| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:24
- Nahlásit
Psíček
Ale neboj, princezny ti věří.
a to jsi vyčetl kde?
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:30
- Nahlásit
Hele psíčku, já chápu že by si měl radost kdyby si odradil další dušičku, co touží po radě...no smůla Ne stopy po ostnáči neměla, na bratra utočí a on na ni taky, našli si svoji rovinu komunikace Ještě něco potřebuješ osvětlit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:39
- Nahlásit
Thee
Hele ono to máš těžký. Ti popíšu situaci z pohledu majitelky hotelu, jo?
Jako asi jediný hotel v republice začlením psy pod dohledem majitele do smečky a pak je nechávám volně po domě i zahradě. Můžou kamkoliv, klidně i do postele. Podmínkou tedy je jejich snášenlivost s jinými psy a fakt, že se umí chovat v bytě (nečůrají, nekoušou věci a podobně).
1)Fena těžkého středního plemene, silně stavěná (záměrně neuvádím plemeno, aby se někdo třá nepoznal a netvrdil, že ho pomlouvám, neboť se jedná o nepříliš častou rasu). Fenka byla skvělá, fakt vychovaná, poslušná, nekonfliktní. Po téhle stránce nemůžu říct ani popel. Majitel tvrdil, že ji má v bytě a požadoval bytové ubytování. OK. Asi třetí večer si fena "stlala" v posteli a prodrápla nechutně drahou vzduchovou matraci. Majitel zaujal postoj "vaše chyba, nemáte si ji pouštět do postele, u nás do postele nesmí"
2) Pes loveckého plemene - starší štěně. Tak mezi půl rokem a rokem. Opět dle tvrzení majitelky zcela nekonfliktní (to byl), v pohodě zvládající život v garsonce v centru města (tak to bych chtěla vidět ). U nás, ač měl k dispozici několika hektarovou zahradu, denní vycházku (pravda, na vodítku takže se až tak moc nevylítal) doslova a do písmene demoloval byt. Rozkousal dráty od počítače, díky čemuž shořel počítač a nešly z něj zachránit žádné soubory (měla jsem tam faktury, smlouvy...no samé nedůležité detaily. Něco bylo zálohované, něco pochopitelně ne.). Rozkousal kde co na co přišel. Pak jsem vyvředila a strčila jsem ho do klece. Za dobu co jsem byla v Kaufu na nákupu rozebral tu klec (za dva tácy, tu největší možnou velikost). To, že neustále vyl a štěkal vůbec nepočítám. Majitelka nakonec přiznala, že ho každé ráno zfetuje sedalinem a doporučila mi totéž. Prý potom krásně spinká a nic neničí
3) Pitbulteriér. Předem jsme byli upozorněni, že je konfliktní se psy, ale přesto ho chtěli majitelé mít v bytě. OK, to šlo vyřešit, bydlel v kuchyni, zbytek psů tam nesmí. S prominutím kretén, který neustále, asi týden v kuse, ve dne v noci pištěl a kňučel. Ze začátku jsme u něj museli držet hlídky, aby Bobánek nebyl sám, páč jinak řval tak, že všem praskali bubínky Neuměl chodit na vodítku (byl asi dvouletý), neuměl být ani chvíli sám, uměl sedni,lehni a dej pac. To bylo všechno. Dali nám ho se zánětem v uchu, s kapkama a s tím, že si stejně nenechá to ucho vykapat, protože se mu to nelíbí. Nicméně to prý máme zkoušet. Přijeli si pro něj po deseti dnech. Vracela jsem psa s vyléčeným zánětem (kapat si samozřejmě nechal bez problémů když vycítil autoritu), chodil bez problémů a jen s mírným taháním na vodítku a doma byl sám, bez kňučení, řvaní a demolování dveří.
Následně jsem se dozvěděla, že majitelka psa tvrdí, že jsme ho týrali, nic s ním nedělali (měli příplatek za výcvik) a že už ho k nám nikdy nedá. Na rovinu, upřímně v to doufám
Takhle bych mohla pokračovat do nekonečna. Už delší dobu uvažuju, že ten hotel zavřu, protože za stodvacet korun na den se mi tohleto opravdu nevyplatí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:49
- Nahlásit
Biluška
Už delší dobu uvažuju, že ten hotel zavřu
šišmááá nezavírej, já zrovínka dumám kde narvu čtyři šiby až budu muset na povinné 14ti denní školení.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
vlk
štyry šiby, jo? A fsadím se, že vzorně vychované, nekonfliktní a poslušné, že jo? . Od tý doby co mám ty šílené akity jsem na tyhle plemena nějak alergická, asi to zavřu ještě dneska
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Biluška
A fsadím se, že vzorně vychované, nekonfliktní a poslušné, že jo?
docela joo, v bytě čistotné, zvyklé spát v posteli a večer koukat na gumídky.... mezi sebou se snesou báječně, s ostatníma psiskama je kapku potíž.... ale pokud cítí autoritu, tak někdy i poslechnou....
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Biluška
To máš za 120 i s jídlem?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:06
- Nahlásit
Ja tam psa mela a nestezuju si,ale meli rozkaz nelezt za nim do kotce a nesundavat kos protoze by kotec rozebral,a vse v poho. Pro fifiny to neni. Jinak psy hlida i moje mamka kdyby ses nedomluvila s Montyskou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
laguna
To máš za 120 i s jídlem?
Ne,krmení si musí přivézt vlastní. Pokud žerou naše tak je ještě dvacka příplatek za žrádlo. Ale vesměs vozí svoje.
Psíček
jak to uděláš, aby jsi za víkend udělal z normálního 5měsíčního štěněte štěně páchnoucí, špinavé a hysterické, děkuji
Celkem snadno. Zavřu ho do malé klícky bez možnosti venčení, takže bude dělat pod sebe a pak v tom ležet - to máš špinavé a páchnoucí levou zadní. Hysterické se dá zařídit třá tím, že ho párkrát zbiješ, nebo pustíš s jinými (pokud možno hodně velkými) psy, kteří ho nějak zvalchují. Ani ho nemusí pokousat, stačí když ho navalchují pod sebe a trochu si na něm nabudují ego Ono i když ho necháš dva dny v té kleci a sem tam do ní shora praštíš, aby "ta mrcha neřvala" tak bys toho mohl dosáhnout
To nezáleží na tobě?
Nedejbože by mohl "přijmout objednávku" Mášenek, nebo mamka. Ale snad ne, taky jim lezl na nervy
vlk
ale pokud cítí autoritu, tak někdy i poslechnou....
Aha, takže stejné jako Akity . Hele, můžu ti na zpáteční cestu přibalit akiťáky s tím, že ti dvě šiby trošku vyrostly?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
Psíček
Čéče, dej se na převýchovu, to je pdoobná rychlost jak u Desenskýho...uvědom si, že budeš ještě mnohem slavnější než takhle převychováš statisíc psů. A Rudyn se půjde zahrabat! Neotálej
No, možná ti to, jak ho Biluška popsala, zní jako fantasmagorie, ale není to pravda. Tento konkrétní pes umí velice dobře poslouchat. Když víš, jak na něj..
Biluška
Jako asi jediný hotel v republice začlením psy pod dohledem majitele do smečky a pak je nechávám volně po domě i zahradě.
Já taky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:12
- Nahlásit
Jako asi jediný hotel v republice začlením psy pod dohledem majitele do smečky a pak je nechávám volně po domě i zahradě.
Já taky.
už se perou?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:14
- Nahlásit
makrel
Pani, to byl ftip, essi jste si nevšimla. Páč já jsem taky ALFA.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:16
- Nahlásit
makrel
už se perou?
todle byl taky ftip, eesi ste si nefšimla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:18
- Nahlásit
impact
Já taky.
No to je logycký, že ty taky gdyž seš detašované pracoviště, přece Bože, za co mě dneska trestáš
No, možná ti to, jak ho Biluška popsala, zní jako fantasmagorie, ale není to pravda. Tento konkrétní pes umí velice dobře poslouchat. Když víš, jak na něj..
Jo, takový ty výcvikový věci jako lehni, zůstaň a tak...to jo, to chápal hodně rychle. Ale takový ty výchovný jako chůze na vodítku, neobtěžování kolemjdoucích a tak podobně, to teda neuměl vůbec Ofšem zahnal nám toho zloděje, to je mu připsáno k dobru
Psíček
Čéče, dej se na převýchovu, to je pdoobná rychlost jak u Desenskýho...uvědom si, že budeš ještě mnohem slavnější než takhle převychováš statisíc psů. A Rudyn se půjde zahrabat! Neotálej
Proč? To není žádná převýchova, to je úplně normální výchova. Taková, kterou by měl mít každý pes v nějakých řekněme...čtyřech měsících nejpozději To, že to někdo zapinká do dvou let, nechá se od psa smýkat z jedné strany chodníku na druhou jak pejsek zrovna potřebuje a domů z vycházky se vrací s jednou rukou delší... to je prostě lidská demence. Převýchovu na to fakt netřeba . Nicméně by měl být nějaký zákon na to, že tihleti lidi nesmějí nikam odjíždět a házet své nevychované čokly na krk jiným lidem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
Biluška
Hele, můžu ti na zpáteční cestu přibalit akiťáky s tím, že ti dvě šiby trošku vyrostly?
.... esli máš černou, sezamovou nebo bílou, tak bych ti to možná i uvěřila......
skoro jsem pro ty akity našla bydlení.... starostka už byla docela zlomená, ale pak se jí zabil brácha na motorce a nafasovala po něm dvě tosy.... takže z toho sešlo....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:30
- Nahlásit
vlk
skoro jsem pro ty akity našla bydlení.... starostka už byla docela zlomená, ale pak se jí zabil brácha na motorce a nafasovala po něm dvě tosy.... takže z toho sešlo....
Pokud jsou tosy nekonfliktní na psy tak je vyměním
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
Psíček
a není v tom případě Biluška ON? když píšou stejně?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:38
- Nahlásit
makrel
todle byl taky ftip, eesi ste si nefšimla
Zabilas mě.
Biluška
Jo, takový ty výcvikový věci jako lehni, zůstaň a tak...to jo, to chápal hodně rychle. Ale takový ty výchovný jako chůze na vodítku, neobtěžování kolemjdoucích a tak podobně, to teda neuměl vůbec
No, ale do ucha si nakapat nechal.
Psíček
S tím (tvým?) psem to nijak nesouviselo
Si nějak neumím představit, že bych:
za A dala Bilušce na hlídání jen jednoho psa
a za B, že by si MŮJ pes nenechal nakapat do uší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:41
- Nahlásit
impact
No, ale do ucha si nakapat nechal.
jo to jo. On byl celkem snadno ovladatelný když se mu daly ty hranice. Jenže než k nám přišel tak prostě žádné neměl. Nebo někde hodně daleko za obzorem
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
Biluška
Von je měl. Ale měl je naprosto víš kde.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:43
- Nahlásit
Biluška
Pokud jsou tosy nekonfliktní na psy tak je vyměním
....no k lidem asi nekonfliktní jsou, byla jsem na ně čumákovat a dobrý...ale se psama se nesnesou..... teda fena se nesnese s fenou a pes se psama..... a sou teda vobrofskýýýýý ....proti akitám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:46
- Nahlásit
vlk
ale se psama se nesnesou..... teda fena se nesnese s fenou a pes se psama.....
Tak to je přesně to co akity Se jich nutně potřebuju zbavit právě proto, že mám strach o malý psy
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 12:55
- Nahlásit
Biluška
zkouším se poptávat, ale pokud chce někdo nááhodou akitu, tak štěně.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:04
- Nahlásit
vlk
ale pokud chce někdo nááhodou akitu, tak štěně.....
se ani nedivím
Fena kripl, která napadne kde co co se hýbe (myslím teda zvířata, na lidi jsou hodní). Pes degen co dělá cavyky se žrádlem Mě přivedou do hrobu ti dva jednou, fakt
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:12
- Nahlásit
Biluška
Fena kripl, která napadne kde co co se hýbe (myslím teda zvířata, na lidi jsou hodní). Pes degen co dělá cavyky se žrádlem
Zlatý šiby ..... feny se naučily, že fšechno co se hýbe se zabít nedá a musejí s tím vyjít ( i když nerady ) a pes kdyby se mu dovolilo, tak se dokáže přežrat do bezvědomí.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:19
- Nahlásit
OK, to je možnost a myslíš tedy, že by to +- 10 let procházelo?
Myslím, že bez problémů Spoustě majitelů to třebas vůbec nepřijde špatné, protože se chovají podobně. Spousta jich tam třá KVS pošle, ale o tom co může KVS udělat a zkontrolovat vůbec nemá cenu psát
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:20
- Nahlásit
Psíček
impact
fšak tam byl otazník
Proto jsem odpověděla.
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:28
- Nahlásit
Podívejte se já jsem napsala svoji zkušenost s jedním konkrétním hotelem v ostravě, to co sem viděla se mi hrubě nelíbí a proto ji tam už nikdy nedám. Moje psice není závislák na druhou, když mě vítá, vítá normálně, nadšeně, ale to co předvedla při odběru bych vám nepřála zažít. Co s tím může udělat KVS? Asi nic jak to tak pročítám.
|
Thee
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:30
- Nahlásit
Psíček
Oni používaj ostnáč?My chodíme do Třebek, takže nevím no říkám že sem debil a nebyla sem důkladnější!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2011 13:34
- Nahlásit
Čéče, dej se na převýchovu, to je pdoobná rychlost jak u Desenskýho...uvědom si, že budeš ještě mnohem slavnější než takhle převychováš statisíc psů. A Rudyn se půjde zahrabat!
O Rudýna už se nikdo bát nemusí. Ten už prej dávno není ničí konkurence. Zrovna před pár dny mi povídala kamaráda, že její známí měli problém s jejich čévéčkem, tak zavolali Rudánkovi a von jim povídal, že peněz má dost, ať si koupí dívídí anebo knížku, že to tam všechno je Tak sem se zase jednou zasmála....
|