| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:21
- Nahlásit
Opékají si kanibalové cikána nad ohněm. Kolem jde policista a povídá:
"Proč s ním tak rychle točíte?"
Kuchař odpoví:
"Když s ním točíme pomalu, tak nám krade brambory!"
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:34
- Nahlásit
ola
zrovna jsem chtěla na Tomovi loudit dnešní příděl ftipů - a ty jsi ho předešla
teda ale ten je docela hůůůůstej
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:45
- Nahlásit
blažena
ola
Výbordelnej džouk!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:57
- Nahlásit
Tommy Gun
tydle smajlíky ti zakazuju používat!!!!
jedině tyhle chci u tebe vidět
a hewe zejtra je vopravdicky středa - říkej si : i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ni???
a hlavně se doma neblemcej , ale máš to náhradko tak ho smysluplně využij prací na našem milovaném a netrpělivě očekávaném bulváru
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
www.boxer-show.eu
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:27
- Nahlásit
ola
vrtí bostonci ocasem?
nevím,jak je to u Stýnky,ale u nás se "kroutí" bóbici celým tělíčkem,až mám pocit,že se zauzlují
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:36
- Nahlásit
Kulajda
jé, úúúž! tak co??? držte se!!!!!!!!!!!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:02
- Nahlásit
Adina
Buggina se taky vlní celá, ale ocasoušek se jí nevrtí. Myslím, jako třeba Fee. U nás se emoce zvěstují spíš ušima. A právě taky tím celým tělíčkem.
Teď jsem dorazila s holkama ze cvikoše. Báječně se vylítaly. Buggina se zamilovala do peška od Gappaye a pořád honila FeeBee, která ho s hlavou vztyčenou až do mraků nosila v papule a schválně ji s tím dráždila. Zkoušela jsem s nima jít do řeky, ale zatímco Fee vlezla po břicho a brodila se, tak Buggi poskakovala v bezpečné mělčině. Já ji teda měla na vodítku, protože je tak prdlá, že by mi mohla uplavat po proudu. Bylo tam hafo komárů, tak jsem radši zavelela "k domovu"!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:10
- Nahlásit
ola
hlavně koukej ať Buggina nezakrní - inspiruj se u Adiny - jak krááásně umí botonci kousat a stopičkovat - prostě do roka mušíte mít ZOP
jo a už jsi dlouho nepodávala hlášení o tom tvém ctitelovi ze cvičáku s Oktávkou a báječnou maminkou
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:20
- Nahlásit
blažena
ola
už jsi dlouho nepodávala hlášení o tom tvém ctitelovi ze cvičáku s Oktávkou a báječnou maminkou
taky jsem se chtěla zeptat na pana Viga
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:26
- Nahlásit
Pan Vigo perlil na stopě. Budete si myslet, že fantazíruju, ale nekecám... Příšerným šmaťchavým krokem našlápl stopu a jako zlatý hřeb večera zůstal stát na jedný noze, vyzul kanadu a jal se sundat fuseklici!! Tu pak pietně uložil jako závěrečný předmět (my ostatní kreténi si kupujeme dřívka od Gappaye! )! Koutkem oka jsem zahlídla drápy na prstech u noh a řeknu vám, že už vím, kam se podělo to Zvíře z pohádky. Chtěla jsem mu říct, že si měl říct chlapům na dílně... ale výcvikouš mě šokoval sdělením, že pan Vigo je ING. a učí nebo snad učil někde na škole!!!!
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:35
- Nahlásit
ola
pan Vigo je ING. a učí
hele o exteriéru a titulech to určitě není,třeba to bude v jádru hodný člověk-však ho má kluka mamka pořád na očích(ta na těch stopách taky byla?) -alespoň máte na cvikoši srandu a nenudíte se
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:36
- Nahlásit
ola
Neučil náhodou Saxanu?
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:37
- Nahlásit
ola
sem věděla, že pan Vigo nezklame - zvlášť v tvým podání
no a jak psék - došel konec stopy - našel fuseklici nebo jak
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:44
- Nahlásit
blažena
víš jak jsem ti psala o tom Otesánkovi... tak ten právě mamince provedl... no stydím se to napsat, ale prostě se jí přisál k pipině! Tož to je zatím můj největší chovatelský zážitek! Že bych ho pojmenovala Amant?!
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:45
- Nahlásit
ola
náhodou víš jak se muselo jeho psici pěkně čuchat... takovou smradlavku bychom myslím vyčuchaly aj my!
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:47
- Nahlásit
Denisa
ale to štěníci dělají běžně - fakt a ouplně bez postranních vilných úmyslů
občas jim uvnitř zmizí i půlka hlavy a když se čubina ještě čistí po porodu - vylezou zmalovaní jak indiáni na válečný stezce
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:52
- Nahlásit
blažena
Jo?! no vidíš a já ho podezřívala z incestu...
tenhle nikam nemizel, ten vcucával... on je ale strašný pažravec, má tah jak sviňa... G. měla pěkně vytřeštěný oči!
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:02
- Nahlásit
blažena
Pes ten záhadný předmět na konci našel. Ovšem nezalehl, ať řval pan Vigo sebevíc. Až když na něj kleknul, a to jsme všichni viděli, jak má pes zatažený čenichový dírky, aby toho odéru neměl z blízka tolik.
Adina
Jo, maminka na stopě nebyla. Dala si s chlapama pod přístřeškem panáčka a pak ji musel pan Vigo do auta opět odvléct za límec.
Tommy Gun
Nikdy bych nechtěla potkat někoho, koho učil pan Vigo.
|
blažena
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:22
- Nahlásit
ola
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:32
- Nahlásit
Kulajda
Tak jak???
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:38
- Nahlásit
Denisa
blažena
já už chci taky štěňátka....
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:42
- Nahlásit
Cituška
Jak vy to doma vůbec zvládáte, když obě holky budou hárat?
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:44
- Nahlásit
ola
my máme doma dva eunuchy, takže pohoda!
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:00
- Nahlásit
Tommy Gun
Artroza
Tak lidi,co bude nebo nebude překvapení?
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:09
- Nahlásit
Cituška
A nemají ani žádný snahy?
Lenda
Tak co Kikin?
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:19
- Nahlásit
Lenda
No, s tím překvapením - podle toho jak se Artroza laskavě uráčí rodit či nerodit nebo "zrovna bejt těhotná, když je tábor a ATIBOX výstava".
|
Lenda
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:25
- Nahlásit
ola
Jejda Kikin byl boží.
Zítra přijede znova,akorát budu muset jet na noční.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:30
- Nahlásit
Lenda
Jak to Brauny na něj šlo? Že má dobrý průpovídky, co? Já miluju, když předvádí jak cvičit a u toho buzeruje imaginárního psa!
|
Cituška
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:44
- Nahlásit
ola
člověče nemají - a to byl Kendík erotoman, ale vykastrovali jsme je před dvěma lety, protože se hrozně rvali (tedy čučík rval Kendíka)
a fakt pohoda, Kendík je už starej a Čučík nemá v pořádku kvalitu srsti, takže by nebyl chovný
|