| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:44
- Nahlásit
iceman
dneska je tu mrtvo
já koukám na Volný pád s Douglasem
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:12
- Nahlásit
tak jsem úplně vystrašená
ještě včera navečer malá normálně řádila, nažrala se a teď ráno je úplně apatická, má bledé sliznice, teplotu 39.2, už mi jede veterinářka, ale chodím tu jak lev v kleci a šílím
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:19
- Nahlásit
Cituška
ježišky, to je blbá zpráva - moc držím pěsti, ať to není nic vážného, jen nějaká viroza nebo tak něco - dej pak hned vědít
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 12:07
- Nahlásit
blažena
uf, opravdu jen viroza, dostala antibiotika a prášek proti teplotě, už je veselejší a dokonce se nažrala, říkala vetka, že je to teď plno, tak se budu o ni maroda starat.
A Citušku jsem oddělila, aby těhulka něco nechytla!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 13:57
- Nahlásit
Cituška
Tak snad to bude dobrý. Úplně jsem se lekla, když jsi psala, že je apatická.
Naši malou zase jebla včela do papule, má úsměv jak Dolly Buster!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:25
- Nahlásit
Cituška
tak ještě, že tak - taky sem se té apatie bála
tak se o marůdka pěkně starej
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:27
- Nahlásit
ola
Dolly Buster
a co Kubajs a jeho nateklá papulka, zplasklo to už samo nebo za sebou máte další návštěvu zubaře
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:29
- Nahlásit
malá Lotynka má dnes pidi narozky - jsou jí přesně 2 měsíce - už jí přišla gratulace od maminky Giordi i vychovatelky Denisy
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:30 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
blažena
ola
no jo, co Kubík????
jsem zvědavá, trochu se nažrala, ale pořád jen leží a je jí blbě. No, nehnu se od ní.
Jéééé, to to letí, tak my taky přejeme Lotynce jen to nejlepší
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:44
- Nahlásit
blažena
Cituška
Vzala jsem to do svých rukou. Další návštěvu "naší" zubařky už nehodlám absolvovat. Jakožto stará kořenářka nutím Kubu vyplachovat každou chvíli heřmánkem a řepíkem, mažu mu to speciálním gelem a včera jsem otok na tváři, při sledování Harryho Potera, ledovala. Prostě dělám všechno možný i nemožný. Po zážitku s paní doktorkou mě stálo hodně přesvědčování, aby si nechal do pusy šáhnout ode mne! Jinak v případě krize jedu rovnou na Hradec.
blažena
Tak ať Lotynka roste do krásy.
Loty - to je moc hezká varianta Alotrie. Měla jsem starou tetičku a ta se jmenovala Aloisie, ale říkalo se jí Lola!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:53
- Nahlásit
ola
myslím, že to děláš moc dobře
a pokud je tam nějaké hnisavé ložisko a muselo by se to - nedej bože - řezat, určitě je Hradec ta správná volba
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:54
- Nahlásit
Lotynka je velmi chápavá holčička - má výborné vyštěkání (kotlety se sýrem) co jsme měli k obědu
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:56
- Nahlásit
Cituška
to bude dobrý uvidíš - ale je to taky ještě drobeček a holt je jí blbě....., hlavně že jí viděla vetka a je krytá ATB
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 14:56
- Nahlásit
blažena
výborné vyštěkání (kotlety se sýrem)
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 15:46
- Nahlásit
Cituška
tak hlavně aby byla prďolka v pohodě, snad to bude jen nějaká malá viróza
Ten náš malej prďola se zase včera vyznamenal, ve čtvrtek nám přivezli dva pytle granulí a on včera jeden uprostřed prokousal a dost z něj užral. Já jim večer dávala granule a on ani nechtěl, pak se do nich teda pustil a za chvíli letěl ven a zvracel. Bylo mi to divný a potom sem zjistila tohle. Schválně jsme ten pytel zvážili a chybělo tam něco přes kilo, měl normálně pupek jak sud. V noci pak tady kňučel že chce ven, to vylítnul jak střela a stejně sem zjistila že se pochcal v děcáku na gauči. Tak ho asi ten narvaný žaludek pěkně tlačil. A dneska měl krapet průjem, ale chuť k jídlu mu nechybí.
ola
to je teda pěkná baba jaga ta zubařka, to dítě s toho fakt může mít trauma na hodně dlouho. Možná si ještě užiješ až bude potřeba jít s nim zase k zubaři.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:33
- Nahlásit
Vcelka
Možná si ještě užiješ až bude potřeba jít s nim zase k zubaři
S tím už musím počítat, protože dřív si nechal udělat cokoli a teď se hned ptá, jestli to bude bolet atd. Není nad hezký zážitek s paní doktorkou.
jsme ten pytel zvážili a chybělo tam něco přes kilo,
Asi se domníval, že jste si chybně přečetli dávkování! Anebo jak byl zvyklej z Bašky, kde do misek nakládají lopatou...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 16:47
- Nahlásit
Malá ochutnávka z naší koupelny! Zdeněk právě spáruje mnou vyprošené výklenky!
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 17:13
- Nahlásit
ola
Není nad hezký zážitek s paní doktorkou.
No právě, ono to kolikrát zamává i s dospělim když je na něj nějaký doktor hustý, natož s dítětem.
Koupelna vypadá moc hezky.
kde do misek nakládají lopatou... Jo myslíš že lopatou? Kdybys ho ale viděla vypadal jak obézní jezevčík, to narvaný břicho mu uplně vyčnívalo.
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2007 17:51
- Nahlásit
hojte!
tak difinitivně doma z výletování...
jó, bylo to bájo! Giordina teda jak vystřelená z praku... ale to se dalo čekat... jsem ráda, že je ráda!
blažena
jo jóóó, dětičky slaví...! Giordinka také! a vzpomínáme!
díky za vzkaz v guestbooku!
jinak všechny dětičky umí psát sms, jsou tak šikovní!!! a Fufu poslal i foto jak slaví...
ola
pěkná koupelnička!
my máme taky koupáníčko ála oranžová(cihlová), v kombinaci s lososovou a bílou... to jsou moje barvičky!
Vcelka
něco podobnýho se stalo teď s G. na cestách... Marťan řezal zatáčky a G. jela vzadu v kombiku a tam se vezlo i její žrádlo v takovým barelku... jak pak G. vystupovala, tak koukám, barel prázdný!!! G. břicho jak kdyby zas čekala Legioátka a hlavně jaksi si sežrala co měla mít na 4 dny! V jakýmsi místním zveráku jsem zakoupila to nej co tam měli - Pedigree a bylo...
Cituška
Kvíkuška ať je co nejdřív v pohodě!!!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 06:52
- Nahlásit
Vcelka
něco přes kilo????? To je teda borec, ještě že to dobře dopadlo
malá mě vyučila
večer se jí udělalo líp a řádila do půl druhé v noci, a teď byla v šest vyspaná
ale ať, hlavně když neleží jak mrtvolka
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 08:46
- Nahlásit
Cituška
To je dobře,že je jí líp.
Jen ať holka řádí.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 09:04
- Nahlásit
Lenda
ještě stále řádí, musí si vynahradit ten včerejšek
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 10:11
- Nahlásit
Cituška
Tak to je moc dobře.Ono se to na těch placatkách stejně tak krásně pozná,jak jím je.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:06
- Nahlásit
Žijete?
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:15
- Nahlásit
ola
Jen my tady na východě.
Tak je hezky a já smrdím v práci a ke všemu pořád makáme. Už se těším na sedmou až odsud vypadnu(alespoň doufám).
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:19
- Nahlásit
Lenda
jéžiši, v práci??? To je hrozný!
Já teda žehlím, ale aspoň doma
ola
žiju!!!!
chystám se až se ještě ochladí s pejsky do lesa
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:32
- Nahlásit
Cituška
Taky se doufám půjdeme proběhnout,už jsem z toho tady otrávená,tak se trochu provětrám.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 18:48
- Nahlásit
Cituška
Lenda
My ještě dolaďujeme koupelnu.
Sice jsem ráno zvládla cvikoš, ale měla jsem toho plný brejle, protože jsem to včera krapet přehnala s posloucháním kapely P.O.R.T.O.
chystám se až se ještě ochladí s pejsky do lesa
Já se chystám na pivko! Jen co drahý choť doladí lišty v koupelce!
Sakra, teď to vypadá, jakože jsem docela notor...
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 19:19
- Nahlásit
ola
ale néééé
já bych to viděla na kulturního člověka, co poslouchá rád kvaliltní hudbu
|
mistr
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2007 22:43