Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:14
- Nahlásit

Fifi
Jsem zapátrala a měla by to být Hanys Dobrá Trefa.

Pavka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:16
- Nahlásit

J_J
a je blázen do balonků? Jestli jó, tak se zkus vykašlat na pamlsky a dávej jenom balónek na konec. Třeba to pochopí, že na konci hra a půjde.
Teď máme na cvingru taky jednoho psa. Takovej dub. Pamlsky ho moc neberou i když má hlad a balónek jak kdy. U takovýho psa pak babo raď. Někdy taky pomůže pešek a nebo i figurant. Akorát musíš dávat bacha aby nenasál figuranta a hurá za ním.

Kristýna
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:17
- Nahlásit

J_J
Zatím ne,ale co by ji na tom mělo vadit-neříkám, že na Adama a já se koupat nebudu.
A nechci zkoušku dělat několikrát...to bych byla velká kráva

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:18
- Nahlásit

Pavka no kdyz ja se bojim aby moc netahl - nehnal na konec stopy

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:20
- Nahlásit

jsem daval pamlsky do slapot...

Pavka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:20
- Nahlásit

J_J
Na to přijde. Já jsem měla do roka po stopě odkrvenou ruku jak jsem brzdila a pak na to sama přišla a chodí pomalu. Na krátky stopě a když půjdeš hned za ním ho určitě zvládneš. Za zkoušku nic nedáš.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:21
- Nahlásit

J_J
Dolad si nejdriv vubec tu motivaci na stope.. a pak res, jestli bude tahnout nebo ne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:23
- Nahlásit

Pavka
Amyna je v tomhle zlata, ona chodi tak nejak rozvazne, neleti jak strelena.. Odmalinka. A vidis, mozna bych mela do nasich planu zahrnout i nejakou tu FPrdelce 1..

J_J
Člen
- Nahlásit

no ja jeste zkusim pres lepsi pamlsky dam mu sprotiky...a uvidim..po nich se normalne muze umlatit... (jinak jsem daval tvrdy syr, susene plice-pekne smradlave, parek..)

zatim nechci ani zkouset stopu pres "hlad"

Pavka
Člen
- Nahlásit

Jasně pamlsky do šlápot, ale pokud mu nic neříkají, tak ti asi moc nepomůžou. Jestli je vybírá, tak je to super, ale na konci musí být vždy!!! něco, co bude hoóódně chtít. Jinak ti v průběhu stopy může ztratit zájem (až se nažere).

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:24
- Nahlásit

Fifi no popravde on netahl nikdy, ani kdyz "chodil", ale pravda to by me asi moc netrapilo, to je o tom psa "vychodit"

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:25
- Nahlásit

Pavka jo to jo, na konec jsem daval zavrenou misku se zradlem, ale asi zkusim ten balon

Pavka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:28
- Nahlásit

Já jsem dávala i maso, ale po něm mě blbla, jak moc ho chtěla. Plíce asi taky nejsou moc dobrý. Myslím, že po nich bude mít brzo žízeň. Jsou hodně suchý. To je stejný s piškotama. Já ji taky někdy kupuju ty psí trdla (maso nebo salám nebo jak se tomu říká). Zkus taky různé velikosti jednotliných pamlsků. Když je dlouho vyhledává, tak to může vzdát.

Pavka
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:30
- Nahlásit

Jo a stím balonkem, nevzdávej to hned když ti to nepůjde. Zkusit znamená aspoň 10 stop. Musí si na změnu zvyknout.
Tak hodně trpělivosti a pro dnešek dobrou noc.

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:30
- Nahlásit

mozna v tom je "zakopanej pes", ja tak nejak pozoruju ze i na poslusnosti ztraci zajem o piskoty - nebo ho rychle zhltne a radsi jde po balonu, na poslusnosti mu uz skoro nic nedavam protoze mi prijde dravejsi do balonu....

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:32 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ja varim na stopu kureci jatra ci zaludky, nebo hovezi srdce, nebo vezmu syrovy drstky (davam jen obcas po stope, slapoty nedelame).. Neco "klouzavyho", co pes lehce spolkne a pritom mu to hoodne chutna. JJ, zkus nedavat jednotlivy pamlsky, ale treba po vic metrech hromadky - vetsi.. Proste zkousej, zkousej, zkousej. A ja na stopu nechodim obden, to si zkus taky u pubertacka pohlidat, abys ho frekvenci neznechutil.. A na konci mame samozrejme u hromady jidla pesouna kozenyho Gapayackyho k zabiti a zakousnuti..

J_J
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2007 21:40
- Nahlásit

zkusim..dekuju za rady

Kalliope
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 09:24
- Nahlásit

měli jsme to samý, dělala jsem mu kratší stopy, hodně srandy nakonec a po třech měsících se to tak nějak upravilo samo, ale je fakt, že místo kostiček párků jsem muzačala na stopy dávat tenký plátky junioru, a šlo mu to o něco líp, tzn., že se přestal motat na každý šlápotě a hledat zapadlou kostičku párku v trávě, ale u těch plátků šel tak nějak plynule, uvidíš, já si myslim, že si prostě jenom postavil hlavu, v podstatě nám ta puberta začala kolem 10. měsíce do 12. pak 3-4 měsíce klid a potom druhá fáze

Kristýna
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:24
- Nahlásit

Naši právě odjeli do maďarska a Barunka se až do neděle stehuje dovnitř

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:27
- Nahlásit

Tak jsem dneska vyfotila nase dva teple kocici bratry pri krmeni na pude. Perdel je rad prohani po dvorku.

Kristýna
No to mas teda veget! A co Bara, nemela po vcerejsku sranderu?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:29
- Nahlásit

Fifi
Kupodivu ne.Možná proto,že jsem ji preventivně dala černé uhlí

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:30
- Nahlásit

Kristýna
jsem ji preventivně dala černé uhlí
Mozna zbytecne..

J_J
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:48
- Nahlásit

fuuuuuuuuj uhli..si ho take dej - preventivne

Kristýna
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 13:54 - Změnil/a: Kristýna
- Nahlásit

J_J
Barunka ho má ráda!! Je sladké a ona ho jí i samotne...

Fifi
Chtěla jsme předejít jejímu pistění v půl jedné v noci a následnému průjmu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:06
- Nahlásit

Kristýna
A dneska dostane zase preventivni davku?

Kristýna
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:15
- Nahlásit

Fifi
Dneska už asi ne...

Nikita
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:35
- Nahlásit

Fifi
To jsou krááááásný kočičáci, já chci taky takového!!!

J_J
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:38
- Nahlásit

Nikita tak vyndej nejakou misku se zradlem pred barak a uvidis ze neco z vesnice dorazi

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:42
- Nahlásit

Nikita
Teple bratry nerozdelim, sezen si na vesnici svoje kote!

Nikita
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2007 14:42
- Nahlásit

J_J
Jasně, fousatky tu misku se žrádlem totiž budou poctivě obcházet a vůůůbec si z ní nevezmou

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání