Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Obedience - Praha
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Autor Zpráva
Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:06
- Nahlásit

Martina a Anuk
Tak to je škoda

Venta
Jestli je ti to jedno, tak já bych fakt radši ten čtvrtek...

Venta
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:19
- Nahlásit

Pavliii
Tak jo, čtvrtek. Budu se snažit co nejdřív, ale tipuju to až tak na 15 hod. nejdřív.
Půjdeme na Točnou nebo pěšky třeba tam, jak lovili ty myši? Nebo ještě můžeme tam, jak jsme cvičily ze začátku.

Martina a Anuk
ty jsi teda pracant.... tak až ti to někdy vyjde, dej vědět. Se mnou je to o víkendech špatný, ale v týdnu to jde.

Pavliii
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 12:27
- Nahlásit

Venta
No, šla bych pěšky - sejdem se na louce a uvidíme ;)

Martina a Anuk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2007 14:35
- Nahlásit

Venta
Pavliii
Já chci také Již nám s Anukem chybíte, tak snad to výjde příští týden.

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 07:02
- Nahlásit

Pavliii
Takže zase nic . Včera jsme Vendule po 8 dnech vyndali stehy a ona si to chvíli po tom rozdrbla drápem tak, že je to úplně otevřené, takže jsme vytvořili cosi jako mašličku z náplasti a má na hlavě velkej satelit, kterej nesundá dokud to nesroste. Takže nemůže být žádný velký lítání.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:02
- Nahlásit

Som spravne na obedience fore?

Mam na vas jednu otazku. Ako najlepsie cvicit psa rozlisovanie predmetov, tak aby priniesol cokolvek, nie len zvycajne, doteraz pouzivane predmety? Poradite?

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 08:58
- Nahlásit

pigie
Já jsem to učila jen na ty dřívka. A to je prý dobré učit tak, že tebou napachované dřívko učíš psa hledat kdekoliv, třeba zahodit někde na louce nebo schovat někde v bytě. A když už přesně ví, co se po něm chce, tak pak se přidávají postupně další stejná, ale nenapachovaná dřívka.
Ale nevím, jaké předměty máš na mysli ty.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:16
- Nahlásit

Venta
No, problem je v tomto. Moj pes je nauceny hladat predmet, ktory mu dam predtym ocuchat. A tiez prinasat odhodeny predmet. Ale ked ho vyslem pre aport, ktory predtym neocuchal, ani nebol odhodeny, tak je vidno, ako sa mu to v tej hlave bije

Pavliii
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:19
- Nahlásit

Venta
To je škoda No já tam stejně jedu i s holkama, protože mám něco na poště a potřebuju něco u našich, takže kdybys chtěla, můžem to zkusit...

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:39
- Nahlásit

pigie
no ale aport je přinesení něčeho, co odhodíš, a ne hledání předmětu. Aport jsem učila nejdřív tak, že pes na povel drží to, co mu dám. A když už to umí, tak to před ním odhodím a on pro to běží. To beru jen podle svých zkušeností laika, ale takhle mi to funguje a pes přinese to, co odhodím.
A umí tvůj pes držet na povel něco?

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:42
- Nahlásit

Pavliii
No tak můžeme to zkusit, vezmu s sebou ten satelit, nechám jí ho na hlavě a uvidíme, jak to s Brixinou půjde. No a na cvičení jí ho kdyžtak sundám, aby měla lepší příjem . Zítra ti dám teda vědět, jo?

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:57
- Nahlásit

Venta
Samo, ze vie. Ved pisem, ze s aportom problem nemame, ani s hladanim. Ale ked ho vyslem pre nieco, co tam predtym da ina osoba, tak vidim, ako sa mu v hlave bije, ci vlastne moze to vziat, ci je to aport (lebo tu istu vec pouzivam ako aport), alebo co to vlastne je.
Cize asi vidim uz sama problem. Skusim ho proste vyslat pre nejake drievko povelom hladaj.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:37
- Nahlásit

Venta
Ok, aby som uviedla do profilu. Pes je ovladatelny beznymi skuskovymi povelmi. Tu na SK som nasla zopar ludi, co by sme chceli vyskusat obedience. Este nemame schvalene cviky, ale zaciname trenovat ;) Tak hladam inspiraci

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:31
- Nahlásit

pigie
Skusim ho proste vyslat pre nejake drievko povelom hladaj
no a pak postupně to zkus schovávat všude možně.
taky rozlišuju povel aport a hledej. Pak to pochopí určitě hned

Jo a na Slovensku začíná s Obedience Ingrid Takáčová, myslím že z Bratislavy. Chtějí tam zakládat klub.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Venta
Stale sa nechapeme Aport pozna. Hladaj, pozna. Ale tu palicku mu predtym by som musela nechat ocuchat, aby to bolo po jeho "hladaj"

jj s Ingrid sa pozname uz dlhsie, zacinali sme spolu na cvicaku, Keira, jej pes je od mojej kamaratky

Ale ked tak rozmyslam, ked stratim rukavicu, tak na hladaj ju najde. Ja mu dam, pablb. Celu dobu si so mna srandu robi a tvari sa, ze nechape. Alebo to bude tym, ze zvycajne hlada kusky oblecenia

wami
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:41
- Nahlásit

pigie
OT (omlouvám se)
ze byl Hugo na plakatu ted v poslednim casopise Zivot so psom? (nevim, jestli si ten nazev pamatuju spravne, ale jde o ten supracky casopis, co vydava UVP Kosice )

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:43
- Nahlásit

wami
jj, bol. Dobry postreh Uz druhy krat

Venta
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:49
- Nahlásit

pigie
Ale tu palicku mu predtym by som musela nechat ocuchat, aby to bolo po jeho "hladaj"
no tak ho postupně přeuč na to, že jí očuchávat nebude a bude rovnou hledat podle tvého pachu. I když on určitě ví, co chceš

ked stratim rukavicu, tak na hladaj ju najde
tak ztrácej i jiné věci

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:53
- Nahlásit

Venta
tak ztrácej i jiné věci
No, to bude ten problem. Teraz mi to doslo, ze so mnou len babre a tvari sa, ze nevie, co chcem

Pavliii
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2007 10:38 - Změnil/a: Pavliii
- Nahlásit

Venta
Jo, tak dej vědět

Martina a Anuk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 06:22
- Nahlásit

Venta
Pavliii
Tak jak to dneska vidíte?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 12:13
- Nahlásit

Martina a Anuk

My jsme zase marod a Lucka myslím říkala, že nebude moct

Martina a Anuk
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:25
- Nahlásit

Pavliii
S Luckou jsem již mluvila, tak vím, že dneska nemůže. A copak je s tebou?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2007 13:56
- Nahlásit

Martina a Anuk
Ale, zase Brixina, asi si skřípla nějaký nerv na zádech nebo co, normálně je úplně v pohodě, ale když se nahrbí na psa, jako že si chce hrát, tak začne kňučet, takže jí dneska nechám radši v klidu

Martina a Anuk
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 08:10
- Nahlásit

Pavliii
Tak to je Brixinky líto. Snad to brzo odezní. To jí opravdu nech nějaký čas v klidu.

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 09:21
- Nahlásit

Ahoj holky, už jsem zpátky a příští týden bych snad mohla mít čas kdykoliv.
To je hrozný, jak se pořád hromadí nějaké problémy a marodění. Rusty prý minule taky měl nějaké problémy, tentokrát snad něco špatného sežral.

Pavliii
A byla jsi s ní u veta?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2007 15:42
- Nahlásit

Byli jsme u veta a má být aspoň 4 dny v klidu, což u ní nehrozí, protože jak je nevylítaná, tak STRAŠNĚ řádí doma, tak jsem zvědavá, jak to bude. Příští týden taky můžu kromě středy kdykoliv, a moc ráda bych šla, ale nechci nic slibovat, protože fakt nevím, jak na tom B. bude

Venta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 07:49
- Nahlásit

Pavliii
Martina a Anuk
A nebudete moct někdy mezi svátkama? Já si tenhle týden nejsem jistá, jestli budu stíhat za světla, nějak toho máme v práci hodně (jako vždy před vánocema) a ve 4 už je tma.

Pavliii
A jak je Brixině?

Pavliii
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 10:03
- Nahlásit

Brixina už je snad v pohodě, ale teď jsem zase nemocná já Tenhle týden učitě ne.
Mezi svátkama nejspíš pojedu pryč, takže bych mohla asi jenom 23. a 24., tak to nevim, jestli budete moct zase vy...

Martina a Anuk
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2007 12:59
- Nahlásit

Venta
Pavliii
Já si myslím, že bych někdy mezi svátky mohla. Nemohu teď tedy s určitostí říct, který den, ale určitě se některý najde. A nebo o tomto víkendu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání