Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Psí hotel ostrava
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

Tak by mě zajímalo jak byste postupovali vy. Předem říkám že dát pejska do hotelu na víkend kdy jsem musela být v práci od rána do noci se mi moc nechtělo, ale po přečtení některých témat a reakcí jsem nabyla přesvědčení že si třeba psisko aji užije, když bude mezi ostatími hlídanými pejsky. Ovšem skutečnost předčila očekávání. Psisko jsem převzala špinavé, páchnoucí, poměrně hysterické, majitelka hotelu se o ní následně vyjadřovala jako o mrše, co nic na svůj věk neumí, příšerka pila z každé kaluže co jsme potkali po cestě domů a byla neuvěřiteně happy že jsem si pro ní přišla. Emailová komunikace před umístěním psa mi přišla v pořádku, paní zodpověděla otázky co jsem kladla, ale ta realita je o 200% někde jinde, ke všemu jde o ženskou co svůj hotel propaguje přímo na stránkách ZKO Ostrava-Svinov (už to byla pro mě malá záruka, že o štěně bude postaráno, leč nestalo se tak). Obrátili byste na KVS? Nebo byste jí na místě řekli něco hnusného?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Thee
hele to je těžký,asi bych se neobracela nikam bo sem toho názoru,že to nemá smysl,VS neřeší jiný věci, natož nějakou nedosteteěnou péči v psím hotelu,stejnak bude určitě splnovat požadované náležitosti,které budou chtít doložit.dát psa někam,je vždycky riziko,bránila bych se tomu zuby nehty,ale může nastat situace..samosebou.Zkoušela bych to spíš řešit hlídáním od kamarádů,které znám oni znají psa a pes zná je.Pokud bych byla nucena použít hotel,sháněla bych reference od někoho kdo tam psa měl,kdo to tam zná,případně zná lidi odtama,šla bych se tam osobně podívat a tak..zpětně bych to asi neřešila ,tedy způsobem,jaký navrhuješ,leda bych se snažila napsat a sdělit svou zkušenost se službami onoho hotelu co nejvíce lidem
jinak jsou ale i velmi slušné hotely,kde jsou psi v poho..jako se všim,no .blba najdeš ve všem

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Mě na tom štve to že když dělá na cvičáku, tak by měla mít nějaký vztah k těm psiskůmNo šlápla sem vedle, ale vždycky co druhou neděli musím do práce už od 4 od rána, zbytek se mi naštěstí podařil přehodit...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:02
- Nahlásit

Thee
Mě na tom štve to že když dělá na cvičáku, tak by měla mít nějaký vztah k těm psiskům

čéče to vůbec nemusí souviset tydle dvě věci.-)))))
domluv se s někým známým,stejnak jí tam už nedáš,tak ti nic jinýho nezbyde..taky můžeš přes net tady sehnat nějakýho ochotnýho pejskaře z okolí a domluvit se s nim.-))) co je to za rasu btw?

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:03
- Nahlásit

Australský ovčák...No sem debil a v životě tam nepůjde to se vsaďTak kdyby se našel někdo z Ostravy nebo blízkého okolí a míval čas o nedělích, tak sem s ním

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

Thee
Tak kdyby se našel někdo z Ostravy nebo blízkého okolí a míval čas o nedělích, tak sem s ním
tak na to založ extra téma,tady to může zapadnout..já jsem z Prahy,tak to asi neklapne.-)))) ale z orijentu jak my řikáme je tu dost lidí..

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:07
- Nahlásit

davidkova renata
No právě do Prahy jezdím, ale sebou ji brát nemůžu Fuj ještě teď jsem vzetklá jak si vzpomenu na ten ,,hotel,,!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:08
- Nahlásit

Thee
jak je starý, jak vychází z ostatníma atd.? a je to teda fena?

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

makrel
5 měsíců, je nekonfliktní, neštěká moc, je hravá a je to fenka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Thee
Fuj ještě teď jsem vzetklá jak si vzpomenu na ten ,,hotel,,!!!
kašli na to, zpátky to nedáš,akorát se zbytečně budeš točit a houby z toho..šak se někdo najde,uvidíš)),taky sou i hodný lidičky

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:10
- Nahlásit

Thee
a poslušnost? a jak teda pracuješ? ještě řeiknu monty ať u přijde

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
Ja vím , rupne mi cévka a budu za sebou tahat nohu Sem měla na výběr mezi dvěma hotelama a já blb šáhnu po tom nejhorším!!!uáááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:13
- Nahlásit

Thee
Ja vím , rupne mi cévka a budu za sebou tahat nohu
twe ale ty seš čikovná,taková učenlivá a bystrá)))))
sim tě každej šlápne někdy do hovna,někteří opakovaně)))),prostě máš zkušenost,udělalas chybu jako spousta jinejch a už jí neuděláš,jedeme dál ne?

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

makrel
Přivolání 80%, sedni lehni zůstaň neskákej slez ze stolu/gauče/postele/odkudkolivpac, druhou, hají no za piškotek cokoliv, je trochu zdrženlivá, ale při druhém kontaktu se vine jak psí víno... pracuju vždycky co druhou neděli od 4 rána do 11 v noci, nevím který je teďkon týden, ale tuhle neděli jsem pracovala.

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
Nevypadá že by měla trauma tak snad mi odpustí že má paničku dementa, no slibovala sem jí včera hory doly, tak snad mi nerozuměla

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

Thee
tak já nemůžu vždycky, ale třeba by to šlo nějak s Monty vymyslet. A umí třeba jezdit v autě?

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

jsem tady!

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:19
- Nahlásit

Jo umí Já si ji dovezla z Mělníka, na chatu jezdíme cca 2 hodiny a prospí to, ale jezdí mi pod nohama, nemáme klec, protože nemáme kufr v autě Předpokládám že i Monty i ty jste holky, co takhle dát scuka někde v Ově?Jsem přítulná, milá, nekoušu

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Thee
já jsem pro, my máme každý víkend volný, jen v sobotu jedu s malou kouknout na výstavu a pak mám kolaudačku, ale v neděli už nemáme nic neplánovaného

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Thee
Nevypadá že by měla trauma tak snad mi odpustí že má paničku dementa,
určitě...oni jsou k nám velmi tolerantní..
Jsem přítulná, milá, nekoušu
no vidim,že řešení se asi brzo najde,tak bezva

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Thee
Já si ji dovezla z Mělníka,
od koho? já jsem od Mělníka.....

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:22
- Nahlásit

Monty
jako tudle neděli se sejít? ale asi až po obědě..já budu po plese

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:25
- Nahlásit

MontyTak jo máš face?Nebo icq?Ptát se na věk je trochu žinantní, ale abych se pak nestyděladavidkova renata No já se pokoušela přehodit i neděle, ale prý mám povinnost dvou za měsíc.Kdyby to aspoň nebyl celý den!kejtlin Ze zárybMy máme na Mělníku rodinku, tak jsem je jeli navštívit no a když už jsme tam byli, tak co se podívat na štěňátka no a za měsíc a nějaké drobné jsem si skřeta přivezla domů

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

Thee
FB mám, ale dopoledne a odpoledne na něm nejsem, protože nám zablokovali v práci na něj přístup, ICQ mám ale nepoužívám ho, nemáš skypa?
Jinak mě je 23, zatím se za to nestydím, tak to snad tady můžu zveřejnit

makrel
a já budu po kolaudačce
ti říkám, že mi je to jedno, ráno stejně asi pojedeme zase za Montíčkem

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:37
- Nahlásit

MontyAha tak mi je 21Skype mám ale přitulovi tvrdím že nepoužívám a tvrdohlavě trvám na icq, ale pro tebe udělám vyjímku
makrelJo tuhle neděli spíš odpoledne, dopoledne budem na chatě ale přijedem vlakem asi

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:40
- Nahlásit

Thee
tak ho sem hoď ten skype, já si tě přidám
vlakem? a kde budete přistávat??? ve vítkovicích, jestli jo, tak to bychom si pro vás i přišly

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Thee
a hoď i ten faceb.

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

MontyTotok jede přes svinov myslím, ale do vítkovic dojedem klidně tramvajkou,socializace atd. je tak potřebná
bosorka_ , zbytek přes skype

Thee
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

Makrel
Terie Červenková

Monty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

Thee
už jsem si tě přidala

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání