| Autor |
Zpráva |
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:06
- Nahlásit
Petra_ruza
jj, tak to tě chápu, když byl Píďa malej (cca 4 měsíce a to vypadal jak houžvička, ne jako ti vaši ) tak si ho hladila jedna paní s malou holčičkou, rozplívaly se nad ním a když se zeptala co je to za plemeno a já jí na to řekla, no mohl by z toho být rotvajler, tak zbledla, sebrala dcerku a dekovaly se pryč ještě s prupovídkou, že jsem fakt odvážná, že mě ten pes sežere a měl by nosit náhubek
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:08
- Nahlásit
Fifi
myslíš, že ohledně rvavosti s cizími pejsky jsou na tom fenky RTW líp?? Jako, že je tak snadno cizák nevyprovokuje nebo tak, jasan, že dost psů jsou flegmouši, ale spíš se setkávám s tím, že se rvou psi víc než-li fenky, já totiž původně chtěla fenu, tak třeba do budoucna
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:09
- Nahlásit
Kalliope
když mu dám maso z králíka, tak mi je bude chodit dávit
Mozna mu taky narostou dlouhy usi.
Takze by to mel byt vegetarian? Aby Ti nahodou nenapadal kravy, prasata, slepice,...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:10
- Nahlásit
Kalliope
ja se s tim, ze muj pes je zabijak setkala taky hodne krat pritom Gred vleze na klin kazdemu.
Taky me ho napadl nekolikrat cizi cokl co byl navolno, muj na voditku a zprdunk jsem dostala ja, ze nemame nahubek, atd.
A reagovat na debily, kteri se me ptaji "A to se tech svych psu nebojis.... " uz me taky nebavi. Proste debilovi nic nevysvetlis, je lepsi se sebrat a nebavit se.
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:11
- Nahlásit
Petra_ruza
jj, ale to jsou takový neškodný vesnický tlachy Aspoň nějaký zpestření mezi tím výčtem výčitek, jedni sousedi mě dokonce přestali zdravit, protože jsme si pořídili takovýho zabijáka ... lidi jsou divní, fakt. Přitom se chovám zodpovědně, do lesa jen na stopovačce a s náhubkem, ve městě jen s vodítkem a s náhubkem ..no jo, člověk se holt nezavděčí všem
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:12 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Kerunka
"A to se tech svych psu nebojis"
ANO, tak to je přesně ONO! To se ho nebojíte?? Však vy jednou uvidíte.
A pak taky moje mamka: "Ty Lenko von na mě tak nějak divně kouká, jako kdyby mě chtěl zabít..."
Bodejť by ne, když má v ruce buřta
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:15 - Změnil/a: Kerunka
- Nahlásit
Kalliope
Musis se nad tim povznest.
Vem si treba manjitele pitu a amstafu, apod. jejich psi jsou sporfanovani jeste vic. Byt jsou to mnohdy hodni psi, tak jsou predem odsouzeni.
Ale labrador je kazdy hodny k nam na cvicak ted chodi 5 mesicni stene labradora a natvrdo vyjizdi po majitelce- asi tam zavolam NOVU
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Kalliope
myslíš, že ohledně rvavosti s cizími pejsky jsou na tom fenky RTW líp?
Mam porovnani, opravdu mi fenky rtw prijdou min startovaci, co se rvacek tyka, nemusi si zase az tolik honit ego. Hlavne, kdyz nemaji z mladi nejakou spatnou zkusenost, je to s nima oproti namachrovanym rtw samcum dost v pohode. Zalezi samozrejme na individualite feny i psovoda, ale me proste prijdou ovladatelnejsi, neprudi atd. Ale taky feny nenechavam si hrat s kazdym psem, proste se snazim vyhnout spatny zkusenosti s ostatnima psama.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Kalliope
Bodejť by ne, když má v ruce buřta
Ja se s takovymi recmi nesetkavam – jako jestli se nebojim, ze mě nebo nekomu neco udela.
Spis me stvou lidi, co si nejsou schopni chytit svyho psa, kdyz vidi, ze je nablizku nekdo dalsi se psem. Na tom preci nezalezi, jestli se ten muj pere nebo ne, ale vim ja, jestli se ten druhej taky nepere? Lidska blbost je vecna...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
Fifi
Presne
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:21
- Nahlásit
Petra_ruza
Jenze kdyby se ti lidi alespon omluvili a priznali chybu, jenze oni jeste zjebou tebe
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:22
- Nahlásit
Kerunka
Vem si treba manjitele pitu a amstafu, apod. jejich psi jsou sporfanovani jeste vic. Byt jsou to mnohdy hodni psi, tak jsou prdem odsouzeni.
Ty ses tak rozohnila, zes tam nasekala tolik preklepu...
Ale mas pravdu. Pitbulka nam pred rokem zemrela. Pravda – byla to "svine", ale jen na to, co chodilo po ctyrech. K lidem byla zlata. Pro novinare je kazdej vorech, co napadne bezbranneho chodce, krvelacny pitbul...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:25
- Nahlásit
Kerunka
jenze oni jeste zjebou tebe
Já vím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:26
- Nahlásit
Kerunka
"A to se tech svych psu nebojis.... "
To mame, kdykoliv sem prijedou nasi na navstevu... "oni vas jednou sezerou"... Pritom na moji 96 letou babicku jsou holky jak vymeneny, nehamtaji po ni, chodi se s ni jemne mazlit, davaji pozor, kdyz babca nekam tape...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:26
- Nahlásit
Petra_ruza
jééééééééé jsem si ani nevsimla, jen toho prdem, a to jsem opravila
No sak tak jsem to myslela, kdyz se nekde porvou psi mezi sebou, to TV neresi, jen utok na cloveka. A k lidem je prevazna cast psu hodna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:29
- Nahlásit
Kalliope
pak taky že prej, když mu dám maso z králíka, tak mi je bude chodit dávit
Hele, perdelka nikdy maso z kralika nedostala, a stejne mi probourala kralikarnu... Ze by chyba v Matrixu?
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:29 - Změnil/a: Kerunka
- Nahlásit
Fifi
To Gredik zase miluje vozičkáře, neb mam kamaradku na voziku, kterou Gred miluje. A jakmile nekde vidi vozickare, tak knuci a chce za nim jit a kdyby mohl, tak mu vleze az na hlavu a oblize.
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:30
- Nahlásit
Fifi
Nebo treba nekde vdechla kralici chlup to vis to pro ten zabijacky pud mnohdy staci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:34
- Nahlásit
Kerunka
Babicka je vzhledem ke svy pokrocily dysplazce taky obcas na voziku, jinak s berlama. At vozik ci berle, proste fenule maji "uctu ke stari" a opravdu jsou jak canisterapeutky v danou chvili. Je to krasny, kdyz ty delovy rotvajleri koule presne vedi, kdy maji zmirnit a kdy se chovat slusne...
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:34
- Nahlásit
Kerunka
To Gredik zase miluje vozičkáře
Ja mam to samy s kocarkama. Ale vysvetluj, ze ta zabahnena uslintana palice se jde na jeji mimi jen podivat!
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:04
- Nahlásit
Fifi
Petra_ruza
nojo a proto je mame- pro to jak jsou uzasní
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:22
- Nahlásit
Fifi
At vozik ci berle, proste fenule maji "uctu ke stari" a opravdu jsou jak canisterapeutky
Hmmm Xeňátko potkalo tuhle babičku o berlích na zápraží (babi šla kontrolovat, jestli dobře ryju na zahrádce), zvědavě a něžně povyskočila a babičku jsem následně seškrabávala z náspe.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:37
- Nahlásit
Nikita
Njn, ale rec byla o rozvaznych rtw, nikoliv o strelenych fousech...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:53 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
to mě Píďa překvapil, je to takovej hrom do police, běží kolem mě a dost časo to nevybere a tak do mě vrazí, že mám co dělat, abych se neskácela, a tuhe přijel Víťákův taťka z nemocnice se zlomenou nohou a s berlema, tak si říkám, jéžiš to bude něco, ale on ne, byl takovej opatrnej a něžnej, hodňoučkej
Ale Vítkův táta má takový dětinský nápady (asi na něj leze senilita nebo co), že do něj furt těma berlema šťouchá a ťuká mu do hlavy, já se vůbec divim, že při tom všem co tomu psovi dělá (a to zdaleka nevim o všem), je ještě Píďa relativně v normálu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 15:55
- Nahlásit
Kerunka
To Gredik zase miluje vozičkáře...jakmile nekde vidi vozickare, tak knuci a chce za nim jit a kdyby mohl, tak mu vleze az na hlavu a oblize
to je roztomilý
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:12
- Nahlásit
Kalliope
že do něj furt těma berlema šťouchá a ťuká mu do hlavy
To bych ho hnala... a co naprah na obrane – v pohode?
Ty starci maji vubec napady: mama tuhle prisla, ze ma Ingous neco cervenyho nateklyho v tlame a že se na to nemohla podivat, protoze si nenecha sahnout do tlamy. No bodejd – dyk s tim uz 4 mesice bojujem! Od posledni vystavy, kde mi ho rozhodci totalne psychicky polozil , kdyz chtel videt asi 5x zuby, protoze 7m steneti nevidel jednicku... Nakonec se ukazalo, že to byl kousicek cervenyho hadru, ktery mel narazeny na predni zuby.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:18
- Nahlásit
fotograf nic moc,ale aspon něco
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:23
- Nahlásit
Petra_ruza
my obrany neděláme (takže v podstatě nevim co je nápřah ), v Kardašce jsme je dělali asi po půl roce, já totož furt tápu, zdálo se mi, že pes ani tak nejde po tom peškovi jako po figurantovi, tak jsme to přestali dělat, taky z toho důvodu, že my jsme na cvičáku figuranta neměli a nejsem tak znalá kynologickýho pozadí abych jezdila po kraji za figurantama, ale teď tuhle neděli si nechám poradit - protože na našem cvičáku opět obrany začínají, tak uvidím, ať mi poradí zkušenější, jestli je pes takovej nervák jakýho z něj dělám. Uvidíme, řekl slepej a šláp do ...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:24
- Nahlásit
ati
Krásný miminka !!!
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 16:27
- Nahlásit