Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ZOP...co k tomu?
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

grendel
ZZO - zkouska zakladni ovladatalnosti. Vice ZDE staci nalistovat ZZO. je az na konci..

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 16:58
- Nahlásit

birma
taky že do hloubětína chci..chodim tam na agi a když vidim, jak tam cvičí, líbí se mi to. je to tam hezky individuální a těmi psy se opravdu zabívají

Fifi
snad jo, když můžu být členem chov. klubu, tak asi i agi

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:00
- Nahlásit

grendel
no tak přiď
a když mi řekneš, kdy přijdeš tak se pokusim se tam taky objevit,abys tam někoho znala

Baileys
Člen
- Nahlásit

Jí si myslím, že jsem o tom Hloubětíně také slyšela.Akorát jsem z druhé strany ČR a nejsem si teď jistá.
Chodí tam známý s VK a snad teď i jedno štěně, do začátečníků, a paní je strašně spokojená

grendel
Člen
- Nahlásit

Fifi
díky!

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:01
- Nahlásit

birma
to by bylo super! cvičíte tam v sobotu, že? přijdu se na vás kouknout pořádně, když jsme tam cvičili agi, tak jsem se pořádně nemohla pokouknout

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:04
- Nahlásit

grendel
v sobotu a neděli od 9.00

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:06
- Nahlásit

grendel
ale teď tam nebejvám tak často, tak dej vědět do předu, kdy přijdeš, abych se tam stavila

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:10
- Nahlásit

birma
díky dám vědět

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 17:37
- Nahlásit

tak asi zkusíme spíš ZZO, jak na to tak koukám...sice přivolání za ztížených podmínek bude asi tak na neprospěl a chování psa krátkodobě přivázaného a ponechaného o samotě by mohlo být tak na prospěl, ale i tak bychom prošli))

evina
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 18:04
- Nahlásit

grendel:to záleží strašně na instruktorech.I na jednom cvičáku jsou třeba zkušení i ti méně.Znala jsem holku která jako instruktorka měla s jedním psem ZM,ostatní vyčtené z knížek.Ano poradila ale nikdy konkrétně na určitého psa,vždy obecně.Litovala jsem lidí,kteří se k ní dostali!Uvidíš jak se ti bude zamlouvat Hloubětín.Já chodím do Letňan a jsem moc spokojená

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 18:06
- Nahlásit

evina
uvidim uvidim) doufám, že vyjde ten hloubětín, když už tam chodm na agility to by bylo super

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 18:20
- Nahlásit

evina
v Hloubětíně takový instruktoři, aby měli jednu zkoušku nejsou - dělaj to tam dvě pani s bohatejma zkušenostma....

Mek
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 18:27
- Nahlásit

v Hloubětíně mají z touto zkouškou velké zkušenosti a lidi jsou tam fain

Anonymní
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 19:21
- Nahlásit

evina
Hele jak to vypadá v těch Letňanech? Je zkušený figurant? Dělají se obrany individuálně? (do kruhovky nejdu) a cvičí se v poslušnosti i něco víc, než cviky ze ZM?

evina
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 20:57
- Nahlásit

Anonymní:mě se zamlouvá,že se tam dělají i stopy.Chodím teprve od října,takže figuranty až tak posoudit nemohu...obrana se tam dělá formou hry.Já sice chodím do kruhovky ale viděla jsem i individuální přístup(pro ty co skutečně chodí).Co se týče poslušnosti,tak určitě více.Podle toho na co psa připravuješ.Takže začátečníci sice zhruba ZM ale postupně se přidává...birma:vy tam máte jen dvě instruktorky?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:07
- Nahlásit

evina
vzhledem k tomu, že se tam dost často sejde okolo 5ti lidí, tak mi to přijde dost - tobě ne?
mě to právě takhle vyhovuje - znají mě, mýho psa, já znám je.....

evina
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:37
- Nahlásit

birma:fakt tak málo?Tak to u nás trošku více i když já jsem zvyklá na mnohem větší počty,tak si vždycky říkám jaká je to paráda,tak málo lidí.Myslím(bez vedení),tak okolo 20.Ono ale záleží i na počasí,když je hezky přijde více

Anonymní
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 21:46
- Nahlásit

evina
Aha. jenže já potřebuju chodit kousat od začátku a do kruhovky ani náhodou. Mám malé štěně...

grendel
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2006 22:51
- Nahlásit

my kousat asi nikdy nebudeme... mexina se lidí bojí, zvláště chlapů.... a hlavně málokterý figurant nechá vykousat desetikilového psa ale bylo by to super, aspoň trochu získala sebevědomí vůči chlapům

pigie
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 02:10
- Nahlásit

Mohli by ste mi prosim vysvetlit, aky vyznam ma prenasanie psa v tychto skuskach?

Anonymní
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 08:47
- Nahlásit

pigie
Aby se prověřilo, ja kpes reaguje na blízkost cizí osoby

wami
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 09:01
- Nahlásit

pigie
A jeste taky proto, abys zjistila, jak je pes ovladatelny - co kdyby se vam neco stalo a psa by bylo nutne prenest a ty bys mela treba zlomenou ruku...?

Na prenaseni jsem naucila dokonce i Denyho, a ze to s nim bylo pecliveho pulroku prace. Ale ted vim, ze pod povelem se necha prenest temer kymkoliv, aniz by mu pres kos ukousl hlavu...

Eny
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:34 - Změnil/a: Eny
- Nahlásit

Anonymní
Můžeš troch rozvést proč nechceš jít kousat se štěnětem do kruhovky???

Anonymní
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 10:51
- Nahlásit

Eny
A proč ano? Individuálně se toho naučí mnohem víc a nepotřebuji ho nervit mezi ostatními. V kruhovce to jde mnohem pomaleji. Mám vyzkoušeno. dostane 2-3x za celou dobu kousnout, nejdřív hadr, kůže, postupem času pešek, rukáv. Ale co z toho?
Individuálně se dělají jiné věci už od začátku. Vyštěkání, revíry, hlídání...

evina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:08
- Nahlásit

Anonymní:Já osobně myslím,že pokud přijde někdo se štěndem ale je vidět,že má ambice na víc než-li třeba tu ZOPku,tak jsou ochotní věnovat se více.Nebudou přece ztrácet čas s někým kdo jim tam třeba za měsíc přestane chodit.To myslím teďka obecně na cvičáky...

Joker
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:14
- Nahlásit

Anonymní
Plně souhlasím. Taky mám štěně. A taky odmítám kruhovku. Malá se podle vyjádření figurantů jeví moc dobře, takže ...
A taky se chystám do Letňan.

evina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:15
- Nahlásit

Joker:co máš za pejsu?

Joker
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 11:18
- Nahlásit

evina
Maliny

evina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2006 15:19
- Nahlásit

Joker:aha,tak nějaké už na cvičáku jsou taky..."jak neobvyklé,co?"Já mám SK p+s-jsem tam s ním jediná.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání