| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 13:45
- Nahlásit
Fifi
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 13:53
- Nahlásit
Tak včera jsem byla koupat Píďáka, a musím se vám pochlubit, pokrok velký, už tam vleze až po záď, přikládám důkaz má mokrou i kebuli, takže ještě tak 3 roky a snad bude i plavat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 14:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Kalliope
Pidalka nerada plove? To ja mam spis problem ty nase kachny z rybnika dostat...
P.S. - teda ale je z nej uz kus psa!
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:33 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
ojojo, jak já ti závidim. Od mala jsme ho pomalinku seznamovali s vodou, nikdo ho tam neházel, nepřemlouval, pěkně pomalinku polehounku, nikdy se netopil, a přesto má z vody tak panickej strach, minulej rok tam nechtěl vůbec vlízt, pak šel jenom po břicho a teď už si potopil i záda - házim mu tam jeho oblíbenou hračku, pač buřty na lodičkách se neosvědčily, tady po tý pískací flašce hrozně moc touží, ale zároveň se pořád nedokáže přéhoupnout přes ten svůj panickej strach. Tak uvidíme napřesrok, třebas udělá i svoje první tempo
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2007 16:35 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
takhle se loni zlobil, když za náma nemohl do vody, protože byl poseroutka, byl úplně nepříčetnej, tak moc za náma chtěl a tolik se bál
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:05
- Nahlásit
Ahoj všem!
Hlásíme návrat ve zdraví. Ve 14.55 jsme zaparkovali pred domem. Bylo to super. Nikita a její fousatka nám odvarila miminko Ingouska, ktery se ji vcera v noci pomstil. Nestydate ji vojel...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:16
- Nahlásit
Petra_ruza
Jeeee, zdar VVckari! Jak bylo? Krom toho, ze super a ze Nikitu vojizdel Ingous?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:36 - Změnil/a: Nikita
- Nahlásit
No nazdar, tak takhle se vybaluje, jo? V Praze už mají evidentně vypráno, vyžehleno, odbahněné děti,.....
ad Inženýr - je vidět, že se najde i RTW co má vkus!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:43
- Nahlásit
Nikita
Hele, a co ty plastenky, holinky.. Nasly uplatneni?
je vidět, že se najde i RTW co má vkus!
Kremylek te ma taky tuuuze rad!
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:48
- Nahlásit
Fifi
co ty plastenky, holinky.. Nasly uplatneni?
Samosebou nenašly, zato kraťásky se nosily hojně. Hlavně v sobotu, pak začal foukat místy ledovej vítr
Jo jo, Křemýlek a Mobby Dick alias Dorota
Jinak tetka, poctivě jsme dohlíželi na táborák, aby od něj v noci něco nechytlo, kontrolovali jsme to do ranních hodin. U toho jsme prováděli tajný noční výcvik a různé bojové hry
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 16:55
- Nahlásit
Nikita
poctivě jsme dohlíželi na táborák, aby od něj v noci něco nechytlo, kontrolovali jsme to do ranních hodin.
No to jste dobre delali, na to hasici upozornovali vcera v tv i radiu opakovane, ze je potreba ohen sledovat nejlepe i po vyhasnuti..
U toho jsme prováděli tajný noční výcvik a různé bojové hry
No hlavne, ze jste se v paratku vratili vsichni ve zdravi domu...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 17:07 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Nikita
V Praze už mají evidentně vypráno, vyžehleno, odbahněné děti,.....
Jasne (to Ty asi taky ne? ). Ja mam vypranou jednu varku (asi z deseti )
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 17:09
- Nahlásit
Nikita
ad Inženýr - je vidět, že se najde i RTW co má vkus!
Xena ho noc predtim ucila chlastat cerveny s colou. Byl pod vlivem....
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 17:21
- Nahlásit
Petra_ruza
Já dojela dýl než vy, ale taky se cosi pere
Ing pod vlivem rozhodně nebyl, Xena ho chlastat neučila, není blbá, aby ho to naučila a pak zbylo o to míň na ni! I tak bylo málo coly a musela pít samotný červený
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2007 17:29
- Nahlásit
Nikita
Xena ho chlastat neučila
Ale jooo, dyk moje mimi nejdriv nechtelo, ale ona ho porad premlouvala, az by mu to taky zachutnalo.
Sem se Ti docela dlouho lepila na zada, az jsem Te u toho semaforu pred Pelhrimovem, jak je to tam zuzeny nadobrou ztratila. V kolik jsi dorazila? Uz peru druhou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:31
- Nahlásit
Krasny den vinsuju.
Fcera jsme napousteli nas "kachni" bazenek. Holky si to nalezite uzivaly..
Kalliope
házim mu tam jeho oblíbenou hračku, pač buřty na lodičkách se neosvědčily,
Tak burty na lodickach bych chtela videt...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:41
- Nahlásit
Fifi
Tak burty na lodickach bych chtela videt
ha ha vtipnééé. Zoufalec vyzkouší naprosto všechno
Jinak ostatním gratuluji k návratu !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 10:47
- Nahlásit
Kalliope
Zoufalec vyzkouší naprosto všechno
Sim te, a z ceho ty lodicky byly? To sis je vyrezavala z kury? Skoda, zes to nenafotila...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:37
- Nahlásit
Fifi
a z ceho ty lodicky byly?
Mne napadly papirovy, ale nebylo mi jasny, jak by ty burty unesly...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
Kalliope
Tak buřty na lodičkách jsem přehlédla, to NEMÁ CHYBU, snažím se to představit a už mám křeč v bránici
Petra_ruza
Jinak já jsem s pračkama pozadu, nějak se mi ta mrcha sekla a odmítá pracovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 12:44
- Nahlásit
Petra_ruza
Papirovy jsem z duvodu promaceni a utopeni "navnady" vyloucila ihned...
Nikita
nějak se mi ta mrcha sekla a odmítá pracovat
Ucpana bahnem... chudinka..
A ze by jsme zdolali prave Osmitisicovku???
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:06
- Nahlásit
Nikita
vy se jako smějete jo, asi jste neměli nikdy doma poseru, ale tonoucí se stébla chytá!
A pro zvědavce: ty lodičky byly z kůry, na tom přivázanej provázek a na palubě byly buřtíci
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 13:57 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Nikita
Mně v ní (v pracce) taky nejak rachta, ale nenechavam se odradit a cpu tam sestou varku. Jen nevim, kam to budu veset...
Mycka si sve taky uz odpracovala a ted budu muset taky zacit rucickama . Jinak ja jsem vcera zvadla po sesty hodine vecer a skoro nonstop jsem spala do pul devaty (rano)...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:21
- Nahlásit
Kalliope
vy se jako smějete jo
To teda jo
Ale Nera mi do vody taky nechtěla, jen co stačila, lítala po břehu a řvala jak tygr, když Dina plavala pro klacky. Až tam jednou sklouzla ze strmého břehu přímo do hluboké vody, při té příležitosti zjistila, že umí plavat (mně to nevěřila, když jsem jí to celou dobu tvrdila) a pak nastaly opačné problémy, a to vylovit ji z vody
Petra_ruza
ted budu muset taky zacit rucickama
Což o nádobí, to mi mýt ručičkama nevadí, my ani myčku nemáme. Ale prát v neckách teda odmítám
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:41
- Nahlásit
Nikita
při té příležitosti zjistila, že umí plavat
Zazila jsem psa (ne muj, ja jsem vzdycky mela "kachny"), ktery plavat neumel. Byl kolmo ve vode a strasne cakal prednima.
Ale prát v neckách teda odmítám
To se nedivim, ale ja myslela, jakoze rucickama budu muset taky trochu doma vysmejcit. To za mne zadna ...cka neudela.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
Nikita
no, to bude asi náš případ, řve, naříká, vzteká se, kňučí, víc jak po hřbet tam ale nevleze, ani na buřtíky v lodičkách, ani na mě. Přitom by plavání potřeboval jak sůl, nemá kondičku a je samý sádlo a na klouby je tohle nejlepší, no nic. Už jsem se smířila s tím, že máme neplavce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 15:54
- Nahlásit
Petra_ruza
Byl kolmo ve vode a strasne cakal prednima.
Styl zednicka lzice? taky par takovych znam, ale casem si styl vytribili...
Kalliope
Přitom by plavání potřeboval jak sůl, nemá kondičku a je samý sádlo
Nepomlouvej Pidalku, na fotce jako Sádloň nevypada!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:04
- Nahlásit
Fifi
Styl zednicka lzice?
Letos mel Ingousek stejny styl. Po zime trosku narostl a musel vic maknout nez loni, kdy plaval jak kolesovej parnicek. Bali jsme se, ze pro nej budem muset skocil, ale nastesti to zvladnul.
Na VV to bylo super – az na to vstavani. V 8 na stopu, v 10 poslusnost, pak cely den pohodicka, prochazky, obedy apod. Nam nechtela Kiki spat,takze jsme to meli trosku tezsi. Kolem 18. hod. dvoukolova obrana. Vecer taboracek. Po pulnoci, az ty slabsi jedinci odpadli (velka vetsina), tak jsme meli "tajny" nocni vycvik s Nikitou. Jednu noc jsme to tahli az do 5 do rana a Ingousek od pulnoci behal s Xenou. Druhy den byl totalne vyrizenej. Dospava to jeste ted. Normalne ho Vlada vyhazuje v 7.30 rano ven s plnou miskou, ale dneska se radsi prisel schovat ke mne do postele a ven sel az o dve hodiny pozdeji.
|
Sigi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:06
- Nahlásit
Mycka si sve taky uz odpracovala a ted budu muset taky zacit rucickama . Jinak ja jsem vcera zvadla po sesty hodine vecer a skoro nonstop jsem spala do pul devaty (rano)...
Ahojky, to spaní Ti závidím. Já jsem pustil Irisku do výběhu, vybalil tuny špinavejch věcí (naštěstí se o vyprání stará Andrejka) a už tam na mě čekal znamej s rozbytým PC. Potom jsem přečetl snad 150 mailů z práce a najednou bylo půl dvanáctý a do rachoty jsem musel vstávat v půl šestý. Co mě ale potěšilo, byla postel a teploučko. To spaní na podlaze a v mrazu mi vůbec nechybí.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2007 16:09
- Nahlásit
Petra_ruza
No muselo tam byt bajecne, bohapuste zavidim, priznavam..
A taky po VV ci LVT mivam misto psu zdechliny, co se plouzi jeste x dni a dospavaji deficit...
|