| Autor |
Zpráva |
Baileys
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:36
- Nahlásit
A Vidrna tedy startoval??
No,já tomu kníračímu utrhávání dala název "kníračí syndrom"...
stává se to často než je to opravdu OK
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 22:40 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit
Baileys ja se z tebe picnu..vzdyt jsem to ted psal - zavodili dva. Vidrna ne, ten prijel jen zatrenovat
ad. "kniraci syndrom" - to myslis vazne? ze se casto utrhavaji?, to bych rekl ze je spis "boxeri" ti maji obcas problem, protoze jsou razantni a jak maji kratkou drzku tak maji obcas potize se zakusem
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 08:06
- Nahlásit
JJ
teď mě knírači ukamenují, co to nepřinají , to je jinak než u Boxerů,ti i kvůli té čelisti, u VK, když tedy jako kousat opravdu chtějí , tak než vyzrají a samozřejmě se to dobře natrénuje a nechá se jim čas, utrhávají se. Letí do toho jako šílenci a nestačí zavřít tlamu. Můj dojem, za ty léta je,že u těchto plemen(samozřejmě i jiných kousajících) je třeba dbát na sílu zákusu a né,že spadnou a až pak si dokousnou
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 08:14
- Nahlásit
Baileys proc by te ukamenovali za tvuj nazor?
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 10:54
- Nahlásit
Nazdárek,
tak jsme se úzpěšně vrátily z němec.
J_J
Nakonec to byl Max vom Türnleberg. Jeho majitel měl doma po něm dva psi a vypadaly moóóc dobře. Správný pošuci.
Kristýna
Taky bych se s kousáním maličko vrátila zpět. Plný zákus prostě musí mít. Zkuste peška nabo taky kůži. U kůže prostě musí držet, jinak se utrhne a není problém si pohlídat plný zákus.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 11:01
- Nahlásit
Pavka
Prvni krok je za vami, tak at to dopadne dobre!
My jsme zpet ze stopicky, venku je na loukach a polich plno vody, ale pocasi skorojarni.
Baileys
Jsem kdysi cvicivavala boxika bez PP, to byl spravnej magor. Pumelenice do rukavu, obcas tu hubu placatou nestihnul nejen zavrit, ale snad i otevrit. A nekolikrat se mu stalo, ze rukav drzel a mel pritom na spicaku nabodnutej svuj uslintanej horni pysk, i tak mu to bylo sumak... Takze pak jsem jen "vycvakla" pysk ze zubu a pokracovalo se..
|
ati
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 13:04
- Nahlásit
Pavka
super,gratuluji k sexíku
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:45
- Nahlásit
J_J
Ráda bych k Veronice jela, jenže každou středu, kdy je to asi nejprijatelnější, mám taneční...což nějak moc nejde dohromady
No a ZM bych zůstala nerada, ač to tak možná dopadne..
Jinak máte všichni nejspíš pravdu. V pátek jedeme do šenova, kde přijede Užičař, tak uvidíme, jak nás seřve on
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 16:59
- Nahlásit
Kristýna
Ty, ty , ty , já Ti dám středu!!!
ted už ve středy dlouho néé!!
Když se podíváš na naše www, vlevo je kalendářík a velmi snadno zjistíš, kde obrany-ty tě asi zajímají nejvíce, jsou
Tak a teď už to víš.
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 17:34
- Nahlásit
Baileys
Jo už jsem si toho všimla,ale nějak mi nedošlo, že už středy neplatí
Taky ještě musím vyřešit dopravový a peněžní problém asi zkásnu matku a v nejblížší době me tam uvidíte...dám vědět(vezmu asi nejakého kynologa s autem )
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 18:28
- Nahlásit
peníze tak moc neřeš, jen si myslím,že se začne kůží....
Hele po tomto víkendu:
řešíte s lidmi,se kterými koušete, také "nástup" na obranu???
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 20:20
- Nahlásit
Baileys
To je otázka na mě??
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:37
- Nahlásit
Néé
otázka byla všeobecně
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2007 21:44
- Nahlásit
Baileys
, Tak ja se ještě ozvu mailem ohledně těch obran.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 07:06
- Nahlásit
Baileys take moc nerozumim otazce, nicmene obrana jako takova by se mela brat komplexne - cili nejen vlastni kousani ale vse kolem, takze i to jak psa privedu na plac, jak ho odvedu, co pes dela po pusteni rukavu,pesku.....
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:55
- Nahlásit
J_J
přesně tohle myslím!!
řešíš tohle se všemi,co příjdou kousat??
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:11
- Nahlásit
Baileys
Podle mně by měl (a Ty bys měla jako trénýrka )
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
Já to píšu záměrně,protože já se právě tímto velmi zabývám , ale na tréninku v čechách,mně takhle psovodka překvapila, vůbec tuhle fázi nechápala...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:27
- Nahlásit
Baileys
asi jí to nikdo nikdy neřek...
A taky je to zřejmě podceňovaná část...
A do třetice - možná je více psovodů spokojeno a soustředěno, že pesa vůbec kouše...
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
No, já si to taky myslím,hlavně,když příjde jiný figurant,soustředí se zejména ,aby se zakousalo.
No právě,že by to jí niikdo neřekl,mě mate!! No škoda, fena by kousala,myslím,že v normě, ale měla by mít nástup a v tréninku radost a vítězství"ODCHO" z vykonané práce....
TERRI:
ty to tak nepociťuješ, u Tebe je to celé vypěstované od začátku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:55
- Nahlásit
Tak mam bryle zpet, ozivnuly. Za 3 stovky je mam narovnane, svarene.. A budu si je uz sakra hlidat!
Baileys
No právě,že by to jí niikdo neřekl,mě mate!! No škoda, fena by kousala,myslím,že v normě, ale měla by mít nástup a v tréninku radost a vítězství"ODCHO" z vykonané práce....
O kom je rec?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
Baileys
ty to tak nepociťuješ, u Tebe je to celé vypěstované
ale jestli si vzpomínáš,taky jsme to řešili - když jsem se ptala, jestli ho mám dráždit a nechat se dotáhnout až k fíkovi s tím, že štěňátko má radost. Stejně tak odchod - utíkááme s kořistí, paráda, držíme... atd.
A teď už "klid", spořádaně u nožičky, dojít na plac.. atd.
Fifi
O kom je rec
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:28
- Nahlásit
Terri
noo, to joo, a taky ale je jedinec a jedinec, atd, a taky nemůžeš každému něco překopat,protože na druhé straně ČR to vidíš jinak(i když jsem přesvědčená!,že se dělá velmi podobně, že v tom to není!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 14:32
- Nahlásit
Baileys
taky nemůžeš každému něco překopat,
To určitě ne.
Já to myslela všeobecně na Tvůj prvotní dotaz - kdy podle mně je i tohle součást obran a je třeba se tím zabývat.
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 15:01
- Nahlásit
Terri
počkám na "dohlížečku" dané psovodkyně, poněvadž jsem přesvědčená,že ona tento nácvik má!!!
Aspoň ten prvotní rozhodně, a v průběhu taky!!! , takže třeba se dopátréme proč....
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 16:32
- Nahlásit
Teda děvčata, tohle je pro mě vyšší dívčí
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 19:54
- Nahlásit
Baileys to je tezky, jsou psovodi a psovodi..nekteri stoji o radu, nekteri si z ni i neco vezmou a nekteri o to nestoji. neni to o tom ze se u nas"v CR" moc nedela... je to asi cvicak od cvicaku a jeste navic cvicici skupina od skupiny.....
ad. psovodkyne nechapala ...si take castokrat pripadam jako ze jsem z jine planety a mluvim naprosto nesrozumitelnym jazykem
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 20:19
- Nahlásit
J_J
jako ze jsem z jine planety a mluvim naprosto nesrozumitelnym jazykem
no ale občas to taky tak je to je hantýrka a my chudáci laici si musíme žádat ještě o překlad
|
Baileys
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 20:32 - Změnil/a: Baileys
- Nahlásit
ale v tomto případě mám pocit,že se JJ strefil!!!!
I když Terri rozumím, od toho je slušný-dobrý trenér, aby vysvětlil PROČ....
a taky musí vnímat pocity psovoda...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 21:13
- Nahlásit
Jinak jsem byl vcera kousat a dneska zase na stopicce a mozna zacnu byt alespon v necem trosku optimistou. stopa se pozvolna lepsi, posledni dve uz mel zajem a musim ho spis trosicku zacinat pribrzdovat aby moc nehnal a pak nezmatkoval.
No a venku uz je temer jaro nejen teplotama ale i klistaty, dnes jsem jedno Varonakovi tahal.
|