Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Kristýna
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 12:52
- Nahlásit

ati
No tak ten plot me taky fascinoval, když Baru přeskocila i nasi 1,6m bránu...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 12:55
- Nahlásit

ati
takovej pluteček jak tam měl on bych si nelajzla,to by byli věčne v pr....
to jsem si presne rikala taky...
porad jsem cekala, kdy to do toho kameramana nepere
Kristýna
U nás je krásně a vedro!
Neboj, divala jsem se na predpoved a odpoledne to k vam dorazi taky

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:50
- Nahlásit

Petra_ruza
jsem koukala na názory do knihy rkcr

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 13:59
- Nahlásit

dívala jsem se na ty fotky, nejsem "ipař", tak se zeptám tady, to se může mít takhle na závodech či zkouškách ruku v pěst ? (aby tam na ní pes pořád civěl a tím pádem se udržoval při chůzi na té úrovni), já jsem totiž psychicky podporovala kámošku na obyč "zOPkáchů a tam to rozhodčí vytknul několikrát, s tim ať si na to dáváme pozor, že to nebude tolerovat a ruce museli mít upažený bez "pěstiček"...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:06
- Nahlásit

ati
Eimie - první stopa

Eimie a její kámoš Frajer (na nádraží)

Eimie a Píďátko

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:07
- Nahlásit

Kalliope
nevim, ale jak jsem uz psala – rozhodci byla dost mirna. Jedna psovodka cubu dokonce krmila z kapsy uz kdyz stala pripravena na vychozim bode...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:10
- Nahlásit

ati
to jsem si ani nevsimla, ze si tam KL cvicila se psem... (to jsem se ted dozvedela)

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:11
- Nahlásit

Petra_ruza
raději jí měla nakrmit po poslušnosti a důkladně,nebo se zůčastnit závodu chrtů
Kalliope
máš postřeh,ono to celé bylo tak na úrovni Přebor v Horní-Dolní. a co mimíšková jak čuchá

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:14
- Nahlásit

Petra_ruza
ani já jak víš,že to byla ona.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:19
- Nahlásit

A to ,že si šlapač nepamatuje stopy? To je síla

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:33
- Nahlásit

Petra_ruza
hmm, no j tomu moc nerozumím, ale ty reakce na knize, nevím, no já jsem si vždycky myslela, že MR je už teda jako NĚCO, tak jsem z toho taková rozpolcená ... ale s tím krmením, to je síla ..

ati
no šlo jí to výborně, je děsně srandovní, vždycky když má dostat něco k jídlu, tak chrochtá jak malé prasátko

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:34
- Nahlásit

ati

ale přistihla jsem jí, jak překusuje to zelený vodítko od tebe tak jsem jí jednu výchovnou lupnula a boulela oči až na vrch hlavy, se urazila nebo co

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:35
- Nahlásit

Kalliope
no papání jí šlo vždycky výborně už od cecku

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:39
- Nahlásit

Kalliope
ona je taková svá,když jsem je volala do kotce všici běžely,ony si našla nějakou zábavu a jen po mně lupla očkem a klídek,a co nesnáší když jí cizí pes oblemcává,to by snad zvracela,jsem s ní chodila k sousedům za mladou NO a ta jí oslizla a mimíš na ní dělala zuby až jí nechaůla tak pak se honily po zahradě a když dostaly vodu do misky a ovčačka do ní slintla tak si Eimie sedla a koukala,musela dostat čistou A urážet se bude asi po Kačence ,ta to umí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:47
- Nahlásit

Destive odpoledne vinsuju...
Zanet slach jsem rozhybala pro zmenu praci se suti... Holky jsou jak prasata, pomahaly bourat udirnu, do toho dest - toz jsem je svihla do naseho kachniho bazenku a ted trucujou...

Ad MR - kdyz to ted ctu, muselo to byt zajimave...

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:49
- Nahlásit

ati
ani já jak víš,že to byla ona.
jsem špion
A to ,že si šlapač nepamatuje stopy? To je síla
to je teda – to by me dost nasr... a nakonec by me vyhodili na obrane za voditko
Kalliope
že MR je už teda jako NĚCO
Bohuzel to byla docela bida. Budes se muset jet nekdy na nejakou akci podivat, abys procitla...
Kdybys vedela, jak jsem byla poprve velice rozhozena po shleduti bonitace-neverila jsem, ze si lidi dovoli jit s takhle "pripravenym" psem.

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:55
- Nahlásit

Petra_ruza
když jsem bonitovala čubu,tak jsem zjistila,že ano rozhodčí ani UPCH neznaj bonitační řád,figurant místo aby figuroval tak halekal z makety příkazy na psovody,no prostě každá akce má své kouzlo

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:57
- Nahlásit

Fifi
já dnes poctivě šlapala Atině stopu na podmítce,

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 14:59
- Nahlásit

ati
kouzlo – to je dobry

ja s tema stopama moc poctiva nejsem – me to neba

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:04
- Nahlásit

Petra_ruza
mě stopy baví,dělala jsem stopařské zkoušky a je to taková lahůdka,nevím jestli Ati bude stopař,byla hodně zbrklá,už je to lepší a na stopařinu je stejně moc mladá,tak uvidíme

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:05
- Nahlásit

ati
Ingovi docela jdou – on je ze vseho nadseny. Tak me to mrzi o to vic, ze se nevykopu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:05
- Nahlásit

ati
stopu na podmítce,
Trenujes uz na dalsi MR?

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:10
- Nahlásit

Fifi
spíš jsem chtěla Ati zkusit,posledně jsem šla na vyprahlém cosi,popraskaný jíl a sem tam heřmánek či co ,pár metrů od silnice a Ati i Kačenka odčuchaly super,tak jsem zkusila zas něco jiného a šla moc pěkně,bylo to lehce popršené,ale nelepilo to.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:11
- Nahlásit

ati
tak to ti nevěřim, že nesnáší voslintanou vodu, protože je to takový malý prasátko, že venku mají vodu čistou, doma mají vodu čistou a čerstvou ale oba dva chodí pít do koryta tu nejhnusnější a nejzelenější vodu (i s žížalama) jakou u nás najdeš, jsou to prasáci, OBA DVA !

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:13
- Nahlásit

ati
Ja nebyla na stope ani nepamatuju. Vsude jen samy obili do pasu...

Petra_ruza
Co tva kůže? uz si vybledla?

Kalliope
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:14
- Nahlásit

Petra_ruza
jj, jde jen o to přinutit se, že ... to znám, ve všech oblastech svého života

ati
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:14
- Nahlásit

Kalliope
tak možná má negativní reakci jen na NO,asi je po mně

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

Kalliope
Ad piti - perdelice, slechticna, nesnasi taky flusance od holek. Kdyz se jde napit, vyznamne pohledne, musim nacepovat novou cerstvou vodovodu... Pak tam smoci to svy brčko, vetsinou obaleny v extra humusech, a kdyz dopije, je miska plna bahna a hnusu. To rtw jen kemrujou..

Petra_ruza
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:18
- Nahlásit

Fifi
jeste ne – natiram se panthenolem, ale porad to neni OK. Segra dneska dostala zachvat smichu, kdyz me videla – jak mam bily kruhy kolem oci od brejli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2007 15:23
- Nahlásit

Petra_ruza
si mela ksiltovku, ne? - ti nestinila zrak?

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání