| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 11:21
- Nahlásit
OK, tak ve čtvrtek na louce před konečnou Na Beránku kolem 18 hodin.
Přidá se k nám ještě někdo?
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 13:56
- Nahlásit
Venta
Tak jak to vypadá, tak zítra do Hloubětína nedorazím. Musím dceru odvést do školy. A zrovna v tom čase, kdy bych měla být v Hloubětíně. A tenhle týden mohu jen ve středu. To vy asi né co? A příští týden nejsem mám dovolenou.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:03
- Nahlásit
Jak dlouho budete ve čtvrtek. Já se dostanu domů až po 18.00 hod. a než se dostanu na místo (Na Beránku) tak je to kolem hodiny, tzn. že tam můžu být až tak kolem 19,30 hod.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:08
- Nahlásit
Martina a Anuk
ve středu nemůžu, jedině pak v pátek. tak kdyžtak potom po dovolené, určitě něco vymyslíme.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:15
- Nahlásit
Venta
Já až příště, tenhlem čt jdu do Komořan na cvičák, spíš jen pozdravit starý známý a ukázat prcka...ale někdy moc rádi, přijdem se vám motat pod nohy
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 14:18
- Nahlásit
Lucie od Arta
OK, budeme se těšit. Už mám dokonce kužely i předměty, takže jsme plně vybaveni a zbývá už "jenom" se to všechno naučit
A co třeba někdy o víkendu?
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:15
- Nahlásit
Venta
V pátek nemůžu budu balit a připravovat na odjezd. Jedeme v sobotu brzo ráno a ještě chci také psu vygruntovat boudu a kotec a vystříkat mu to proti breberám. Dělám mu to vždy když někam jedeme na delší dobu, aby v tom nemusel být.Tak, když tak se domluvíme po dovolené. Nějaké věci na cvičení také mám.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:20 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit
Venta
Budoucí mistr v obedience:
víkend v létě je pro mě klasicky zabitej - budem asi spíš na chatě, ale přes týden bysme v Praze občas měli bejt, tak se Ti budu snažit ozývat. Já už si vážně budu muset udělat řidičák, chata je blizoučko,ale bez auta je to složitý.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 06:54
- Nahlásit
Martina a Anuk
Já jsem si včera nevšimla.... no tak bysme si mohly dát s Pavlii sraz třeba nějak po půl 7 a vy pak dorazíte později? Nebo bysme mohly dojít do Komořan k vodě a sejít se tam.
Lucie od Arta
jasně, ozvi se až se ti to bude hodit, v týdnu většinou můžu kolem půl 4. už se na toho mistra těším
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 08:16
- Nahlásit
Venta
Nebudem to zbytečně kombinovat a domluvíme se až po mé dovolené a budeme chodit normálně. Kvůli nám, abyste se scházeli později, to né. A jednak mi včera mužskej zase udělal čáru přes moje plány. Takže i ten čtvrtek je v ohrožení.
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 08:49
- Nahlásit
Lucie od Arta
A kde máte chatu, třeba je to někde u nás, tak bychom mohli jezdit spolu. Já bydlím na Jílovišti Praha západ.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:56
- Nahlásit
Martina a Anuk
OK, takže s vámi teď nebudeme počítat.
A pak ty první 2 týdny v červenci asi taky nebudeme moct, ale potom už v pohodě. Tak si pak můžeme určit nějaký dny, aby se to hodilo všem
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:14
- Nahlásit
Martina a Anuk
Bohužel, zní to skoro podobně - Jílové u Prahy, Praha západ. Ale nějak to už vymyslím, zatím je štěndo malé, jde mi spíš o socializaci - a tyk už jsem dlouho neviděla Ventu
|
Martina a Anuk
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 11:34
- Nahlásit
Venta
Tak jo. Pak se domluvíme.
Lucie od Arta
Zní to opravdu podobně, ale bohužel každé je na jiném břehu. Škoda.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2007 13:53
- Nahlásit
Martina a Anuk
kdyžtak řekni, které dny a v kolik by se to většinou hodilo a zkusíme se nějak domluvit. Já budu mít psy nejspíš ten 2. týden v červenci na rekreaci, ale potom by to už šlo.
Pavlii
tak platí zítřek?
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 08:19
- Nahlásit
Venta
Ahoj, takže ve 4? Snad nebude moc pršet...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 09:42
- Nahlásit
Pavliii
Jo, ve 4, a když bys mohla dřív, pošli sms (na netu jsem jen do půl 1). Vezmu s sebou nějaké věci na trénink.
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2007 10:04
- Nahlásit
Venta
Tak bezva ;)
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 09:00
- Nahlásit
Pavliii
Tak jak zítra, v půl 4?
Kdyby se chtěl ještě někdo připojit, bude vítán . Budeme chvíli cvičit a proložíme to vyblbnutím a procházkou.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 09:12
- Nahlásit
Venta
jak já bych ráda přišla ,ale mám uklid od 7 do 9 večer,nechcete něco naplánovat na ty volný dny co ted budou?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 09:22
- Nahlásit
želva
na čtvrtek dopoledne plánujeme procházku.
a teď v úterý by to bylo od půl 4 cca do půl 6 nebo do 6, podle toho, jak nám to půjde a jak nás to bude bavit
|
želva
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 09:31
- Nahlásit
Venta
tak na tu vycházku bych ve čtvrtek ráda dorazila a ten zítřek ještě dám vědět,kdyžtak bych přišla do práce na 9 večír,se domluvím s vedoucí a dám večír po 21 hodině vědět
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 12:44
- Nahlásit
Venta
Ahoj
Jsem nevěděla, jestli nebudu muset jít zítra odpoledne do školy kvůli DP, ale ted jsem zjistila, že ne, takže to v pohodě stíháme na půl čtvrtou, takže to platí
No a ve čtvrtek půjdem moc rády - myslela jsem, že budeš pryč...
Jinak si musim postěžovat, že jsme zkoušely ty dřívka a vůbec to holkám nešlo - ani Báře, a to jsem je vyvařila v octový vodě
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:03
- Nahlásit
Pavliii
Tak super, zítra v půl 4 na louce.
Vždyť Báře to minule šlo. Tak možná se jí pak nechtělo . Já netrénovala, a ani to nemám vyvařené, tak uvidíme. Jo a mohly bysme udělat i aport, třeba přes překážku, na tom místě byla nějaká překážka.
Procházku domluvíme v tom procházkovým tématu, pro případ, že by se našel nějaký pejskař, který není na dovolené a není líný
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:10
- Nahlásit
Venta
No právě že se jí chtělo, ale prostě ho nemohla najít. No ale pak jsme si spravily náladu čtvercem, ten nezklamal
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:13
- Nahlásit
Pavliii
a mělas to jedno dřívko u sebe dost dlouho? Nejlepší je třeba za pasem nebo jinde na těle. Asi je lepší ho mít ze začátku co nejdýl.
Jj, čtverec nezklame, ten baví i Toníka
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:21 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit
No myslela jsem, že jo. Si to příště dám do boty
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 08:36
- Nahlásit
Pavliii
dnešek doufám platí.... ale možná že budu muset kolem čtvrt, nejdýl v půl 6 jít. to budu vědět během odpoledne. No ale tam snad aspoň něco stihneme, ne?
|
Pavliii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 09:47
- Nahlásit
Venta
Jasně, to nevadí. Bosana už se těší na Vendu, je strašně nevyžitá
|
Jitka a Majky
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2007 21:01
- Nahlásit
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli by byla nějaká možnost přidat se k výcviku. Mám 5-ti letého skoropointra, se kterým děláme klasickou poslušnost, flyball a do nedávana i agility, ale toho jsme kvůli zdravotním problémům raději nechali. Ráda bych s ním zkusila zas něco nového. Přes týden jsem do půl 5 v práci, ale tak cca v 18:00 můžu někde být a víkendy můžu většinou neděle. Kdyby někdo chtěl o nás nějaké info, zeptejte se Lucky od Arta, určo ráda poreferuje nebo na naše webovky: www.majky-pointr.estranky.cz. Moc děkujem předem za odpověď. Jitka a Majky
|