| Autor |
Zpráva |
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 22:45
- Nahlásit
Jitka a Majky
No VÝCVIK bych tomu zrovna neřikala
Tak se přidej, až se zase budeme domlouvat na termínu - asi bysme šly někdy příští týden...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 07:25
- Nahlásit
Pavliii
No VÝCVIK bych tomu zrovna neřikala
Ale chvílema to přece vypadá jako výcvik, ne?
Jitka a Majky
My se občas scházíme v Modřanech a na takové loučce cvičíme, z těch 10 cviků jich většinou uděláme tak 5-6, mezitím necháme psy i pohrát.
Ale určitě bysme se mohly domluvit ve více lidech, už se tady hlásila i Martina a Anuk.
A ten příští týden kdy? Co třeba čtvrtek?
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 07:27
- Nahlásit
Venta
Příští čtvrtek můžu taky! Ale spíš na to pohrání si než na nějaký delší cvičení, prcek je opravdu ještě prcek . Tak doufám, že se sejdete a že vás uvidíme v akci.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 07:36
- Nahlásit
Lucie od Arta
Tak super, už se těšíme na prcka. Jen musíme vymyslet nějaké místo, ta loučka je dost malá, to bylo tak akorát pro nás 2 a 4 psy. Napadá mě takový celkem velký plácek u letiště Točná, že bysme dali procházku směrem tam, tam by se cvičilo a pak procházka zpátky. Nebo je louka u vody v Komořanech, ale to přichází v úvahu asi až na podzim, teď tam bývá dost lidí a stánek s občerstvením atd.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:06
- Nahlásit
Jestli se sejdete ve čtvrtek, tak já zase nemůžu Čtvrtky já nemůžu. Nechcete se sejít ve středu nebo úterý, pátek.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:09
- Nahlásit
Venta
No tak pak písni, kolik je lidí a kde se sejdem, v so pak jedem do Boleslavi na výstavu, tak ať má prtě nějaký sportovní vyžití před tou parádou . jen ta Točná je na nás hodně daleko, tam by došel a padl, je přece jen ještě prtě.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:16
- Nahlásit
Lucie od Arta
A co Komořany? Víš tam o něčem vhodném? No a nebo v Modřanech kousek od předposlední zastávky busu, určitě jsem tudy párkrát taky šli.
Martina a Anuk
úterý a středu příští týden nemůžu. Tak ten pátek? To by snad šlo.
Jinak kdyby to mělo být pak pravidelně, tak úterky by taky šly.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:24
- Nahlásit
Venta
Komořany nic moc, jak rozšířili cyklostezku, jsou tam davy, bohužel. A na louce u vody je navíc kiosek. To spíš ty Modřany - to je taková ta louka, co je tam to rákosí? Trošku do kopce, nahoře domky?Ale na nás se neohlížejte, my se vážně zatím budem spíš motat.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:27
- Nahlásit
A co u vody v Komořanech, tam by se snad také našlo nějaké místo. Místo nechám na Vás Modřany a Komořany moc neznám jen hlavní silnici. Na Zbraslav se asi nikomu nechce co? Tam by se také našlo určitě místo.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:29
- Nahlásit
Kdyby příští týden nešel jiný den než ten čtvrtek, tak se budu moc a moc snažit to nějak udělat a přijít. Moc ráda bych se s Vámi sešla a Anuk již také potřebuje trochu vyžití a pohraní s kamarády.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:34
- Nahlásit
Lucie od Arta
to je taková ta louka, co je tam to rákosí?
tam vede pěšina, ale kolem je vysoká tráva, spíš jsme myslela projít nahoru kolem školy a tam je větší louka, tam by to šlo líp.
A vystoupila bys na zastávce Pavelkova.
Martina a Anuk
Zbraslav je spíš pro ostatní ještě dál, tak nevím...
Příští týden se kdyžtak přizpůsobím, jestli se půjde ve čtvrtek nebo v pátek. Záleží taky na Pavliii, kdy má čas.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 08:37
- Nahlásit
Jasně, to byl jen návrh.
|
Jitka a Majky
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 10:41
- Nahlásit
Venta
Příští čtvrtek nemůžu. Máme z práce teambuild a jedem někam mimo civilizaci Ale kromě toho čtvrtka můžu kdykoli (kolem tý 18hod).
|
overview
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 12:11
- Nahlásit
Taky bysme se pripojili, jestli to neva
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
overview
No jasně, připojte se. Co máš za psa?
Pavliii
Tobě se to hodí příští pátek, kolem 18 hod.?
Že bysme se všichni sešli třeba u předposlední zastávky č. 139 a 253 - Pavelkova, nebo přes ulici na takovém parkovišti a pak se dá jít tou Pavelkovou ulicí až na konec a tam jsou louky, kde by se dalo cvičit.
|
Petulkacka
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 13:50
- Nahlásit
Ahoj, s obedience teprve začínámě, ale docela mě to nadchlo, protože jednodušší zkoušky NZŘ a KJ Brno tj. ZZO a ZOP už máme, a se stopama a speciálkama to nevidím moc nadějně, takže bych ráda zkusila tohle Zajímalo by mě, na koho se mám obrátit, kdybych chtěla trénovat v Motole jak je avízováno na stránkách www.obedience.ic.cz ? Nebo jestli by se našel někdo z těchto končin (já osobně jsem z Řep). Díky moc
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:03
- Nahlásit
Venta
No,já nemůžu příští pátek, ale na nás vážně zatím nečekejte . Jdem se prvně stříhat před Boleslaví, to bude akce, nevím, jak to hrozné zvíře donutím stát na stole a držet
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 14:21
- Nahlásit
Venta
Mně se to hodí ve čtvrtek i v pátek, takže podle ostatních...
|
overview
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 15:18 - Změnil/a: overview
- Nahlásit
venta
labradora, ale pohyblivyho
all
na nas je 18 hod brzo to jeste budu v praci co vikend?
|
Bluecrazy
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2007 16:51
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ahoj,
Ty budes v sobotu v Boleslavi? Tak to se tam snad uvidime, Gamba z folimanky uz znas, tak ted uvidis to moje cislo
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 06:26
- Nahlásit
Petulkacka
Obrať se na Kristýnu Másilkovou.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 09:59
- Nahlásit
Tak jak se to tak rýsuje, tak budu moc i ve čtvrtek.
|
Petulkacka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 10:07
- Nahlásit
Martina a Anuk
A dal bys mi na ní prosím kontakt? dík
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 10:09
- Nahlásit
Petulkacka
najdi si ten kontakt na stránkách, na které jsi dávala odkaz, o tom Motole tam psala přímo ona
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 11:47 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit
Martina a Anuk
A v pátek taky můžeš?
Tak řekněte, kdo chce v pátek a kdo čtvrtek, jinak se asi nedohodneme
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2007 12:58
- Nahlásit
Venta
v pátek mohu také.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 07:50
- Nahlásit
Tak co již je nějak rozhodnuto, zda ve čtvrtek nebo v pátek a v kolik hodin? Tento týden jsem si udělala čas jak ve čtvrtek tak i v pátek, takže je mi to jedno. Lepší by pro mě byl asi možná ten čtvrtek. A také v kolik hodin a kde.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 08:23
- Nahlásit
Martina a Anuk
No tady se zatím nikdo moc nevyjádřil, já zatím můžu ve čtvrtek (čím dřív, tím líp). A v pátek už něco mám (jestli to teda klapne), takže to bych asi nemohla.
Ve čtvrtek jde i Pavliii a sešly bychom se u té zastávky Pavelkova v Modřanech (bus č. 253 a 139), pokud někdo nenavrhne něco jiného.
Jitka a Majky
tak se můžeme domluvit třeba někdy příští týden, když tenhle čtvrtek nemůžeš.
overview
víkend někdy taky můžeme domluvit, ale teď mám nějak plno, takže spíš až v srpnu.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 09:57
- Nahlásit
Venta
Ach jo,tak hlásím,že se asi ani nepřijdem kouknout, prcek si něco bodl do nohy,má ji zafačovanou, ve středu jdem na kontrolu,jestli se to nezlepší,budou se v narkóze a hlouběji dívat po osině .
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2007 10:10
- Nahlásit
Tak, jo sejdeme se ve čtvrtek a ještě v kolik hodin. Já to asi stihni , tak na pátou.
Rovnou bychom se mohli domluvit na příští týden.
|