| Autor |
Zpráva |
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 14:13
- Nahlásit
J_J
Já mám Gappaye taky leta a neděje se jim vůbec nic, přičemž údržba je z mé strany nulová. Kamarádce fena VK nedávno novej obranářskéj Gappayáckej postroj rozervala na pásky, vyrvala tu kůži hned z několika nýtů. A to dvakrát škubla...
|
Pastelka
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:02
- Nahlásit
Ono je to možná tím,že dřív se šili kvalitnější postroje...nebo co.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:14
- Nahlásit
no mozna jsou ted trosku horsi... nebo s tim nekteri neumi zachazet
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:40
- Nahlásit
Pastelka
Ona už má snad druhý postroj a pořád s tím má nějaké trable. Ten můj je jako nový, teď ho mám na třetím psu, nechápu.
J_J
Jak zacházet? Sorry, ale když pes dvakrát trhne a OBRANÁŘSKÝ postroj je na pásky, tak bych neviděla chybu na straně psovoda. Ta fena nemá ani 40kg, čekala bych, že to bude kalibrovaný na větší váhu a zátěž.
Když to dávala opravit do nějakého serdlářství nebo kam, pán prý nechápal, jak tam někdo může dát ty nýty, co tam byly, vůbec se nedivil, že to prasklo.
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2006 15:57
- Nahlásit
no jak rikam..ja na tom svem mel uz tri rtw...a i jsem pujcoval na taborech i psum nad 55kg...a je jak novy..(krom te bile barvy filcu)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:16
- Nahlásit
Kdepak vseci jste?? Uz jste si z toho vedra hodili masli na postroji od Gappaye ci Manmatu ci kyho vyra?
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:45
- Nahlásit
Fifi
Hlásím, že tu jsem. Na postroji se mašle háže blbě, to jedině na stopovačce, jenže pak by přišel nějakej blb a oběšence odříznul, čímž by šňůru zničil a TO TEDA NE!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 11:52
- Nahlásit
Nikita
Ja prijela z mesta, jsem uplne uvarena.. Malou odvezou nastesti az v podvecer, tak snad tu cestu zvladne...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:02
- Nahlásit
Fifi
už dneska večer ?? !!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:07
- Nahlásit
Kalliope
Tak tak...
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:31
- Nahlásit
Fifi
Uvařená?! Tady leje zle je, bouřka, mohli by vypnout proud v Jablonci, aby nešly pičítače a poslat nás domů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 12:48
- Nahlásit
Nikita
Se teda mate!!!!!!! U nas nekaplo uz asi 3 tejdny, at se jdou rosnickari bodnout!!! Ted mame asi 34 ve stinu, azuro a nehne se ni listecek..
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:16
- Nahlásit
u nas take ne...jen obcas kapne ze mne - kapka potu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 13:19
- Nahlásit
J_J
Ale urcite pilne dodrzujes pitny rezim, tak se nam snad neodparis...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:02
- Nahlásit
ajaj, tak už se to bouří i u nás, zatáhlo se, hromy blesky, za chvíli to vypukne !!!! bojim bojim ......
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:08
- Nahlásit
Tady už je po dešti, vzduch se hezky pročistil, byly jsme to s kolegyní testnout před barákem na rauchpauzu
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:36
- Nahlásit
tady je furt dusno k zalknutí, už taky sprchlo, ale že by se vzduch pročistil. Hehe, nedávno jsem tady naříkala, že už chci léto, no tak ho mám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 14:43
- Nahlásit
Nikita
Kalliope
Tak u nas se snazi mraky vyvolat pocit, ze by asi melo zaprset - mno, jsem skeptik... Obcas neco zlehka zahrmi, ale asi se nam to zase obloukem vyhne. Navic potrebuju jeste nafotit malou pred odjezdem...
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:15
- Nahlásit
je nam tu v praci uz take blikaji svetla
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:21
- Nahlásit
J_J
nam tu v praci uz take blikaji svetla
To si někdo hraje s jističem nebo jsou venku blesky?
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:32
- Nahlásit
no krasne blesky...jen nebyt v praci....
copak asi dela Varonek...ani nevim jak se na to bude tvarit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 15:50
- Nahlásit
Sice si to Pastelka precte asi az po dovoleny, ale at se vse vydari, blemcose a slintose jsou maly vyrizeny a provedeny.. Koukej se hned po prijezdu ozvat, jak jste se meli a hlavne jak Kyticka prezila odlouceni.. Papa...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2006 20:44
- Nahlásit
Taaak, a uz je pusto prazdno... Erdelatko odjelo... Ani se, potvora mala nevdecna, ve vratkach neohlidla a hrde odkracela stredem do ciziho vozidla... Tam pristala na kline novy panicky. Pry cestu zvlada naprosto v pohode.... A od tohoto dne jiz nebudu zatezovat rtw forum mym malym fousatkem....
|
J_J
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 07:19
- Nahlásit
Fifi
ale budes...vsak ti budou pravidelne informovat co jim rozkousalo atd
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:05
- Nahlásit
tady to teda dneska žije, no jo co chci, je pátek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 12:28
- Nahlásit
Kalliope
Ahoj.. Tak u nas konecne rano zaprselo!!!!
Agata chodi hledat malou, Amyk si zase nekde odrel hubu do krve.. To jsou veskere nase novinky..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:24
- Nahlásit
Fifi
Zdar teta, našla jsi nějaký terének na stopičky poblíž? Že by se dalo něco v neděli spáchat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:47
- Nahlásit
Nikita
Jo, nasla, uvidime, jaky bude pocasicko.. A taky, jak nam v nedeli bude..
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:49
- Nahlásit
Fifi
Jak by nám bylo jinak než úžasně?! Jo aha, myslela jsi tím přežraně, viď?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2006 13:52
- Nahlásit
Nikita
Skoro ses trefila... Micák uz pomalu taje....
|