| Autor |
Zpráva |
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:53
- Nahlásit
Petra_ruza
Moc dík.
A je to - prostě musím mít okolo sebe ženskou, aby mě opravovala a radila mi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:56
- Nahlásit
Sigi
prostě musím mít okolo sebe ženskou, aby mě opravovala a radila mi.
On existuje chlap, kterej tohle nepotrebuje?
Jinak cau fsem, Pidalce to na fotkach slusi!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:00 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kalliope
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit
Fifi
Sigi
Musis vazit kazde slovo, jinak Te tu rozebereme na kost...
Ale jinak diky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:12
- Nahlásit
Petra_ruza
No neee, ja vychazim ze "sveho" vzorku... "Kam si mi schovala ponozky, kam si mi dala desitku klic, kam si ukryla svorky na hadici"... atd...
Fotoserial - dokonalost sama...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:27 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
Ja myslim, ze je to vsude dost podobny. Tuhle si musel pujcit muj sroubovak, protoze jeho jsem asi nekam "uklidila". Nejvic ho nastvu, kdyz nemuze najit svoji sklenicku, kterou jen jednou pouzil. Mne totiz na lince rozciluje, tak ji hned dam do mycky. To se opakuje nekolikrat do tydne...
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit
Fifi
Petra_ruza
Jak to tak čtu, tak jsem na tom ještě dobře.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:35 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Sigi
Bud rad! Vyjimka tvori pravidlo..
A jsem prohrabavala stary fotky -
tohle uz snad ani neni pravda.. Kremylek malilinkaty... a s dedeckem Bernaskem..
A to ji za chvili uz budou dva... Toto leti...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:41 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Sigi
héééj kdes ty fotky vzal
Jinak je to TEN Píďa, noční můra ostatních psů, machruje, ale přitom je to žoužel. V Kardašce to bylo super, bylo tam tolik psů, že se ke konci na niž už ani nezmohl, ale teď jak se porval s tím berňákem, tak je to eště horší
Dostali jsme od Lucky plyšovýho rotvíka, tak ho vezu letos do Kardaškya vrátim ho, pač si to nezasloužíme....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:43
- Nahlásit
Petra_ruza
ty fotky s plaváním si sem dala schválně, abys mě nakrkla co ?!!
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 14:46
- Nahlásit
Kalliope
To jsem nafotil loni v Kardašce. Mám tu ještě dvě. Za chvilku je sem hodim. Pokud je chceš v plném rozlišení, tak mi mapiš na sigi@centrum.cz a já ti je obratem pošlu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:14
- Nahlásit
Kalliope
To vis, ze ne. Jen jsem koukala, jestli uz nema Lucka reportaz z Landstejna a narazila jsem na serialek. Prisel mi tematicky. To je jeste z lonska. Letos , kdyz mel poprve plavat, tak se taky malem utopil. Nabral asi dvacet kilo prez zimu a ve vode ho to prekvapilo. Ale jinak nevim, co bych Ti poradila. Ja jsem nikdy s zadnym psem nemela problem s vodou. Nema nejakou spatnou zkusenost? A zkusil uz vubec nekdy plavat? Treba nevi, ze to umi!
"Kardaska" bude letos asi na Landstejne. Bydli se tam v chatkach a je tam lepsi zazemi. Splachovaci WC, tri sprchy damske, tri panske, kuchynka s nadobim atp.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:15
- Nahlásit
Petra_ruza
pane bože splachovací WC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jéžišmarjá, čím sem si to zasloužila, to je snad letos nejlepší zpráva!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nesnášim shitboxy
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit
Petra_ruza
jinak špatnou zkušenost Píďák s vodou nemá, to v žádným případě, šla jsem na něj pomaloučku polehoučku a možná to byla chyba, že jsem ho víc nepřemlouvala, podle mě ani neví, že umí plavat Právě sem si furt řikalal to bude dobrý, při nejhorším půjde právě že na ty buřtíky na lodičkách (pač za buřta vše), no a překvápko - nešel
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit
Kalliope
To jsem rada, ze jsem Ti udelala takovou radost.
A co zkusit, az bude lepsi pocasi, vlezt do vody, mit ho na voditku a natahnout ho na sebe a treba az zjisti, ze se neutopil, tak se mu to zalibi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:22
- Nahlásit
Kalliope
Zkus ho jednou vzit do vody na voditku, a proste do toho prvniho "kroku do neznama" prinutit (klacik ci balonek ci lodka s burtem v ruce).. kdyz to nejde po dobrym... tak mirny natlak, aby pochopil, ze nejde o zivot..
Amyna taky zpocatku vahala udelat krok do hlubiny, ale ona zase mela konkurenci v Tlusty Berte, ktera je kachna, takze touha po klaciku nakonec zvitezila.
Nesnášim shitboxy
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:23
- Nahlásit
Fifi
ano to je právě to, žádnej nátlak celý dva roky a takhle to dopadlo, takže jak říkáš, letos ho prostě vezmu na vodítku, klasickej širokej obojek a půjde prostě ! To potřebuje jak sůl sádelňák
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:33
- Nahlásit
Iriska taky vodu moc nemusela - šla maximálně po břicho.
Na velikonoce jsme šli po hrázi rybníka a Iriska se v tom pařáku chtěla napít. Šla zase jen po přicho, ale potom udělala jěště krok a musela začít plavat (ta hráz je dost prudká). To první plavání bylo nic moc ( nohy nad hlavu a cákala všude okolo ), ale doplavala. Potom do tý vody pořád koukala, tak jsem jí vzal nadruhou stranu k potoku a to bylo něco pro ní. Napřed mi nosila klacek jenom z potoka, ale později jsme to natáhli až do rybníka. Sice plave nejkradší cestou ke břehu a dojde ke mě po suchu, ale do začátku dobrý.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:34
- Nahlásit
Tak já se loučím. Jedu domů sekat trávník, ale večer se zase ozvu.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:42 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Fifi
kdyz to nejde po dobrym... tak mirny natlak, aby pochopil, ze nejde o zivot..
To jsem presne mela na mysli taky
|
Vombati
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit
Ahojky všem!! Poslední akce se mi moc líbila, fakt jste úžasní lidičky!! Fotek mám 600 od Jirky, další CD mi přinesli majitelé "Tupouna" a poštou mi jde od Koníků ještě jedno... Tak s reportáží vyčkejte. Kdo nepojídal vidličkou polévku, nepochopí, jakou mám rychlost připojení na net ))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:50
- Nahlásit
Petra_ruza
Ted koukam, ze jsme mely ve stejnou minutu telepatii...
Jen mi ted pobavilo - v ramci asociaci - jeden fik na MR rtw se zove "Vyhnal" (neznam jej)... Ale dobry prijmeni ...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit
Fifi
Taky jsem si vsimla, ze jsme to vymyslely ve stejny okamzik! Tak by to melo zafungovat na Pidaka!
Vombati
Taky bych chtela neco sesmolit, ale vuuubec se mi do toho nechce. Hlavne nesnasim to prohrabovani fotek.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 15:59
- Nahlásit
Petra_ruza
co by mělo fungovat na Píďáka jsem trochu mimoň teď
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:01
- Nahlásit
Kalliope
No aby se z neplavce plavec stal...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:02
- Nahlásit
Kalliope
Tohle:
Petra_ruza: A co zkusit, az bude lepsi pocasi, vlezt do vody, mit ho na voditku a natahnout ho na sebe a treba az zjisti, ze se neutopil, tak se mu to zalibi...
Fifi: Zkus ho jednou vzit do vody na voditku, a proste do toho prvniho "kroku do neznama" prinutit (klacik ci balonek ci lodka s burtem v ruce).. kdyz to nejde po dobrym... tak mirny natlak, aby pochopil, ze nejde o zivot..
Proste stejna myslenka ve stejny okamzik...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 16:24
- Nahlásit
Petra_ruza
tak to jó Už jsem doma, takhle to uděláme,až se ještě trošku oteplí
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 21:08
- Nahlásit
Za případné chyby(a že jich bude) se omlouvám...
URL
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 21:57
- Nahlásit
Kristýna
No dobry, dobry.
Ja se k tomu zatim odhodlavam. Nechce se mi probirat fotkama...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 22:05
- Nahlásit
Kristýna
Za případné chyby(a že jich bude) se omlouvám...
Naopak, povidlo se ti to!
|