Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Německý boxer II.
<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1837 . 1838 . >>
Autor Zpráva
bubu
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:43
- Nahlásit

SIO Apalucha
Bubu jen drží konec vodítka já se snažím překážet co nejmíň, ale občas mu to kazím, no

Adina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:44
- Nahlásit

Cituška
ovlivnit množství mléka ....hele nepřemýšlej coby,kdyby-řeš to až nastane situace(a vy teď nebudete rodit ne?),nedá se paušalizovat-každá čuba je jiná a ta stejná čuba v jiný moment(jinou dobu-za rok,dva) na stejnou (podobnou)situaci odpoví podobně(stejně) nebo úplně jinak
.honorář....hmmmmm,škoda že nejsem právnik

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:45
- Nahlásit

bubu

jéje, a kdy je zagreb, to abychom si koupili krupičku či pudinček brčko úplně všichni

SIO Apalucha
no, já sice nevím, jak bubu vypadá, ale že má Cita výbornou bylo rozhodně dílem toho, že se hezky usmívám (když už obyčejně vypadám), takže i držet konec vodítka je důležité

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:46
- Nahlásit

Adina

dobrá, pak si objednávám závazně poradu někdy na přelom říjen-listopad..... tedy jestli se zadaří

bubu
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:50
- Nahlásit

Cituška
a kdy je zagreb
no evropská výstava 8-10 června, a knedlo je v pátek, takže to je stejně postní den, to bude ta krupice akorát, a boxeři jsou v neděli.
já sice nevím, jak bubu vypadá
já jsem velmi v kontrastu s knedlem

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:50
- Nahlásit

bubu
Ne ne moc Vám to spolu sluší.To jsou ale sny?!?!?!?! Jsem jukla do snáře,je tu "neůspěch předpovídati" - splaší se ti koně. V práci mám něco modernějšího,tak se juknu zítra.Ale pozor na ty koně!!!!

bubu
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:51
- Nahlásit

SIO Apalucha
- splaší se ti koně.
ale já už koně tři roky nemám?? může se mi splašit vůl??

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:54
- Nahlásit

Pozor hladina alkoholu stoupá!Jdu dělat nájezd na ledničku.Jsu ale prase!!!!!A ještě ožralé.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:55
- Nahlásit

bubu
No nevím zda bych dnes koně od vola poznala,tak asi jo.

Cituška
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 22:55
- Nahlásit

bubu

může se mi splašit vůl???

já se teda volů bojim, lidskejch i zviřecich

jdu do hajan, dobrou všem

Adina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 23:00
- Nahlásit

SIO Apalucha
nájezd na ledničku......ty večerní nájezdy" ledničkové "stejně mají své kouzlo( a ne a ne s tím přestat)

Tommy Gun
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 23:02 - Změnil/a: Tommy Gun
- Nahlásit

bubu
to sem hofno dochtor....to jako parazitolog?? - nene, takovej ten koprolog ...
může se mi splašit vůl?? - - mám v tom hledat nějaký dvojsmysl?

SIO Apalucha
Pozor hladina alkoholu stoupá!Jdu dělat nájezd na ledničku.Jsu ale prase!!!!!A ještě ožralé. - to je mazec, děfčata, tady s váma.

Alfa-samice právě dorazila dom - střízlivá.

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 23:05
- Nahlásit

Adina
Mám plnou pusu, zle se mi píše.Já nesmím vůbec pít beru nějaké léky a ty to vylučujou.Bohužel,ale vždy když jsem si dala pivo tak bych sežrala i mřížky z ledničky.Jdu raději venčit a rychle spát.Protože,když máš hlad,tak jdi spat.Dobrou.

Adina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 23:42 - Změnil/a: Adina
- Nahlásit

bubu
"Tumor ist wenn man trotzdem lacht.....no pro mě jsou to hezká,nicneříkající slovíčka:grinaž na ten tumor)

Adina
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2007 23:47
- Nahlásit

Tommy Gun
ten koprolog ..."koprologové" se furt v" něčem" šťouraj,tak také tak?

bubu
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 00:15
- Nahlásit

Adina
jo, sorry, jsem ti nemohla zvednout telefouna, bo sme měli jakýsi pižluňk

Adina
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 00:21
- Nahlásit

bubu
...jo to neva,chápu,to jsem jela zrovínka od Tety a chtěla jsem,abys mi dělala rádio(mi v autě nejde)

Paja s Tinou
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 07:15
- Nahlásit

Dobre rano, tady snad jeste nikdo neni
Toz ja uz sedim v praci a snazim se pracovat a hlavne doufam ze o to co jsem prisla driv, taky pujdu drive domu. Dnes musime jit shanet nejake maskary na trpasliky, neb zitra jdeme na maskarni ples a nasi vtipni kamaradi vymsleli ze pujdeme za snehuru a 7 trpasliku jen se modlim abychom neco sehnali

Vcera jsem miminaku dovezla super decku, tak doufam ze ted budou jako v bavlnce. Jinak za ty dva dny strasne vyrostli, tak to snad nebudou zmenseni dobrmani Tina je z toho hotova, ale nesmi se priblizit ani na krok

Ola a kdy si vubec jedete pro bostonatko? Jinak preji at ten kasel FeeBee dozitra rychle pusti!!!

ola
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 07:49
- Nahlásit

Teda dámy + Tommy, teď jsem dočetla vaše večerní hovory a fakt jsem se pobavila!

SIO Apalucha
když jsem si dala pivo tak bych sežrala i mřížky z ledničky
Jsem se fakt málem smíchy po...

Adina
bubu
Tak Fee ráno opět pokašlávala! Ona teda udělá chuá, chuá tak 2x - 3x a pak celý den nic, ale asi to vidím na ty Atb. Mám teda čekat do soboty? A jak dlouho je riziko, že to chytí jiný pes? Ptám jako blb, ale nechci nic riskovat.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 07:57
- Nahlásit

Paja s Tinou
kdy si vubec jedete pro bostonatko
Až bude FeeBee OK. Dnes malou tetují - chůďátko!

Adina
bubu
Ještě jeden dotázeček - dočetla jsem se, že proti tomuhle kašli očkují. Mám teda nechat Fee radši očkovat, aby se to neopakovalo? Jaká jsou pro a proti?

ola
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:00
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/britsky-zubar-prisel -o-praxi--mocil-do-vylevky-v-ordinaci_112800_mu55h .html

To je huuuustýýýý!

Lenda
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:05
- Nahlásit

ola
Brau je očkovaná.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:11
- Nahlásit

Hoj všichni,tak já su od 5hod na nohách.Aduši natekla huba a cvakala furt zubama.Tak jsem jí hned šupla homeopatika a je klid.Splaskla a pak začali nadávat mimináci.A pak jsem už spát nešla.Fatty začíná čím dál víc opouštět mimináky a včera dokonce snáma chtěla jet na cvikoš.
Ale jak furt pozoruju Aduš ta by zasejc klidně zůstala doma s miminákama.

ola
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:13
- Nahlásit

Lenda
Sakra, proč mi to nikdo neřekl?! Taky bych ji dala očkovat!
Předpokládám, že to Fee chytla na cvičáku! Teda jestli tam uvidím někoho s kašlajícím psem, ten dostane céres!

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:13
- Nahlásit

A nejede si dnes pro bostonátko Dannie???

ola
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:15
- Nahlásit

Ada
Myslím, že jo!! Nějak nás zapomíná informovat! Omlouvá ji pouze to, že je tak natěšená, že nestíhá koukat na net. Ale mohla by něco vědět Stýnka, nebo ne?

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:18
- Nahlásit

ola
To bude u Dannie zasejc radosti

SIO Apalucha
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:19
- Nahlásit

Dobré ránečko!!! Po šampusu super,asi ho račnu brát místo těch léků. UŽ SE NÁM TO SOBOTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ještě volný pondělí. Tak jdu rychle do práce ať jsem brzo doma.papapapapapa večer.

Ada
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:30 - Změnil/a: Ada
- Nahlásit

SIO Apalucha
Jj. a mě dnes konečně přijede Libor
To zese Aduš bude mít s kým řádit.

Cituška
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2007 08:57
- Nahlásit

Ada

teda chudák Aiduš, a proč jí ta hubinka natíká?
Jinak teda musím říct, že Cita je fakt asi zažraná matka, ta nechtěla od štěňat nikam až do pěti týdnů, ale taky je bohužel fakt, že jak začne hárat, je skoro nepoužitelná, a teď to asi bude ještě horší. A vzhledem k tomu, že začíná značkovat, tak to bude asi brzy...
Budou nějaké nové fotečky? Pohlaď mimísky, už se na ně moc těším!!!!

SIO Apalucha
se akorát asi trochu prodraží, místo pilulky lahev šampusu....

<< 1 ... 1053 . 1054 . 1055 . 1056 . 1057 . 1058 . 1059 . 1060 . 1061 . 1062 . 1063 ... 1837 . 1838 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání