Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / ROTVAJLER
<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 581 . 582 . >>
Autor Zpráva
Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 12:47
- Nahlásit

Fifi
Díkes!! Určo vyřídím! No jo, letí to letí! Kdy jde malá lotranda do světa? Nebude to už teď v půli července?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 12:49
- Nahlásit

Pastelka
Mala vyletava z hnizda ted ve ctvrtek... To bude smutek a zarmutek... Pusto, prazdno, zadny hlodani, trhani palcu u nohy, zakusy do lytek... Nejak si to neumim predstavit.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 12:58
- Nahlásit

Fifi
Tak to ti teda nezávidím...umím si to představit. Já bych bulela jako želva! Ale na druhou stranu si představ, jak se na ní v novém domově těší! Já se na Kytku těšila šíleně! Škrtala jsem si dny v kalendáři a hrozně se to vleklo....

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:05
- Nahlásit

Pastelka
Aale joo, to ja vim, ze se na ni nova rodinka tesi, ze se tam bude mit moc dobre, ceka ji tam i hodna starsi teta erdelka... ALe tim, ze byla jen jedna, tak je fakt takova vymazlena, kdyby tu radilo komando likvidatoru, clovek by si rad oddychnul. Kdyz ona je takova hodnoucka, roztomiloucka, atd.. Takze tim je to vsechno horsi. Panicek vyhrozuje Agate, ze ji sbali batuzek a pojede pryc ona, ze si malou nechame.. Taky ho nejak to prte chytlo u srdicka.. No rekni sama... Tomu neodola nikdo.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:16
- Nahlásit

Fifi
Jééé ta je parádní!!! A nejde si jí nechat?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:27
- Nahlásit

Pastelka
Slo by to, ale to by me uz odvezli ze 4 fen do Bohnic... Navic s Amykem me ceka dost prace, a nebudu si nechavat k rocni rtw zase stendo - bych to tu za par let mela jak domov duchodcu...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:37
- Nahlásit

Fifi
Já vím, je to těžký....za chvíli to ale přejde a navíc se na malou můžeš jet podívat, ne?
My tu teď měli od pátku do sobotního odpoledne návštěvu. Přijel bráška naší Kytice s majiteli. To bylo šaráda! Včera jsem jí ještě vytáhla na cvičák a to si měla vidět, jaká je z ní mrtvolka. Musím jí nechat dáchnout. Ve čtvrtek jde do hotelu a to si taky moc neodpočine. Aspoň zhubne. Je fakt, že mít dva a více psů lze až ve chvíli, kdy je jeden už větší a má zvládnutou poslušnost. Jak byli spolu, tak šlo všechno do kelu, byla z nich smečka a tak jsem jí včera musela trochu srovnat. Ale na cvičáku jsme byly pochválený!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 13:43
- Nahlásit

Pastelka
To jste sikulky My nikam ani moc nevylejzame.. Neprselo tu uz pekne dlouho a mozna by to Amyk zvladnul, ale me by na tom slunicku slehlo Jinak - aspon to vidis, co udela se psem smecka, Dorotka je hodna, ta je tak zalita v tuku, ze je nejposlusnejsi rtw pod sluncem, Agata jeste neni uplne ve forme po maly - mlaskaji ji porad jeste cecky o sebe, furt se rychleji unavi, zato Amyk je jak z divokejch vajec.. A k tyhle pubosce tedy stenatko opravdu radsi neee.
A kampak razite na dovcu?

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:03
- Nahlásit

Fifi
To jo, buď poslechli oba, nebo svorně dělali, že neví na koho to je. To by mě z nich trefilo! Jak pomoct čubě, aby jí líp splaskly cecky? Kytici to taky lehce visí a není to moc hezký, navíc vypadá tlustší než je. Jedeme do Bulharska autem na blind, ale když jsou tady takový vedra, tak se tolik netěším, navíc se mi nechce nechat tu mojí pusinku doma. Radši bych vejletila tady v naší zemičce.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:05
- Nahlásit

Fifi
A nebo bych strašně chtěla jet na LVT, ale to by ten můj neskousnul vůbec... To jedině až se jednou rozejdeme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:07
- Nahlásit

Pastelka
Noo, Agata ma omluvu, mala pirana si jeste obcas za den ucucava..
Ale jinak - co pomohlo Amyne po prvnim harani - to uz asi Kyticka vsechno ma - cili hodne pohybu, min zradla.. A kdyz tak ji vecer u TV na cecky hod uterku vymachanou v octovym nalevu, dobre se to zatahuje.. nebo jednoduse chladit..
Ad dovolena - tak se vyprdnete na nejaky Bulharos, a prijedte radsi za nama na tabor i s Kytickou!!! Bude se cvicit, koupat v Labi atd...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:09
- Nahlásit

Pastelka
Proc by to neskousnul????? Ho vem pekne s sebou, kdyz se bude nudit, tak mu nejake aktivity vymyslime.. Vzdyt vypada jako sympaticky clovek!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:16
- Nahlásit

Fifi
Jo dík za ten typ na obklady z octa.To jsem nevěděla. Má to pořád takový vytahaný, že vypadá jak po štěňatech. Pohybu má dost, žrádla míň. No jo, to on sympatický je, ale tolik psů pohromadě a tolik psích lidí by vážně nevydržel. On je spíš přes motory, takhle kdybych mu navrhla nějakej motoristickej humbuk, to by bral. Ale to bych zase nevydržela já.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:20
- Nahlásit

Pastelka
Ocet je na vytahany cecky skvelej.. Akorat ti pak bude smrdet pulka bytu..
Tak nech chlapa doma a doraz jen s Kytickou a dceruskou!! Treba i jen na par dni...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:24
- Nahlásit

Fifi
No to by bylo prima, možná bych to mohla udělat příští rok.Letos už to nejde. Všechno je domluvený, v pátek ráno odjíždíme a nejvíc se těší na moře právě malá.No malá, teď jí bylo 13 Znáš to, všechno je kompromis. Ale je mi to líto, fakt bych vyrazila a cvičit potřebujeme. Kolik vlastně takovej tábor stojí? nemám vůbec představu...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:30
- Nahlásit

Fifi
Jo a vlastně mě napadá, kamže to razíte na ten tábor, když se budete koupat v Labi?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:38
- Nahlásit

Pastelka
Do Dvora Kr. nad Labem! Ja tam jezdim uz snad 13 let ci jak dlouho... A cena tabora - to je jak kde.. Tenhle patri spis mezi ty levnejsi - takze samotnej pobyt te vyjde asi na 1000,-Kc za tyden - ve stanech, bez jidla... Ja tam navic s sebou vetsinou vozim pro utulkovy pesany dost mnamek, takze asi tak.. Ale jinak, treba erdeli tabor me vloni vysel asi kolem 2000,- Kc - ubytovani v chatce, bez jidla, v cene 500,- za figuranta..
Skoda, ze nedorazite... Ale chapu.

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:42
- Nahlásit

Fifi
Tak to je slušný! Myslím cenově. Škoda, že je to takhle z ruky, kdyby to bylo blíž, možná bych si to přihasila aspoň na dva dny, ale tahle to nejde.Jůůů to je škoda.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:48
- Nahlásit

Pastelka
Hmmm, jsem koukala do mapy, mela bys to teda opravdu kus cesty Ale, i tak by to mozna stalo za to....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:58
- Nahlásit

Pastelka

to je hrůza ti chlapi, já taky měla co dělat, abych Víťáka přemluvila do Kardašky, tfuj eště že jsem to nějak zvládla .....

Kalliope
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 14:59
- Nahlásit

Fifi

to nějak rychle uteklo ne, vždyť se nedávno vybatolila s bříška....

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

KalliopePastelka
Si musite vybirat chlapy psomilce!!!! Ten muj si dokonce letos poprve bere na tabor dovolenou!! Doted za nama jezdil jen na vikendy, tak se tesim.. Aspon bude mit kdo po ranu vencit fenule...

Kalliope
Mno, nedavno... Prdolce uz je 7 tydnu....

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:02
- Nahlásit

Fifi
Já vím, kdyby to bylo v dosahu 100 km, snažila bych se přijet, ale takhle...
Kalliope
Tak to se teda mááááš.....závidím ti!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:04
- Nahlásit

Fifi
Taky jsem říkala, že příště ( pokud by k tomu někdy došlo ) si budu vybírat kynologa a člověka, kterej chce bydlet bokem od města.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:09
- Nahlásit

Pastelka
Nas panicek neni kynolog.. Jen psomilec a kazi mi vychovu fenuli neustalym rozmazlovanim.. A nestras, proc by melo dochazet k vymene, kdyz je tvuj muzik pres auta, kup mu anglicaky, preci jen, porad lepsi zabava pro chlapa nez treba balet...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:13
- Nahlásit

Fifi
Já vím, nechci ho zatím měnit, to jen kdyby on hodně chtěl. Je fakt, že ho pomalu lámu a převychovávám. Původně psa doma jen trpěl, Kytku už i sám chtěl, souhlasil do budoucna s druhým psem........jenom ty psí akce zatím moc nemusí, ale možná k tomu časem dospěje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:19
- Nahlásit

Pastelka
Trpelivost ruze prinasi.. A tabor je o necem jinym, nez svod mladych...

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:21
- Nahlásit

Fifi
Já vím, to byl úspěch ho tam dostat. Na druhou stranu tábor trvá delší dobu

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:24
- Nahlásit

Pastelka
Prave, by aspon poznal krasy pejskarskeho sveta v pravem svetle!!

Pastelka
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2006 15:28
- Nahlásit

Fifi
No to si umím představit!!!! Tak já pádím! Zatím a podrbej za mě feňule.

<< 1 ... 135 . 136 . 137 . 138 . 139 . 140 . 141 . 142 . 143 . 144 . 145 ... 581 . 582 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání