| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2013 21:55
- Nahlásit
bilksa
A to ještě neznáš čéču to je Fanča v chlapským a černým provedení
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 08:52
- Nahlásit
jana33
Noo potěš!! To budeme mít veselo!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 09:36
- Nahlásit
jana33
Tak jsem právě přihlásila na Derby i na MSR. Máš přihlášeno?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 12:05
- Nahlásit
bilksa
Jj, čéča je neskutečnej,já ho miluju
MSR ne přihlášeno jo,zaplaceno ne,nejsou finance,ale Krutský psal,že v pohodě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 13:22
- Nahlásit
jana33
Já taky nemám placeno. Tenhle měsíc jsme měli šílený a fakt netuším, jak vyžijeme do půlky dubna... Krutskýmu to neva.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 13:30
- Nahlásit
bilksa
No,já nemám zaplacený ani severočeský derby ještě,teď jsem platila Humpolec a Prahu a jsem vyšťavená...Já jsem vůbec byla vtipná,posílám mu mail a zapomněla jsem přiložit přihlášku,tak mi napsal,že sice přihlášku nemá,ale už jí posílat nemusím,že si Fandu odškrtává hodnej to člověk
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 13:39
- Nahlásit
jana33
No jo, má to zmáklé!! S těma pěnezma je to fakt šílené!! Já ani neplatila Humpolec, protože jsem Charlotte nehlásila a stejně peníze nejsou. Michal skončil na úřadě a vrátil se jen do divadla, tak máme o 6 tisíc méně a to je značně znát.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 13:59
- Nahlásit
bilksa
No,je to opravdu hodně drahej koníček,to pejskování příští měsíc ještě nahlásím Litoměřice a pak už začnou zkoušky,vlohy jsou teda pětikilo,ale pak červen už bude drsnej. A to ještě dobrý,že zrovna to jsou zkoušky,kde mám kde spát, protože když pak člověk ještě platí ubytko,je to fakt na vykradení banky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 16:19
- Nahlásit
jana33
No jo, já to říkám pořád, že kynologie a myslivost jsou nejdražší koníčky a ještě v kombinaci!! To už je úplně vražda.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 18:55
- Nahlásit
Tak jsem využila krásnýho počasí a vyrazila s holčičkama pocvičit a dneska teda byly obě úžasný, všechno zvládli perfektně a u drobných chybiček se nechaly hned opravit,dokonce i Fanda a to je teda dost co říct tak uvidíme,jestli jim to vydrží do zítřka,přijede pocvičit kamarádka. Musím je umordovat, v pátek je zabijačka,tak budou muset ležet na kanapi
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 19:26
- Nahlásit
jana33
No tak to jsou šikulky!! Já vyrazím snad příští neděli, uvidíme.
My jsme si dneska byly polohovat, pak jsem měla cvičík, tak jsme si dali poslušnost a agility, Charlotte skákala i poslouchala perfektně, taky mi udělala radost.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2013 19:30
- Nahlásit
bilksa
Já chci zkusit s Barbuchou coursing, snad nám to někdy vyjde,ona je strašně rychlá a bude jí to myslím bavit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:07
- Nahlásit
jana33
Já jsem o coursingu také přemýšlela, Charlotte by byla určitě úžasná, ale rozhodla jsem se to vynechat, ačkoliv to máme za rohem. Už takhle, potvora, ráda prožene zvěř a bojím se, že by ji to ještě podpořilo.
Jak jste dopadli s prasátkem??
My měli včera pohotovost s výjezdem:
táta mne vzbudil v jedenáct, ať se sbalím, vezmu Charlottu a přijedu do Hrachovišť. Kolega střílel prase a odešlo mu.
Na nástřelu barvy dost, pak jsme po ní šly ještě tak 300 metrů, to ubývalo, po půl kilometru se barva úplně ztratila. Charlotte mne ještě chvíli vedla, ale bylo to tam strašně zběhané od prasat, takže se ztratila. Za celou dobu nebyl ani jediný záleh, takže si myslím, že prase snad přežije. Rána se mu zatáhne, nebylo to na trávník ani střeva.
Takže Charlottky první neúspěšný dosled, ale myslím, že pracovala pěkně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:21
- Nahlásit
bilksa
Nepřišli. Den předtím minul, vedle na posedu byl kolega se psem,tak i přišel,ale ani kapka barvy,takže to šlo vedle.
Nj,stane se,tak hlavně,že dobře pracovala,ani pes není všemocnej
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 09:23
- Nahlásit
A coursing, myslím,že to ti psi dovedou rozlišit, igelitovej střapec není srnka a stejně je to o přivolání.Každopádně uvidíme,kdybych měla pocit,že má pak venku tendence vyhlížet a honit zvěř,tak přestaneme,lovečina je priorita
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 10:47
- Nahlásit
jana33
Jo, pracovala skvěle, ale mrzí mne to kvůli ní. Těšila se na prasátko a nemám ráda, když dosled končí ničím. Pak mám jít na zkoušky...
Jinak říkají, že to psiska rozeznávají, tak jsem zvědavá, co řekneš. Já to už zkoušet s tím svým magorem nebudu. Včera se mnou prosvištěla tolika křovím, že si tahám větve z vlasů ještě teď. Obličej mám pošlehaný.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 11:03 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Koho mi to připomíná A Barbucha bude to samé,ne-li ještě horší, si rovnou budu brát na barvu kyslíkovou masku
Jinak mě se tohle stalo letos po naháňce, druhej den jsme dohledávali, první prase se našlo po půl hodině,pak jsme ještě přejížděli, chcalo teda jak z konve, takže barva žádná,ale Fanda zalehla do řemene a šla krásně, ale asi tak po 300m se dostala na ochoz,začala ověřovat a po dalších 100m stopu ztratila. Někdy se holt nezadaří
Tak nám v ČB z kruhů vyhodili flaty, super!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:41
- Nahlásit
jana33
Tak to jsme na tom přesně takhle byli včera - lilo tu jako z konve, tak už na nástřelu jsme barvu hledali těžko.
Jsou to hrozný magorky, fakt. Chlapi za námi běželi a vůbec nestíhali. Já měla na hlavě čelovku, tak ta něco z větví odrazila, ale když mne vzala pod kmenem, tak jsem si samozřejmě roztrhla v té rychlosti pláštěnku, praštila se do hlavy a ještě upustila vodítko, takže jsem Charlotte dobíhala.
Dneska jde sedět Michal i táta, tak jsem zvědavá, jestli budeme mít zase výjezd.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 12:55
- Nahlásit
bilksa
No,ještěže u nás dosledy na řemeni nehrozí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 14:14
- Nahlásit
jana33
My také obvykle pouštíme, ale tady jsem se bála, jaksi nebylo jasné, co bychom na konci mohli nalézet...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2013 19:13
- Nahlásit
bilksa
Tak u nás většinou zdrhnou do trnkoví,kam člověk musí po kolenou,takže není na výběr
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:33
- Nahlásit
Tak chlapi včera nic. Já vyžehlila obr horu prádla a padla do postele. Dneska přijedou kamarádi, tak máme celý víkend plný.
Jo a má příští týden sněžit, ale snad na sobotu "až" 5 stupňů, takže to už vám venku bude jen lejt.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 08:49
- Nahlásit
bilksa
Karel taky včera nic
My máme dneska zabíjačku,už je v plným proudu,ale já ještě musím pracovat, pak vyvenčím hafuše a taky pojedu. A zítra to vypadá,že se snad pojedeme podívat na WT do Rakovníka a večer zábava,tak to mám taky plný,nevím,kdy tu práci dodělám
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:03
- Nahlásit
jana33
No jooo, vy jste vlastně ti nový WTčkáři!!
My bychom měli jet cvičit příští neděli - ale nevím, nevím... V sobotu celý den pryč na výstavě, v neděli pak na cvíču, to by už mamka nepřežila, musím taky něco připravit na Velikonoce.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 09:11 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
no,my rozhodně vona jim Barbucha ukáže,jak se kraví
Hele,já nikdy WT neviděla,na tréninku nebyla,to bude veliká sranda.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:38
- Nahlásit
jana33
A jdete cvičit? Nebo jen mrknout?
Tak u nás ráno nádherně jasno a už se to zase zatahuje.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 10:46
- Nahlásit
jana33
Jedeš soutěžit?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 11:17
- Nahlásit