| Autor |
Zpráva |
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 19:44
- Nahlásit
jablunka
hm, to bude trošku problém, černým asi myslíte úplně tmavě žíhaného, mrkněte na www.bosim.cz fenka Corli, ta je asi nejtmavěji žíhaná, co jsem za poslední dobu viděla, ale takových štěňat se moc nerodí,je to věc náhody
vlastně vím o jednom pejskovi, jsou mu přesně 3 měsíce, je úplně tmavě žíhaný, pokud máte zájem, mail sabackasona@seznam.cz
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 19:51 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Tak ce fotogalerii je spousta nových fotek.A zítra jich ještě pár přibude.Kdo chce mrkněte URL
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 19:51
- Nahlásit
Cituška
Děkuju,kontakty předám,ale bohužel si dvě vesnice od nás dovezli lidé opravdu černého pejska s bílými znaky a to je problém.Ale moc děkuji.
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 19:58
- Nahlásit
Cituška
Věrky maj ještě toho fešáka doma???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 20:19
- Nahlásit
Ada
právě, vzali ho od lidí zpátky, lidi ho přivezli vyhublého s tím, že ten jejich 13letý boxer se moc nehýbal a tenhle že chce běhat a hrát si a jestli by se to nedalo nějak zařídit, tak jim ho raději hned vzali a lidem se ulevilo.....takže maj bobíčka doma a čekají na nějakého zájemce
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 20:26 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit
Cituška
Ježiši to byli asi na hlavu ne?A co čekali od boxího miminka?Že kam ho daj tam ho za dvě hodiny najdou.Bože.No aspoň že se to vyřešilo takhle rychle.A holky si ho zavčasu vzali domů.
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 20:30
- Nahlásit
Ada
to jo, byli z toho docela přepadlý....
ale někdy to člověk fakt neodhadne, padlých lidí je dost
o víkendu se za nimi stavím, tak ho zase uvidím
|
Ada
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 21:44
- Nahlásit
Cituška
No jo.Odhadnout se to nedá.Můžou se zdát fajn a pak to je úplně jinyk.Hlavně že ba to přišli tak brzy.
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 22:05
- Nahlásit
Adina
zítra je v plánu objevit se u tebe, snad to vyjde , spíš jsem tady když všichni spinkáte, moc moc práce
|
articek
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 22:10
- Nahlásit
Cituška
téda nám děláš reklamu? hezký zítra budu až odpo, jdu vyřizovat pondělní průšvih
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 22:11
- Nahlásit
articek
zítra je v plánu objevit se u tebe, snad to vyjde
ráda Tě uvidím,ale dopoledne dělám kastraci,raději odpoledne,nebo v pátek
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 22:17
- Nahlásit
articek
no jo, však je proč, ne? a pro toho Coufala se ti to móóc povedlo, super
já gruntuju Pájův pokoj, zítra se mi vrací z prázdnin, tak ať přijede do čistého krásného pokojíka
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 23:13
- Nahlásit
Adina, Stýnka, ola
http://www.cmku.cz/komise/rozhodci/komise_rozhodci 7.htm
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2007 23:25
- Nahlásit
Tommy Gun
díky,ale o Lejánku vím (jsem papparatzi )
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 00:46
- Nahlásit
Gratulace teď už včerejším oslavencům! Nám slavil celý A vrh - 1 rok a 1 měsíc!
A dnes slaví bratři Nunýk a Maxík 7 let a 2 měsíce!!! Oslava sedmi let proběhla, když jsme byli na ATIBOXu. Nunda "slavil" celý týden s Fifinem u babičky, no a Maxík na Bašce - tradičně s grilovaným kuřetem z Teska. A na fotkách s kuřetem a s narozeninovou čepičkou, jak ho vyfotil Honza, vypadal taky tradičně jako ťulpas..
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:22
- Nahlásit
Adina
o Lejánku vím (jsem papparatzi
čauik, co se odehrálo mezi jem. a janč. na výstavě??
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:31 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
bubu
co se odehrálo
nevím,on posuzuje i jiná plemena-tato paní néjni "naše"
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:40
- Nahlásit
Adina, Stýnka, ola
Ad. komise rozhodčích ČMKU
Valerie Petrová: stížnost na odborný dozor MVDr. Pavelka.
U nás grifonků to není jen "Krystal", už v tom jedou i jiní..... třebas proto, že jim nikdo nechce zařadit do chovu import z USA, kterému leze z tlamy nejen jazyk, ale i značná část spodní čelisti (standardem absolutně vylučující vada). Ale když ono by se na něm dalo při krytí tak krásně nadrbat....
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 08:57 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit
Markét
Valerie Petrová: stížnost na odborný dozor MVDr. Pavelka.
a copak dr.Pavelek provedl? (nechtěl zařadit import do chovu?-nebo to bylo obráceně,že zařadil a nemělo to tak být?)
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:24
- Nahlásit
Adina
díky moc za odpověď, budu to muset risknout
minule ji měla Cita i pes
(tu vakcínu)
a dneska v noci rodil kamarád briardku - jen jedno mrtvé štěně, a veterinářka to vidí právě na herpes, tak jsem z toho docela špatná
Corleona
tak to přeji všem oslavencům hodně kostiček, venčení, koupání, kousání a hlavně zdravíčko
all
už to začíná, budíček v sedm, stopička, vycházka v lese a stále ještě nespíme, jednou rukou píšu a druhou držím uzlík a na něm visí boxinka a chudák Cita nevěřícně kroutí hlavou, už zapomněla svá štěněcí léta
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:31
- Nahlásit
Adina
Cituška
Merial se stále ještě nepochlapil s dodávkou vakcín - achjo
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:43
- Nahlásit
Adina
a copak dr.Pavelek provedl?
No právě že nezařadil, prevít jeden - jak si to jen mohl dovolit??? Byla jsem u toho, když mu tam majitelka máchala jakýmsi pochybným vetrinárním hodnocením, ale on si jej "ani nepřečetl" (ve skutečnosti přečetl, ale byly to nicneříkající bláboly) a dovolil si řídit se vlastním úsudkem!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 09:45 - Změnil/a: Cituška
- Nahlásit
blažena
je to bída, člověk se pak bojí.
Ale včera se u nás naší předsedkyni klubu narodilo 9 zdravých dobrmanů
Vám už se to taky blíží, kdypak si holčičku odvezete?
Jsem moc zvědavá, co na ni řeknete
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 10:04
- Nahlásit
Dobre rano...no rano
Tak ja jsem se sem konecne taky zase dostala. Vikendova voda byla super, sjeli jsme sice jen asi 13km, ale clovek se skvele odreaguje. Jen jsme meli trosku problemy s prijezdem na misto a diky poruse jsme bivakovali v Pribrami a nastesti v sobotu rano nasli servis kde se nad nami slitovali
Jen jsme si odvezli jakousi virozku, takze jsem v pondeli nebyli absolutne schopni jit do prace...no a od uterka do dneska nam v praci nesel net...taky ta nervozita na me uz musela byt jiste znat
Jen nestiham docitat
Ale mrkla jsem na stranky Denisy a fotecky mrnousu jsou uzasny. A rostou teda jako z vody, jim asi ten venkovsky vzduch skvele svedci
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 10:28
- Nahlásit
Když je tu řeč o tom černém boxerovi, tak tady je jeden článek
http://www.bilyboxer.info/zajimavo.html
a tady docela pěkně černá boxerka
http://www.bilyboxer.info/img/bessi-cerna/bessi%20 stranka.htm
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 10:35
- Nahlásit
Cituška
minule ji měla Cita i pes
(tu vakcínu)
a dneska v noci rodil kamarád briardku - jen jedno mrtvé štěně, a veterinářka to vidí právě na herpes, tak jsem z toho docela špatná
cituško, to máš jako na mysli, že i pes byl očkovaný na herpes?? tak to je úplná blbost a ten kdo to doporučil a prodal, je minimálně chamtivý, když nebudu chtít říct něco jiného....
a vidět to na herpes je taky pěkná kravina, na herpes se to "nevidí" na herpes se to posílá na zkoumání! herpes jaxi okem viditelný není
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 11:56
- Nahlásit
bubu
jo jo, paní Jindrová mi ukazovala očkovák Mobidika a byl naočkovaný na herpes, říkala, že jakmile se to objevilo v republice, tak to neriskuje a očkuje ho každý rok. Já tomu nerozumím, ale protože než jsem chovala loni poprvé, tak kamarádce umřel celý vrh kníračů a nechali to právě zkoumat a byl to herpes, tak jsem raději naočkovala čubinu dle schematu doporučeného od vetka.
A co se týče toho briardíka, tak to asi jen tak ta doktorka řekla jako jednu z možností, oni totiž to štěňátko pohřbili a zkoumat ho nechat nechtěli, ale furt se jí ptali, co to mohlo být, že se narodilo mrtvé a navíc jen jedno
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 12:03
- Nahlásit
all
kamarád Milan Oliva, co má ty úžasné maliňáčky, má ještě volná štěňátka, mají jich 11!
kdybyste o někom věděli...
www.malimit.wbs.cz
|
bubu
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:01
- Nahlásit
Cituška
jo jo, paní Jindrová mi ukazovala očkovák Mobidika a byl naočkovaný na herpes, říkala, že jakmile se to objevilo v republice, tak to neriskuje a očkuje ho každý rok.
jojo, tak to je jasné, jak je to paní J. tak to vysvětluje mnohé.....jsem netušila ovšem, že se k něčemu takovému propůjčí i nějaký veterinář. to je jakoby si ona nechala udělat kontrolní vyšetření na rakovinu prostaty u sebe, a svého syna (kdyby měla) nechala naočkovat proti rakovině děložního čípku
ale furt se jí ptali, co to mohlo být, že se narodilo mrtvé a navíc jen jedno
doktorka řekla jako jednu z možností
jedna z možností je říct nevím....
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2007 13:15
- Nahlásit
bubu
slovy MVDr. Ševčíka: "Ve své podstatě to mohlo být cokoli."
|