratit děsnejch pěněz a pak si doma nadávám.

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:31
- Nahlásit

Ada
TAm dokážu utratit děsnejch pěněz
Za čaj???

Karel
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2007 14:34
- Nahlásit

Ada
A taky čaj
Naberes a roztopis snih, natrhas cerstve jehlici a caj je hotovy... na zbarveni tam spustis jednu jerabinku...

<< 1 ... 1701 . 1702 . 1703 . 1704 . 1705 . 1706 . 1707 . 1708 . 1709 . 1710 . 1711 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání