Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 14:50
- Nahlásit

Fifi
taky pekny

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:28
- Nahlásit

Zdravím všechny!
Jsem teď kousek dočetla. Přes léto nějak nebyl čas. Furt jsme někde lítali s klukama venku.
Koukám tady to žilo MS A prý to bylo suprtrupr, tak gratuluju

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:40
- Nahlásit

Pastelka
Jee, ahojda, jak se darite? Co malej a placatej?

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 15:56
- Nahlásit

Pastelka
ahojky

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:25
- Nahlásit

Nazdárek
Daří se nám skvjele!!! malej je v poho, v pondělí jdeme na vyšetření do Prahy tak jsem krapínek nervoš, ale věřím, že to dobře dopadne. No a placatej bude v sobotu vystaven na klubovce, tak nám držte palce a tlapky. Taky jsme byli poprvé kousat( v Novosedlicích), poprvé viděl figoše, se mohl placatec zbláznit radostí Figoš se vyjádřil, že bude kousat jako sfině, tak se snad nesplet No je to furt magor.
A co u vás děvuchy nového????
Jo a byli jsme na týden na dovče v chatce, celá squadra, tak jsme si to užili, teda hlavně peeees.

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:26
- Nahlásit

Pastelka
kdy si byla kousat, já byla v neděli na zkouškách

Pastelka
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:32
- Nahlásit

ati
No neke, já byla ve středu před zkouškama. Chtěla jsem i v neděli po zkouškách, ale vůbec mi to nevyšlo. Selhalo hlídání a navíc měla babi svátek a narozeniny, tak jsem měla společenskou povinnost.

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:52
- Nahlásit

Pastelka
tak to je škoda,já tam zůstala na pokec, docela mi chybí ten klidek a super atmosféra na cvičáku.Tam tě nikdo nepozoruje a nekomentuje každý krok jako jinde. Jezdim tam strašně ráda

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 17:59
- Nahlásit

ati
Tam tě nikdo nepozoruje a nekomentuje každý krok jako jinde.
A kde se pozoruje a komentuje?

Pastelka
No a placatej bude v sobotu vystaven na klubovce, tak nám držte palce a tlapky
No to teda drzame a mackame!! good luck!

Joo, all
kulala
nejni etericka smyslena netova bytost, ale bezva holcina, ktera to opravdu mysli s kolobrndou vazne! Doufam, ze i vylet vlakem do hk stal za tu kukandu na rtw.

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:12
- Nahlásit

Fifi
nejvíc keců maj machři co prd dokázali, a třeba takové video,to dokáže některý mistry zaměstnat vypočítáváním chyb.

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

ati
nejvíc keců maj machři co prd dokázali, a třeba takové video,to dokáže některý mistry zaměstnat vypočítáváním chyb.
Seremed, porad neco prepisuju - zkratka a dobre - at si kazdej zamete pred svym prahem. Mistr je pro letosek jen jeden, ten chlupatej rtw, ne? Ale jinak ano, tez jsem se zucastnila MS RTW.. coby divak.. po oba dny

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:29
- Nahlásit

Fifi
Ty na MS pěješ chválu a tvuj komentář k výkonu Vašona byl skutečné originálníjá před tím psem smekám, to není rotvík,ale letadlo Ale jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků a skutek utek

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:32
- Nahlásit

ati
jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků
Ale, ze takova koza nadela hooodne bobku, ze?

Kdyz i dojcland team vola "Bravoooo" - tak to uz musi bejt, a ze se letos zemi puvodu plemene extra nedarilo.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:33
- Nahlásit

Fifi
Mistr je pro letosek jen jeden, ten chlupatej rtw, ne?
jooo - mezi rotviky vyhral bernak Bombasticka byla ta druha Finka - to byla neuveritelna poslusnost. Vubec vsichni "ze severu" byli naslapnuty...

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:40
- Nahlásit

Petra_ruza
no to víš že jsem po něm šla,hned jsem lovila info a pak čumím jak štouch. ŠKODA TAKOVÉHO PSA

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:43
- Nahlásit

Petra_ruza
Vubec vsichni "ze severu" byli naslapnuty...
Souhlas, mi prijde, ze maj poslusnosti delany jinak, nez je zdejsim zvykem. Ze by klikr? Nevim, ja jsem byla jen divak, ale rozdil v projevu byl zretelnej.

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:45
- Nahlásit

Fifi
klikr nekdo v treninku pouzival, ale bohuzel jsem nesledovala kdo
ati
myslis jak je chlupatej?

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:49
- Nahlásit

Petra_ruza
jj jsem koukla na výsledky a pak na working dog,jsem věděla že byl jeden chlupatej,ale kurna nemohl to bejt nějakej jinej

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:54
- Nahlásit

Petra_ruza
sprateček Freya ještě nemá bonitaci a už koukám po psu,ale už přemejšlím kdy a kam vyrazíme bonitovat

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 18:56 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit

ati
to je fofr - nedavno to byli mimina...

Mala "ochutnavka" Vasona na kontrolaku

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:05
- Nahlásit

Petra_ruza
Malokdy vyleti prdel rotvikovi pri zakusu nad hlavu. Vsecka cest, jak psovi, tak fikovi, ze to ustal .

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:06
- Nahlásit

Fifi
Vsecka cest, jak psovi, tak fikovi, ze to ustal
jeste ze tak

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:48
- Nahlásit

Petra_ruza
jj mimina to byli loni, jsem si právě říkala,loni byla Freya na cvičáku v Teplicích jako dvouměsíční a ted tam jela na zkoušku,ach jo ty psi a děti tak rychle stárnou,ještě že my jsme stále mladý

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:52
- Nahlásit

ati
mas recht

Jave
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:55
- Nahlásit

Fifi
Ty na MS pěješ chválu a tvuj komentář k výkonu Vašona byl skutečné originálníjá před tím psem smekám, to není rotvík,ale letadlo Ale jsou jiní machři co maj keců jak koza bobků a skutek utek

ati

http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#569.JPG
http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#570.JPG

a the best:

http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#571.JPG

Jave
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:56
- Nahlásit

a ten chlupatej

http://jave.rajce.idnes.cz/MS_RTW_2009/#765.JPG

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:57
- Nahlásit

Jave
už jsem to vše prohlídla

ati
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 19:59
- Nahlásit

Jave
je chlupatej ,ale šikovnej

Jave
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 20:01
- Nahlásit

ati

Jave
je chlupatej ,ale šikovnej

jj. a i páníček byl sympatickej.

Alfa
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2009 21:30
- Nahlásit

Prosim o radu:
V rodine (nejednalo se o meho psa, ale jsem poverena vybranim nastupce) nam ted v patek zemrel 11tilety rtw. Doporucte mi prosim nejakou chovku, kde se klade duraz predevsim na vyrovnane povahy. Pes projde spis jen "uzivatelskym" vycvikem, bude predevsim jako spolecnik a hlidac domu, takze zadne drajvove zvire neni treba, snad i naopak )
Charlie byl bezpapirak, ale tentokrat si uz dotycni nechali poradit a chteji sahnout po steneti s PP, i kdyz primarne kvuli zdravotnim duvodum. Ja se v chovu tohoto plemene vubec neorientuju, takze budu rada za kazdou radu kam se podivat, co si precist - a idealne i ty zapory, ktere se clovek jen tak nedovi... Diky.

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání