| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 22:04
- Nahlásit
Alfa
Ahoj Alfo, obavam se, ze zde ti nikdo neda konkretni tip na CHS. Nejlepe zajet na par rtw akci - a ze jich ruzne pobocky maji pozehnane - nebo vystavy, seznamit se s chovateli a jejich zviraty nazivo. Nebo sledovat http://www.rtw.cz/ vpravo databazi nakrych fen a zkoumat PP, obvolat chovatele, navstivit chovatele atd..
kde se klade duraz predevsim na vyrovnane povahy.
O to se snazi snad kazdy chovatel, ale zalezi i na novych panickach, jak si stendo vychovaji.
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 07:16
- Nahlásit
Alfa
Pár tipů ti dám.
Chovatelská stanice Alpakar mají momentálně štěňata k odběru, teda jestli ještě mají. Štěňata jsou hrozně temperamentní a nebojácná(jedno už mám totiž doma) .
Pak se dále narodila před dvěma týdny štěnata v chovné ctanici Monty Black, myslím, že s toho spojení by mohla být taky dobrá štěňata.
Ještě vím, že kolem poloviny října se mají narodit v CHS Kulový blesk. Je to také po Ing Vombalovi, jako v Monty black, ale ta fenka je méně pracovně vedená.
|
Alfa
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 08:57
- Nahlásit
Ahoj, na podobne narocne osobni zjistovani proste nemam cas. Potrebuju nahodit par chs, s tim, ze do tech, ktere mne zaujmou, se mrknu. S tim, oc se chovatele snazi.. nekteri jiste, ale kdovi, treba je rtw komunita svetlou vyjimkou a vsichni delaji vse jen pro dobro plemene ;))
Pavlino, diky. Nejedna se o okamzitou akci, budouci majitelka bude do pulky listopadu mimo republiku..
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:12
- Nahlásit
ati
já nevim, mě Ája přijde pořád jako štěňátko
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 09:51
- Nahlásit
Alfa
Tak pravidelně mívají štěňata CHS Anaco, zaměřují se převážně na exleriér i na úkor povahových vlastností, teď dost kryjou v zahravičí, tak se to třeba zlepší.
Jinak už zmíněná chovka Monty black se zaměřuje na pracovní linii, také jistě ještě budou mít štěňata, mají dvě feny, ale pohlídala bych si spíš vrh po feně Arlet z Polednova dvora, je lepší v exteriéru a hlavně co se týká práce, nedá se to s tou druhou srovnat. Dokonce si myslím, že ta fena je teď nakrytá, takže zhruba za 3 měsíce odběr.
Jinak, jestli to chtějí opravdu jen na ten dvůr, tak si myslím, že je skoro jedno, odkud si to vezmou, hlavně to chce pohlídat povahy rodičů a dysplazii.
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:05
- Nahlásit
ati
Taky tam chodím ráda, je to fakt, je tam klídek. Člověk posedí,pokecá. Tak se ještě zastav, do konce září by mělo být pár pěkných slunných dní. Já se spíš dostanu ty středy, ale kdybych věděla, že budeš o víkendu, tak si to samo zařídím, nebo bych přiklusala s oběma klukama.
Fifi
Moc díky tetka, budeme se snažit
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:35 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Pavlina Moravcova
to ji nabizis samy zivelny spojeni a ona chce spis linou "flaxu"! Na Arletu bych bespolehala - jeste neni potvrzena brezost.
Tak pravidelně mívají štěňata CHS Anaco
to tak jedine
Alfa
PAPÍRÁCI BUDOU MÍT OCAS!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 11:42 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fotogalerie z MS - postupne pridavam
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:02
- Nahlásit
Petra_ruza
To víš, já jsem spíš na ty živější. Ale nakonec jsem psala, že je vlastně jedno, odkud ho budou mít, když s ním nechtěj nic dělat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:09 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Petra_ruza
PAPÍRÁCI BUDOU MÍT OCAS!
Covece, jsme si zrovna na MS rikaly s Pavkou, ze uz jsme si na ty ocasaty zvykly, naopak tech par kupiraku, co tam bylo, nam prisli takovy divny, ze jim proste neco chybi.
postupne pridavam
Krasny fotky. Tesim se na tu americkou fenku, ktera rozesmala Kubce, ta nemela chybu.
Edit - uz jsem ji nasla jinde.. to je xichtik.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:36
- Nahlásit
Fifi
ta byla uzasna - hrozne snaziva - skoda, ze dostala tak malo bodu - byla moc sympaticka
fenku, ktera rozesmala Kubce
to ani nevim - cim?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
Petra_ruza
cim?
Pri vystekani. Se tlemil, jak Hodas, tak Kubec.
hrozne snaziva
Presne, jak celou dobu u dlouhodobyho mrcala ocasem...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
Fifi
to jsme rikali, ze bychom si okousali nehty - ta vypadala ze kazdym okamzikem vyskoci - MISS SYMPATIE
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 14:46
- Nahlásit
Pastelka
tak do konce září mi to určo nevyjde, ale koncem října tam budou závody a to pojedu určitě
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 15:45
- Nahlásit
Petra_ruza Ahojky, tak dneska na cvičáku se nemůžeme dočkat dneska jsem trénovala lehni a docela mu to jde je to kluk šikovnej
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:43
- Nahlásit
Elwood
bezva - ukazete
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 16:56
- Nahlásit
ati
JO jo, to se moc těším!!!! A jestli budou závody, tak to my se určo taky mrkneme. Strašně dlouho jsem v Novosedlicích nebyla. Fakt přes rok a tak ti mi to chybělo....
|
ati
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 17:39
- Nahlásit
Pastelka
i mě to chybělo,škoda že to mám tak daleko. Podobný cvičák mám ted i v Praze, taky je to z ruky, ale jsem tam spokojená.Jezdíme tam hlavně kousat.Tak si udělej uzel na kapesníku at nezapomeneš
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2009 20:30
- Nahlásit
ati
jo? A kam?
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:05
- Nahlásit
Petra_ruza Ahojky, tak včera na cvičáku se moooc líbilo malej spal jak mimino už cestou domů Máš nějaký fotečky? to co fotil ten můj jirka tak stojí za dvě věci
|
ati
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:13
- Nahlásit
Petra_ruza
http://www.dogsnroses.cz/
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:49
- Nahlásit
Elwood
mam, ale jeste nevim jak dopadly... To jsem rada, ze se libilo - tak zitra?
ati
to je dalka...
|
Elwood
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 08:58
- Nahlásit
Petra_ruza
no jasný Budem tam! teda doufám pojedu sama tak snad tam trefim Už jsme přihlášený tak budem chodit ať sme šikovní jako vy
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 15:13
- Nahlásit
Odkaz na fotky a katalog...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 16:37
- Nahlásit
Fifi
nejni etericka smyslena netova bytost teda tys me pobavila to sem zrovna potrebovala pac kdyz jsem prisla na letisti k autu ...tak.... zadni guma prazdna.No tak si vykasam rukavy ze si zase cvicne vymenim kolo(uz jsem skoro profik)vysroubuju rezervu a co??? no rezerva taktez pradna se mi z toho pekne opitila pr*el. ale uz je to v ouklandu kojoty mam doma.
Mistrak urco stal za ty kilometry a jeste jsme videli z mostu ve vode nutrii asi bonus za to zre sem nemohla i v nedeli a fakt jsem vas rada videla.
v nedeli poradam prvni dogtrekk tak snad budou lidi abych si to nemusela obslapnout sama...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 16:40 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit
Petra_ruza
Vubec vsichni "ze severu" byli naslapnuty..treba taky jezdej ve volnych chvilich, kdyz zrovna nebrousej poslusnost a nehonej figuranta ,na kolobkach nebooooo spis na sanich ja chcu takyyyy zacinam litovat ze jsem se neodstehovala nekam na alasku nebo do nemecka.tady proste nic neni. dobytkove liny
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 17:49
- Nahlásit
kulala
stacilo by vratit se dom - tady je moooznosti
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 18:43
- Nahlásit
Petra_ruzato sice jo ale nevim z ceho bych pak ty moje vystrelky platila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:02
- Nahlásit
kulala
Cuuus
no rezerva taktez pradna
To ti nekdo vypustil dusi? Umyslne?
a jeste jsme videli z mostu ve vode nutrii
Joo, ty tam bejvaj, nejlepsi sou v zime, kdy se v nahodu placatej po ledu.
v nedeli poradam prvni dogtrekk
Tak at to klapne! A jak dlouhou trasu si na ne vymyslela?
na kolobkach nebooooo spis na sanich
Ty ses uplne postrelena, s tema jednostopyma vozidlama. Ikdyz vlastne sane jsou dvojstopy..
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2009 19:34
- Nahlásit
[url= ][/url]
|