| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:02 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Sigi
ty taky letos jedeš do Kardašky ??
ati
jsme se na něj na chudáka vrhly jak vosy na med
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:03
- Nahlásit
Kalliope
Chceš fenku, nebo pejska? S PP, nebo bez. Můžu se ti poptat po známejch. Já mám chov stanici von Reissig ( URL ), ale momentálně nemáme štěňátka.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:11
- Nahlásit
Kalliope
Ano pojedu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:16
- Nahlásit
Sigi
jéjda, dalšího pejska néééé. Teta shání, přemluvila jsem jí na PP tak teď hledám vhodnou CHS, ona je ještě na vážkách nedávno jí umřel westík a prý žádnýho dalšího psa, teď ale vážně uvažuje nad jorkšírem tak sháním info
To je fajn, že pojedete, aspoň tam bude mít Píďa kámošku (asi jedinou )
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:18
- Nahlásit
Sigi
máte do budoucna v plánu ještě štěnda ?
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:20
- Nahlásit
Kalliope
Ahojky. Budeš v neděli na cvičáku?
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:22 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Bobulka
no nazdááááár, co ty tady ?? Jasně že budu, budeme vám s Píďákem dělat supr rušivej element
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:24
- Nahlásit
to umíme ze všeho nejlíp .... rušit
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:25 - Změnil/a: Sigi
- Nahlásit
Kalliope
Určitě ano, ale až ke konci roku. Momentálně nám úplně stačí naše sedmiměsíční mimčo.
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:27
- Nahlásit
Kalliope
Jen koukám, sbírám informace atd. No a narazila na tebe.Tak jsem se hned musela zeptat.
Tak to je paráda, teda pokud to čubina do neděle přežije. Má slíbeno, že jí vlastnoručně uškrtím.
Nám rušivé elementy nevadí my je máme rádi, alespoň to není stereotypní!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:29
- Nahlásit
Bobulka
chtějí abych dělala vedoucí ZOPek, ale já mám školu, takže vás asi ani neuvidim My na ZOPky nejdeme, rozmyslela jsem si to ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:30
- Nahlásit
Sigi
jj, tak ke konci roku, hele beru to jako bernou minci
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:33
- Nahlásit
Kalliope
Jaký rozmyslela jsem si to???
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:37
- Nahlásit
je to špatný, minule se tak příšerně ježil na Mikyho, dyť s to viděla, prskal jak koza, nedej bože, kdyby se tam v okolí vyksytnul pes, kterej by mu nesedl, hned by byl průser, navíc furt neumí obraty na místě, vstaň a když řeknu k noze, tak se vleče jak lemra metr za mnou. A to furt poskakuju jak tajtrlík abych mu dala najevo že je to vlastně děsná zábava. ZOPka je pro někoho ta nejlehčí zkouška naprostej základ, ale pro nás je to ta nejvyšší meta
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
Kalliope
Aha, tak to jo. Já myslela že už Píďalka dostal trošku rozumu.
To je škoda. A co třeba ZM v nároďáku?
U nás to taky není nic moc. Bobule pořád zkouší co si může dovolit, a já jsem na mrtvici. Teď zase začla bufetit venku, tak začne opět nosit košík, nebo jí vyměním
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit
Sigi
Momentálně nám úplně stačí naše sedmiměsíční mimčo
Snad sedmitejdenní ne?
A druhy rocni ne?
Kalliope
Sigi byl vloni v Kardasce taky! Sice jen dva dny, ale mel (a ma) jedno "Icko" Vombat. Jak tam byly tri maly stenda...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:47 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Bobulka
ZM neee, my obrany neděláme, Píďa je pes zahradní. To máš těžký, když jsem s nim začla chodit na cvičák a viděla jsem jak tam cvičí tak si říkám: Hmm, tak to je hustý se do toho vopřu a za chvílu budu mít mistra světa amoleta.." pak se ukázalo, že to s tím cvičením nebude tak horký, pač mu to asi neumim vysvětlit, jsme oba dva nějací pomalejší, řikám, že jsme se hledali až jsme se našli, tak nic no, tak říkám, fajn obrany. Zprvu jsem byla nadšená, leč později se ukázalo, že pes je poněkud nervák, a zdálo se, že ani nejde tak po peškovi jako po figurantovi. Tak jsme toho nechali, říkám si: "počkej když nic, tak z tebe bude STOPAŘ, počkej to všici budou čumět až budeme střihat pětihodinový stopy bez mrknutí voka". Jenže já nemám žádnou sebedisciplínu na stopě jsme byli od února všhovšudy pětkrát, stále děláme ani ne 20 minutový a zlepšení žádný, co bych taky chtěla, když s nim jdu jednou za uherák. Takže to jsem já a náš Píďa, z nás nikdy nic nebude proto mě ty ZOPky ani tolik nepálí a jsem v pohodě
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit
Petra_ruza
já už si vzpomínám, ale asi jsem ho tam ani moc neviděla, já se totiž s Píďou nechtěla moc ukazovat (sem se styděla )
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 12:58
- Nahlásit
Kalliope
Já to chápu, ale mě to podle toho co jsem viděla, nepřišlo tak hrozný. Vážně!
Nemůžeš říkat, že z vás nic nebude, když to není pravda.
Z vás už totiž je super tým - Píďa tě má omotanou okolo packy
S Bobulí bych chtěla obrany alespoň zkusit, jen tak pro zábavu. Už jsem teoreticky domluvená s Jardou.
No já o stopách taky radši pomlčím, chci jít na ty FPRka s obouma, ale nějak nejsem schopna se dokopat jít s nima na stopu.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:01
- Nahlásit
Bobulka
tak o tom mi povídej Děláme stopy sice dlouhý (když teda jednou za čas vyrazim), ale do každý stopy ještě pořád salám, protože to furt nemá zažitý (bodejť by měl )
Ale zase jsme houževnatí v tom symslu, že neustále začínáme, takže to je první dobrá zpráva
|
Bobulka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:19
- Nahlásit
Kalliope
Tak to jsme na tom úplně stejně no a o naší houževnatosti radši pomlčím. Asi jsem si měla pořídit něco co není šikovné. Takhle mě štve, že jí to tak kazím
Jinak se loučím, musí makat. Tak se zatím měj a uvidíme se v neděli. Podrbej za mě Píďalku.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:25
- Nahlásit
Petra_ruza
"Máš pravdu předsedo" jasně že sedum týdnů
Mám tu v práci takovej fofr, že nevím ani jak se jmenuju a do toho ještě ty číslá. S nějakym rusákem se ve vevedlejším okně IE dohaduju o měsících a odnese to chudák Natálka.
PS: Nemám rád rusáky a mám hlad - asi budu muset na oběd.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:32
- Nahlásit
Kalliope
Vždyť Lucka Píďu na svých stránkách chválila jak se v Kardašce zlepšil. Pokud je to teda "ten Píďa"
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:35
- Nahlásit
Kalliope
K tý stopě. Iriska taky naposledy čuchala v Kardašce, ale po víkendu na sobě začínáme makat. (musíme oba, ale já s tím mám daleko větší problém)
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:39
- Nahlásit
Sigi
Pokud je to teda "ten Píďa"
Jasne, ze je to on. Uz jses po "o"?
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:40
- Nahlásit
Petra_ruza
Nee
už z toho šilhám
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:42
- Nahlásit
Petra_ruza
Jde jsem nějak vložit fotka, nebo musím přes odkaz??
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:44
- Nahlásit
Sigi
už z toho šilhám
Tak to je nejvyssi cas! S Kiki jsme obedvaly v poledne. A Vladik chodi v 11.18 presne!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:45
- Nahlásit
Sigi
Musis ji mit ulozenou nekde na webu (hodne pouzivaji prave galerii na cz-psu). Nebo nekde na vlastnim webu. Ale napr. z estranek to nejde.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2007 13:47 - Změnil/a: Sigi
- Nahlásit
Píďa v Kardašce - obrany.
|