Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 08:59
- Nahlásit

Denisa
dlouhé na zem, korzet..........
jujdynánky - to vypadá na ples v Opeře

Adina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:09
- Nahlásit

bubu

mám úplně žlutý jazyk
tak už nejez ten citrónový Vitacit

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:10
- Nahlásit

blažena
no vždyť právě! ale aspoň bych si je někam vzala... ještě jsem je nikde neměla a obávám se, že mít nebudu
(byla velmi výhodná koupě co mi vnutila kamoška :smirk

Adina
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:15
- Nahlásit

Denisa
dotázeček -kolik bude "střapečko-běžců" (teda,jestli to není tajné )

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:37
- Nahlásit

Adina
není, tož ale fakt přesný číslo nevím, hele, zhruba kolem těch 30, jsou ještě tací co se rozmýšlí, jsou tací co jsou jen jako náhradníci a jsou tací co pak třeba nedojedou kvůli něčemu, jsou tací co se přijdou mrknout a pak to když bude místo zkusí... já počítám, že to vyjde jak jsem chtěla kolem té třicítky...víc nee neb to je ideální počet když 95% boxíků nepoběží ještě v páru...

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 09:52
- Nahlásit

Tommy Gun

ranní ptáče chudák chcípá...
dneska ti malí zmetci nespali v noci ani hodku a půl v kuse, já už fakt nevím, co s nima, ani ta krupičná kaše nezabírá, nabouchají se a za hodku jsu vyspaní a řádí jak mor, už se mě dnes ptali sousedi, co se to u nás v noci děje....

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:14 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
malí zmetci

Jo jo, vzpomínám, jak to k nám do baráku doléhalo noc co noc - rány a řev patnácti řádících zmetků z garáže..
Vlastně naposledy řádili tři (uštěkaný Daktari a spol), ale to byla proti tomu tišina

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:19
- Nahlásit

Adina
Já teda za sebe mohu říct, že dojedem a oba naši chrti poběží. Pokud poběží první běh spolu, tak druhý běží už jen ta, ketrá přežije boj o střapec
Ale je dobře, že tam bude odborná veterinární první pomoc s šitíčkem

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

corleona

to jsem ráda, že nejsem sama, někteří tvrdí, že jim štěňátka spí celou noc a já mám hrozný komplexy, akorát nemám kruci tu garáž...

odborná veterinární první pomoc

corleona
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:29 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit

Cituška
My jsme rádi, že tu garáž máme. Pro auto už se staví jen přístřešek. Půlku už jsme obětovali pro štěňata, je tam na pevno udělaný plůtek s vrátky a ve zbytku garáže je skladiště lyží, kol, sekaček a jiného bordelu.

odborná veterinární první pomoc
No přeci Adina !!

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:46
- Nahlásit

corleona
klíííd, kdyžtak na sál je to taky kousek... VFU

Cituška
nám zase štěníci nespali skoro vůbec ve dne... to jen když se přijela podívat návštěva tak zalehli! si furt hráli, hráli a pak když se měli předvést, tak dělali jak jsou hodní...

My jsme rádi, že tu garáž máme. my chceme taky garáž, aspoň na to auto! už mi před barákem ukradli i anténku, zvohli zrcátka, nabourali předek...
já jsem zas ráda, že to G. vyšlo na léto, do "zimního" vrhu bych nešla neb bych na chalupě zmrzla neb neumím zatápět v kamnech

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 10:48
- Nahlásit

tak jsem rano nasla Martina na bilem koni.....

blažena
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:31
- Nahlásit

Artroza
chachá - to je prčovní smajlík

mistr
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:35
- Nahlásit

Artroza

Cituška
pche...... z pracovního spojení chceš aby jako spali, jo???

Denisa
doufám, že těch střapců máš hodně vypadá to, že nám všechny zničí corleony smečka
nemám vzít nějaký plyšáky od lucátka???

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:45
- Nahlásit

Ahojda,
Denisa
No já si jako furt předstauju jak odběhne Balů.On totiž jak uvidí jiného psíka tak povalí za ním.On si chce teda hrát né zabíjet ale je to fakt poděs

U nás taky nasněžiloA to jsem chtěla jít na stopu.

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 11:54
- Nahlásit

Ada

no on je problém, že oni nespí skoro vůbec ani přes ten den....

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:00 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Cituška
ASI TOMĚLO BEJT PRO MISTRA ŽE nebo Denisu ne?
Ale nezoufej.NAši smradíci si taky chtěli hrát hlavně v noci.Ale my nebydlíme v paneláku.Takže to nebylo tak hrozné.

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:02
- Nahlásit

Cituška
nic si z toho nedelej, kdyz jsme jeste bydleli v byte a meli tam miminaky a sli vencit dospely, tak nase omladina byla slyset pres jeden blok..... delali jsme, ze vuuuubec nevime co je to za priserne zvuky...

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:16
- Nahlásit

Ada
a ostatní coursingáři-začátečníci
vaši péééésci jakožto úplní začátečníci poběží SAMI za střapečkem!!! ne s dalším pejskem za střapečkem...
a pejsci diváci nebudou tak blízko tratě, aby třeba za nima běželi
prostě sólo pes a vy a střapec - ztraceni v poli!

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:33
- Nahlásit

Denisa
sólo pes a vy a střapec - ztraceni v poli - už aby to bylo
A máte už ten sníh?

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:38
- Nahlásit

Karel
Děkuju. Taky jsem se trochu snažila a mám něco, co splňuje jejich požadavky.Snad i velikostí.Jen nevím, jak moc budou rádi, že to vypadá, jak výšivka od jejich jediný a největší konkurence

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:40
- Nahlásit

Cituška
Nechci strašit, ale Agáta taky moc nespala a zlobila. A jak to dopadlo - zůůůstalo jí to navždycky
Spí ještě míň než já. A o zlobení ani nemluvim...

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:48
- Nahlásit

kkathy
No ještě že si Cituška žádné mímo nenechává
Denisa
No já vím že budou honit střapec sami.Jen jsem měla obavu aby neběžel místo za střapcem tak za psama.Ale když teda budou tak doleko tak su klidná

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

Fachčí vám cenrtrum?

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 12:51
- Nahlásit

kkathy
Naši psíci spí dokud spím já nebo naši.Prostě stávají až stím posledním.Akorát Balů pouštím tak kolem šesté ráno.Ale ten zase zalehne a psí.Takže pohodička

Artroza
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:08
- Nahlásit

tanecni zabava:

topgun

my ostatni pouze takto:

a nakonec pulnocni prekvapeni:

.........

Denisa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:15 - Změnil/a: Denisa
- Nahlásit

Artroza

další boxcandrbáloví pařmeni

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:21
- Nahlásit

Ada
ještě že si Cituška žádné mímo nenechává - jí by to nevadilo, ale co ty sousedi Ještěže nebydlíme v paneláku. Teď v takovym novějším paneláčku mám prodejnu a normálně tam zametám a přiběhl na mě chlap, co bydlí nad prodejnou, že dělám rámus.
Agáta spí jen když spim já, takže poslední dobou skoro vůbec a energie má za deset, což už se o mě říct nedá, hihi...
A já přitom někde četla, že pes 16hodin denně prospí.
Toho, že Agátu budou zajímat štěkající diváci kolem tratě při coursingu jsem se bála taky, ale jak vidí střapeček, tak jí nezajímá nic. Hm, doufám, že vám nepředvede pravý opak, když jsem to teď tak pěkně zakřikla.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:31 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

Artroza
Martin na bílém "boxerovi" - bezva smajlík.

Artroza
topgun a taneční zábava - smajlík - Ty wogo, já nejsem žádnej Travolta !!!! Jsem hudební poleno.

kkathy
Hm, doufám, že vám nepředvede pravý opak, když jsem to teď tak pěkně zakřikla. - hmmm, předvede, uvidíš. To Tě asi moc neuklidnilo, co?

kkathy
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2007 13:38
- Nahlásit

Tommy Gun
Jsem hudební poleno. -no ale co jste s Tetou slíbili, to se musí splnit ... už se tomu nevyhneš
moc neuklidnilo - ne, ale mě u ní nicnepřekvapí už

Artroza
Denisa
Jako dochází vám doufám, že už je to v sobotu? Takže to neni vůbec sranda (pro ty co nemají co na sebe)

<< 1 ... 1620 . 1621 . 1622 . 1623 . 1624 . 1625 . 1626 . 1627 . 1628 . 1629 . 1630 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání