Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:05
- Nahlásit

Ada
tak to jsou odvážní, to bych teda se psem neriskovala. Po týdnu na táboře by byl cipís úplně hotovej a asi by spíš udělal ostudu, než výsledek Však to asi znáš, ne?? Když přijedeš z tábora, tak psi spí jako zabití
díky za palce.....

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:08
- Nahlásit

Cituška
no........ myšlenku na ten byt v líšni jsem oputila, kvůli té zimě nemůžu kvůli malé jít do jeskyně
ale jakmile se něco zase objeví, počítám s tebou

já chci jít dneska taky na stopu......... bééééééééé

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:10
- Nahlásit

Artroza
a jak vy s MC ??? prý je nějaké zasedání.........

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:11
- Nahlásit

mistr
On tam Petr odjíždí nějak dřív s Colinem.(tak jsem to pochopila)Tak asi mu nějakej odpočinek naordinuje.Ale nevím přesně jak to maj.
Jj.Aduš po táboře nechávám aspoň tejden v klídku.I když je už druhej den plná elánu a energie.Bojím se abych ju nepřetáhla.Hlavně na obranách.Když jí dám menší pauzičku tak je pak jak tornádo.Ted' budem hlavně dělat stopy a poslušnost.A třeba vyrazíme na nějakej ten závod někdy.Uvidíme jak jí to budu kazit

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:11
- Nahlásit

Cituška
jsem psala už dávno, že dobře... to furt platí
akorát se tak trošku potácím s teplotkama... jeden den jo, druhej ne, včera 2 hoďky na dešti, no znáš to... ale tak snad budu ready!

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:14
- Nahlásit

Denisa

jéžiš, to chce slivovičku a čajík a koukej se uzdravit!
Tak super, na podrobnosti se domluvíme, mám velikánskou radost, to se mi bude panečku dnes pracovat s vyhlídkou na výlet na MOrava Cup!

mistr
neboj, v Líšni nejsou jen nory, takž ebudem hledat první nebo druhé patro

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:23
- Nahlásit

Ada
no pokud děláš spíš nároďák, tak se připrav na justičák !!!! Bude tam vložená kategorie No a další závod dle ZVV1 je určo Liga boxerů, ne???

Cituška
neboj neboj, kdyby ti to nevyšlo, nebo něco se podělalo, na Morava Cup bych si tě nějak přivezla vše de, když se chce

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:33
- Nahlásit

mistr
Dělám pipo.Teda spíš se pokouším.Jedničku ZVV1 chcu udělat ted' někdy a na výstavě pudu do pracovní.Jinak se pokouším o ipo.Teda je fakt že obrany jsou ok.Ale poslušnost ted' musím trénovat a trénovat.Hlavně aport.
Ale na ligu pojedu určo.To už je tradice.Se mi to tam líbí.Na justičáku bude vložená kategorie jo?

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:37
- Nahlásit

Nic valím na kontrolu.Tak zatím ahoj

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 09:44
- Nahlásit

Ada
jo vložená kategorie.............v nejbližší době budou snad propozice a nebo můžeš jít do pipa, ne??

Teta
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 10:10
- Nahlásit

corleona
Fotka je fakt legrační

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 11:07
- Nahlásit

mistr
Néééé to ne.Co bych tam dělala.Toho tolik neumíme.Ale kdyby bylo to ZVV1 tak o tom bych přemejšlela.Uvidíme.

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 11:50
- Nahlásit

Ada
no tak super, přemýšlej snad pojedu taky.......tak se uvidíme

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 11:55
- Nahlásit

mistr
Možná možná

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:03
- Nahlásit

v Brně v útulku...
http://www.mpb.cz/utulek-pro-zvirata/nalezena-zvir ata/455/

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

Tak jsem konečně zaktualizovala.Mám nějaké nové fota b vrhu.tak kdo chce at' koukne

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:45
- Nahlásit

Ada

hned jdu na to!

Denisa
vím vím, snad se jí někdo ujme nebo se najdou páníčci - vypadá docela opečovávaně

Mistr
tak jsem místo obědové pauzy si vzala do ruky rohlík a šla s celou čtyřkou do lesa, nepotkali jsme ani nohu, jen ptáky a veverky a psi jsou krásně mrtví

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:49
- Nahlásit

Cituška
dnes je venku fakt krásně, vzduch jako vymydlenej
za hoďku budu mířit domů, tak se půjdeme taky projíti

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:50
- Nahlásit

Ada

hezký fotečky, hlavně Britunka se moc povedla!

A Balu je zatím doma? Ještě se Vám nikdo nezalíbil?
Jindrovi mají také pejska ještě doma

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:52
- Nahlásit

mistr

to jo! Je fakt nádherně!
Mě čekají nákupy dalších školních potřeb s Pájou
A kolem páté šesté vyrazím na stopy, abych ty boxiny trochu utahala

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:55
- Nahlásit

Cituška
Balů zůstává.Táta se rozhodl že si ho teda fakt nechá.A dokonce už sním začal chodit na cvikoš.
A musím říct že jim to spolu jde.Navíc táta je od ledna už doma a bude se mu věnovat na plno.

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

Ada

to je super, aspoň nebude tátovi líto, že už nechodí do práce.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 12:59
- Nahlásit

Cituška
Všichni majitelé nám píšou že chtěli živého psa ale že todle jsou tornáda.A když jsem viděla video Brenduš s poníkem to mě dostalo.Ona mu sedí na hřbetě a vozí se na něm.Sama na něho i vyskočí.I majitelé štěniků komunikují i mezi sebou.A brzy budeme mít srazík štěnikůTak se děsně těším

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:05
- Nahlásit

Ada

tak to máš super
mně se nesejdou ani na svodu, jsou příliš daleko, takže 2 budou v Brně a 1 v Krumlově.
Co se dá dělat.

mistr
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:06
- Nahlásit

Cituška
co se týče těch stop, tak ti ještě dám vědět, kdyby jsme šli třeba až po sedmé??? blbý, co??

Denisa
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:07
- Nahlásit

Cituška
no to jo, ale taky vypadá, že někdy rodila, tak snad není jako stará už vyhozena... já už jsem v tomto skeptická...

my jdeme dnes s RR a křížencem... taky se těším, taky zvedám kotvy dříve

Ada
se má taťulda!

u nás štěnda taky zatím vypadají, že divočáci a však tak to má být...
Brenduš s poníkem to mě dostalo.Ona mu sedí na hřbetě a vozí se na něm.Sama na něho i vyskočí. jůůůůůůůůů! já chci taky vidět video!!!!

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:19 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Denisa
Jj.Já bych byla neštastná kdybych měla nějakého flegmoše co se jen válí na gauči.
Budu dávat snad videa na stránky.Až budou dám echo.Mám i videa Aduš na obranách a na poslušnosti.

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:23
- Nahlásit

Cituška
Navrhli to sami majitelé miminek.Jen se musíme domluvit na přesný termín.Děsně se těším až je uvidím řádit pohromadě a uvidím jak rostou

Cituška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:57
- Nahlásit

mistr

to už je docela dost pozdě, kolem osmé už je tma. Haha, venku aspoň u nás lije, no - ještě ty stopy zvážím

Ada
Denisa

Kvínka je naprosto klidné štěně, když jsme venku, tak řádí a hraje si, tahá se se mnou o hadr nebo hračky, když jdem na stopu nebo překážky (tedy kladinu) je nadšená a divá, ale jinak je klidná, hodná, maximálně si hraje s hračkou, nebo si kouše kost a nebo teda řádí s Pájou, to je pravda bugr
Je tedy fakt, že má nejméně 2 velké vycházky v lese s ostatními, takže na domácí řádění jí asi moc energie nezbývá

Ada
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 14:05
- Nahlásit

Cituška
U nás taky leje a leje.
No např.Balů je doma talky v klídku.Ale jak jdem ven nebo za psama na lítačku tak to je zněj tajfun.Lítá a skáče a já ho kolikrát ani nestíhám sledovat.Hraje si jenom velkejma psíkama.Bo Ti něco vydrží.Štěnata odpadnou a to je BAlů sklamanej tak se vrhá naty velké.NEjvíc ho v Polné zaujaj dogoun.Balů se snaží na něho vyskočit a doga jen tak klidně kouká a Balů se může zbláznit radostí.Prostě má rád velké psy.-)

<< 1 ... 1467 . 1468 . 1469 . 1470 . 1471 . 1472 . 1473 . 1474 . 1475 . 1476 . 1477 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání