| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2013 15:18
- Nahlásit
Tak mám hotovo a kamarádi mohou přijet.
Dneska večer brokolicový krém s francouzskou bagetou, zítra sladké knedlíčky a v neděli bude kuře s rýží.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 09:34
- Nahlásit
bilksa
Tak jsme se včera skamarádili s vaší sestřičkou Chance,moc milá fenka i panička
|
michna
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 10:22
- Nahlásit
jana33
a to je vsechno co ke vcerejsku napises? ty jsi taaaaaaak skromna
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 10:34
- Nahlásit
michna
Ježiš,tak snad to Šárka četla na FB
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 15:30
- Nahlásit
michna
Samo, že jsem ten super úspěch četla a stále se tu bavím!! Ještě začne Janča dělat workingy!!
jana33
A co jsi říkala, jak jsou si holky podobné?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 15:35
- Nahlásit
bilksa
No,já určitě,kašlu na všechno ostatní
Jj,jsou si podobné ve výrazu,ale jako na první pohled bych to nezpoznala
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 15:47
- Nahlásit
jana33
Jasně, začneš jen workingovat!! Ne, jste šikulky, už jen to, žes sebrala odvahu a přihlásila se. To já bych nebyla schopná.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 15:53
- Nahlásit
bilksa
tak tohle byla vážně hurá akce, ty bejvaj nejlepší
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 17:35
- Nahlásit
jana33
To jo, ale stejně máš odvahu! Já se klepu, i když mám jít jen k někomu novému cvičit.
Tak jsem právě ostřihala svoji první retrievří zákaznici. Zatím jsem střihala jen svoje a známým. Fence je patnáct měsíců, tak jsme spolu trošku bojovali, ale zvládli jsme to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 17:41
- Nahlásit
čus lidi hele ondá tu někdo dával do nějakýho tématu příšerný videa ze zkoušek vloh lovečáků ,myslim,že to bylo ze slovače,psi totál v prdeli strachy většinou a jako kontrast video aportu dělaný přes klikr,nevim esi to bylo v pozitivní motivaci nebo kde..nemáte někdo ten link plíís, kuju
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:05
- Nahlásit
davidkova renata
Vůbec netuším,tu to nebylo a jinde jsem asi zrovna nebyla,nepomůžu...
bilksa
Já normálně taky, ale asi proto,že mi zrovna u WT o nic nejde,tak jsem byla v pohodě.
Tak gratuluju,budeš stříhat profi?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:10
- Nahlásit
jana33
,tu to nebylo
no u vás asik né v tématu..ale mušel to bejt někdo vod lovečáků..eště zkusim petruk páč mám dojem,že tam byla taky..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:26
- Nahlásit
davidkova renata
Joooo,Petra ví všecko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Bře 2013 18:48
- Nahlásit
jana33
Joooo,Petra ví všecko
no právě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:22
- Nahlásit
TAk u nás to dneska vypadá jako když jsme na horách - Velikonoce za dveřmi, tady minus 5 a chumelí.
No jestli ty kruhy nepřendají, tak to se fakt zbláznili!! Btw. Jani, v kolik dorazíte? Potřebuju si naplánovat koupání a střihání Athose a Charlotte.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:25
- Nahlásit
bilksa
Písnu na FB
Ale prý se má na víkend oteplit,ale zas lejt,takže jedno lepší než druhý....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 08:54 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
No zatím to tu je fakt jak v Krkonoších... Měli jsme tu na víkend kamarády ze Šumavy a ti tedy koukali, že v Třeboni je stejná zima jako u nich...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 09:29
- Nahlásit
bilksa
Mě teda hlavně deptá ten ledovej vichr,to je fakt humáč a nejlíp když do toho bude pršet,to bude vůbec nejlepčejší,parádně si to užijeme
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 10:26
- Nahlásit
Já jsem o půl šesté ráno venčila a všude zamrzlo, ale beze sněhu, v devět vstávám a všude 5 cm sněhu a pořád chumelí, mám sníh ráda, ale tohle už je MOC !
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 10:42
- Nahlásit
jana33
Jo, vichr je fakt protivný. My jsme se včera byli podívat na koních a vymrzli jsme neskutečně - minus 8 a ledový vichr, no já měla pocit, že je asi minus dvacet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 17:06
- Nahlásit
bilksa
Tak nám změnili předpověď na šest stupňů a déšť se sněhem
Jinak na mě padá nějaká depka, umřel další pejsek z venčícího kroužku z doby,kdy jsem si pořídila Samouška, teď na FB jsem viděla RIP fotku labíka stejně starýho jak Sam....není mi z toho dobře
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2013 23:08
- Nahlásit
Samoušek je ve výborném stavu, samas to říkala! Ještě má před sebou dost let! Co bych měla dělat já s Britou, když ovčáci odcházejí v osmi? To už dva roky krásně přesluhuje a věřím, že ještě dlouho bude.
Jinak jsme teď přijeli z Budějovic - chumelí tu jako blázen, silnice zapadané, fakt sranda.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:23
- Nahlásit
Teda to je jaro! To vám v těch Budějovicích v sobotu místo koberce prohrnou kolečko ve sněhu a bude, ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 12:38
- Nahlásit
Petra Bailie
asi aspoň k rozhodčím by mohli být ohleduplný a ještě si to s tím venkovním vystavováním rozmyslet
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 13:58
- Nahlásit
Hele na víkend hlásí polojasno, občas déšť a deset stupňů, snad nebude tak zle..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 16:51
- Nahlásit
bilksa
idnes hlásí čtyři stupně a déšť
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 18:44
- Nahlásit
jana33
Věřím Komořanům - tam hlásí lepší počasí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2013 18:52
- Nahlásit
bilksa
No,každopádně si beru pod džíny podvlíkačky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2013 11:25
- Nahlásit
bilksa
Tak máme za sebou taky neúspěšnej dosled, prase odešlo čtyři kilometry a skončilo v neprostupným trnkovím. Půlku cesty v bordelu jsme hledali barvu spíš my než fanda,ta musela u nohy n vodítku,protože všude okolo byly bachny se selatama. Prostě ne vždy se zadaří
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2013 13:29
- Nahlásit
bilksa
Tak u nás nové tři centimetry sněhu,jak je na jihu?
|