| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 03:10
- Nahlásit
Walda
, ty nevycházíš z něčí praxe, kde bys jí sebral?
Takže to, co ukazuje ve svých videích není jeho praxe? Takže tedy teorie asi?
Musel by ses trochu zajímat a jít za tím, co to tam vlastně je, dokud ti to nedojde.
No mi to došlo narozdíl od jiných mnohých velkokynologů už dávno, co to tam je. Dnes už to pomalu dochází i dalším, ale tak to je obvyklá věc, že mi věci docházejí trochu dříve než jiným((a to se samozřejmě ještě hrubě podceňuji, v reálu jsem ještě geniálnější než zde nyní prezentuji a vůbec nejsem ješitný samosebou)).
"co to tam vlastně je" ano máš pravdu, ono ten hnus co Milan předvádí jinak popsat ani nejde, pokud nechceš být vůči němu negativní.
Jo a mimochodem, abys to pochopil, tak k tomu je ta vlastní praxe potřeba
Jo a tu já nemám viď? Takže máš asi opět na mysli tu praxi, kdy se psi profesionálně připravují na to, že budou celoživotně otročit lidem, pokládat za ně životy. Aby mohli vykonávat takovéto otroctví jsou mrzačeni mnohdy fyzicky a psychicky ovše samozřejmě jak jinak než v dobré víře. Ne tak takovou zkušenost fakt nemám a ani ji od tebe či jiných nehodlám přebírat. To je váš boj,... když se s tím srovnáte ........
Televize, knihy a seminář ti pomůžou, ale jen prakticky zjistíš, jestli ti to funguje.
Vím, jak funguje to,co předvádí Cesar Milan ve svých show a vím to z praxe. Každej, kdo se kolem sebe kouká aspoň trochu a aspoň trochu používá mozek, to ví.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 09:49
- Nahlásit
zbrnd
Vím, jak funguje to,co předvádí Cesar Milan ve svých show a vím to z praxe.
To jsou jen slova, takových internet snese hory.
Ale se psy se komunikuje přes instinkty a emoce, tam se slovy nepochodíš. A to je přesně to, co ty nechápeš.
A ono nestačí to jen chápat, musíš to žít, pak teprve to funguje.
A to ostatní, co jsi napsal - zase, internet to snese.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 10:43
- Nahlásit
zbrnd
Takže to, co ukazuje ve svých videích není jeho praxe? Takže tedy teorie asi?
jehehéé jasně že. všichni jeho vyznavači ho narozdíl od tebe ale znaj osobně (stejně jako ve Světácích znala Jirásková osobně Vojtu Hynajsů ), znaj to osobně z jeho praxe.
Hele máš to jasně rozdaný - vem si lýže, dej si lanýže a sjeď z garnýže , odpověď na tuhle otázku nedostaneš, víš to?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:04
- Nahlásit
Walda
To jsou jen slova, takových internet snese hory.
Taklže chceš tvrdit, že jsem slepý? Nebo z jakého důvodu nevidím na ty jeho kousky, co předvádí ve svých videích?
Nebo myslíš, že kecám, že vůbec nemám přístup k internetu u nás v ústavu a že vlastně tedy ani nic nepíši?
Nebo možná bych měl, vzhledem k tomu, že to jsou jen slova, reagovat na něj prakticky na netu? Třeba, že bych ve svých postech nechal běhat psy, kteří by mluvili o tom, proč to Cesar Milan dělá špatně? Obávám se, že i psy v postech by jsi smetl konstatováním, že kecají, protože nemají načtený jeho knihy a tudíž jim chybí praxe ehm...nebo teorie? Te%d si nejsem jistej jestli je v knihách praxe nebo teorie.
Ale se psy se komunikuje přes instinkty a emoce, tam se slovy nepochodíš. A to je přesně to, co ty nechápeš.
Tak to se mi ale nediv, jak bych to mhl chapat, kdyz vubec ani nevim, jak takovej pess vypadá.
komunikuje přes instinkty a emoce,
jasný, takže třeba pokud potřebuji pro slepce vycvičit magora psa, co je vlastně tak nejmíň napůl stroj musíím ho nechat vycvičit u nejmíň napůl magora cvičitele bo jinak by to přes ty emoce a instinkty asi neklaplo? Chápu to dobře už?
A ono nestačí to jen chápat, musíš to žít, pak teprve to funguje.
To znám, dokud jsem nežil ethanol, vůbec mi to nefungovalo, dnes je to zcela jiný.
A to ostatní, co jsi napsal - zase, internet to snese.
jasný, já zase ale slyšel, že prej snášej slepice. Jo a kámoš (kecám, žádnýho logicky nemám) tvrdí, že prej ta jeho mu nesnáší, ale zanáší. Já mu taky říkal, že to musí žít, že na to musí přes emoce, jinak ta slepice ty vejce snášet nebude. No jo, ale on žádný slepice nemá, takže co s tím? Možná by poradil pan Šusta, jenže já ho neznám
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:11
- Nahlásit
PetraK
ehehéé jasně že. všichni jeho vyznavači ho narozdíl od tebe ale znaj osobně
čo to? akože? neverim!
tejně jako ve Světácích znala Jirásková osobně Vojtu Hynajsů
A ti spolu komunikovali přes emoce nebo přes instinkty?
znaj to osobně z jeho praxe.
kecáš! maj aspoň elektrickej obojek?
Hele máš to jasně rozdaný - vem si lýže, dej si lanýže a sjeď z garnýže
Jsem chtěl, ale je to děsně vysoko, tak jsem měl strach a mamka mi teď nadává, že prej jakto, že nám z garnýže prší.
odpověď na tuhle otázku nedostaneš, víš to?
To neva, ale věřím, že pan Nešpor by si počet!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:13
- Nahlásit
PetraK
vem si lýže, dej si lanýže a sjeď z garnýže
a jinak tohle se Ti vážně povedlo, Tys snad zase sjetá bachovkama takovýho něco vymyslet )))) začni už s tou literaturou pokud vydáš knihu s takovýmahle hláškama překecám se a koupím si svou první knihu v životě z jiné oblasti než literatura faktu ) tak dělej
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 14:28
- Nahlásit
Andrejsek
Jen ze zvědavosti kolik je tobě ? 15
Kdepak jsi? hele je mě sice 15, ale vypadám na 14 a klidně budu tvrdit, že je mi 13, abych ti nepřipadal moc starej!
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 17:41
- Nahlásit
zbrnd
nemám přístup k internetu u nás v ústavu
Myslím, žes na to káp. Asi máš jen interní připojení na cz-psa, protože to na celým cz-psu vypadá tak trochu jako u vás v ústavu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2016 21:22
- Nahlásit
Waldaprotože to na celým cz-psu vypadá tak trochu jako u vás v ústavu.
ale to je má zásluha, pilně na tom průběžně pracuji a nenechám si ty zásluhy upřít!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2016 10:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Trochu se vám do toho vložím. Nečetla jsem vaše dohadování o CM celé, ale sama jsem několik dílů viděla a konstatovala bych asi toto: je to show, zveličené, přehnané...musí se to prodat. Ve většině případů správně pochopil, že chyba není ve psu, ale v majiteli. Netvrdím, že je úplný ignorant a se psy to neumí. Něco dělá dobře, něco úplně blbě...no...stejně jako my všichni. Chyba je v tom, že to veřejně prezentuje a lidi se tím řídí.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2016 13:07 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
worick
my se ale nedohadovali, já chtěl jen vědět, jak je možný, že ctenim knih Cesara Milana bych ziskal praktickou zkusenost pripadne proc to, co je videt v jeho videich je jen ma teorie protoze vubec nevim, jak takovy pes vypada.
No proste se nesnaz, pokud nemas aspon tri promile, nasi debatu stejne nepochopis.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2016 14:52
- Nahlásit
zbrnd
jakto, že nám z garnýže prší.
tak tos neměl najíždět do tý trubky od topení víš, hošku. asi to trochu pak prasklo a tetkon teče vodička
kecáš! maj aspoň elektrickej obojek?
tak to nevím, já těm lidem moc pozornost jako nevěnuju.
Tys snad zase sjetá bachovkama takovýho něco vymyslet
a jak jinak myslíš, že bych mohla fungovat?
koupím si svou první knihu v životě z jiné oblasti než literatura faktu ) tak dělej
nejdřív Rumcajze!
a to moje spisování, to bys musel ponejprv najít nakladatele
A ti spolu komunikovali přes emoce nebo přes instinkty?
přes stůl. Přes stůl se bavili,úplně normálne přes stůl a spíš myslim, že pudově,
čo to? akože? neverim!
a tak to já taky, ne, ale oni to tvrdí , ne?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2016 20:31
- Nahlásit
PetraK
tak tos neměl najíždět do tý trubky od topení víš, hošku. asi to trochu pak prasklo a tetkon teče vodička
Njn prsknul pytlík jeden pitomej a vidčka tekla, ale už jsem ho zalepil a nechal si poslat novej. Ten starej vymyju, slepim a poslu uzivateli zuzanarosakova na pamatku.
ak to nevím, já těm lidem moc pozornost jako nevěnuju
to je dost chyba, pak vubec nechapes takovy zaklady, jakoze praxe Cesara Milana je obsazena v knihach. Teorie pak ve videich, takze proste a vubec!
a jak jinak myslíš, že bych mohla fungovat?
ja myslel, že už jsi se na cichani bachovek z tech pytliku vykaslala a venujes se nyni tomu pozirivnimu hodne hlubokymu dychani
nejdřív Rumcajze!
neukazu a zavolam Brtnikovi, ze me tady virtualne obtezujes
a to moje spisování, to bys musel ponejprv najít nakladatele
naloz si to sama, kazdej vi, ze domaci jsou nejlepsi, sama sobe nakladatelem dnes frci, je t nej cesta pokud teda hned napoprvy neplanujes ovladnout svet behem tejdne svym produktem
přes stůl. Přes stůl se bavili,úplně normálne přes stůl a spíš myslim, že pudově,
stul nad zlato! no jo, to je znamej system!
a tak to já taky, ne, ale oni to tvrdí , ne?
co já vím, co oni tvrdí? ale určitě se nepletou, když to říkaj, no to dá rozum!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2016 10:03
- Nahlásit
zbrnd
stul nad zlato!
a nenenééé nenéé
rozum
kde?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2016 15:37
- Nahlásit
PetraK
kde?
ted huz nevim, ale prej ho videli na hranici s Rakouskem, ta si vzal asejc dofolenou
a nenenééé nenéé
pločpááák?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2016 23:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Viděli jste už nejnovější video s Milanem? Moc doporučuji.
https://www.youtube.com/watch?v=CvAxuIHANCU
Walda
Je třeba ale vědět, že oni neposuzují a nekomentují jeho metody, protože je neznají a tím pádem jim ani nemůžou rozumět. Oni kometují jen pár dílů jeho TV seriálu, které viděli. Nečetli jeho knihy, ani ho neviděli naživo, takže těžko pochopí, že v sobě takovou asertivní pozitivní energii opravdu má.
Hlavně že to chápeš ty náš pane odborníku.
A kdybychom četli jeho knihy nejspíš by byla chyba, že jsme nebyli přítomni natáčení těch jeho komedií na NG, protože bychom chápali, že on to dělá perfektně, ale NG štáb to prostě blbě sestříhal. Nepsal jsi to samý před časem o p.Desenském?
Asertivní pozitivní energii Cesara Milana zdar!
Naštěstí už více lidí začíná psát o tomto vodborníkovi.
Třeba: http://beyondcesarmillan.weebly.com/
Taky slušný:
http://talentedanimals.com/blog/what-do-i-think-ab out-the-dog-whisperer/
http://www.shibainuforum.org/forum/discussion/6955 /what-the-experts-say-about-the-dog-whisperer-cesa r-millan/p1
... a další a další a další ....
Zajímavý je, že ti lidi od psů, co ho kritizují se většinou shodují na tom, že on dělá prostě show, nic víc.
Ale tak pokud se to některým našim odborníkům líbí, je to určitě kvalita .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 11:50
- Nahlásit
zbrnd
Hele já vždycky když vidím tuhle fotku, tak si nemoižu pomoct a si začnu zpívat
Kungfu fajtýýng, tudududu du tudu!
takovej podmíněnej reflex asi či co
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2016 16:24 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
takovej podmíněnej reflex asi či co
Tak to je asi znamka toho, ze jsi spravnej velkokynolog dle Waldovy koncepce. Neb von psal, ze to s temi psy je treba zit skrz emoce a instinkty a to Ty zjevně děláš. Táákže teď huž zbejvá jen koupit kanady a butýlku+stakán a moheš do velkokynologického klubu dotovaného obcí či EU. Felkokynologié zdar, chuě si tam, jak já Ti sáfidám!
Kungfu fajtýýng, tudududu du tudu!
Ve mně to zas evokuje spáš "býlý?" ale netuším proč.
Szejně mi ale není moc jasný, proč toho čokla raději nezmaže tou lešňovou trupkou, bylo by to rychlejší pro něj i pro čokla a čokl by to měl srovnaný ještě rychlejc a jasnějc.
|