| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:02
- Nahlásit
Zdarek, prave jsme se vratili z nadhernyho vyletu z Prachovskych skal. Psu i lidi docela dost, ale krasave jsme se vyprochazkovali, fenule skakaly jak kamzici.
A tim kousanim uz to Pavka krasne vysvetlila. Jinak - mne se nejvic libilo asi kousani Hádese a Vašona. Jen me prekvapilo, ze ve trojkach krom jednoho psa zadnej neobehnul vsechny makety!
A vystava - no to muselo byt zajimavy...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:15
- Nahlásit
Pavka
tak to je tvrdé....
Fifi
Vítej zpět
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
Petra_ruza
Již zapsáno.
A o fotky mám zájem...posílej hezké fotky jakéhokoli psa do databáze. dekuji
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:24
- Nahlásit
Kristýna
Díky.
Zes to nenapsala driv. Ted jsem naposilala spoustu fotek p. Smejkalove k vystave. Mohla jsem to posilat rovnou. Ale dobra, preposlu Ti ty mejly taky...
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:43
- Nahlásit
Petra_ruza
Děkuju moc.již je to uloženo
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 19:01
- Nahlásit
Naše déčka na sluníčku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 19:17
- Nahlásit
ati
Netyrej me takovyma fotkama!!!
|
ati
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 19:34
- Nahlásit
Fifi
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2007 21:11
- Nahlásit
ati
Závidím Ti!!!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 07:19
- Nahlásit
Dobre ranko vsem ve spolek, to byl zas vikend
so-RTW CUP, ne- VS Roudnice, Po-cvicak Nemosice - a to nejpodstatnejsi - Varecek uz zase cvici a kouse
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:34
- Nahlásit
J_J
Tak to jsi mel vikend plny dojmu! Co vyberak?
Tak Varonovi prospela jitrocelova kura?
Ten muj hajzlik by taky kousal – ale do psu. Asi zblbnul...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:37
- Nahlásit
Petra_ruza
AHoj, ho budu rada, kdyz posles foto.
No lepsi znamku asi ani sourozenci Kerky nemohli dostat. Kdyz maji 10 mesicu. A musi jit do tridy kde muzou byt az 18mesicu stari psi. V tehle konkurenci nemaji moc sanci uspet. Proto jsem s Kerkou nikam nesla a pujdu az nekdy na podzim nebo v zime.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:47
- Nahlásit
Kerunka
Ahoj!
Fotky jsem posilala p. Smejkalove a ona je priradila k vysledkovce. Takze tam se na ne muzes podivat. Ja nemam primo Tvoji adresu. Nebo to muzu poslat na info dagrij?
Myslim, ze nejvetsi jejich minus bylo, ze byly strasne hubeny. Kerku jsem v nich vubec nepoznavala – jsem zvedava jak holka vyrostla...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 12:57
- Nahlásit
Petra_ruza
Hmmm tak jsem se divala a rekla bych ze Kerka je teda hezci. Taky neni tlusta, ale asi ma vetsi zatez nez feny Prikryla, takze je vice osvalena.
No vyrostla dost, v kohoutku je skoro jako Varek s Gredem, ale je drobna no, ma 34kg, hold 10 mesicni fenulka
My se na Inga taky tesime, az ho Kerka prozene, neb ta jeji naruzivost a energicnost, jak jsi ji videla naposled, je v ni porad ..................
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:07
- Nahlásit
Kerunka
Lehce jsem to naznacila – to ze je Kerunka urcite hezci. Aspon podle poslednich fotek, ktere jsem videla. Kerkou se Ingous urcite necha rad prohnat, ale s Varonem nebo jinym vyrostkem se asi uz moc kamaradit nebude...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:22
- Nahlásit
Kerunka
Kerka hubená není, je podle mého na svůj věk akorát. Teda ne že bych byla expert na RTW
Petra_ruza
Fousatka smí Inga taky prohnat???
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:32
- Nahlásit
Nikita
NO ve vystavni kondici taky neni, proto jsme se na zadnou vystavu nehrnuli ted cvicime, proto chci aby byla stihla a lehka
|
ati
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:34
- Nahlásit
Kerunka
tak jsem taky omrkla sestřičky,jsou to takoví dobrmánci nohatí,bez hrudníčku,maj ploché čelo a velká ušiska ,asi jsi šáhla po tom nejlepším
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
varek je taky "nohatej" a mne vcera malem prerazil nohy, do mne vrazil zezadu a ja mam na kolene silnicni lisej...roztrhl mi HST kalhoty a koleno a jeste vecer jsem vydloubaval i z dlane kaminek
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:44
- Nahlásit
ati
Taky si myslim, ze mela Iva stastnou ruku.
Nikita
Fousatka smí Inga taky prohnat???
...si pis! Jen houst, at mazanek prijde na jiny myslenky...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:47
- Nahlásit
J_J
Pri ty predstave mi pocukavaji koutky...
Davca se me ptal, proc se rehtam...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:49
- Nahlásit
Kerunka
ve vystavni kondici taky neni, proto jsme se na zadnou vystavu nehrnuli
Máš recht, já osobně soutěže typu HMIZZ nevyhledávám. Mimoto fousy se musí upravovat a těžko říct, kdo z nás má k této proceduře větčí odpor...
Potřebovaly bychom doma tetičku Fifi, to bychom byly nejkrásnější
Petra_ruza
Jen houst, at mazanek prijde na jiny myslenky...
Jéééé tak to my ho proženeme, huž se těšíme, Xeňátko rádo kutálí pejsky
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 13:56
- Nahlásit
Petra_ruza no myslim ze soused co to videl asi take mel co delat aby se nesmal ale mne tedy do smichu rozhodne nebylo..bych nerekl jak je ta zem tvrda, zvlast kdyz tam je sterk o zrnitosti 0,5-1cm
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:00
- Nahlásit
J_J
Sorry, ale nejde to...
To sis zmeril kaminek z dlane?
Já už jsem zažila karamboly s Ingousem taky. Z toho dva na cvicaku, kde me videlo spoustu lidi. Musela jsem se sama sobe taky smat pri predstave, jak jsem vypadala.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:33
- Nahlásit
Petra_ruza
Ten muj hajzlik by taky kousal – ale do psu
Tak už vám taky blbne ?? To je mi líto , hlavně mu to nepovolujte, ať nedopadnete jak my.
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:39
- Nahlásit
Petra_ruza
No uvidíme, zda jsem s Kerkou správně šáhla, nebudu říkat HOP ..........
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:44
- Nahlásit
Kalliope
To vis, ze mu to netoleruju, ale on je naprosto splachovaci. Cerno pred ocima...
Na cvicaku, kdyz ho vyndavam z kotce, tak se chova jak magor. Ma tam dva "oblibence" – 6 letyho RTW a asi 5 letyho pitbula – maji se kluci "radi". Pritom s tim rotvikem to vzniklo nahodou. Dvakrat se nam stalo, ze ten pes byl privazany a reagoval na figuranta, ktery ale kamsi odchazel a my jsme stali mezi nima. Ingous si to jeho stekani spatne vylozil a od ty doby ho nesnasi. A ten pes nesnasi i me – vrci na me z kotce i kdyz jdu bez Inga .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:49
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak pevny nervy. To je radost, takovej pubertacek..
NikitaPotřebovaly bychom doma tetičku Fifi, to bychom byly nejkrásnější
Fousy ti oskubu kdekoliv, na to me doma nepotrebujes...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:49
- Nahlásit
Kerunka
Uvidis jeste, jak dozraje. Nemas nejakou soucasnou fotku?
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2007 14:53
- Nahlásit
Fifi
Diky. To budu potrebovat.
Vcera mel zatmeni, kdyz jsme prochazeli kolem postarsi obtloustly ovcandy, ktera si tak sedela a vubec si nas nevsimala... To byly zvuky co se z nej linuly. Urcite by v tom afektu ani nestacil zjistit, ze to je cuba. (on ho chvili predtim nakrknul takovy velky krizeny vejrostek, kterej si "dovolil" kolem nas projit)...
|