Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 08:37
- Nahlásit

articek
Ty s námi nemluvíš?
Jak se vede?

bubu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

Lenda
A asi je už po uzávěrce.
neníííííí!!! příjééééď!!!!

Markét
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 09:00
- Nahlásit

Cituška
Díky za pochvalu v knize návštěv
Ty jsi teda pátračka... zveřejnila jsem ty stránky sotva před dvěma dny a ty už je znáš...

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

Markét

včera jsem měla takový "pátrací večer" a koukala jsem ke všem známým, co je u nich nového - a Vás jsem přece nemohla vynechat!

ola
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 09:06
- Nahlásit

Adina
Prosím, nezabíjej mě , ale nejsem si jistá, jestli mám Fee ty Atb dát? Včera ráno několikrát zakašlala, dnes ráno nekašlala. Je lepší jí je teda dát a přeléčit to? Jde mi o to, co je pro ni lepší? (u dětí taky upřednostním jednodušší léčbu než Atb - už kvůli zubům atd.) Sorry!

Lenda
No jó. Já se klidně přiznám, že fandím Kristýně. Navíc mám k tomu i osobní důvod, protože moje bábinka (ta stoletá) mi vždycky vyprávěla, že starej Colloredo vozil mýmu postiženýmu strýčkovi léky a za to mu bábinka posílala právě pro Kristýnu ČESKÝ knížky! Takže dle bábinky určitě nechtěl být němec!

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 09:14
- Nahlásit

bubu
Bych taáák ráda,ale....

ola
Oni se asi zase budou soudit dál.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno všem,tak jsme byli na prochajdě s Aduš.Potkali jsme dvě borderky a Aduš znich byla unešená.Furt se jim hrabala v kožichu a děsně se jí zamlouvali.Takhle nadšenou jsem ju snad ještě neviděla.Ty chlupatounké prdelky ju prostě fascinovali.
Akorát když jsme docházeli mi bylo líto paní majitelky.Bude je muset asi umít a vyčesat.
Ale smáli jsme se ještě doma.Jak lítali a skákali po sobě.No prostě bomba

Denisa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 12:09
- Nahlásit

Zdááár!
v letu chvatu zdravím a na webíku giorďaskovém je ještě přání velikonoční pro vaše hafany! pro vás dvojnožce samozřejmě taky!

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 13:11
- Nahlásit

ola, Denisa
Foceno před 1/4 hodinou.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 13:18
- Nahlásit

Tommy Gun
Jéé, tak takle se před chvilkou Aduš hřála taky.Ted' už je zalezlá vevnitř bo to vypadá na slejváček.

Adina
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 13:43
- Nahlásit

ola
nezabíjej mě ....neboj,nebudu
na virozy atb stejně nejsou(dost často se k virovým infekcím přidávají bakteriální,tak proto se pak dávají ta atb),pokud je čuba na tom lépe,tak to nech bez nich,jen jí přidej ještě ten celaskon a medík-ven jen vyvenčit a klidový režim(dítě s chřikou taky nekřepčí po venku a je v posteli)

Adina
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 13:47
- Nahlásit

Artroza
.......tak jsme měli možnost prohodit slovo v Křenici,ale jsem odchod rodinky prošvihla,neb jsem si šla vařit kávu-tak příště

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 14:46
- Nahlásit

Občas bychom se zabili, ale jinak jsme ňuňánci a nedáme bez sebe ani ránu.

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 14:50
- Nahlásit

Co výsledky otěšický výstavy - máte někdo?

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 15:31
- Nahlásit

Tommy Gun

to jsou fakt nádherný fotky, dokonce váhám, zda je lepší kombinace boxer-boston nebo boxer-buldoček

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 15:38
- Nahlásit

Tommy Gun
Klukům to spolu sluší.Ti že by se spolu někdy prali?Leda o pořádnou kost.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 15:56
- Nahlásit

Tak nám právě ve vaně sídlí mega kapr.Aduše sedí u vany a neví co si má myslet.Má vykulené oči a knučí na něho.Fatty každému kaprovi u nás hodí do vany míček a když nic tak si jde po svých.Prostě žádná sranda.Jen chudák kocour chodí zježeně kolem vany a nechápe jak ryba může být tak velká

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 16:48
- Nahlásit

Jo a ským že se snad uvidím v tom Hradci příští sobotu????

Lenda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 16:49
- Nahlásit

Ada
Bodejď-kapr v dubnu?To bych taky čůčela mít ho teď ve vaně.

Cituška
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 16:52
- Nahlásit

Ada

Kdopak u Vás chytá?
Naši psi ho taky fascinovaně pozorují, ale jen na Vánoce, jinak ho nemáme....

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 16:55 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Lenda
Cituška
U nás nikdo.Kámoš ho dones.A je teda pořádnej.Jen by mě zajímalo kdo ho zabije.Asi tu chcípínkne na stáří.Už mu říkáme Pepo.A jak má u nás někdo jméno tak je to jasné.!!!!

A já kapra nejím.Nějako mi nechutná

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:14 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

TAk nevíte už někdo nějaké info s Otěšic???????

A Dannie se taky neozívá jestli má už prdolku doma.

ola
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:14
- Nahlásit

Tommy Gun
Suprový fotky! To jak má Kulekouš podepřenou spící hlavinku je nejlepší! Kluci jsou sehraní jak lachtani!

Ada
Asi tu chcípínkne na stář
A já kapra nejím.Nějako mi nechutná
Nechci se dotknout kapříka Pepánka, ale měla jsi už kapra uzenýho v udírně?! Mňam, ham!

Lenda
Zrovna jsem přijela od bábinky, kde jsem jí poreferovala o stavu na zámku. Opět se rozčílila, že nebylo hodnějšího pána než starý pan Colloredo a opět vyrukovala s českýma knížkama pro malou Kristýnku Colloredovou! Asi budu muset naši babču nabídnout coby očitého (jistě posledního) svědka, aby celý případ rozlouskla!

Adina
Opět díky! FeeBuši držím doma (není z toho zrovna nadšená ), dávám medík, jitrocelsirup a ten Stoptussin. Ten Celaskon myslíš ten rozpouštěcí ve vodě?
Jo, ty Atb se jmenují Synulox 500.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:17
- Nahlásit

ola
Budeš se divit ale jedla.A musím uznat že byl MŇAM!!!!!Ale udit ho nebudem bo nemáme udírnu.

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:19
- Nahlásit

ola
Budeš v Hradci na výstavě???Já jsem do dneška nevěděla jestli to klapne ale už vím že určitě pojedu(sice asi pro VD) ale to je fuk.Já se těším jak malé děcko

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:31
- Nahlásit

Tak konečně píšu....
Malá bostonka je už doma a je kouzelná!! Včera jsme ji přivezli a vůbec ničeho se nebála, v noci řádila jako ďas... Teď tady krásně chrupká... Tak tady jsou nějaký fotky ze včerejška a ze dneška...

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:33
- Nahlásit

aha, ještě přidat ty fotky, že..

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:35 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

Dannie
Koukám že Bonnie se malá zamlouvá.Je krásná.A holkám to spolu sluší.FAkt jsou super
A jaká byla první reakce Bonnie na malou????Ale jak koukám tak asi v pohodičce že?

Dannie
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:42
- Nahlásit

Ada
No Bonči se moc nelíbí, že ji malá bere hračky, ale jinak je to ok... Bonnie včera občas zavrčela, když si Amellie nějakou hračku vypůjčila, ale dnes už si spolu hrály a okusovaly si tlamičky.. Jen Amellie je moc maličká a hry Bonči jsou občas trošku drsný, tak je musíme pořád hodně hlídat, aby ji nechtěně nějak neublížila...

Ada
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 17:48
- Nahlásit

Dannie
Tak to je super že se tak krásně snesou!!!!!!!A na té fotce jak spolu spí jsou moooc pěknééé.

<< 1 ... 1062 . 1063 . 1064 . 1065 . 1066 . 1067 . 1068 . 1069 . 1070 . 1071 . 1072 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání