| Autor |
Zpráva |
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
Kalliope
Bobišek krásný!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 12:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Aha. Neboj, rozkouka se a srovna se. Pockej za par tydnu, to uz bude divozenka!
Jee, a fotecky. Krasavice, jak umi loupat belmem!
A ten tatka - to je ten, na kteryho si musela hazet zelvi vociska - vypada uz docela smiren s prirustkem!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 13:16
- Nahlásit
Fifi
nee to je MUJ taťka (ten je přece nejlepčí na světě), sice se chvilku mračil, jak to zvládnem, ale pak dobrý !!!!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
Kalliope
to mě mrzí,že je malá vyjukaná. U nás se chovala naprosto suveréně,i u sousedů hned se chodila mazlit,přivolání na piškotek suveréní. Jen jí vadilo,když jí sousedů malá čuba oslintala, to nesnášela,tak chvilku dělala pysky ,ale pak se honily.Chce to hodně chodit ven,aby se otrkala.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:28
- Nahlásit
Eyko stopař
Derby stopař
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:33
- Nahlásit
ati jsou to pracanti
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 14:35 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
ati
jj, je taková nedůvěřivá, v cizím prostředí ke mě na piškot je super, jak říkáš, ještě se cestou stihne olizovat, to je opravdu excelentní, ale na zahradě, kde jsou pro ni neznámé věci (sekjada, pila, míchačka), tak to zdrhá a dost často ani ke mě nechce jít, ale já si myslím, že jak jí teď budu všude brát s sebou, tak si za chvilku zvykne.
PS. já bych po víkendu už taky chtěla pomaličku polehoučku začít učit stopy
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:06
- Nahlásit
Kalliope
jo jo jen začni
J_J
že jo
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:07
- Nahlásit
Kalliope
jsem si dala Tvé stránky do odkazů,jako stránky Pídi a Eimie
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:09
- Nahlásit
ati
kdy pujdete na FPr?
Zitra se snad uvidime na MR...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:14
- Nahlásit
ati
joo, ale Ejmulka tam dřív jak příští týden ještě nebude, musim hodně fotit a dohnat co jsem za poslední týden zmeškala už se těšííím
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:29
- Nahlásit
Petra_ruza
doufám,mám auto v servisu,přestalo dobíjet
Kalliope
to neva,ale odkaz už má
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:40
- Nahlásit
ati
Ty sis nechávala dvě miminka??
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 15:47
- Nahlásit
ati
to nastve
Nabidla bych odvoz, ale jsem z Prahy s absolutnim "orientacnim nesmyslem". Budu rada, kdyz trefim tam...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 16:41
- Nahlásit
Kristýna
ne jen Eyka,Derby je zatím volný,ale nesmí ztrácet čas.
Lidi volaj,ale chtěj štěně s PP a nejraděj źa hubičku . To se ani s nima nebavím. Dávám cenu velice solidní,pokud se jim to zdá moc,čím by asi potom krmili,Delikanem pytel za 130kč,to už jsem zažila.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 16:42
- Nahlásit
Petra_ruza
tak vítej v klubu já s mapou zabloudím i ve stodole
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 17:33
- Nahlásit
ati
ja jsem fakt nemozna-netrefila bych ani na mista kam leta jezdime-stve me to . A po Praze taky jezdit neumim...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 20:15
- Nahlásit
ati
Jsem si říkala, že tě ti psi nakonec sežerou Jo jo lidi čekají, že za psa daji max. 3000,- a budou krmit super levným krmivem, které je naprosto dostačující.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 21:09
- Nahlásit
ati jestli to nebude tim ze ve stodole je tma a ty nevidis na tu mapu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2007 23:55
- Nahlásit
Tak sem nekdo pisnete, jak to dneska dopadlo, vim prd...
Btw - Briketko - jeste to stiham, tak vse NEJ k svatku.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 00:05
- Nahlásit
Fifi
ahoj
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:33
- Nahlásit
Fifi
Ahoj!
Tak vysledky jsou uz tady: http://www.rkcr.cz/akce/zavody/mr_rtw_dolany_30_06 _07.htm
Teren na stopy byl pry priserny-letiste, udupana hlina jak beton, ze tam nesel ani zapichnout kolik a na tom kraticka vyprahla trava. Jeste jeli nekam asi 25km daleko. Bodove ohodnoceni je dost mizerny. Organizace nebyla az tak uplne zvladnuta. Poslusnost zacala az pred 11.hod IPO1. Rozhodci podle me byla dost mirna a tak jsou vysledky "docela" slusny. Psi uz ale meli dost vedro. Pak se zase dlouho cekalo nez se vrati trojky ze stop. Nastoupila 1. polovina. Docela podle me bida na to, ze to bylo IPO3. Pak se zase cekalo na 2.polovinu. Pak zase dlouha prodleva pred obranama. Strasne casu se tam procekalo. Aspon jsme si vykoupali a vyvencili pejsky zavreny v autech. Obrana zacala od IPO3. My-divaci jsme se "bavili" vykonem "trtka" fika Coufala. Odrovnal asi 2/3 ucastniku svym podivnym "trtkanim", ktery se neda popsat... Krome chlapika, ktery na nej jezdi kousat, ale pes ho nakonec napadl pri poslednim doprovodu mimo rukav a byl diskvalifikovan, tak si na nej snad slusne nekousl zadny pes. Nekolik jich zkoncilo diky naprahu. Kdyz to videli IPO1, tak jeden hned odstoupil a dalsi to zvazovali. I Pavka, ktera nakonec nastoupila, protoze na jednicky uz "netrtkal", ale cubinu stejne zahnal, az na nej divaci rvali at prestane . Snad neco napise sama... No masakr...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:35
- Nahlásit
Ja jsem spalena jak prasatko-uplne ruzova . Domu jsme odjizdeli v 7 vecer.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:50
- Nahlásit
Petra_ruza
taky mám připálený xicht
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:55
- Nahlásit
ati
ja vypadam "jeste lip" nez vcera. Ruzova je ruzovejsi a bílá je zelenější. Nejlepší je oblicej-jak jsem měla ty brýle, tak vypadam jak z Policejni akademie...
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 11:58
- Nahlásit
Petra_ruza
Rozhodčí byla velice velice mírná,poslušnosti otřesné až na vyjímky,některé byly pěkné,radostné až neukázněné,ale to se dá dodělat.Ovšem psi kteří se vlekli za psovodem to byl děs. K obranám- většina psů měla slušné razantní,plné zákusy až do doby než přišel kontrolák a na něm trtko to byl opravdu masakr.
A ten pejsa co fika kousl? Mno nikdo nevíme co si pesani mezi sebou řekli,třeba jeden za všechny se pomstil a fika rafl na místo nechráněné
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:12
- Nahlásit
ati
ta druha rozhodci, ktera posuzovala obranu trojkam, byla trochu drsnejsi. Vyhodila psovodku, ktera nastoupila na obranu se psem na voditku-nekompromisne. Myslim, ze si to bude az do smrti pamatovat .
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:15
- Nahlásit
Nejlepsi byl Cujo, ale obrana je videt, ze neni jeho domenou. Ma to nadrceny, ale neni tam to srdicko. Me by takovy vitezstvi ale netesilo...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 12:27
- Nahlásit
Pavka mela nejlepsi poslusnost z jednicek – GRATULUJI!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2007 16:53
- Nahlásit
Par fotek zdarilych i mene zdarilych vykonu ucastniku vcerejsiho MR RTW v Dolanech: http://www.ing-rtw.estranky.cz/fotoalbum/akce-rtw/ mr-rtw-dolany-2007/449
Vecer jeste pridam dalsi...
|