| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2007 22:05
- Nahlásit
J_J
myslis jako pred kazdym zakusem?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 07:42 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
Petra_ruza jj presne...musi si stekanim o zakus "rict", a to ne tak ze dvakrat udela blaf blaf
zaroven ale po zakusu vyzadujem klid psa.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:03
- Nahlásit
J_J
Tak to me se pekelne soustredi – ani nemrka, ale kdyz chceme aby zastekal pred zakusem, tak zasteka. Ale cilene to takhle nedelame.
A jak Ti kouse? A na co?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:05
- Nahlásit
Petra_ruza
na co? na co? no přece na buřta
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:45 - Změnil/a: Kerunka
- Nahlásit
Ahoj, jelikoz jsem nejak zapomnela heslo u nicku Elen, tak jsem se nove registrovala. Nejspis me vsichni poznate
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:47
- Nahlásit
Petra_ruza
jinak my kousem na klinak a makety taky jeste nedelame. Keri je ale o 2 mesice mladsi nez Ing.
Jo a uz se na nej tesi- na ženicha :-D
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:54
- Nahlásit
ati
To by se mohl Vladik urazit!
Kerunka
To víš, že jsme Tě poznali! Já se taky moc těším. Ingouš by si jako ženich nechal hned říct! S ním to jaro cloumá. V neděli to mj. zkoušel na mně, na Hanku Touškovou a na každou fenku v dosahu...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:57
- Nahlásit
Petra_ruza
no tak v nedeli by byla asi i Kerka povolna, neb zrovna doharala nastesti pred VV
stejne tak Ema
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 10:58 - Změnil/a: crazy_horse
- Nahlásit
Petra_ruza
ati
Ženský zatrolený, to je humoru na můj účet zasejc
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:09
- Nahlásit
Petra_ruza
kouseme na klin, jinak zatim to je takove....no jeste nekoordinuje pohyby tak jak by mel a obcas neodhadne odskok...ale do couvacky chodi docela slusne.
jinak delame "klasicky pressing"...pes je v klidu, "na povel" ho hecnu a on musi "rvat" a pak kousne...potahani. klidek...pohlazeni..zase potahani - klidek - fik odstoupi..pes jeste drzi..pak pusti a je v klidu, chytnu za postroj a nadrazdim na dalsi....
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:13
- Nahlásit
KerunkaJ_J
Taky kousem na klinak. Jsem na vas za mesic zvedava. Hanka se s námi přivítala slovy: "co to tu mate za slona". Tak jsem zvedava, jaky telatka jsou z tech vasich miminek, ktery pamatuju...
crazy_horse
Ati tak pekne nahrala...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:21
- Nahlásit
Petra_ruza
No Kerka je vysoka, ale zatim drobna, ma jen 34kg.
Je to takova modelka
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:25 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Kerunka
Aspon se s ni tak nenarves. Ingous ma 47 kg.
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 11:38
- Nahlásit
Petra_ruza
jo ja si ho dovedu predstavit, Varon je taky mohutny a pritom neni tlusty.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:00
- Nahlásit
Petra_ruza ja slysel jiny hodnoceni nez slon - doneslo se mi, ze to je takovy "konik" (ze by "crazy" ? )
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:12
- Nahlásit
J_J
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:14
- Nahlásit
Kerunka
Jsou to prostě pořádný kluci...
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 12:29
- Nahlásit
Petra_ruza
Tak to ma byt, tak je to spravne
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:03
- Nahlásit
J_J
A uz se Ti ten vejrostek pere? Me zacal minuly mesic. Do te doby, kdyz na nej nejaky pes zavrcel, vzdycky plakal a schovaval se za mne. Pak se na nej vrhnul 18m dobrman a to si libit uz nenechal. Od ty doby je jak utrzenen... Doufala jsem, ze to bez prani vydrzi dyl...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:03 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Kerunka
No Kerka je vysoka, ale zatim drobna, ma jen 34kg
Varon je taky mohutny a pritom neni tlusty
Petra_ruza
Ingous ma 47 kg
HELE, nemachrujte tady na mě, my s Píďou jsme atleti, vážíme ve 2 letech a čtvrt 45 kilo - a ty svaly ... ty taky jednou budou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:10
- Nahlásit
Kalliope
Měla jsem ho na vodítku a řítil se k nám berňák navolno s ne zcela přátelskými úmysly - snažila jsem se jak to šlo, nejprve jsem byla vražedně odhodlaná svýho psa bránit do poslední kapky krve, pak jsem to ale záhy přehodnotila na pouhé odtržení psů od sebe, nechápu jak se moje hlava dostala mezi dvě rozevřený tlamy 50 kilových psů, no nakonec to dopadlo dobře, jen se bojím aby to Píďovi nezachutnalo
Prosim te, a co delal panicek toho bernaka? Chytal nekde lelky a ne svyho psa? Jeste, ze nejsi pohlodana...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:14
- Nahlásit
Petra_ruza
My jsme sli nedavno na vylet, stradujeme si to po "cizi" vesnici, z dokoran otevrenych vrat vylitnula ovcanda a davaj na Amynu ve zlym. Jeste ze je Amyna takova "trubka", vyckava nejdriv, co udelame my, takze ovcanda dostala jemnou kopacku - majitele na nas zirali a jeste meli blby kecy, ze ublizujeme jejich feeenecce. Magori...
Doufala jsem, ze to bez prani vydrzi dyl..
Nezavidim...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:36
- Nahlásit
Fifi
volal na svýho psa: "zůůůůstaň, já nemáám vodítko, tak zůůůůstaň slyšíš ...já nemám vodítko, haló..". No tak co na to mám říct, samozřejmě, že pes ho neposlechl, tak jsem dala Píďovi LEHNI, pak mi došlo, že by se nemohl bránit, tak jsem mu dala SEDNI, bohužel široko daleko nebylo nic za co bych ho mohla přivázat a postavit se před něj a mít tak volný obě ruce a druhýho psa případně odchytit,tak jak tam seděl tak jsem se postavila těsně před něj, berňák nás různě obíhal, tak jsem se točila podle něho s tim, že mě napadla taková kravina, že bych Píďu mohla zalehnout, aby se na něj ten druhej pes nedostal, no prosim tě to byl nápad století, opravdu, to víš že jsem ho neudržela, tak se servali, ale nebylo to nic vážnýho, každopádně teď mám strach, že se bude chtít rvát s každym psem, pač druhej den na cvičáku vychyloval i na psa, kterýho si normálně nevšímá, já už třičtvrtě roku řešim furt tu samou věc a bez výsledku, jsem neschopná
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
Fifi
jediný na co se zmohl bylo, že kopal do svýho psa, protože se asi bál tam sahat nebo co, ještě že já toho svýho měla na vodítku, to bych si od něj vyposlechla. Protože jednou nám zdrhnul Píďa (mimochodem bylo mu asi deset měsíců) na jejich pole a von pak chodil po návsi a říkal, ať s tim svým psem něco děláme, že je agresivní a že ho pokousal (ale on měl od začátku předsudky a přesvědčoval nás, že by náš pes měl po zahradě chodit s náhubkem aby mě nenapadl), přitom jeho dva psi ho neposlouchaj vůbec. Ale to víš, pan podnikatel, opravil si statek, pořídil ovce, koupil dva koně a dva berňáky a všude chodil a říkal jak jeden pes stál 45.000,-Kč. Ale že mu strhává srny a on s tim nic nedělá, tak to je O.K., ale můj, protože je černej, velkej a má kupírovanej ocas, tak je automaticky zabiják štve mě, a teď mě pro jistotu přehlíží, asi je mu to trapný
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:44
- Nahlásit
Petra_ruza no zatim musim zatukat....Var je jeste takovej blboun...takze to jde...jednou to na neho zkusil trosku Gred ale Var byl tak v soku ze ani nebroukl....
|
Kerunka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:48
- Nahlásit
Kalliope
s předsudky proti rtw nic nenadelaš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:48
- Nahlásit
Kalliope
To je jak detektivka.. že mě napadla taková kravina, že bych Píďu mohla zalehnout, aby se na něj ten druhej pes nedostal, no prosim tě to byl nápad století,
No to opravdu - ses sebevrah???
V takovym pripade - opravdu se tocit dle napadajicicho psa, svyho stahovat za sebe, nebat se pouzit nohou a vyhruzneho revu... Nemam podobny situace rada, ale nez nechat pesany servat, to si radsi ukopnu palec.
Panu podnikateli bych od plic neco nehezkyho rekla.
druhej den na cvičáku vychyloval i na psa, kterýho si normálně nevšímá, já už třičtvrtě roku řešim furt tu samou věc a bez výsledku, jsem neschopná
Pidalce se nedivim. Nejsi neschopna, jen vam na dvur lezou vetrelci a Pidu napadaji neovladatelni psi.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 13:59
- Nahlásit
Kalliope
Muj prvni rtw rvacky nevyvolaval, ale jak na nej nejakej pes zavrcel, tak nemel k "rane" daleko. Jednou se mi taky stalo, ze jsem sla s Benikem po chodniku a baba s biglem, o kterym sem vedela, ze neposlechne ani na slovo, tak sla do zeleniny a psovi dala venku "zustan" – haha. A to nas videla! Ja mela psa na voditku, takze kdyby chvilicku pockala, tak jsme v klidu prosli. Stalo, co jsem cekala. Bigl se pustil do Benika a ja debil jsem ho jeste vyvesila na obojku, ze ten kriplik do nej ze spodu beztresne kousal. Vyritila se na me majitelka spolu s prodavackou, nejaky zpusobem odlovila sveho psa a jeste mi obe nadavaly, ze muj pes mel mit kosik! Tak jsem ji rekla, ze priste sveho psa skrtit nebudu a ona si toho sveho seskrabne ze zeme... Jeste ted jsem nasr... a to je to spoustu let.
Proste ze sveho rotvajlera labradora neudelas!...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:01
- Nahlásit
Fifi
ale pořád mi přijde, že tohle nedělá ze strachu, kdyby jo, tak jsme snad ztracení případi. Jinak s tou rvačkou, já vůbec nevěděla co v tu chvíli dělat, zažila jsem to poprvý a za rychlost mých reakcí by se nemusil stydět ani slimák. Zkouším chodit teď častěji na cvičák, ale v podstatě je náš postup takový, že třeba nesnáší jednoho psa, tak chodime kolem něj, chválim ho když se chová O.K., trestám když ne (u něj je ale problém, že agrese vyvolá ještě větší agresy a já neumím najít ten střed), v podstatě za měsíc jsme v takové fázi, že to je jakž takž celkem jde, pak přijde druhý pes, kterýho nesnáší a postup stejnej, ale takhle to můžu dělat do nekonečna, tim, že si v rámci mezí zvykne na jednoho psa neznamená, že mi nevyjede po druhým. Ale nevzdávám to, pokaždý když machruje, dostane sprdunk, nikdy to nenechám být jen tak, ale nějak to pořád nefunguje...
A co jinak
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2007 14:03
- Nahlásit
Kerunka
s předsudky proti rtw nic nenadelaš
jo jo to máš pravdu, vy máte ale vychovaný pesany, my na tom musíme ještě pořádně zamakat, ale dávám si sakra pozor, aby se nic nestalo, až si někdy připadám jak psychicky nemocná, ale poslouchat rady typu, náhubek vždy a všude i v posteli, protože až psovi bude pět, tak tě napadne nebo dotazy, jestli už někoho zabil nebo aspoň pokousla Škoda mluvit. A pak taky že obrany u takovejhle psů vybudí agresivitu a jsou pak neovladatelní a pak taky že prej, když mu dám maso z králíka, tak mi je bude chodit dávit
|