| Autor |
Zpráva |
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:20 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Nikita
Taky jsem brutální Nikita, ne?
Na tý fotce spíš brunátní ne?
|
ati
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:21
- Nahlásit
Petra_ruza
to je tím soustředěním
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 15:25
- Nahlásit
ati
aha
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 19:19
- Nahlásit
Náhodou soustředění je potřeba. Případnou brunátnost omluvte zimou, v neděli bylo sice sluníčko, ale sprostě ledově foukalo, mi málem upadly prstíky na pazourkách
Tady další soustředěná, kousací už vám sem žádnou nedám, když jste takoví!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 08:22
- Nahlásit
Dobre ranko preju
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 08:45
- Nahlásit
J_J
Nazdar Jiriku...kamarade
U nas v Praglu mame ranko dokonce i hezke..... Proste jaro jak malovane. Trosku se bojim, co si na nas pocasi schovava na prelom dubna a kvetna, obzvlast takhle na jihu cech
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 09:11
- Nahlásit
crazy_horse no ja doufam ze bude pekne i zitra..jedu kouknout na zavody...vcera rikali ze je prihlaseno 16psu do IPO3 a asi 20 do kategorii ZM-ZVV1...a je moznost prihlaseni i na miste...je to jen P-O tak jsem zvedav (pravda nejsou to rotici) ale treba se take nejaky ukaze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 18:02
- Nahlásit
Tak me mrchy cerny znicily brejle.. slepit nejdou. to bude v pondeli zazitek u Optika..
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 18:56
- Nahlásit
Fifi
Tak teď maj aspon slevu na obroucky tolik procent kolik Ti je let!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2007 19:18
- Nahlásit
Petra_ruza
Faakt? a kde? v kazdy optice? ja reklamy nejak nesleduju.. neco bych usetrila, ale spis doufam, ze mi je nejak zavari do jednoho kusu zase...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 14:13
- Nahlásit
Fifi
Hezký. Jak to pořídily? Nos vydržel?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 14:17
- Nahlásit
Nikita
Family joker perdel ukradnul ze stolku. Kremyl s Krysou se postarali o zbytek. A pak je zalehnula Tlusta Berta.. Kruta smrt bryli.
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 14:20
- Nahlásit
Fifi
pak je zalehnula Tlusta Berta
Tak to chápu, že to brejle nerozchodily
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
J_J
Hlásím poctivých a rovných 45kg Inga.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 15:25
- Nahlásit
Fifi
Myslim, ze Grand Optical (bez zaruky). U nas nejvic sleduje reklamy Kristynka (15m).
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2007 17:23
- Nahlásit
Petra_ruza
Dik, uvidim, co mi reknou v pondeli...
JInak jsem to uz dneska s Amynou nevydrzela, vzala kolobrndu a vyrazila, uz s ni sili vsichni certi... Byla jak silena, mezi zuby jsem si broukala "Spomal máš privysokú rýchlosť... " , oci plny bahna, a ona vysmata z pohybu... Akorat me teda vytocil jeden dedek, potkaly jsme ho na asfaltce, ja si Kremyla zastavila, cekam az dedek prejede.. a on - "to je rotvajler, ty sou nebezpecny, ten by mel mit kosik! " . Malem me trefilo, cuba v postroji, privazana ke kolobrnde, mimo civilizaci - a mela by mit kos. Blbec jeden.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 13:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Skokanka obecna.. Kremylkovata.
a Poslušnice ukrutna.. Kremylkovata.
|
Pavka
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 15:57
- Nahlásit
Fifi
Nazdárek, tak už konečně dnes v noci vyrážíme do němec za ženichem. Tak nám držte palečky.
|
ati
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:08
- Nahlásit
Pavka
je ahoj,tak at to dopadne dobře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 19:42
- Nahlásit
Pavka
Drzime packy i palce!!
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:46
- Nahlásit
Pavka a za kym? - samo take drzim palce at se zadari
|
Kristýna
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2007 20:54
- Nahlásit
Pavka
Budeme se s Barunkou modlit...
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 08:54
- Nahlásit
J_J
Zdar, jak bylo na zavodech? Jake byly dojmy a tak...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:29
- Nahlásit
crazy_horse ahojky, no zavody az na pocasi supeeer...asi 38zavodniku z toho 15 v IPO3...pravda rotici chybeli..teda byla tam jedna harava cubina v ZM - ani nevim kolikata skoncila jen ze mela 40bodu na obrane. jinak z exotu tam byli take dva dobrmani(ani jeden se nedostal ke kousani na IPO3 a oba vypadli uz pri vystekani) a pak dva VK - jeden skoncil 3ti v ZVV1 a druhy-teda druha skoncila na poslusnosti, kdyz odmitl aport pres prekazku a pak i prijit na povel.... nakonec se zmenil i rozhodci - takze IPO posuzoval Jansky...takze to zase vneslo vetsi prestiz cele akci... navic tam byl chvili i Hodek a spousta dalsich lidicek znamych z vyberaku atd...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:32
- Nahlásit
lidi tam pak jeste trenovali kousacky na Kubce a Faltyse..takze jsme tam koncili za tmy.
Pri tom trenovani po zavodech se mi tam docela libil pes VK - na knirace rychly pejsek - razantni zakusy...sice ne jeste uplne hotovy ale tak pekne kousaciho VK jsem u nas jeste nevidel.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 09:35
- Nahlásit
crazy_horse copak jste delali o vikendu vy? no ja se snad uz take dostanu s Varnakem na vahu...aby bylo srovnani
|
crazy_horse
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:21
- Nahlásit
J_J
No jako vzdycky. Petra v sobotu i nedeli na cvicaku, ja jsem se tam tentokrat nedostal. O nic jsem neprisel, vcera tam pry na kousani bylo spousta lidi na jedineho figuranta, pry jsem mu dost chybel
Jinak mazanek zacina rychle zjistovat, ze je vlastne docela velky, takze asi nema cenu delat porad hodneho joudu , kdyz se vlastne muze na ostatni psy docela vytahovat.
Sebevedomi "maleho" stenatka roste kosmickou rychlosti, snad to ukocirujeme na rozumne urovni. Zatim jsou to jen naznaky a snazime se ho krotit. Uvidime....
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:25
- Nahlásit
J_J
A co to byli za VK, víš?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2007 10:36 - Změnil/a: J_J
- Nahlásit