| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:03
- Nahlásit
kejtlin
o táboru vím, jen nevím, kam bych dala zbytek smečky mám 11 psů.
Vezmeš s sebou . Já tam taky budu tři týdny s celou saní, v té době už nejspíš třináctihlavou . Akorát kozu dám hlídat sousedce .
Na tom hotelu jsou fakt chápaví a vstřícní, velký počet psů zvládají když je majitel rozumný a nenechá psům zdemolovat chatku.
Pumpa
ousedům stačí trojstěnná bouda a tři koně a je z toho závist.Bydlej padesát let vedle silážní jámy a najdenou jim vadí koňský koblihy. To by ses po..... A slepice kvokaj a ovce bečí, děs běs, odstěhují se na venkov, tak co čekají.
Ty bláho, ty bydlíš tutaj někde u nás??? . Píšeš totiž o mých sousedech . Psi štěkají moc a dlouho, koza mečí, schválně vážu kozu k jejich plotu, aby to mečení museli poslouchat, děcka dělají moc rámus, trávu sekám SCHVÁLNĚ když oni spí (ve čtyři odpoledne) a vrchol všeho byl když přišel s tím, že moje borderka se na ně přes plot čumí a ČUMÍ BLBĚ
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:10
- Nahlásit
Biluška
no tak to jí jako okamžitě domluv, protože blbě čumící borderka to je to nejhorší pro sousedský vztah....
Toť a děláš dobře. Přemejšlim někdy nad tím, jaký je nejhlučnější zvíře. Že bych si ho jako koupila. Ale až mi vyjdou ty plány a budou tam pobíhat desítky a desítky mentíků a do toho Švábi na vyjížďce na koních, snad rezignujou...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:13
- Nahlásit
Pumpa
Přemejšlim někdy nad tím, jaký je nejhlučnější zvíře.
Svého času, asi dva roky zpátky našla Mucholabka inzerát na lvíčata. Měli samce a samičku, tříměsíční . Hodně jsem přemýšlela o tom samečkovi, takoví lví řev... . Jinak osel je prý taky docela hlučný a na takovou farmičku oslík určitě patří, popřemýšlej o něm
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:15
- Nahlásit
Biluška
to až dojedu do práce tak to zkouknu, v případě že si můžu vzít sebou psy není co řešit, zatím jsme nic nezdemolovali i venkovní se vevniř chovají přijatelně.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:19
- Nahlásit
Biluška
minimálně až vyroste, hodně spapá a takový naštvaný soused je nejlepší. Přeci jenom pro lva je třeba přirozená strava....
Jo o oslíkách jsme uvažovali, ale problém je v tom, že to bývají často bestie. To bude lepčejší nějaká jalůvka, až se bude honit, bude řvát ja medvěd. I když ty taky uměj bejt pěkně přísný....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:23
- Nahlásit
Pumpa
Jo o oslíkách jsme uvažovali, ale problém je v tom, že to bývají často bestie.
Bývaj, ale to není problém, sbalíš osla, sjedeš na osločáry a bude všechno v cajku
To bude lepčejší nějaká jalůvka, až se bude honit, bude řvát ja medvěd.
Taky by to šlo, radši jich vem víc, jedna by třá toho rámusu nenadělala tolik
minimálně až vyroste, hodně spapá a takový naštvaný soused je nejlepší. Přeci jenom pro lva je třeba přirozená strava....
O psech neustále tvrdí, že mi utíkají a chodí k němu na zahradu, tak třá by mi utíkal i ten leff, jeden nikdy neví co takového lefa napadne
kejtlin
to až dojedu do práce tak to zkouknu, v případě že si můžu vzít sebou psy není co řešit, zatím jsme nic nezdemolovali i venkovní se vevniř chovají přijatelně.
Já to řeším panelákovou sestavou výstavních klecí. Kdo se nehodlá chovat slušně toho pošlu "do boudičky" a má utrum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:27
- Nahlásit
Pumpa
Přemejšlim někdy nad tím, jaký je nejhlučnější zvíře.
Ze se vam sem pletu, pani, nejhlucnejsi nejhnusneji nejurvanejsi zvire je PÁV!! Kam se prdi kykyriky, hudlani od krut, iackovani apod! Fakt, ty kdyz spusti, je to slyset na km. V lbc je meli na statku vzdusnou carou asi 3 kilaky od cvicaku, a to byl narez! Berte to jako drobnou vsuvku pro dobre sousedske vztahy.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:29
- Nahlásit
Fifi
nejhlucnejsi nejhnusneji nejurvanejsi zvire je PÁV!!
a kdyby nesehnali páva, mohli by mít třináct amazoňanů, to je taky raketa.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:31
- Nahlásit
voni i nadulky vlnkovaný dobře stěbětaj )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:33
- Nahlásit
Fifi
áááá to máte pravdu paní. Páv je dokonalej . Jednoho měli ve vedlejší vesnici, ještě když jsem byla děcko. Byl slyšet až u nás .
Kde se dá takový páv koupit?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:35
- Nahlásit
Biluška
no jo, lef je přeci jen šelma nevyzpytatelná....
No já myslela malý stádečko, aby se tam nepřetržitě něco honilo, ale v jatečný po říji střelit a spápnout, kdo by se s tím dojil... jete bych mohla pěstovat obilí a vyrábět jogurty a bude ze mně samostatná farma... šmarjá pano....
Fifi
vidiš, to nás nenapadlo a pár perliček a ty liliputky taky řvou jako krávy....
Ale páv vůbec nejni bbej, známej ho má a říkal, že když přijedou z nákupu, čeká ta mercha za vraty a nedá vzniku, než dostane rohlík. Tak mu chtěli jednou zatopit a dali mu tvrdej a ten malej vyčůránek si ho vodnes pod okap.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:35
- Nahlásit
Biluška
řekni si Pavlínce s picbumama, ta bude určitě vědět.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:41 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Gerda
no ale jedno pávě bo jak to je, je pěkně mastný, za jedno kuře chtěli nedavno snad dva litry.... a bílý čtyři....
se rači naučim hrát na trumpetu....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:48
- Nahlásit
Pumpa
ti řikám, řekni si pavlínce vot picbumů, ta má doma pištivé drůbeže habakuk, přidá ti k tomu i kozlíka, můžeš sousedům hlučet aji smrdět. A to je dobrá kombinace. Hleď, ať vítr vane vždycky k nim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:52
- Nahlásit
Pumpa
Sem koukala, samecka pava modryho sezenes i za litr na netu. A no nekup to. Je videt, jak ten krik natahuje az z paty.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:53
- Nahlásit
Gerda
šak, kozu nechci, ale už sem jí nabízela, že by mohla rozvážet mlíko. Bych od ní kupovala...
No a co takhle včelín, snad budou alergici....
to už je hnus....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:55
- Nahlásit
Fifi
jeje ten je ošklivej... A ten řef si dovedu živě vybavit.... brr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:56
- Nahlásit
Pumpa
No a co takhle včelín, snad budou alergici....
pani vy ste ale hnusoba zlá )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 18:56
- Nahlásit
nejhlučnější zvíře je perlička!!!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:02
- Nahlásit
Gerda
Ajéééje.....jdu se za trest přežrat hranolkama a pak utrápit psa procházkou.....
Jsem hrozná mercha zlá....
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:07
- Nahlásit
šmarjá, Clarkovi smrdí naprosto nechutně tlapy. Myslim, že toho kozla ani potřebovat nebudeme....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:09
- Nahlásit
Pumpa
Clarkovi smrdí naprosto nechutně tlapy
tak to je příbuznej vod Nány davítkový. Tý smrděj nohy děsně, kůli ní mám v autě nepromokavou deku (která teď už smrdí taky děsně). A nasmrádla mi aji Maryje, protože se s nánou kamarádí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:29
- Nahlásit
Pumpa
šmarjá, Clarkovi smrdí naprosto nechutně tlapy
Výborně, nakrejem s ním Nánu, budou nový lýnije
kozu nechci
To je ale chyba, kozy jsou boží.Naše Žaneta je dokonale cvičená, už umí ipochůzi,má i ten šílený pohled, akorát v podpaží nenosím tenisák, ale švestku . Taky umí agi, běhá slalom a skočky, do tunelu se bohužel nevejde . Ještě ji naučím aportovat a jdeme na ZOPku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:39
- Nahlásit
Biluška
Páv je dokonalej
prej chutná jako kuře řikal to f šest dní sedum nocí Herysn Fort
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
prej chutná jako kuře řikal to f šest dní sedum nocí Herysn Fort
To je mi úplně jedno, moje domácí zvířata se nejí Kdyby mi něgdo řekl, že mám sníst Žanetu tak stejně tak dobře může chtít, abych snědla Orinu, nebo děcka Tady slepice umírají stářím a králíci na infarkt v horkém létu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:45
- Nahlásit
Biluška
Gerda
já sem trošku pozadu, Nána je jakýho plemene?, já jen abych si mohla představit, cože se to narodí....
Tak pořiď věčí tunel, Ti ho spíchnu, ale bacha na rohy, aby se nesekla uprostřed.
Si dělej řiť, sme měli ovci parkuračku. Jak viděla kolmák, šla na něj
davidkova renata
pani, voni tady plánujou takový zběsilý křížení a Vy myslíte na pečínku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 19:46
- Nahlásit
Biluška
moje domácí zvířata se nejí
dyk eště neni váš sníme ho cestou než k vám dorazí
|