Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:21
- Nahlásit

Opékají si kanibalové cikána nad ohněm. Kolem jde policista a povídá:
"Proč s ním tak rychle točíte?"
Kuchař odpoví:
"Když s ním točíme pomalu, tak nám krade brambory!"

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

ola
zrovna jsem chtěla na Tomovi loudit dnešní příděl ftipů - a ty jsi ho předešla
teda ale ten je docela hůůůůstej

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:45
- Nahlásit

blažena

ola
Výbordelnej džouk!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 14:57
- Nahlásit

Tommy Gun
tydle smajlíky ti zakazuju používat!!!!
jedině tyhle chci u tebe vidět
a hewe zejtra je vopravdicky středa - říkej si : i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo, ni???
a hlavně se doma neblemcej , ale máš to náhradko tak ho smysluplně využij prací na našem milovaném a netrpělivě očekávaném bulváru

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 15:36 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

www.boxer-show.eu

Adina
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:27
- Nahlásit

ola
vrtí bostonci ocasem?
nevím,jak je to u Stýnky,ale u nás se "kroutí" bóbici celým tělíčkem,až mám pocit,že se zauzlují

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 16:36
- Nahlásit

Kulajda
jé, úúúž! tak co??? držte se!!!!!!!!!!!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:02
- Nahlásit

Adina
Buggina se taky vlní celá, ale ocasoušek se jí nevrtí. Myslím, jako třeba Fee. U nás se emoce zvěstují spíš ušima. A právě taky tím celým tělíčkem.

Teď jsem dorazila s holkama ze cvikoše. Báječně se vylítaly. Buggina se zamilovala do peška od Gappaye a pořád honila FeeBee, která ho s hlavou vztyčenou až do mraků nosila v papule a schválně ji s tím dráždila. Zkoušela jsem s nima jít do řeky, ale zatímco Fee vlezla po břicho a brodila se, tak Buggi poskakovala v bezpečné mělčině. Já ji teda měla na vodítku, protože je tak prdlá, že by mi mohla uplavat po proudu. Bylo tam hafo komárů, tak jsem radši zavelela "k domovu"!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:10
- Nahlásit

ola
hlavně koukej ať Buggina nezakrní - inspiruj se u Adiny - jak krááásně umí botonci kousat a stopičkovat - prostě do roka mušíte mít ZOP
jo a už jsi dlouho nepodávala hlášení o tom tvém ctitelovi ze cvičáku s Oktávkou a báječnou maminkou

Adina
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:20
- Nahlásit

blažena
ola
už jsi dlouho nepodávala hlášení o tom tvém ctitelovi ze cvičáku s Oktávkou a báječnou maminkou
taky jsem se chtěla zeptat na pana Viga

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:26
- Nahlásit

Pan Vigo perlil na stopě. Budete si myslet, že fantazíruju, ale nekecám... Příšerným šmaťchavým krokem našlápl stopu a jako zlatý hřeb večera zůstal stát na jedný noze, vyzul kanadu a jal se sundat fuseklici!! Tu pak pietně uložil jako závěrečný předmět (my ostatní kreténi si kupujeme dřívka od Gappaye! )! Koutkem oka jsem zahlídla drápy na prstech u noh a řeknu vám, že už vím, kam se podělo to Zvíře z pohádky. Chtěla jsem mu říct, že si měl říct chlapům na dílně... ale výcvikouš mě šokoval sdělením, že pan Vigo je ING. a učí nebo snad učil někde na škole!!!!

Adina
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:35
- Nahlásit

ola

pan Vigo je ING. a učí
hele o exteriéru a titulech to určitě není,třeba to bude v jádru hodný člověk-však ho má kluka mamka pořád na očích(ta na těch stopách taky byla?) -alespoň máte na cvikoši srandu a nenudíte se

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:36
- Nahlásit

ola
Neučil náhodou Saxanu?

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:37
- Nahlásit

ola
sem věděla, že pan Vigo nezklame - zvlášť v tvým podání
no a jak psék - došel konec stopy - našel fuseklici nebo jak

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:44
- Nahlásit

blažena
víš jak jsem ti psala o tom Otesánkovi... tak ten právě mamince provedl... no stydím se to napsat, ale prostě se jí přisál k pipině! Tož to je zatím můj největší chovatelský zážitek! Že bych ho pojmenovala Amant?!

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:45
- Nahlásit

ola
náhodou víš jak se muselo jeho psici pěkně čuchat... takovou smradlavku bychom myslím vyčuchaly aj my!

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:47
- Nahlásit

Denisa
ale to štěníci dělají běžně - fakt a ouplně bez postranních vilných úmyslů
občas jim uvnitř zmizí i půlka hlavy a když se čubina ještě čistí po porodu - vylezou zmalovaní jak indiáni na válečný stezce

Denisa
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 17:52
- Nahlásit

blažena
Jo?! no vidíš a já ho podezřívala z incestu...
tenhle nikam nemizel, ten vcucával... on je ale strašný pažravec, má tah jak sviňa... G. měla pěkně vytřeštěný oči!

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:02
- Nahlásit

blažena
Pes ten záhadný předmět na konci našel. Ovšem nezalehl, ať řval pan Vigo sebevíc. Až když na něj kleknul, a to jsme všichni viděli, jak má pes zatažený čenichový dírky, aby toho odéru neměl z blízka tolik.

Adina
Jo, maminka na stopě nebyla. Dala si s chlapama pod přístřeškem panáčka a pak ji musel pan Vigo do auta opět odvléct za límec.

Tommy Gun
Nikdy bych nechtěla potkat někoho, koho učil pan Vigo.

blažena
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:22
- Nahlásit

ola

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:32
- Nahlásit

Kulajda
Tak jak???

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:38
- Nahlásit

Denisa
blažena

já už chci taky štěňátka....

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:42
- Nahlásit

Cituška
Jak vy to doma vůbec zvládáte, když obě holky budou hárat?

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:44
- Nahlásit

ola

my máme doma dva eunuchy, takže pohoda!

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:00
- Nahlásit

Tommy Gun
Artroza
Tak lidi,co bude nebo nebude překvapení?

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:09
- Nahlásit

Cituška
A nemají ani žádný snahy?

Lenda
Tak co Kikin?

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:19
- Nahlásit

Lenda
No, s tím překvapením - podle toho jak se Artroza laskavě uráčí rodit či nerodit nebo "zrovna bejt těhotná, když je tábor a ATIBOX výstava".

Lenda
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:25
- Nahlásit

ola
Jejda Kikin byl boží.
Zítra přijede znova,akorát budu muset jet na noční.

ola
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:30
- Nahlásit

Lenda
Jak to Brauny na něj šlo? Že má dobrý průpovídky, co? Já miluju, když předvádí jak cvičit a u toho buzeruje imaginárního psa!

Cituška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:44
- Nahlásit

ola

člověče nemají - a to byl Kendík erotoman, ale vykastrovali jsme je před dvěma lety, protože se hrozně rvali (tedy čučík rval Kendíka)
a fakt pohoda, Kendík je už starej a Čučík nemá v pořádku kvalitu srsti, takže by nebyl chovný

<< 1 ... 1341 . 1342 . 1343 . 1344 . 1345 . 1346 . 1347 . 1348 . 1349 . 1350 . 1351 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání