Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 18:36
- Nahlásit

NAŠLA SE ŽLUTÁ FENKA LABRADORA! Běhala po silnici u autobusové zastávky Slatinová (Praha 5 - Řeporyje, v blízkosti sídliště Lužiny, Velká Ohrada). Je menšího vzrůstu, na krku měla řetízkový obojek, nad čenichem je odřená jakoby od náhubku. Je tetovaná - v levém uchu č. 241, v pravém 83.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 19:01
- Nahlásit

Černý faun
Nějaký kontakt,fotka,kde čuba je.....

Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 19:51
- Nahlásit

Zatím ji mám doma (Praha - Stodůlky), ale mám v bytě své dva psy, tak na dlouho to být nemůže, i když je to určitě lepší, než kdyby na páníka čekala v útulku. Je hodná a přes počáteční nedůvěřivost už se tu chová, jako by tu byla odjakživa.
Bohužel jsem dnes už nikoho nezastihla na ČMKJ, podle tetování by snad mohli dohledat chovatele.
Inzerát je na facebooku na Labradors cz-sk i s fotkou, tu sem vložit neumím.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:30 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Černý faun
Aha,takže na plemenku budeš volat? Kdyžtak dej vědět,odkud je a jestli se k ní chovatel má,jinak budeme hledat. Mrknu na ten FB a budu sdílet. A do útulku se volalo,jestli jí nemají hlášenou?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:44
- Nahlásit

jana33
Prosim sim, mrknes kulale na ty vrhy blabladori nejaky?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:50
- Nahlásit

Fifi
Já mrkám,ale nějak jsem zatím nenašla nic,za co bych dala ruku do ohně nebo bych řekla,tak z toho bych si sama vzala

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 21:53
- Nahlásit

jana33
Jo tak, toz to se kaju, diky za kulalu - a ta tvoje kamoska - ta ma uz vse zadany?

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:04
- Nahlásit

Černý faun
Kontakt na chovatele: Pilát František Tel: 777 808 428
Fena je Antonie Carnivora Martez - pokud si vede databázi odchovů, tak by měl mít kontakt na majitele

Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:10
- Nahlásit

To je rychlost, jak ses dopídila? Moc děkuji a hned volám!
Fenka je spokojená, spí jak mimino, ale majitelé by asi měli bezesnou noc.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:13
- Nahlásit

Fifi
Má černou fenku a žlutýho psa,ale to už je k odběru,ne na léto. Ještě to projdu,co by tak přicházelo v úvahu

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:15
- Nahlásit

Černý faun
Jo a ještě fena byla vyřazena z výcviku u Helppes,takže pokud by chovatel neměl kontakt,tak určitě ho budou mít tam. Přes známou v databázi retriever klubu

Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:29
- Nahlásit

Chovatel hned věděl a šel hledat kontakt na majitele, snad najde. Případně zítra zkusím zmíněný Helppes. Do trojského útulku jsem volala před několika hodinami a uvedla potřebné údaje a spojení, ale v té době žádnou ztrátu hlášenou neměli.

jana33
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 22:31
- Nahlásit

Černý faun
tak moc držím palce,aby byla labinka co nejdřív doma,dej vědět

Černý faun
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 23:37
- Nahlásit

Vypadá to, že dnes už se nikdo neozve, tak nám tu Tonička ještě zůstane. Dělá čest svému plemeni, je úplně klidná, okamžitě se přizpůsobila prostředí a situaci, ze soužití s chrtem jsem zvyklá očekávat spíše komplikovanější manévry.
Moc děkuji za pomoc!

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 09:54
- Nahlásit

Černý faun
Vůbec není zač,doufám v dobrej konec!

Černý faun
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 18:03
- Nahlásit

Tak Tonička už je doma. Utekla prý ze zahrady. Chovatel měl kontakt asi jen na původní majitelku (pak se fenka stěhovala ještě dvakrát, ale snad v rámci nějakých známých), tak to chvilku trvalo. Každopádně se tvářila, jako by byla spokojená úplně všude, kam přijde, šťastná labradoří povaha.
Díky všem, kdo pátrali!

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 18:16
- Nahlásit

Černý faun
Super zpráva,snad jí budou teď líp hlídat, labísům se na zahradě samotným nelíbí,nedivím se,že si šla hledat společnost. Dej to prosím i na FB,už se mě lidi ptali,jak to vypadá,že se i nadále sdíli. Dík

Černý faun
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 18:31
- Nahlásit

Aha, já FB nemám, tak to bylo jen zprostředkovaně a žádala jsem o zrušení už dřív, ale teď je to už tedy opravdu v pořádku.

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 18:47
- Nahlásit

Černý faun
Bezva,díky za ní

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 18:51
- Nahlásit

Tak jsme se dnes byli podívat na jarním svodu. Dorazilo skoro 120 psů!! To jsem tedy koukala...

Jinak finišujeme s přípravama pochodu - máme nahlášeno už 75 týmů, tak jsem ráda, snad to vyjde podle mých představ. Dneska brácha prochází a fotí krátkou trasu a zítra ještě jednou projedou dlouhou. Snad se zlepší počasí!!

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2013 10:19
- Nahlásit

bilksa
Ježiš,co tam všechno bylo,to není normální 120 psů na svodu!

Kdy to máte,příští víkend? Má už se udělat hezky,určitě to vyjde a bude pěkně

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2013 12:37
- Nahlásit

jana33
Hele od všeho - ohaři, labradoři, jeden flat, jezevčíci, jackové, jagoši, nějací barváří, no fakt síla!! Já koukala jako blázen...

Pochod máme příští sobotu, snad se fakt už udělá líp - dnes tu zase celý den sněží. Měli jsme info schůzku pro nové zájemce o canis, tak jsme na cvičáku zase pěkně vymrzli...

EvaK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:15 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit

ahoj, doufám, že se nebudete zlobit za trošku nevyžádané reklamy, ale ráda bych pozvala lidičky (vás, vaše kamarády,odchovy...) na sraz NEJEN flat coted retrievrů. každý den bude na výběr z různých aktivit, pejsani si můžou vyzkoušet práci od lovečiny přes záchranařinu až po různé sporty. budou se konat i zkoušky OVVR (samozřejmě s nácvikem v rámci akce). je to akce pro omezený počet lidí, aby byly malé skupinky, ale nyní se pár lidí kvůli hárání odhlásilo. pokud víte o někom, kdo by měl zájem prosím předejte mu informace. díky ... web akce http://flatsraz.cz

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 10:32
- Nahlásit

EvaK
Mne by zajímalo, kdo povede flyball?

EvaK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:08
- Nahlásit

Flyball bude mít na starosti Mirka Mihoková (špicahópači Brno)

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:17
- Nahlásit

bilksa
U nás je jaro a víkend má být krásně,určitě vám to vyjde

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 19:43
- Nahlásit

bilksa

Tak vám to vyjde, o víkendu má být krásně Tady dneska taky jaro,sice trochu pod mrakem,ale teplo,dokonce i bahno už vysychá

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2013 21:03
- Nahlásit

jana33
U nás dneska ráno déšť a hnusně, ale postupně se to vylepšovalo a svítilo sluníčko. Jen škoda, že dneska jsem byla zavřená do pěti v práci...

Já finišuju - zítra vyzvedávám ceny v Praze, pak letím do Budějovic pro další a ve čtvrtek to kompletuju. Už aby to bylo za mnou, je to fakt nářez, ale lidí máme hodně, tak jsem spokojená. Ještě, aby všechno klaplo.

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2013 10:04
- Nahlásit

bilksa
kliiiiid,to vyjde,tady lilo celou noc,ale už zas neprší. O víkendu má bejt hezky a taky bude! Škoda,že nejste blíž

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2013 12:52
- Nahlásit

Tak my dneska vypadla kolegyně na pomoc s kompletováním cen, takže to budu dělat sama a to tedy bude chuťovka - jen připravit uvítací tašku pro každého účastníka...

<< 1 ... 693 . 694 . 695 . 696 . 697 . 698 . 699 . 700 . 701 . 702 . 703 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání