| Autor |
Zpráva |
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:37
- Nahlásit
Pastelka
no vyzkoumala to Alča,má Gordonkovu sestru Bridžitku. Věřím, že máš radost. Zvlášt z klubovky to potěší.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:45
- Nahlásit
ati
Zvlášt z klubovky to potěší. No právě
Jo jo, to jsem si myslela, že odtud vítr vane Tak jak? Kdy se objevíš v Novosedlicích? Teď tam bude kousání až někdy příští týden. A konec září na krku....pak už bude kosa, tak snad se uvidíme
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:50
- Nahlásit
Pastelka
hele já vůbec nevím, včera mi spadl chlap ze střechy a je v nemocnici, po operaci na JIP, takže to vidim blbě. Doufám, že se tam dostanu aspon na ten závod
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:52
- Nahlásit
Pastelka
zrušila jsem i všechny zkoušky,takže letos toho už moc neudělám
|
ati
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:54
- Nahlásit
Měla jsem plány na FPr1,2. BH a ZOP no a bude prd,tak si to nechám na příští rok, aspon budou bodíky do soutěže
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 19:56
- Nahlásit
ati
No ty bláho, tak to je mi mooooc líto. Držím palce ať to všechno dobře dopadne, zdraví je důležitější. No tak to je teda hrozný.
|
lubez
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2009 22:29 - Změnil/a: lubez
- Nahlásit
ati
Změnu termínu maj na stránkách, jinak souhlasim s Pavlínou.
Pavlina Moravcova
Mno tak to sem na tu výstavu teda zvědavá. třeba se pobavíme a třeba taky ne
Co naděláme, hlavně ať nás nenechá moc dlouho běhat, jinak nám je vše jedno ono to nějak dopadne, já to neřešim
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 06:03 - Změnil/a: Pavlina Moravcova
- Nahlásit
lubez
Já to taky neřeším. V téhle třídě nám stejně již o nic nejde. Dlouhý běh nám nevadí, alespn uděláme něco pro naše těla.
Jinak jsem se včera rozhodla, že se pokusíme o Grandšampiona.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:03
- Nahlásit
lubez
Pavlina Moravcova
trochu si pletete pojmy s dojmy a píšete hlouposti, ZKO LUkášov nemá s RKČR nic společného,můžou si dělat závody kdy chtěj stejně jako jiné ZKO a rozhodně se nemusí ptát ani Vás nebo RKČR . V ten samý den mají závody i jiné kynologické kluby,to všichni dělaj naschvál? Trošku bujná fantazie že?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:28
- Nahlásit
ati
Samozřejmě, že si můžou dělat, co chtěj, ale my na to máme svůj názor, to snad můžem ne?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:32
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
já jen nevím proč pořád spojujete ZKO s RKČR? Můžeš mi říct nějakou spojitost?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 07:54
- Nahlásit
ati
Lucka ti to určitě dobře vysvětlí.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:07
- Nahlásit
puvodne jsem se k tem nesmyslum tady vubec nechtel vyjadrovat, ale nedalo mi to kdyz nechapou to co jim Ati pise. Takze pro Lubez a P.Moravcovou - ZKO LUKASOV - porada zavody Krajske ligy libereckeho kraje - je to jeden z peti zavodu pocitajicich se pak do celkoveho poradi. Tyto zavody specialne v ZKO Lukasov se konaji jiz 10rokem. To ze zmenili termin je proto, ze se jim tam zmenil termin jineho zavodu krajske ligy. Elena Suskova uverejnila pozvanku nejen na knihu RKCR i na spoustu dalsich navstevnich knih a zaslala na spoustu jinych ZKO. Toto skutecne nema nic spolecneho s konanim MR RTW. Pobocka RTW NOVA nema s temito zavody NIC spolecneho, pokud vim tak zatim ani nikdo z rtw by se ucastnit nemel, ja tam take nebudu tak nevim co tu porad placate. Neni to zadna truc akce pobocky RTW NOVA jak mi to z vaseho psani prijde. Koukam ze vasim cilem je jen porad nekoho stvat a pomlouvat. BTW: ani zadny clen ZKO Lukasov neni clen RKCR
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:08
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
no tak to se opravdu těšim,protože ZKO Cerberus se asi provinil tim, že pronajímá své prostory partám pejskařů,mimo jiných plemen tam jezdí i rotvíci.Hlavně teda členové jedné pobočky a v tom je asi ten problém že? Takže nemotejte dohromady vozy a kozy. No nic,nemám čas tu plkat,tak se tu mějte krásně
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:15
- Nahlásit
presne jak pise Ati - pravidelne tam jezdi jiz radu let nekolik pejskarskych skupinek.. naposledy tam v lete byla i parta od Standy Rohly vcetne Pavla Karbana a Darji Kahanove a rikali ze si tam chteji take udelat jeste nejake vikendy a pristi rok znovu urcite tabor..ze by to byla tedy narazka na ne?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:25
- Nahlásit
kazdopadne se take tesim na vysvetleni od Lucky
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:35
- Nahlásit
Asi každý ví, jaké panují vztahy mezi pobočkami RTW, některé jsou vynikající a některé holt ne.
Proti ZKO Cerbeus rozhodně nic nenamítám, a jestli tam Darja bude zas pořádat nějaký ten víkend, tak dorazím také, protože já jezdím skoro na všechny výcvikáče naší pobočky.
Měly to být spíše narážky na pobočku Nova a když oni skoro vše pořádají v Lukášově, tak se nedivte, si to každej spojí.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:43
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
tak pokud si chtěla narážet na pobočku tak to řekni rovnou a neplet do toho ZKO Cerberus. Takže si vesele pomlouvejte pobočku když vám to udělá radost,ale netahejte do toho klub , který s tim nemá ani chlup společnej.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:45
- Nahlásit
tak už se nehádejte
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:50
- Nahlásit
Kalliope
ahoj,já se nehádám, jen mě naštvalo, když tu napadají ZKO které nemá s klubem rotvíků nic společného. Tak když už, má se věc nazvat pravým jménem. Jedu do Prahy tak se tu měj ahojky
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:51
- Nahlásit
Já se nehádám, já mám jen dnes rejpavou náladu. A už toho radši nechám, nebo by to tu taky někdo nemusel rozdejchat.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:51
- Nahlásit
ati
ahoj
|
ati
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:52
- Nahlásit
Kalliope
a hnedka je jasno
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 08:56
- Nahlásit
Pavlina Moravcova - tabor neporadala Darja ale Standa Rohla...Darja a Pavel Karban tam byli jako ucastnici. totez se tyka planovanych vikendu teto skupiny. To ze pobocka Nova porada vetsinu akci v arealu ZKO Cerberus je ten ze malo cvicaku v CR ma takove moznosti ubytovani v pokojich coz se hodi zvlast v jarnich,podzimnich a zimnich mesicich a pobocka porada akce cely rok. Kdysi jsme jako rotvikari poradali akce i v kutne hore ale po pozaru na cvicisti jiz neobnovili puvodni provoz a tak jsme hledali nove moznosti a nasli toto. Jako clen pobocky NOVA osobne nechapu "nevrazivost" nekterych clenu jinych pobocek. Osobne nemam zadny problem. Jezdil jsem figurovat i jinam ale ted jiz to casove nezvladam. Presto nemam problem byt spolecne na jakekoliv akci s cleny jinych pobocek a naopak me mrzi ze se porad nekdo snazi vyvolavat rozbroje...ze by nekumu vadilo ze mame tolik vycvikovych akci a skvele zazemi? Prestante sirit bludy a klidne si prijedte nekdy zatrenovat.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:09
- Nahlásit
Říkám, už se raději nebudu vyjadřovat, člověk něco řekne a už je z toho poprask. kdo mě zná, ví, jak to myslím a vůbec se nad tí nebude pozastavovat.
Také jezdím na akce jiných poboček, proč by ne, všude jsou jen lidi a já dokážu vyjít opravdu s každým(teda když mě bere ,,s rezervou")
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:20
- Nahlásit
ati
tsss
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:22
- Nahlásit
no, takže to by bylo ..... nějaké dobré zprávy pro mne nikdo nemá v tomto pošmourném, hnusném dni ?
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:25
- Nahlásit
Kalliope
Proč pošmourném a hnusném?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 09:36
- Nahlásit