Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
ola
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:03
- Nahlásit

Zdravím po ránu,
teda včera u nás byl masakr. Bouřka jako sfiňa, normálně za oknem byla šedá clona a jen těžko se dala rozpoznat třešeň ohnutá až na zem. Humus. Kluci se báli, pomalu nabírali na pláč. Nakonec po několika šílených ranách blesku (Fee řvala jak tur) vypli ti blbouni proud a tři hodiny jsme si svítili svíčkou. Když proud naskočil, tak bylo po Růžovce a začli houkat hasiči. Mně nešel internet. Fakt hrůza. Ráno průjezd městem vypadal jak ze sci-fi, všude větve, šišky, listí a různé polotovary ze střech.

Denisa
Gratulujeme oslavenkyni a přejeme zdravíčko a hodně radosti ze spokojeného života po tvém boku.

Artroza
Tak co???? Úúúúúž?

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:29
- Nahlásit

bubu
huhu, hádej, na čem právě (stále) pracuji.. Dnes večír si udělejte oba čas, bude generálka..
Co ten xls soubor s komplít výseldky? Už mi přišel?

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 10:46
- Nahlásit

Cituška
mně to vždy příde nejvtipnější když s nima Zdeněk zápasí a snaží se jen nějak vychovat. Blade se ale nedá, toho vyhodíš dveřma a on se vrátí oknem. Je zajímavý jak nám teď najednou příde Viky hrozně rozumný.
ola
u nás taky bouřka, ale až taková jako u vás to zas ne. Růžovku sem viděla.
Elektrika ta u nás nešla včera ráno v práci, ale jen hodinu, tak jsme se moc dlouho neflákali.

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:00
- Nahlásit

corleona
hádej, na čem právě (stále) pracuji..
na flašce červeného??
xls ti nepšišel - uhodla jsem??
hádej co máme na zahradě - neuhodlas, bazén od sousedů, ale jako puzzle, heč,
hádej co mají jiní sousedi na zahradě - neuhodlas, střechu od jiných sousedů....
hádej kde jsem byla s knedlem když lítaly bazény a střechy proklatě nízko - uhodlas, venku...

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:07
- Nahlásit

bubu

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:15
- Nahlásit

bubu
jste měli letecký den, jo?
My jen trochu, odletěl mi zase fíkus z terasy..

A flašku bílého jsem ztrestala už včera večer.

bubu
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:37
- Nahlásit

corleona
A flašku bílého jsem ztrestala už včera večer
i ty pravičáku jeden

Teta
no nazdar, ty se mnou taky mluvíš, ty jeden zástupný tiskový mlufčí?, eště že tak, jsem si myslela že jsem něco provedla

Teta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 11:47
- Nahlásit

bubu
To víš že s tebou mluvím Mám momentálně ale dost fofry a tak tady více šmíruji než čtu!

articek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 12:57
- Nahlásit

ola
bitka jo jo byla mojí chybou, Adina měla hned práci

articek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 12:58
- Nahlásit

Kulajda
video Nero
bitka moje chyba, mladej ze starým, výstava je v háji

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:04
- Nahlásit

Ahojda všem
Cituška
Malá je nádherná.

U nás včera byla taky mela.Fuják i slejvák.Sem si pěkně opečovávala Ošíkovské židličky a najednou chudinky lítali po zahradě vzduchem

corleona
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 13:17
- Nahlásit

articek
ajta ajta.. jeli jste "do šití" ? A já myslela, že to máte vycepované a že u vás se to všechno snáší.

articek
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 14:07 - Změnil/a: articek
- Nahlásit

corleona
snáší bejvávalo, šítí neproběhlo, ale má nohu jako meloun, oči a zuby vydržely

Vcelka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:03
- Nahlásit

Á tak se zase řeší moravian
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6481_1.html
a tady asi jejich vyjádření. Tommy to se na sebe dozvíš teda věc, to jsi jistě nevěděl co?
Nejaka "blatouch" se pozastavila ze se snazime nakryt nezletilou fenu s nezletilym psem. Pokud tou fenkou myslela "zubate stene od ceske chovatelky Bartoskove", tak se plete. Ta byla, jak je uvedeno na prvni strane naseho webu v NEWS v lednu 2007 venovana do rodiny (lesbiens). Jinak v Kanade je povoleno kryti s psem od 6 mesicu, fenka muze mit stenata od 12 mesicu. Par dnu tomu nas "kritizoval" za toto kryti nejaky Tommy Gun - Tomáš PFAUSER v Nemeckem boxeru2. Bohuzel tento znalec ??nerozeznal psa od feny. Mozna ze je sam na chlapecky, kdo vi.. Co se tyce fotek od feny zakoupene od Bartoskove, najdes je tady: http://www.volny.cz/etnabox.maamel/Index.htm Tato stranka byla vyrobena jiz davno, nebyla nikdy!!! umistena na zadnem serveru, byla jen poslana nekolika znamym a i lidem kteri se o Bartosku zajimali. Zjistil jsem ze tento link ted koluje kde se da. Bohuzel to neni nase zasluha. Myslis si ze by se daly vsechny fotky takhle upravit? A jak upravit prilozene videa? Jo, v budoucnu je nakryti Bartosky naplanovane. Pokud se stenata povedou (jelikoz si myslime ze vada u Bartosky nemusi byt rodova), stenata budou majitelky feny (lesbiens) prodavat s registraci. Pokud by se vyskytlo nejake s vadou, bude utracene. Co se tyce dalsich psu kteri nejsou na nasem webu, ovcak byl propujcen do chovu nasim znamym chovatelum (nepraktikuje se to bezne i u Vas?). Bulterier fenka byla po operaci vyrazena z chovu a je u znamych kteri uz jednou bulika meli a Misha je pro ne nahrada a nma je za to velice rada. Kdyz se podivas na nasi web site, myslim si ze my delame ceskemu a slovenskemu chovatelstvi vetsi representaci nez desitky tech tkzv. chovatelu kteri nas pod ukrytem prezdivky na techto drbacich strankach pomlouvaji.

ola
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:51
- Nahlásit

Vcelka
Týýý woe, teď jsem na to mrkla. To je teda hustý!
Nevím jak vám, ale docela mi vadí, že vytrhují část "našich" rozhovorů z boxerů a operují s tím jinde. Navíc uvádění ofiko jmen mi přijde hóódně nefér.

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 15:54
- Nahlásit

ola
Vcelka
Vykašlete se na to.

Adina
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 16:48
- Nahlásit

Vcelka
ola
Moravian kennel
tak to je teda fakt síla , k tomu akorát -no comment

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:05 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Teda tady se zase zatáhlo, fučí a hřmí.Včera mi to teda docela stačilo.Doufám že dnes už nic nepříjde!!!

Dneska volal pániček naší Britunky že Britunku zbožňuje celý panelák a sídliště.Že už má i kámoše retrívra a že je suprová.V neděli jde už na kukandu na cvičák a pohrát si s pesanama.
V žádném případě teda nesmí do postele(to nám tvrdil páníček když se na nu byli podívat poprvé) no a kde myslíte že Britunka spinká?Ano s pánečkama v postélce
Až budou fotečky tak je dám na stránky

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 17:13
- Nahlásit

Blažena
Moc gratuluju k malinkým Ungelt'áčkům
Nevím jestli jsem to tu nepřehlídla ale jaký byl porod?Šlo vše dobře?

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:26
- Nahlásit

Kde jste?????

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:32
- Nahlásit

Ada
já su tady
ostatní asi likvidují následky bouřek

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 18:40
- Nahlásit

Ada
u nás začalo teď pršet...............konečně je dýchatelno
jedeš se podívat v neděli na mezinárodku?

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:17
- Nahlásit

mistr
Jj. Tady se to taky pročistilo parádně.
Jedu jedu.Jestli se kámošce neporouchá auto tak tak dorazímBudeš tam?

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:22
- Nahlásit

Ada
jasně že budu, zítra jdem s Lucinkou obkouknout koně a kočky a v neděli budu jen u BX, posuzuje Fiala, tak mě to zajímá
Vystavuješ něco?

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:30
- Nahlásit

HóJ!
Děkujeme všem za krásná přáníčka! díky, díky!!!!!

Oslava nebere konce, G. právě dostala dodatečně další dárky, z jednoho mě teda dost třeští hlava, nějakej odolnej pískák, furt píská!!!!!!!!

Jo a dnes se G. spustilo mlíko ze dvou cecíků... byly pod ní kapičky...

Teta
tak konečně dal brácha proslov L. a G. na webík!

Kdo jdete všechno na MVP?
Ale já už si asi netroufnu nechat G. doma... no uvidím jak to s ní bude vypadat, leda by byl M. doma... jinak bych se ráda s někým z vás potkala

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:38 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

mistr
Névystavuju.Původně jsem chtěla.Ale Aduš dohárala a je tlustá jako prasátko.No teda stejně bych nevystavovala já.Někomu bych Aduš musela dát.Protože já ju nevystavím.
A kdybych ju svěřila někomu jinému než Corlí tak by tomu někomu Corlí musela asi říct jak na nu.Bo má volnější lokty.No a Corlí to má zmáknuté a umí maskovat
A co Lucinka?Ještě má berušku?Nebo už není.Já dala tu samou neteři a beruška už není.

Corleona
Jen mě zajíma,chutnala Ti ta slivovica stím medem s Olšan?

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:46
- Nahlásit

Denisa
Co dodat.Koukala jsem na stránky a opět jsi originální.To povídání o L. a G. je boží.JEnom teda když jsem viděla G. jak slaví narozeniny.Ta bude mít těch prcku aspoň 12 Jinak fakt super aktualizace.

mistr
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:49
- Nahlásit

Ada
berušku ještě máme, měla ulomené tykadlo, ale to jsem zalepila, takže teď je ok .............dokonce jsou v ní i nějaké zlaťáčky
Hmmmm, volnější lokty mají všichni psi, kteří trošku víc pracují

Denisa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:54
- Nahlásit

Ada
dík! Ale to oni - L. s G., to ne já!
ježiš a nestraš taky!!! to má G. jen tak nateklou tu lištu, právě to břuško má malý! fakt!

Ada
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2007 19:57 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

mistr
TAk to si už Lucinka určo šetří na nějakého toho Ringáčka co?
TAk to se ná Vás holky těším
Čoveče nevím jestli jsem Ti to už nepsala.Na únorové Brněnské výstavě jsem potkala toho onoho bejvalého figuranta co mi zmršil Fatty.Normálně zamnou přišel jak starý známý a vůbec mu nedošlo že bych mu třeba nejraděj zakroutila krkem.No a co jsem se nedověděla.On zase figuruje Sem myslela že mě odvezou. Jo a mám si za ním někdy zajet zakousat s Aduš.Že slyšel že je prý dobrá naq práci.

<< 1 ... 1314 . 1315 . 1316 . 1317 . 1318 . 1319 . 1320 . 1321 . 1322 . 1323 . 1324 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání