| Autor |
Zpráva |
pech
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 00:15
- Nahlásit
Adina
Samozrejme pani kolegyne, a Vy proc nejedete? Ale nebudu k poznani. Abych nevybocoval z rady, tak si taky nasadim papirovy sacek na hlavu
Ale urcite si s nekterymi znamymi zde dam svou oblibenou kavu
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 06:51
- Nahlásit
Tommy Gun
tak sem tak zběžně četla to o té dálniční známce přes mobil - asi sem stará struktura, ale radši snad budu mít tu známku přímo na autě než jen nějaké potvrzení v mobilu. Myslim, že s jejim koupením na hranicích fakt nebude problém - bláža určo potvrdí, že to bylo bez problémů - teda pokud víš SPZ - my tenkrát jely autem u kterýho sem si ji prostě a jednoduše nepamatovala a když na mě ta ženština za přepážkou vybalila číslo SPZ, tak sem asi právě vypadala jako když sem to vozítko někde na Slovači nejspíš ukradla...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 06:54
- Nahlásit
Stýnka
Koupíme normální známku. Já jen, že to maj docela vymakaný - tagle si moct koupit vinětku.
To muselo bejt dobrý - tos jako vystoupila z auta a šla se podívat na SPZku - dopředu nebo dozadu?
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:00
- Nahlásit
Tommy Gun
ne eště lepší - musela sem opustit frontu u vokýnka, kde za mnou bylo asi pět dalších zhulenejch němčourů teenagerů a jít se zpátky podívat k autu kde chudák bláža na mě valila zraky jako kde mám ten samolepící zázrak...
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:01
- Nahlásit
blažena
Průběh PZ najdeš zde: URL
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:03
- Nahlásit
pech
jo na kávu.. epry epry
Tommy Gun
gracias za mailos
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:09
- Nahlásit
corleona
no nemáš zač, snad ti to nebude k tomu, k čemu jsem ti psal ...
No neni todle blbej fór?
Má to osm nohou a IQ 60?
Co je to?
Čtyři muži sledující fotbalový zápas.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:13 - Změnil/a: corleona
- Nahlásit
Tommy Gun
PZ
Hmm.. to jste se nechali urážet?????????
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:13
- Nahlásit
Stýnka
Tagže letr of deklerejšn - bo ako se to nazývá bude dnes, jo? Podpis at bratříček ověří na matrice bo obecním ouřadě.
blažena
Chceš vyřídit to pojištění? Esli jo, tak dej echo během dopoledne.
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:17 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit
corleona
Já jsem říkal Gandalfovi, že se mi otvírala kudla fkapce, jako že tam fakt byla (ta kudla). Sauron měl některý nápady ale fakt dobrý, to zas nutno přiznat. Kdyby si ještě přečetl Guta Jarkovskeho ...... Příští PZ bych normálně natáčel na video a pak to pouštěl členům na členských schůzích - pěkně to sestříhat, byla by z toho možná pěkná tragi-komedie-horor, zralá na Oscara. Zároveň je potřeba již před takovýmto jednáním říci, jak se mají lidé chovat a pokud jednou toto pravidlo poruší budou vyvedeni - resp. vyhozeni.
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:18
- Nahlásit
Tommy Gun
jééé já sem vždycky chtěla bratříčka, ale žádného nemám, tak to asi nebude ani ten canc papíru
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:21
- Nahlásit
Stýnka
Sorry, ne bratříčka - ale skorošváru. Koukám, že používáš ouplně stejný obraty jako já - skorošvára, skorotchán, skorotchýně.
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:23
- Nahlásit
Tommy Gun
kufa ale ocať pocať, ne..
že má věcné a dobré názory přece neznamená, že se mu bude něco takového odpouštět. Gde to zme??????????????
To jsme proti tomuhle staňkovskému buranství bezbranní?
Proč se mu to toleruje??????????????
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:24
- Nahlásit
Tommy Gun
jo ale už to takhle používám několik let a pořád se to nemění....
A přitom já už bych tak ráda šla na svatbu a chtěla bych bejt tetička
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:53
- Nahlásit
Stýnka
Adina
Tak naší bostondámě vylepuju špičky. Ušiska nahoru už drží pěkně, ale začly se jí překlápět ty špičičky (jako to měla Danči Amelie), takže jsem změnila lepící techniku. Jo, a nevíte někdo, jak dopadla Dannie s tím Amčiným očíčkem?
Jo, a ještě mě zajímá jedna háklivá záležitost? Je to specialita bostonů, nebo to má naše Buggi opět nějakou zvláštnost, že když dělá boban, tak u toho chodí? Jde jako v podřepu a kabel klade cestou...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:58
- Nahlásit
ola
neboj taky máme doma tři kabeláře...
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 07:58
- Nahlásit
ola
Je to specialita bostonů,když dělá boban, tak u toho chodí
no to teda néééé ,asi to je příliš zvědavé děvče a chce toho stihnout povícero
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:02
- Nahlásit
corleona
To nevím, proč se mu to toleruje .....
Stýnka
Proč se hnát to ženění či vdávání, že?!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:03
- Nahlásit
Tommy Gun
Proč se hnát to ženění či vdávání, že?!
jo plně souhlasim co se mě týče, ale segra už by kufa mohla!!!
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:05 - Změnil/a: Stýnka
- Nahlásit
Adina
ola
co boston to způsob tlačení
|
Tommy Gun
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:14
- Nahlásit
Stýnka
corleona
Nejhorší je, že Sauron je schopnej se takto chovat i na mezinárodní ourovni. Je schopen seřvat každýho, kdo si to nechá líbit. U mě už hrdlo přeteklo a "máme domluvu" ..... Lidi okolo ho omlouvají, že za to jakej je, že nemůže, že je to vynervovaný starší pán - toho ovšem v mých očích neomlouvá - naopak. Na tohle hřešit nemůže ani nesmí.
Shodli jsme se na tom, že takhle se chovat v zaměstnání, tak do minuty jsi na chodníku.
Asi je to taky tím, že noční hlídač si po nocích nemůže moc vyřvávat - není ani na koho, tak to praktikuje za bílýho dne.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:20
- Nahlásit
Stýnka
Adina
Ona to dělá od malička. Ale na kvalitu bobanů to naštěstí vliv nemá. Jen to divně vypadá...
|
Stýnka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:23
- Nahlásit
ola
počkej až ti ještě k tomu sežere kus provázku a bude ho tlačit i s bobkem za pochodu uprostřed náměstí....
|
Paja s Tinou
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:35
- Nahlásit
co boston to způsob tlačení
...jeste bych to upravila i na "co boxer to způsob tlačení"
Nase Tina u toho tedy zrovna taky nesedi
|
ola
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 08:39
- Nahlásit
Stýnka
Nestraš! Takhle babiččiny švadleny jezevčík tlačil chuchvalce nití. Barevná štrůdle se za ním táhla cca 1 metr, než se nějaký pán slitoval a psoj to u zadku přišlápl.
|
Adina
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:35
- Nahlásit
pech
Samozrejme si taky nasadim papirovy sacek na hlavu
a jen pro informaci-néjni sáček jako sáček- Atibox team fasuje sáčky u Tety a igelííítky u corleony,aby byli všichni účastníci z Čech sjednoceni a byl v tom pořádek
|
pech
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:46
- Nahlásit
Adina
aby byli všichni účastníci z Čech sjednoceni
Pani kolegyne, kdybyste pozorneji cetla, tak byste jiz vedela, ze nejsem clenem ceske reprezentace, tedy nemohu "fasovati" jednotny full dress
Proto budu velmi snadno k poznani
|
corleona
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:55
- Nahlásit
Adina
pecha poznáme podle igelitky Nescafé!
|
pech
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2007 09:56