| Autor |
Zpráva |
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:28
- Nahlásit
Tommy Gun
Jenom o I a o Y to taky není ....
jasnééé, vydlák nebo vidlák je šuma fuk, překlep je jiná věc a kromě toho dneska to nemá nic společného s rozumem, dneska je to dysgrafie
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:29
- Nahlásit
bubu
a ty tropíš co že tu nejsi? he!
zdarec-trošku fofr-peču buchtu ke snídani ,běží mi v telce dr.Haus,žehlení,juknout na cz-psa.....kurňa ,nějak už nestíhám
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:29
- Nahlásit
Tommy Gun
a ty taky netušíš co je s papuchalkou ze sila od koloucha?
a blaženu dnes asi sežrala sněť slezinná nebo jiný hnusný brabouk
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:33
- Nahlásit
Adina
běží mi v telce dr.Haus
odkdy se díváš na atletiku?
buchtu ke snídani
to je bordel, já chci tež, tak kus procpi drátama
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:42
- Nahlásit
bubu
já chci tež,
tož skoč do Švéda,moc se nemrcas po dálnici(ostatně jsi stejný Fitipaldi jako Teta),za půlhoďky bude buchétka hotová a můžeš si odvést i pro dochtora
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:45
- Nahlásit
Adina
tyjo, to není pravda, já jezdím náhodou opatrně a pomalu, a dochtorovi nic nedám, všechno sežeru než dojedu dom! jo, a zapomněla jsem ti říct, že už mám jenom 4 knížky...ale jde to ztuha, jsou to ignoranti, si myslí, že to je jak u králíků
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:53
- Nahlásit
bubu
já jezdím náhodou opatrně a pomalu,
opatrně to ano,ale pomalu? (no pravda,že víc než 190 Ti ten seveřan nejel ,asi už nemohl s dechem )
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 22:59 - Změnil/a: bubu
- Nahlásit
Adina
asi už nemohl s dechem )
vo*e, dyk byl sníh! a bylo to do kopce
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 23:24
- Nahlásit
all
tak dobrou noc, vypadá to, že jste všichni na diskotéce
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 07:23 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
bubu
Dobré ráno - já už jsem na to přišla - v prvotním šoku, že na ty stránky můžu se mi pomotaly dva vrhy - původně tam totiž stálo TOTO
Tak to se omlouvám. Ovšem připadá mi, že to je ta čubinka Maa Mel Etna-box, kterou všude tak haněli, že má velký předkus..... a je taky hezké, že pejskovi dají "k prvním narozeninám šuk" - protože pokud opravdu budou štěňata na konci roku, tak to už by teď někdy měli krýt a Darrimu je akorát rok...
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 07:26 - Změnil/a: Markét
- Nahlásit
Jupí!
Už jsem zase v partě! Opět mám zákaz vstupu....
Díky, Kanado! Holt se budu na vás muset chodit dívat odjinud.
Teď je otázkou, zda preventivně nezablokovat všechny české IP adresy, co? Co kdyby k vám lezli špióni ze země původu vašich psů???
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 07:47
- Nahlásit
Markét
zákaz vstupu....
brýtro, šmarja taky tak brzo vzhůru?
a nemáš problém ve svém počítači? jakože se ti některé adresy nedaří zobrazit? mi to tak někdy dělá na některých rakouských stránkách, jednou to jde a jindy ne a nikdy nevím proč, ale problém se pak ukáže být na jejich straně
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 07:55
- Nahlásit
bubu
brýtro, šmarja taky tak brzo vzhůru?
No, muž se před šestou ubíral za studiem do Prahy a já za chvilku nakládám bordičku a jedeme překrývat.
a nemáš problém ve svém počítači?
Že by toto chybové hlášení zapřičinil můj počítač?: "Webové stránky jsou přístupné ... ale ne pro Vás ........."
A zrovna ve chvíli, kdy jsem si o těch stránkách dovolila nehezky psát? To by byla zvláštní závada...
Však Artroza mě včera varovala, že jestli budu zlobit, tak že mě odstřihnou - a hle, už je to tu!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:01
- Nahlásit
Markét
Oni jsou na to hákliví.A hlavně pořád ve střehu.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:01
- Nahlásit
Markét
bubu
sem taky zlobila, asi zlobím pořád, přístup nemám
tak ať si to bordička užije
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:45
- Nahlásit
Markét
tak ať to má dnes Lakinka i s milostnou předehrou
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:52
- Nahlásit
blažena
tak ať to má dnes Lakinka i s milostnou předehrou
Markét
muž se před šestou ubíral za studiem do Prahy
no fuj město, studovat takhle brzy po ránu!
jedeme překrývat.
koláče budou?
Cituška
nezlob!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:52
- Nahlásit
tak já přístup mám, ale to bude asi tím, že tam jinak nelezu, neb mě nezajímají...
blažena
co Lotynkáááá?
se možná o víkendu uvidím s Fufáčkem
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:54
- Nahlásit
Markét
zda preventivně nezablokovat všechny české IP adresy - Vítej k blokovaným. Dobrý nápad. Třeba si tvou radu vezmou k srdci. Ikdyž třeba já tam teda ani nechodim přes českou IP
A přitom oni na český boxweby taky lezou, by se asi divili, kdyby je každej bloknul.Ale musí to být hrůza, od rána do večera na všech diskuzkách sledovat, jestli o nich náhodou někdo nemluví, aby ho hned blokli, moc je lituju chudáčky.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:54
- Nahlásit
jo a taky jdu kukat na Cituščiny mímísky!
víkend plný štěňátek!
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:57
- Nahlásit
Denisa
neb mě nezajímají - no právě, oni se tam stejně všichni chodí dívat jen kvuli zvědavosti, jestli jsou ještě bloklý, protože to je taková rarita
Myslíš, že bude u vás v listopadu už sněžit?
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:02
- Nahlásit
kkathy
Myslíš, že bude u vás v listopadu už sněžit? co máte všichni s tím sněžením
no v Brně moc nesněžívá, a když, tak závěje tu nebývají...
ale dá se běhat i na sněhu, pokud to teda není metr... by se to odložilo na jindy nebo bych vracela penízky a bylo by to až na jaře...
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:04
- Nahlásit
Denisa
Lotynkááááááááá: hraje si na děsný MACHO, děsně provokuje ostatní čubiny - mno ty to zatím útrpně snášej - ale jak se říká do roka a do dne- Lomikare
Včera byla poprve navlečena do apartní vycházkové sady obojek x postroj od Trixie a celé odpoloudne jsme čumákovaly po městě - zvlášť ji zaujaly kamiony a autobusy - prej divný příšery před kterejma je radno se mít na pozoru
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:13
- Nahlásit
Denisa
Já jen, že kromě toho, že mi Tom včera oznámil, že už čtyři dny nemáme na autě technickou, tak prý nemáme ani zimáky Ale Opl vyjede všechno, tak snad jen ty závěje by možná vadily.
blažena
prej divný příšery - jó tak to s ní souhlasim, dnes asi po 6ti letech jsem musela týhle jedný příšery dvě zastávky využít a fakt zas dlouho, ale dlooouho nemusim teda
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
kkathy
Tom včera oznámil, že už čtyři dny nemáme na autě technickou
to máš dobrý, nám kdysi oznámil tutéž zprávu, jenom to nebyl tom, ale nadpraporčík a nebylo to 4 dny, ale 9 měsíců a neřek nám to zadarmo
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:00
- Nahlásit
kdyby chtěl někdo juknout na naše štěňátka:
http://www.auto-ela.cz/boxer/
bohužel už jen "torzo" z velkého vrhu
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:00
- Nahlásit
bubu
to je teda taky dobrý
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:03
- Nahlásit
mistr
jéééé, sestřičky....
kkathy
se připomínám s hrníčky, prosím už jen 5....
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:09
- Nahlásit
mistr
tož aspoň, že njáká miminka zůstala
a teď už snad bude jen dobře.........
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:55
- Nahlásit
kkathy
bubu
Nám to taky oznámila policejní hlídka,když jsme jeli ze Strážnice.Manžel ve vinném sklípku fakt ani neochutnal a já na kluka:"To je v poho,všechno máme v pořádku" a manžel mi do okénka šeptl,že prý vše ok jen technickou máme rok prošlou.Stálo to 500kč a šílený nervy,aby nás nestavěli ještě vícekrát.
|