Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Proč nemnožit bez PP?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 22:30
- Nahlásit

Eldoguero
Tak třeba budeme za čas řešit nějaký další velezajímavý imaginární problém, že jo
No tak ale nejprve bych doporučila nakoupit slušnou zásobu náhubků, aby bylo co položit na stůl

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 08:43
- Nahlásit

Eldoguero
No a ... vidíš snad nějaký zásadní posun tvého intelektu tehdá a momentálního stavu intelektu zadavatelky
To je prosím slovo do pranice
Je fakt nutný urážet toho, jehož dotaz ti přijde naivní?

Tondas
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 10:47
- Nahlásit

kachna_
ona se mozna coz nevim presne Baico domniva ze ten dotaz neni vazny a realny ale jedna se pouze o vtipne polozenou otazku od pisatele jenz zde vystupuje i pod jinym nickem. Ja jsem se napriklad chvilku domnival ze dotazatelka je dobry a mily dotazatel ale byl jsem vyveden z omylu a tak to udajne neni. Ono je tady na cz asi moderni zakladat si nove nicky a mit vice identit. Osobne to teda vubec nechapu ale jsem jiz starsi clovek a ne tak kreativni.
Jen doufam ze se tato diskuze vrati na odbornou uroven abych i ja zde mohl fundovane diskutovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 12:51
- Nahlásit

kachna_
Je fakt nutný urážet toho, jehož dotaz ti přijde naivní?
Proč máš pocit, že urážím naivní dotaz?
Ohledně dotazu jsem se vyjádřila svým upřesňujícím dotazem a myslím, že dost slušně.
Neurážím nikoho, pouze mi přijde velmi úsměvná podobnost jistých osob, včetně jejich "problémů", asi tak jako ostatním zde. Nic jinýho v tom nehledej.
Mimochodem, neříkej, že tebe to ještě nenapadlo

Phoebuska
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:16
- Nahlásit

Tak moment, nevim jestli jsem to pochopila dobre. Jeden z vam mi napsal Busted. Vim, co to znamena, proto jsem to zprve nepochopila. Az ted kdyz se nekdo z vam domniva, ze snad pisi i v jinem jmeno. Jsem docela v soku, proc bych to delala. Psa mam chvili, a proto, ze jsem si nebyla jista co a jak. Hledala jsem ruzne mista. Zalibilo se mi tohle, asi pred necelym tydnem. To, ze nevim, co kdy kdo napsal( zrejme podobne dotazy) ze me delala podvodnika se dvema nicky!!!!! Fakt neverim, hledala jsem pomoc a najdu vysmech. Nevim proc jste takovi. Mozna si myslite, ze jste mi to ci jine osobe natreli, ze ted pred ostatnima vypadate lip....nevim. Jsem z toho rozcilena a zklamana. Do ted jsem zila v jine zemi, proto jsem v soku, odvykla jsem si na ceske natury. jojo vitej do reality a zvykni si, ze! Ceske sarkasticke povahy!!!!!

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

Phoebuska

kašli na to, stalo se, já myslím, že už ví, že jsi někdo jinej než já
akorát máš náhodou ještě k tomu nick, jehož jméno se ztotožňuje se jménem psa jednoho zde již uloveného muže

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Phoebuska
Chacha. Už jsi na to přišla? Tak rychle? Gratuluju!

Osobně se domnívám, že by se tu řada nicků měla jít povinně léčit...

Když budeš něco chtít probrat, tak si zajdi k Ešusové a zeptej se tam. Tam jsou slušní a hodní a poradí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:23
- Nahlásit

Eninka
kašli na to, stalo se, já myslím, že už ví, že jsi někdo jinej než já
akorát máš náhodou ještě k tomu nick, jehož jméno se ztotožňuje se jménem psa jednoho zde již uloveného muže

Zdar.
Kterýho?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:26
- Nahlásit

Phoebuska
ze me delala podvodnika se dvema nicky!!!!!
Udělat si dva nicky je podvod? To jsem netušila.
Nevím, jeslti jsi nebo nejsi, tak která si myslím, že jsi, "obě" se od toho distancujete, což není nic divného.
Každopádně, když si člověk přečte vaše příspěvky není se čemu divit, že vás lidi považují za jednu osobu
Navíc vzhledem k jistým okolnostem by i tvůj nick versus ta druhá osoba ledacos napovídal ...
Ve světle všech těchto okolností se nediv, že si z toho všeho dělají lidi srandu.
Pokud jsi skutečně někdo docela jiný, přečti si pár příspěvků od osoby pod tím druhým nickem (obzvlášť její téma doporučuju) a možná ledacos pochopíš

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:32
- Nahlásit

Vlčáčková

kuk, dneska poprvé vidím na pc, aniž bych měla slzy v očích (chřipka mrcha mě udolala)...

Kterýho?

přece DannyCZ, ten má fenku Phoebe

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:34
- Nahlásit

Eninka

Aha. Toho už si nepamatuju.

Dneska je venku krásně. Pesíci byli dopoledne dlouho venku, pajdali si po poli a Vlčáček-bezzubka zakousl myš (mám podezření). Počítám, že jí jen tak nenašel, když byla ještě ohebná.

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:39
- Nahlásit

Vlčáčková

Vlčáček ti aspoň tu myš nechal venku, ale já mám v baráku ježka a nemůžu ho najít, mrchu. Předevčírem psiska venku
štěkali na cosi, byl to ježek, ještě malej, spíš puberťák rozměrem, a já, ab chudák venku nezmrzl jej dala do garáže do prádelního koše, ručníčkem podestlala, granulky sežral hladovec
a šel spát. Přikryla jsem ho velkým ručníkem s tím, že jej ráno odvezu do ZOO, a ráno byl mrcha fuč, prostě vylezl a zabydlel se, nevím kde, drzoun jeden.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:43
- Nahlásit

Eninka

No bezva. Najdeš ho, až půjdeš bosá do koupelny .

Včera jsem konečně navštívila místní akci. Už mi bylo trapný, jak pořád nikam nechodím a divím se, že mě sousedi ještě vydrželi na něco zvát. Měli v hospodě koncert folkcountrykapely. Bylo to fajn. A nehulilo se tam, jinak bych tam už vůbec nešla. Hráli dost dobře. Až tam budou příště, nechceš se zastavit?

Eninka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:52
- Nahlásit

Vlčáčková

Až tam budou příště, nechceš se zastavit?

díky za pozvání, ale hospodám, kde se nekouří, se vyhýbám na sto honů, dyť víš

já bych ti zavolala, jak dopadla "akce", ale nemůžu vůbec mluvit, šíleně chraptím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 14:56
- Nahlásit

Eninka

já bych ti zavolala, jak dopadla "akce", ale nemůžu vůbec mluvit, šíleně chraptím
Tak to nevolej. Léčí se to klidem hlasivek, není dobře je zatěžovat.
Jdu ještě ven se psíky. Zatím ahoj.

PS. V té hospodě se kouří venku. Pravda, je to sice "na mrazu", ale zase bys tam byla v dobré společnosti místních narkomanů, kteří se bez nikotinu taky dlouho neobejdou.
Každopádně jsem se divila, jak dlouho jim trvalo, než tam vyrazili. Protože ta kapela byla opravdu dobrá, příjemná, bylo to pěkný.

Tak pa.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání