| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:50
- Nahlásit
Fifi
taky pekny
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:28
- Nahlásit
Zdravím všechny!
Jsem teď kousek dočetla. Přes léto nějak nebyl čas. Furt jsme někde lítali s klukama venku.
Koukám tady to žilo MS A prý to bylo suprtrupr, tak gratuluju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:40
- Nahlásit
Pastelka
Jee, ahojda, jak se darite? Co malej a placatej?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:56
- Nahlásit
Pastelka
ahojky
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:25
- Nahlásit
Nazdárek
Daří se nám skvjele!!! malej je v poho, v pondělí jdeme na vyšetření do Prahy tak jsem krapínek nervoš , ale věřím, že to dobře dopadne. No a placatej bude v sobotu vystaven na klubovce, tak nám držte palce a tlapky. Taky jsme byli poprvé kousat( v Novosedlicích), poprvé viděl figoše, se mohl placatec zbláznit radostí Figoš se vyjádřil, že bude kousat jako sfině, tak se snad nesplet No je to furt magor.
A co u vás děvuchy nového????
Jo a byli jsme na týden na dovče v chatce, celá squadra, tak jsme si to užili, teda hlavně peeees.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:26
- Nahlásit
Pastelka
kdy si byla kousat, já byla v neděli na zkouškách
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:32
- Nahlásit
ati
No neke, já byla ve středu před zkouškama. Chtěla jsem i v neděli po zkouškách, ale vůbec mi to nevyšlo. Selhalo hlídání a navíc měla babi svátek a narozeniny, tak jsem měla společenskou povinnost.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:52
- Nahlásit
Pastelka
tak to je škoda,já tam zůstala na pokec, docela mi chybí ten klidek a super atmosféra na cvičáku.Tam tě nikdo nepozoruje a nekomentuje každý krok jako jinde. Jezdim tam strašně ráda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:59
- Nahlásit
ati
Tam tě nikdo nepozoruje a nekomentuje každý krok jako jinde.
A kde se pozoruje a komentuje?
Pastelka
No a placatej bude v sobotu vystaven na klubovce, tak nám držte palce a tlapky
No to teda drzame a mackame!! good luck!
Joo, all
kulala
nejni etericka smyslena netova bytost, ale bezva holcina, ktera to opravdu mysli s kolobrndou vazne! Doufam, ze i vylet vlakem do hk stal za tu kukandu na rtw.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:12
- Nahlásit
Fifi
nejvíc keců maj machři co prd dokázali, a třeba takové video,to dokáže některý mistry zaměstnat vypočítáváním chyb.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
ati
nejvíc keců maj machři co prd dokázali, a třeba takové video,to dokáže některý mistry zaměstnat vypočítáváním chyb.
Seremed, porad neco prepisuju - zkratka a dobre - at si kazdej zamete pred svym prahem. Mistr je pro letosek jen jeden, ten chlupatej rtw, ne? Ale jinak ano, tez jsem se zucastnila MS RTW.. coby divak.. po oba dny
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:29
- Nahlásit
Fifi
Ty na MS pěješ chválu a tvuj komentář k výkonu Vašona byl skutečné originální já před tím psem smekám, to není rotvík,ale letadlo Ale jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků a skutek utek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:32
- Nahlásit
ati
jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků
Ale, ze takova koza nadela hooodne bobku, ze?
Kdyz i dojcland team vola "Bravoooo" - tak to uz musi bejt, a ze se letos zemi puvodu plemene extra nedarilo.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:33
- Nahlásit
Fifi
Mistr je pro letosek jen jeden, ten chlupatej rtw, ne?
jooo - mezi rotviky vyhral bernak Bombasticka byla ta druha Finka - to byla neuveritelna poslusnost. Vubec vsichni "ze severu" byli naslapnuty...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:40
- Nahlásit
Petra_ruza
no to víš že jsem po něm šla,hned jsem lovila info a pak čumím jak štouch. ŠKODA TAKOVÉHO PSA
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:43
- Nahlásit
Petra_ruza
Vubec vsichni "ze severu" byli naslapnuty...
Souhlas, mi prijde, ze maj poslusnosti delany jinak, nez je zdejsim zvykem. Ze by klikr? Nevim, ja jsem byla jen divak, ale rozdil v projevu byl zretelnej.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:45
- Nahlásit
Fifi
klikr nekdo v treninku pouzival, ale bohuzel jsem nesledovala kdo
ati
myslis jak je chlupatej?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:49
- Nahlásit
Petra_ruza
jj jsem koukla na výsledky a pak na working dog,jsem věděla že byl jeden chlupatej,ale kurna nemohl to bejt nějakej jinej
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:54
- Nahlásit
Petra_ruza
sprateček Freya ještě nemá bonitaci a už koukám po psu ,ale už přemejšlím kdy a kam vyrazíme bonitovat
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:56 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
ati
to je fofr - nedavno to byli mimina...
Mala "ochutnavka" Vasona na kontrolaku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:05
- Nahlásit
Petra_ruza
Malokdy vyleti prdel rotvikovi pri zakusu nad hlavu. Vsecka cest, jak psovi, tak fikovi, ze to ustal .
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:06
- Nahlásit
Fifi
Vsecka cest, jak psovi, tak fikovi, ze to ustal
jeste ze tak
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:48
- Nahlásit
Petra_ruza
jj mimina to byli loni, jsem si právě říkala,loni byla Freya na cvičáku v Teplicích jako dvouměsíční a ted tam jela na zkoušku,ach jo ty psi a děti tak rychle stárnou,ještě že my jsme stále mladý
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:52
- Nahlásit
ati
mas recht
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:55
- Nahlásit
Fifi
Ty na MS pěješ chválu a tvuj komentář k výkonu Vašona byl skutečné originálníjá před tím psem smekám, to není rotvík,ale letadlo Ale jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků a skutek utek
ati
http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#569.JPG
http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#570.JPG
a the best:
http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#571.JPG
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:56
- Nahlásit
a ten chlupatej
http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#765.JPG
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:57
- Nahlásit
Jave
už jsem to vše prohlídla
|
ati
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:59
- Nahlásit
Jave
je chlupatej ,ale šikovnej
|
Jave
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 20:01
- Nahlásit
ati
Jave
je chlupatej ,ale šikovnej
jj. a i páníček byl sympatickej.
|
Alfa
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2009 21:30
- Nahlásit
Prosim o radu:
V rodine (nejednalo se o meho psa, ale jsem poverena vybranim nastupce) nam ted v patek zemrel 11tilety rtw. Doporucte mi prosim nejakou chovku, kde se klade duraz predevsim na vyrovnane povahy. Pes projde spis jen "uzivatelskym" vycvikem, bude predevsim jako spolecnik a hlidac domu, takze zadne drajvove zvire neni treba, snad i naopak )
Charlie byl bezpapirak, ale tentokrat si uz dotycni nechali poradit a chteji sahnout po steneti s PP, i kdyz primarne kvuli zdravotnim duvodum. Ja se v chovu tohoto plemene vubec neorientuju, takze budu rada za kazdou radu kam se podivat, co si precist - a idealne i ty zapory, ktere se clovek jen tak nedovi... Diky.
|