| Autor |
Zpráva |
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:35
- Nahlásit
Adina
a nebude už prošlá?
Ta slivovice zajisti bezuhonu...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:35
- Nahlásit
Karel
To byla noc...
jejich poslední....
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:36
- Nahlásit
bubu
tak to hned potíráš
Ja to nepotiram, ja to vypiji !!!!
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:37
- Nahlásit
bubu
jejich poslední....
To ne, ale nikdy ne dohromady...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:38
- Nahlásit
Karel
Ja to nepotiram, ja to vypiji !!!!
jasně že nepotíráš, to není jako potřít, ale potřít jinak, chápeš?
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:39
- Nahlásit
Cituška
Mám zájemce o pejska.Bude Ti zítra volat.Vypadal celkem solidně a chce cvičit a taky chce mazla Tak si ho proklepni
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:40
- Nahlásit
Karel
To ne, ale nikdy ne dohromady
aha, takže buď voňavý kravál, nebo tichý smrad, hm...no, tak to bych tedy nebrala, pouze ticho a čistý vzduch,
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:44
- Nahlásit
bubu
pouze ticho a čistý vzduch,
To neznam... to existuje?
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:44
- Nahlásit
takže jdu taky do betle, tichou a voňavou dobrou noc, zítra čekají stroje
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:45
- Nahlásit
bubu
Kanada ma svatek, my nedelame... dobrou a vonavou...
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:45
- Nahlásit
Karel
To neznam... to existuje?
špatná volba plemene
|
Karel
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2007 23:48 - Změnil/a: Karel
- Nahlásit
špatná volba plemene
bubu
UUUUUUUUU, jsi u boxerkaru...
zitra te nezachrani ani pochvaleni kravaty..
be a nice girl...
Good night..
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 00:50 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit
Ada
já viděla nedávno fotky z dogdancingu a asi je to ta stejná dvojice
Andrea Rezková,Arwen
Super tanečníci ti dva!!!!
to jste měli krásnou podívanou
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 06:25
- Nahlásit
Ada
hezkýýýýý děkujíííííí
|
ola
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 08:59
- Nahlásit
Týý jo, u nás kalamita. Do práce jsem jela jak šnek. Silničáři asi netuší, že chumelilo. Frajeři na letních gumách se snaží předjíždět a pak ryjou předním blatníkem v příkopu! Hrůza.
Corleona
Jaká byla cesta domů? Zdeněk na vás vzpomínal, že na Ostravu to asi nebylo nic moc.
|
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:08
- Nahlásit
Denisa tak se holky konečně potkaly..a musím uznat že ocasatá Aura je krásná bohužel jsem v tom shonu a dešti zapoměla foťák doma, ale "aurovic" byly připraveny.
Jinak menší dotaz- vím že článků je na toto téma spousta, ale- když se jdu se štěnicí podívat do Letňan ( a jsme jediné boxeří štěně), jak moc musím řešit oblečení? Sice tam jdem jen abychom zjistili o črm to je, ale.. A ještě jeden- od kolika tam tak člověk má být? Nikde jsem žádné detaily nenašla...případně dík.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:24
- Nahlásit
Zdar zdar, vůbec nepochapáju, wo co tady gou a jaká to zde třenice Fotky žádné nevidím, jen tančící boxerku, díky níž jsem uronila kroupu. Začlo se mi totiž stýskat po té naší devítihlavé sani.
To porto co jsme si dala do tomboly a následně si i vyhrála, mě krapet sejmulo, závěr mám dost zamlžený a dobře mi je až dnes. Včera jsem ležela u TV pod peřinou a dospávala.
Jinak z bálu mám dva skvělé zážitky: Olinku Petříkovou, ta mě teda dostala a další silný zážitek bylo Auterákovo fotoalbum, ten mě teda pobavil a hlavně fotka jeho babičky s pěti boxery
Pak byl ještě zážitek sedět s chalanmi z Malaciek, dost jsme se nasmáli..
ola
No cesta byla pěkně hnusná. Ona už tak ta D1 je vždycky zážitek, no a on se tam nikdo neobtěžoval odklidit sníh - to teda vůbec nechápu.. Silničáře jsme potkali až někde u Brna. Takže jelo se úplně na prd, pomalu, v koloně, míjejíc auta v příkopech. Navíc sněžilo a pak pršelo celou cestu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:33
- Nahlásit
corleona
malilíček
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:40
- Nahlásit
corleona
No zdar,já jsem si říkala,že se nehlásíš.
Dnes jsem spala asi 12 hodin,tak snad už mám dospáno.
Tommy se tu jen zachoval jako džentlmen.Někomu se to trochu hodilo.Bych řekla.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:42
- Nahlásit
Klarucha
ahojky, Aurinková Helča mi psala sms, takže už se těším na fotečky!
to je príma, že se holky vyřádily!
oblečení - jako myslíš svoje? no tak to neřeš normoš rifle atd. Žádná saka a společenský oděv na našich výstavách v kruhu boxerů neuvidíš... Jistě se tam najdou dokonce i vystavovatelé v šusťákových soupravičkách ...
jen Freyuška by měla mít jednořadý kovový obojčíček a pokud možno kožené vodítko, takovéto kulaté předváděcí, ale jakožto štěník nemusí, nemívají to ani někteří starší psi, píšu co by bylo ideální, vám stačí třeba jen nějaký tmavší nylonový, prostě ne nějaký růžovo-tyrkysový s kostičkama a tlapičkama...
Mrkni kdy je v propozicích přejímka a kdy se začíná posuzovat v kruzích! Většinou od 9 h se už začíná. Takže bych tam byla hoďku před radši, ať se tam Freya rozkouká, však jdete taky hlavně socializovat a nasávat atmošku že jo
Budu na vás myslet!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:51
- Nahlásit
Cituška
jak se daří štěňatům?
|
Klarucha
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:55
- Nahlásit
Denisa super, dík moc takhle to nezní tak hrozně..
na fotky se těším též..
|
Teta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 09:56 - Změnil/a: Teta
- Nahlásit
corleona
mám dost zamlžený
Hehehehe!
Olinku Petříkovou, ta mě teda dostala
Ten zážitek byl tak silný, že i můj netančící manžel vyrazil na jeden tanec na parket s Olinkou.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:03
- Nahlásit
Lenda
štěňátka tu šíleně řádí, mám pokousané ruce a vůbec všechno, jsou už rychlejší než "rychlá rota", jen nedělají dobré skutky
Seklo Ti to na plese!!!!
a jak dopadla zkouška? KOnala se? Nějak jsem to tu přehlídla...
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:11
- Nahlásit
Cituška
Jsi mě ani nepoznala,co?No jako na ranní stopě v gumákách jsem snad nevypadala.
Konala,ke stopě jsme ani nedošly.
mail
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:16
- Nahlásit
Klarucha
no to je fakt v pohodě
akorát bacha, v rámci socializace, ať ti tam Freyu ňákej popudlivej boxoš nesejme... Oni bývají většinou v kennelech, ale i tak, však uvidíš, leckdy to v kruhu boxerů a kolem něj vypadá tak trošku jako... no třeba při "zápase v boxu"...
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:35
- Nahlásit
Teta
Hehehehe! kamaládka..
Bylo fajn poznat Tvoji mámu, je prima! Akorát Albi říkal, že se jí průběžně omlouval za Igora a Dušana, kluci byli dost výřeční a celkem monotématičtí
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
Ahojda, zdravím s trochou zpoždění
Jsem si bláhově myslela, že tolik stránek tu za víkend nepřibude
Boxeří candrbál byl úžasnej a skvěle jsme si to užili...však jsme taky měli bezva společnost!!! Jen škoda že nemohla dorazit Denisa
Doufám že takových plesů bude vícero, bře bych potřebovala doplnit "svůj" boxeří servis který jsem započala díky Kkathy
Budu se snažit nahodit sem nějaké to fotos, tak snad dnes. Ale zase tolika jich nemám. Navíc většina už tu byla stejně prezentována. Tak zkusím něco vyhrabošit.
Jinak za některé příspěvky se opravdu nezlobím - vesměs jsem zvyklá Ne, Bubu, úplně v pohodě. Je to má blbost že jsem si tam tak blbě přičápla, příště volím volbu ve stoje
Jo ale jinak Tommy díkas za zastání - opravdu gentleman
Jo Tommy, kdy je případně uzávěrka to boxer zpravodaje?
Ola, Lenda, teda řeknu vám že cesta trochu děs. Když jsem v Práglu převzala řízení, tak to byl čím dál větší humus Asi 20km před Hradcem, jet nejvyšší rychlostí max. 50km/hod byla fakt bomba
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 10:53
- Nahlásit
Paja s Tinou
Jinak za některé příspěvky se opravdu nezlobím
To se hned pozná velkorysý člověk Já jsem tušila, že to vezmeš s humorem.... vždyť jsi vypadala v těch šatech skvěle
Jinak uzávěrka je 15. 11. - psal Tommy na Pandoru
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 11:00
- Nahlásit
Markét,
ha 15.11.??? Ólalá, to je docela za chvíli
A díky za pochvalu
|